Nu är det faställt att det inte blir någon titel detta året, sen länge är ligan körd och Zvezdas sikte var att ta hem Lav Kup Srbije. Nu är det fastställt att det inte blir någon titel denna säsongen efter en katastrofal 2-1 förlust mot Sevojno, division 2 laget...

SEVOJNO : Nikolić, Kamberović, Branković, Bulatović, Janković, Raković, Šunjevarić, Jovičić, Pavićević, Goločevac, Radosavljević.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Vranješ, Tutorić, Pejčinović, Gvozdenović, Aval Isah, Milijaš, Lazetić, Koroman, Parker i Kleo. 

Matchen:
Spelet i första halvlek var långsamt, utan kreativitet och avslut från båda sidor. Zvezda skapar en riktigt bra chans i den 7:e minuten när Milijas slår en hörna som håller på att gå rakt in i mål, Sevojnos målvakt får tag i bollen på mållinjen.

Förutom den chansen i början av matchen hände inte så mycket mer i den första halvleken förutom nån halvchans för Kleo och Lazetic.

Kleo en av dem få som "spelade" fotboll igår...

Den andra halvleken
bjöd på lite mer chanser och framför allt mål, efter att Zvezda haft ett par chanser i början av den andra halvleken kommer chockmålet i den 70:e minuten när Vujovic sätter 1-0 för Sevojno.

Flera riktigt bra målchanser radas upp av Zvezda men inget mål, fram till den 86:e minuten då Aboubakar nickar ner bollen till Somè som från 5-6m sätter kvitteringen.

Efter kvitteringen var alla fans inställda på att detta blir ett straffdrama, tyvärr hade nog även spelarna detta i huvudet eftersom Sevojno gör 2-1 genom Kamberovic i slutsekunderna...

Koroman i duell

Sammanfattning:
Finns egentligen inte så mycket att säga, enorm besvikelse och ilska på hur egentligen man kunde tillåtas besegras mot ett division.2 lag i en semifinal i kuppen. Ännu en gång skapar man målchanser men kan inte uttnyttja dem överhuvudtaget.

Efter att ha sett spelet på sista tiden som vårt lag visat upp är det kanske till och med bättre att man inte gick till final där Partizan väntar, vem vet hur det hade gått... det är bara att ta nya tag inför nästa säsong och bygga upp ett nytt lag på egna talanger och inhemska spelare.
Denna säsongen har från början till slut inte varit något annat är misslyckad, det är bara att inse det och gå vidare.

I KADA DODJE TUGA - JA ZVEZDO BICU S TOBOM !!!

Källa och foto: crvenazvezdafk.com