Vår lagkapten Nenad Milijas och en av dem mest erfarna spelarna i laget, Ognjen Koroman, var självkritiska till vårt lags dåliga prestation igår mot Grblje.

- Det är oförklarligt hur vi gick in i matchen så kallt och ointresserade, även hur vi inte kunde få igång vårt spel på 20 min som tränaren krävde av oss. I matcherna på Cypern visade vi att vi kan spela det spelet som vi vill, men matchen igår finns inga ursäkter för. Crvena Zvezda kan och måste prestera bättre och det som är det allra viktigaste är att spelarna är medvetna om detta samt att dem har lovat sig själva att en sån här prestation inte får hända igen, sa vår lagkapten Milijas.

Ognjen Koroman var en av de få spelarna i den röd/vita tröjan som visade vilja och presterade, men trots det räckte det inte till. 


Koroman igår mot Grblje             © crvenazvezdafk.com


– Vi ska inte tänka allt för mycket på den matchen, den spelades och är förbi och nu ska vi bara lägga all fokus på morgondagens nya test. Vi vet inte riktigt vem vi ska spela mot men det är inte så viktigt, det viktigaste är att vi spelar i en bra fotbollsmiljö och att vi har alla nödvändiga medel för träning här i Budva, Montenegro. Alla spelare, från oss erfarna till dem allra yngsta som Mrkela och Kovacevic, är medvetna om att vi har ett ansvar i klubben och det är att inte låta ännu en dålig prestation som den mot Grbjle hända på nytt, underströk Koroman. 

Källa: Crvenazvezdafk.com