Som vi vet så har det varit mycket prat om Röda Stjärnans prestationer och ifall styrelsen klarar av sitt jobb. Vi tycker iallafall att dem inte går att försvara, vare sig prestationerna eller styrelsen. Båda har varit bedrövliga.

* 0:0 blev resultat när Rad tog emot Röda Stjärnan. En mycket och troligtvis Zvezdas sämsta prestationer i denna omgång av Jelen SuperLiga. Det har även sagts att prestationen var en av historiens sämsta för laget.

* I gårdagens och dagens träningar var det en del spelare som var borta på grund av landskamper: 
Nenad Milijas - Serbien
Nenad Tomovic och Nemanja Pejcinovic - Serbiens U-21
Nemanja Nikolic - Montenegros U-21
Mirnes Sisic - Slovenien
Bernard Parker - Sydafrika 
Red: Vi får hoppas våra spelare klarar sig ifrån skador och att de gör bra ifrån sig i sina respektiva matcher!

* Manchester Uniteds delegation var på besök på Marakana, Beograd. De passade på att besöka Röda Stjärnan museét där en och annan trofé ligger, bland annat Europacups trofén från -91. Ett stort ämne var givetvis Vidic, där de endast hade goda lovord om honom och talade om hur viktig han är för laget.

* Lönen har nu betalats ut till alla spelare. Utländska som inhemska. De har även fått ränta för två månader som lönen ej blev utbetald på. Det är okänt hur pengarna kommit fram, ifall det är nån finansiär, om laget tagit lån på nytt eller om man pantsatt en del av klubben.
Red: Vad man iallafall vet säkert är att det är en jävligt svår kris och sits Röda Stjärnan befinner sig i. Får de ej igång ekonomin och kan dela ut löner i tid kommer aldrig spelarna prestera!

* Ryktet om hur stor skulden laget är i skuld med är nu uppe i cirka 25 miljoner Euro. Fast Zvezdas generalsekreterare har bestämt uttryckt sig att man inte kommer fråga efter hjälp. Vill folk hjälpa till är de välkomna, men man kommer inte gå ut med att söka efter sponsorer eller finansiärer. Det har även blivit en del pajkastningar då "Dan Tana" sagt att finansiärerna inte gått in med några pengar alls, medans de själva hävdar att de gått in med miljontals Euro.

* Styrelsevalet är avgjort, "Dan Tana" fick behålla sin plats som ordförande då ingen annan var i närheten av hans röster. Dessutom har man valt en ny församling med 76 medlemmar, där bland annat Dragan Dzajic och Darko Pancev är med.
Red: Ännu en gång med "Dan Tana", någon som inte håller med oss om att detta kommer bli ännu en misslyckande period?

* Delijes ordförande Jovan Šurbatović, sade att det enda de (Delije) vill är att få veta hur mycket pengar Zvezda är i skuld med och till vem. 
"Vi fans har inget annat intresse än trofeér. Vi trodde inte det kunde bli värre efter Piksi, men då kom Toplica. Och när vi då trodde vi nått botten var det dags för Dan Tana. Bara värre och värre" sade Surbatovic.

* Vice ordförande för Röda Stjärnan, legenden Vladimir Jugovic, gick ut och sade i en intervju att tränare Jankovic inte har något som helst att klaga på då han fått de spelare han velat ha. Och ifall laget misslyckas är det Janevski och sportchefen Ivic som ska ställas till svars.


Sve Prolazi, Zvezda Traje!


Källa:
crvenazvezdafk.com, mtsmondo.com, pressonline.rs


Kommentera gärna artikeln men håll er till artikelns ämne, allt annat snack leder utan varning till IP-spärr .