Efter hemkomsten till Belgrad från träningslägret på Cypern var det dags för ännu en liten semester. Laget packade sina väskor efter endast två dagar hemma och begav sig mot flyget som skulle ta dem till Becici, Montenegro.

Det var dags för ännu ett mini-träningsläger på grund av snöovädret i Serbien som var orsaken till att derbyt mot Partizan skjuts upp en vecka.

Första matchen spelades idag (torsdag) mot Grbalj och slutade med en förlust för Stjärnorna, trots ännu en insats där man hade hela matchen.

Matchen spelades på Grbaljs nya fotbollsplan som öppnades officiellt med detta möte. Röda Stjärnan har skapat ett stort intresse hos folket i Montenegro och man väntade sig en hel del publik.

Första egentliga målchansen för Zvezda kom i den 25 minuten då Koroman slog ett underbart inlägg till Parker som från fem meter olyckligtvis nickar över ribban.

I den 32 minuten får Zvezda en frispark från 17 meters avstånd och Miljas får iväg ett bra skott, men målvakten var där och kunde rädda.
Grbaljs mål kom i den 42 minuten efter ett fint inlägg av Francišković med Sandej Bens panna som adress. En nick i nedre högra hörnet och 1:0 till hemmalaget.

@ crvenazvezdafk.com

Första halvleken slutade till Grbaljs favör trots en dominerad match av Röda Stjärnan.
När andra halvlek startade hade Zvezda gjort fem byten.


Koroman lyckades få iväg ännu ett fint inlägg i den 52 minuten mot Cleo som får iväg ett skott som blockeras av en spelare. Anfallet därefter Cleo igen inblandad i, fast denna gången med en fin nick som målvakten lyckas rädda ut till en hörna.

Fram till det att domaren blåste av matchen skulle Zvezda ha fem till bra chanser att göra mål men utnyttjade dem inte fullt ut.

Matchen slutade som sagt med en förlust och Janevski (tränaren) är inte nöjd:

"Jag är inte nöjd med vare sig med spelet eller spelarnas insats idag. Röda Stjärnan måste alltid gå för vinst när man spelar inför en så underbar publik. 
Första halvleken var rent ut sagt dålig, och nästan utan några egentliga chanser.
Vi spelade inte tillräckligt aggresivt och tillät hemmalaget få en del lätta kontringar
" säger Janevski. 

"Andra halvlek var lite bättre, när fem byten gjordes och nya spelare kom in. Nu spelar vi nästa match på Lördag och jag hoppas jag ska kunna motivera första elvan att kämpa fastän det inte är några poäng på spel " avslutar Janevski, innan han försvinner från platsen för att dra sig tillbaka till hotellet.


Matchfakta
:

Röda Stjärnan: Stamenković, Ninkov, Tomović, Tutorić, Gvozdenović, Isah, Milijaš, Lazetić, Koroman, Parker och Kleo.

Grbalj: Kljajević, Vidakanić, Mazić, Radusinović, Nedeljković, Francisković, Radulović, Bojić, Grujić, Kasalica och Sandej Ben.

Mål: 1:0 Sandej Ben, 42'.

Källa och foto: crvenazvezdafk.com