Träningen innan Basel matchen 2005

Med bara ett par dagar kvar till det som vi alla väntat på, passar Delije på att ge spelarna en sista laddning innan matchen på lördag med start från 15.30 på Stadion Partizana.

Detta är inte första gången som Delije gjort något sånt här, 2005 besökte man lagets träning dagen innan matchen mot Basel på Marakana i Uefa Cupen. 

Anledningen är att ge spelarna ännu mera motivation , speciellt till dem nya spelarna. 
Fansen vill visa hur mycket denna matchen betyder för dem och deras kärlek till klubben.


*UPDATE*


Runt 4000 Delije fans hade kommit till Röda Stjärnans träning idag för att stödja dem inför derbyt mot Partizan på lördag.  De betedde sig som om det var en match, varje mål firades med sång och skrik.Röda Stjärnans tränare, Janevski, var fascinerad:

"Jag är oerhört fascinerad av Delijes stöd för oss. Återigen har våra fans bevisat varför de är helt unika och ett av världens bästa fans. De förtjänar ett stort tack och jag hoppas att de är med oss på lördag och skapar en bra atmosfär som hjälper till och leda oss till en seger. "

Även nya spelaren Da Silva hade något att säga till om:

"Jag rös! Jag har aldrig sett något sånt här, om ens upplevt det. Detta har gjort mig och laget enormt taggade inför derbyt. Jag har under lång tid fått höra en hel del av Zvezdas supportrar och idag hade jag möjligheten att få se vad allt prat handlade om. Otroligt. Nu undrar jag bara hur det kommer vara på matchen då det förhoppningsvis kommer vara mer utav dem. "

Brasilianaren Ferreira såg liknelser med sitt Brasilien:

"Det påminde mig oerhört mycket om Brasilien. Även fastän det finns mer arenor och mer publik där då så var det här inte långt ifrån. De skapade en otrolig atmosfär. Det fanns ingen plats kvar på läktarna såg jag, folk strömmade in från sidorna och fyllde på. En stor eloge till dem som gör det här för att öka vår moral inför derbyt. "

Även nya spelarna Abubakar, Parker och Isah höll med sina kamrater. De är oerhört glada att ha fått vara med om något liknande och kan knappt vänta tills på lördag då de förmodligen kommer vara ännu mer.HÄR KAN NI SE VIDEON MED FANSENS BESÖK PÅ TRÄNINGEN IDAG!!Samo ti u mome srcu si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi !!!


Källa och Foto : Delije.net , crvenazvezdafk.com

Kommentera gärna artikeln men håll er till artikelns ämne, allt annat snack leder utan varning till IP-spärr.