/england/leeds/forum/987.aspx/england/leeds/forum/987.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 22:32
lufc4ever//

Jag har aldrig påstått att den personen är Gud fader himself. Jag skrev bara, precis som du gör, att han har en del poänger i det han säger.

Sen angående dina punkter;

-BMD sparkad 2 ggr
Ja, vi vet alla detta nu. Jag var, om du minns, en av de som verkligen stod bakom BMD och stöttade honom nästan varmast här inne men jag är inte den som gråter över det nu. Konstigt?

-Hockaday/Darko
Ja, vi vet detta också. Börjar bli lite uttjatat nu. Cellino har själv sagt och erkänt sina misstag här. Han har hela tiden pratat gott om Redfearn och Redfearn har hela tiden talat gott om Cellino. Han anställde Redfearn till slut så vi BORDE vara nöjda nu? Men inte...

-Köp av klubben utan DD
Ja, tacka honom istället för det. Fattar inte vad som är dåligt med det? Hade det inte varit för Cellino så hade vi haft GFH nu och vilka spelare hade vi haft då och vart i ligan hade vi legat? Jag tippar ungefär där Blackpool är nu så TACK Cellino för visat mod och vilja att ha över oss.

-Child ut efter 3 månader
Har ingen fakta på varför och det har nog inte du heller?

-Rättegångar om diverse saker
Italien är korrupt, enough said. Antingen är Cellino mest korrupt och klarar sig undan fängelse osv eller är den italienska rättsväsendet det. Den som lever får se.

-Fram och tillbaka vad han tycker om GFH
Ja, man ska nog inte bita av armen på sin kollega. Det visade sig ju att de ville behålla sina 25 % och då får man väl försöka skapa ett samarbete så gott det går. Inget konstigt med detta.

-Elland Road återigen alltså.
Han sa ju att det var en prioritering men det visade sig svårare än det var sagt. Det är fortfarande en ambition han har att köpa tillbaka arenan men av någon anledning så har vi haft problem med det i 10 års tid nu. Det ligger nog inte bara en hund begraven i den ägarfrågan utan snarare ett par tusen kennel klubbar.

-Thompson avstängd
Saknar även här fakta om varför. Vi vet alla att han inte underpresterat men om det nu är så att Cellino och övriga ledningen i Leeds United anser att man ska gå en annan väg än den med Thompson så ser de väl något som inte vi gör? Detta kan vara fel, och jag håller med att jag just nu tycker detta är väldigt märkligt men innan jag skriker att Cellino är dum i huvudet när det gäller behandlingen av Thompson så vill jag veta lite mer om vad som skett. Just nu vet vi ingenting i stort sett.

-Behandlingen av Ante ur mänsklig synvinkel
Men ur ekonomisk, framtidsmässig, fotbollsmässig, rent av sunda förnuftet så är det enligt mig ett klokt beslut. Till och med Antenucci måste väl nästan själv förstå det. Varför ska vi punga ut med massa pengar helt helt helt i onödan? Tror ni att Antenucci valt att spela om han blivit uttagen om han inte hade velat vara kvar i Leeds? Säg att om han blir uttagen i den sista matchen vilket gör att hans kontrakt förlängs med 1 år (säg att hans kontrakt skulle gå ut efter säsongen) men han har redan snackat med lite klubbar som han vill gå till och så blir han uttagen. Är det någon här som tror att han inte hade tänkt på sig själv i det fallet och vägrat spela för att senare få en fet sign-on bonus i någon annan klubb? Spelare är och får vara giriga men helt plötsligt så är det för jävligt när en klubb inte får tänka lite på ekonomin, något vi inte har kunnat skryta om direkt.

-Umbers
Om Umbers varit i säng med Bates så är Umbers avskydd även hos mig. Att han är i klubben gör mig misstänksam precis som alla andra vilket gör i alla fall mig nervös att Bates fortfarande har ett eller två fingrar med i vad som sker i Leeds.

Stabilitet och långsiktighet kan väl lika gärna betyda att man vill att ägaren vi har ska få vara kvar? Hur kan det inte vara det? Han har ju börjat på någonting här. Så för mig kan det vara långsiktighet och stabilitet om Cellino får komma tillbaka till Leeds men visst har det varit en del strul under säsongen. Något vi har sluppit har varit snack om uteblivna löner, spelarförsäljningar, kräftgång i ligan, värdelösa föredettingar i laget, ålderstiget lag, värdelöst spel, inga framtidsutsikter osv osv osv. Eller det håller du kanske inte med om heller?
Leeds United Rob.
2015-04-03 22:21
Om Redders är defensiv så vet jag inte vad de två föregående clownerna Cockaday och Milanic var... På den tiden vi brukade mäkta med ett skott på mål per match och ändå släppa in ett gäng kassar bakåt.
Leeds United Rob.
2015-04-03 22:16
Redders är ju enligt Cellino en "footballing man" som endast har hand om fotbollsdelen, dvs laget och träningar. Ändå är det han som måste förklara för pressen och media utåt what the fuck is going on, vad gör ynkrigarna Salerno och Umbers?
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 22:07
@¤Thom Mattsson¤:


Ok....

Visst har han en del poänger i det han skriver men samtidigt gör han inte mer än vad vi gör. Spekulerar.

Alla arga själar klagar inte över att Ante inte ska få chansen till sitt kontrakt. Utan sättet det har blivit behandlat på.

Vi måste lita på vad Cellino har en plan. Grymt svårt att se vad det är för plan just nu och att då blint lita på det....nja.

Redders är defensiv ? Ja tack och lov för det. Vi var nere i träsket och behövde poäng. Hellre spela skit och ta poäng än att spela tiki taka och fortsätta som i höstas. Redders är nog inte dummare att han vet vad som behövs för promotion. Han har ju själv önskat winger flera gånger.

Kör klubben som en business. Inga problem med det men farligt om man behandlar alla anställda som saker och inte människor. Det når man inte toppen med om man inte kan köpa sig hela vägen som Abramovich eller Mansour.
Leeds United Rob.
2015-04-03 22:03
Cellino kanske bara är pissed över att Redders väljer laget på egen hand och så öppet pratar om att han vill fortsätta? Så vill han visa vem som bestämmer. Ja vad vet jag, allt är en enda stor dimma som vanligt kring leeds united.
Leeds United Rob.
2015-04-03 22:01
Han kanske vill bli av med Redders den enkla vägen, dvs mer eller mindre få honom att känna sig tvingad till att avgå då han inte har något att säga till om. Varför vet jag dock inte. Men nu har det ju gått så bra för Readfearn att Cellino rimligtvis inte borde ha något annat val än å anställa honom? Fansen och Redders själv vill ju se en fortsättning å har flera gånger påpekat det i media. Skulle han dessutom självmant avgå så slipper vi ju pröjsa av ännu en tränare.

Vad jag förstått så är Salernos roll sk non executive, dvs han själv kan inte ta några beslut å verkställa dessa. Så vem bestämmer? Cellino ändå eller ynkrigen och Bates bekantingen Umbers?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 21:47
lufc4ever// Håller inte med i det han stod för politiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 21:46
lufc4ever// Han skrev och kommentera en del på YEP's artiklar. Finns att läsa där under artikeln om Redders, en av de senaste.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 21:44
Låt inte Afzelius få veta hur du ser på att chefen bestämmer och därmed basta ! ;)

En Leedsare.....är det en blogg eller twitter ? Kan jag läsa det nån annanstans ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 21:41
lufc4ever// Ska kommentera dina punkter när filmen om Afzelius är klar på SVT. För övrigt en stor idol inom musiken för mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 21:39
lufc4ever// En engelsman från Leeds som försökte se det lite nyanserat. Bara en som oss liksom..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 21:38
Thom // Var kommer den texten ifrån ?
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 21:29
Thom // Det finns bara en som kan förklara hur Cellino tänker och det är han själv. Sen om någon kommer fatta är en annan sak.

- BMD sparkad 2 gånger.
- Hockaday say no more.
- Darko in och ut som en oljad blixt.
- Köp av klubben utan ordentlig DD.
- Childs ut efter 3 månader.
- Redders 10 poäng av 12 bort för att sen komma tillbaka.
- Avstängd för skattebrott.
- 2 liknade mål som är på insegling. Förmodligen mer avstängning.
- 1 mål för inblandning i förskingring kring arena bygget hemma på Sardinien. Kan bli fängelse.
- Fram och tillbaka med vad han tycker om GFH.
- Köp av ER första veckan.
- Thompson avstängd för att han underpresterat under en period då vi nästan är hetast i ligan och tar oss från träsk till säkerhet.
- Behandlingen av Ante ur mänsklig synvinkel.
- Hoppar i säng med Umbers som varit i säng med Bates.

Inte i rätt ordning och jag har säkert glömt nåt. Och allt detta är på bara ,vad är det 1,5 år ? Han är högsta hönset och även om han mot för modan inte skulle ha tagit vissa beslut själva i listan så är han dock den som bär yttersta ansvaret.
Stabilitet och långsiktighet är nåt du själv brukar förorda om jag inte misstar mej ?
Tror du verkligen det är någonsin möjligt om man går efter denna lista ?
Vågar inte tänka på hur en sån lista ser ut om Cagliari fansen skriver den.

Jag sa för några dagar sedan att jag ser gärna Cellino få en rejäl chans. De senaste som nu hänt har fått glaset att rinna över för min del. Vi kommer aldrig få stabilitet med denna galning.
Leeds United Duke
2015-04-03 21:03
Thom// Det är det som är mest frustrerande. Finns ingen förklaring till detta kaos. Så fort det flyter på så kommer något nytt. Cellino är alltför nyckfull i mitt tycke. Inget tålamod och förhastade beslut. Tvivlar inte på att han vill väl och vill upp till PL men människan saknar struktur och långsiktigt tänkande. Enda rimliga förklaringen är väl att han vill ha inflytande i spelsystem och vill att hans invärvade spelare ska få speltid. Sen vår assisterande tränare kom in har vi ju spelat med mestadels britter. Att skriva ett så korkat kontrakt med Antenucci har jag ingen förklaring till
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 21:01
Några intressanta poänger i denna texten. "It is disappointing that the communication from LUFC is so poor regarding this issue. It does nothing to instil confidence for all those involved and undermines the goodwill that has been built up over recent months. However, the hard questions that need to be asked; Is Antenucci a player that deserves a contract for another 12 months or other there better alternatives? Will he score 20 goals per season for the next two seasons. Is Redfearn a player that deserves a contract for another 12 months or other there better alternatives? Bear in mind that Redfearn has not produced an attacking team this year. He is a defensive manager and LUFC need to be scoring goals next season to get promoted. If the answers are no then it is a good decision. If the decision is yes, then the LUFC has taken a backward step. I would like to think that Cellino is working to a plan, and while that may not be a popular, we don't know what is happening in the backroom. We have to trust his judgement because Cellino has stabilised LUFC thus far and hopefully it will kick on next year. Cellino is a professional football club owner who has many years of experience. He is not some rich guy who has bought a football club as a toy to play with and knows nothing about football clubs. Cellino runs it as a business and, as with any business, staff come and go for various reasons. I suspect he can see the short comings off Antenucci as a striker and Redfearn's coaching team, which is not attacking, and is taking steps to prevent them being locked in."
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 20:22
Kan inte någon dra ett par exempel på vad man tjänar på att skapa kaos som ägare? Folk säger att Cellino är en idiot som gör som han gör och det kommer leda till att våra unga spelare försvinner osv. Men varför gör han så då och med andra ord förlorar pengar och misslyckas med att ta oss till Premier League genom sina "dumma beslut". Vad är hans motiv? Varför vill han inte tjäna pengar och göra oss framgångsrika? Kan någon förklara det för mig?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Simo LUFC
2015-04-03 20:19
En vecka kvar om man är åter i Leeds! Ska bli riktigt kul och få träffa andra LUSSare, några pints, 90 min av Elland Road atmosfär och ytterligare några pints! Ses om vecka alla glada!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 19:58
Duke// Så vad tror du är högst prioriterat?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-04-03 19:56
Thom// Går inte att försvara klubbledningen just nu det är uppenbart att inte sportsliga framgångar står högst på prioriteringslistan. Stänger man av en tränare utan motivering är något fel det förstår alla. Att skriva ett kontrakt med bonus och förlängning med Antenucci som är över 30 är amatörmässigt det förstår alla. Att inte förlänga kontraktet med Readfearn och de yngre spelarna är bedrövligt det förstår alla. Cellino måste bort han skapar ju fler problem än de han löser. Återigen, det går inte att få en framgångsrik klubb om inte alla drar åt samma håll. Ny ägare är ett måste!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 19:27
@¤Thom Mattsson¤:


Okay, my bad...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 19:04
lufc4ever//

Nu fattar jag ingenting? Vad menar du? Jag frågade Robin om vad han menade med sitt "hmm"... jag fick för mig att det var något speciellt med att han var och kollade på Forest match som att han funderade på att bli tränare där eller något. Det var så jag tolkade det men för mig vore det nästan märkligt om han INTE var där och kollade in våra motståndare på måndag.

Att han snackar med McDermott är väl inget konstigt heller då precis som du säger, de har säkert ett och annat att prata om.
Leeds United sportcarl
2015-04-03 18:54
wolves som för övrigt vann borta mot Nottingham med 2-1, i övrigt bland dagens resultat förvånas man över hur urusla Fulham är trots sin satsning, 1-4 hemma mot Brentford(Fulhams mål gjordes för övrigt av McCormack), Bradley målade för övrigt för sitt Norwich,
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 18:52
@¤Thom Mattsson¤:


Snälla....

Efter vad som har hänt båda dessa herrar så har dom väl nåt väldigt gemensamt att småprata om. Eller du tror att dom helt undviker ämnet ?
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 18:49
@Rob.:


HAHAHA !

Snacka om att hälla bensin på elden. Ännu bättre att han är där i Leeds mysoverall.

Egentligen inget att skratta åt för på det hela taget skadar detta oss bara ännu mer men vad fan ska man göra ?


Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 18:47
Rob.//

Nu vet jag inte riktigt vad du menar med "hmm" men de möter faktiskt Wolverhampton som vi möter på måndag. Han har Leeds dressen på sig och tycks snacka med Brian McDermott om jag inte ser helt fel?

Menar du att han skulle vara påväg som ny tränare dit eller?
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-03 18:45
Thom //

Jag förstår beslutet och jag håller med rent ekonomiskt att vi inte borde låta honom spela. Men jag tycker att när ett kontrakt är skrivet med en spelare så borde det fullföljas och jag har svårt att se hur Antenucci kan acceptera det och bli kvar i klubben. Rent krasst kan man ju hävda att han borde acceptera det också och ha någon sorts klubbhjärta, men det är ju naivt tänkande.

Jag förstår din poäng och håller med den, men det har i så fall inte skötts snyggt och jag tror det kan påverka mer negativt i längden än positivt rent ekonomiskt på kort sikt.

Leeds United Rob.
2015-04-03 18:36
Redders på Forest match idag, hmm?
Leeds United Rob.
2015-04-03 18:31
Phil Hay:

It's up to you to decide if you believe Umbers' statement. Sorry to say I don't. Too many people have told me otherwise.
3:50pm - 3 Apr 15
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 17:57
Rent teoretiskt kan jag förstå beslutet kring Ante. Så tänker de som har hand om pengar och bara tittar svarta och röda siffror i bokslut. Om detta är en kostnad som gör att det blir svart i böckerna och kan bidra till att embargo hävs så blir helt plötsligt beslutet betydligt mer förståligt och kommer garanterat accepteras av fansen.

Men OM det nu är grundat i nåt sånt här så för helvete ut med det då ! Öppenhet och ärlighet mot anställda och kund i detta fallet är A o O. Vi behöver inte detaljer men vi behöver bättre förklaringar annars får du kaoset som nu uppstått. Sluta behandla oss som små barn. Det räcker att Bates gjorde det.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 17:28
Hade det däremot varit så att Antenucci gjort 12 mål på våra första 17-18 matcher så är jag säker på att vi låtit honom spela. Att stänga av en spelare i över 30 matcher hade varit lite väl att ta i men nu är det 7 matcher kvar och det finns ingen anledning för klubben att börja agera välgörenhetsorganisation.

Det går också lite rykten på WACCOE om att det är gängbildningar i laget. Antenucci ses som en dålig förebild med dåligt inflytande över de yngre spelarna men som sagt, det är bara spekulationer och inget jag varken kan säga eller vet stämmer.
Annons: