Alla vi som älskar vår klubb vet att detta är klubbens svåraste period genom tiderna, aldrig förr har situationen vatt liknande. För er som inte är så insatta i situationen kommer bakomliggande fakta nu:# Händelsen som satte fart på det hela var när Vladimir Jugovic den 2:e April avgick från sin position i klubbledningen. Många anser att anledningen till att en av klubbens bästa spelare avgick, var att han och presidenten Dobrivoje Tanasijevic hade olika tankar om klubbens framtid.

# Nästa chock för oss fans kom ca. 1 vecka efter att Jugovic avgått, då bland annat Mirnes Sisic gick ut i media och berättade att han inte fått en enda dinar sen han kom till Belgrad i Januari.
Enda sen han kom till klubben, har han betalt hyran själv, vilket han tycker är katastrof. Nu på grund av pengakris har han blivit tvungen att flytta ur lägenheten.
Sisic berättar också att dem äldre spelarna brukar ge ungefär 1000 dinarer till dem yngre spelarna så dem ska ha för dagen, utan att vetta om dem kommer ha pengar för mat till morgondagen. Han tillägger på slutet att spelarna ändå kommer ge sitt yttersta på plan för sig själva och för fansen.

# Delije`s ledare, "Savija" gick ut i press och ställde ett par krav på ledningen samtidigt som han föreslog ett par saker som kan hjälpa klubben tillbaka på ben.Privatisering av klubben på samma sätt som Real Madrid eller Barcelona togs upp mycket men hans främsta punkt var något som varje supporter till vår klubb kan göra, lämna en avgift på 10 respektive 20euro för vuxna varje månad för att hjälpa klubben. Savija påminde också att klubbledningen på bytas ut komplett om något ska hända,alla utom sport direktören Ilija Ivic. Sist men inte minst lägger Savija till att man vill vetta exakt hur höga skulder Zvezda har innan den 17 April.

# "Den Tana" går ut i press och anser att fansens tro på att få upp klubben på benen igen med hjälp av insamling av pengar är ett skämt.

# Marko Miskovic lånar Zvezda 3,5miljoner euro för återstälning och lite stabilitet i klubben.

# idag den 16:e April går klubbledningen ut i press och berättar att Röda Stjärnan har en skuld på 22,3miljoner Euro.

# Serbiska fotbolls förbundet bestämmer att böta Zvezda för att ha förstört och sattit Partizans norra läktare i lågor i förlusten lagen emellan förra veckan. Som resultat för detta får Zvezda spela en match utan publik, denna match blir på lördag mot Vojvodina på Marakana.
Zvezda klagade på detta beslut och menar att ett sådant sätt att straffa "klubben" på bara förstör serbisk fotboll ännu mera och att det är fansen som missar omgångens derby.
Man påpekar också att Partizan aldrig fått några liknande böter, efter åratal av förstöring på Marakana, där X antal stolar tagits loss på den södra sidan, denna förstörelse genom åren uppgår till 2miljoner dinarer.

Källa och foto: crvenazvezdafk.com , srbijasport.com

Dobro znaj da uvek, UVEK, tu sam ja !

Klubben är i en massiv kris, den värsta i klubbens historia, nu är frågan vad man ska göra åt detta?

Diskutera under till vad ni tycker borde göras efter att ha läst artikeln men håll er till ämnet , allt annat snack leder till ip-spärr utan varning.