Ferreira
var som resten av laget nere i Cypern på träningsläger där han fick känna på hur laget spelade. Fastän han fick sig en skada i vänskapsmatchen mot Jagodina så har han tränat fullt ut och kom tillbaka till träningen relativt snabbt.

Storderbyt mot Partizan spelas nu på Lördag 28/2, och Ferreira är lika ivrig och förväntansfull som de andra spelarna i laget.

"Fram tills nu har jag bekantat mig med svårheten och den enorma betydelsen av matchen mot Partizan. Det här är en enorm viktig match, vilket varje match är. Tre poäng är ett måste, ifall vi ska kunna ha nån chans att komma ikapp i tabellen. Alla spelare förstår betydelsen av en vinst i denna matchen och vi ska göra allt för fansen, klubben och allmänheten.. " sade Ferreira.

Fram tills nu har Ferreira haft möjligheten att spela en hel del stora matcher genom sin karriär. Bland dem var det ett derby i en fullspäckad arena i Brasilien.

"Jag var med om derbyt, Kruzeiro - Athletico Mineiro, som spelades inför 85 000 åskådare. Det var verkligen något otroligt och något jag kommer minnas hela livet. 
I Brasilien är det ungefär likadan uppladdning och situation, innan ett storderby som det är här i Serbien. Även där talas det om matchen i mer än en hel vecka innan, fast här i Serbien är det mycket, mycket mer..
"

Och som sagt var han förväntansfull på matchen: 

"Det är uppenbart att alla knappt kan vänta tills matchen startat på lördag. Och jag tror fansen och vi spelare kommer ha en stor anledning att fira när väl domaren blåst av..  " fortsätter Ferreira.

Laget är fysiskt starka för tillfället och dras inte med några större skador.

"Laget har förberett sig väldigt bra och därför hoppas och tror jag att alla våra ansträngningar belönar sig och vi kan åka hem med en vinst.. " avslutar Ferreira.
Källa och foto: crvenazvezdafk.com


Kommentera gärna artikeln men håll er till artikelns ämne, allt annat snack leder utan varning till IP-spärr.