* I Styrelsen har det äntligen blivit ändringar. Den förre presidenten "Dan Tana" har ersatts med den före detta Röda Stjärnan spelaren, Vladan Lukic. Förhoppningsvis ska det bli en hel del förändringar inför nästa säsong.

* Även Generalsekreteraren har bytts ut, Sasa Kozic har lämnat plats för Andrija Kleut.

* Vi har nu fått en ny tränare, Vladimir Petrovic, en erfaren spelare som spelat i bland annat Röda Stjärnan och Arsenal. Han blev även ett flertal gånger utnämnd till bästa spelaren då han spelade för FD Jugoslavien. Som tränare har han bland annat hunnit med "Dalijan" (Kinesiskt lag), Serbien & Montenegros U21 och Kinas A-lag. Vi får hoppas han startar bra till hösten!

* Kaptenen Nenad Milijas och Ognjen Koroman blev båda uttagna till årets elva i Jelen Super Liga. Milijas tog platsen som bäste center mittfältaren medans Koroman blev en av de två bästa yttermittfältarna.

* Nenad Tomovic som spelade back i Röda Stjärnan och även är med i U21-laget som kommer till Sverige, skrev på ett kontrakt med Italienska Genoa. Den 14:e juli ansluter han sig till sitt nya lag. Lycka till önskar Röda Stjärnan Redaktionen!

* Den inlånade anfallaren Cleó byter klubb inför nästa säsong, han går över till inte mindre än Röda Stjärnans största rivaler Partizan. Vi får hoppas han inte får ett tufft liv på Belgrads gator.

* Det ryktas om en hel del spelare på ingång, bland annat landslagsmålvakten Vladimir Stojkovic som spelar i Sporting Lissabon där det inte blir tillräckligt med speltid. Även Igor Burzanovic, Milan Purovic, Dusan Basta och Perica Ognjenovic är på tal. Vilket inte hade varit helt fel!

* Och som alla vet så blev det en tredje plats i tabellen, vi slutade på 59 poäng, Vojvodina på 61 och Partizan utklassade motståndet, de vann med hela 80 poäng. Så för vår del blir det kval till Europe League.


Sve Prolazi, Zvezda Traje!


Källa: crvenazvezdafk.com, mtsmondo.com, pressonline.rs


Kommentera gärna artikeln men håll er till artikelns ämne, allt annat snack leder utan varning till IP-spärr .