/england/leeds/forum/978.aspx/england/leeds/forum/978.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hartey
2015-10-16 17:45
Att bara ge Leeds 2000 bortabiljetter bäddar för bråk på bortamatcherna när Leedsfansen försöker köpa biljetter på hemmaläktarna
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-10-16 17:43
Thom //

Att det gapar stora hål på ER är för mej väldigt enkelt att förstå. Klubben ,och med klubben menar jag fansen, har blivit våldtagna i 10 år. Stora delar av den gamla basen har lämnat in och insett att deras pengar kan gå till annat. Många i generationen som skulle följt under dessa 10 år har tagit den enkla vägen ut och supportar nåt av plastlagen i PL istället. Eller helt enkelt valt annat i livet eftersom dragkraften till ER inte funnits.

Sånt repareras inte på en eftermiddag. Grass roots tänket klubben har är bra men det kommer ta tid. Jag kan ha fel men jag har för mej att snittet i år är bättre än det var förra säsongen vid denna tiden. Det tror jag kan tillskrivas renoverad trupp, egna talanger, en första lugn försäsong sedan Hedenhös, Ove, Pearson och att Massimo hållt sig lugn.

Men nu har 10 matcher spelats av säsongen. Ännu har det inte blivit nån Heavy Metal utan snarare dansband med hack i skivan. Pearson kommer helt plötsligt på att han rugbyklubb går dåligt och Massimo börjar bestämma över fansen.

Jag är ledsen men jag vet hur jag ska kunna se ljuset i tunneln ? Det var där ett tag, det medger jag men istället för att vi närmar oss utgången så har någon återigen bromsat.

Har sagt det tidigare men kan säga det igen. Många fans är som en misshandlad hund. Det räcker inte med att ge lite godis och tro att hunden kommer sitta fint efter det. Det kräver mycket mycket mer för att återfå hunden förtroende och minsta lilla misstanke om att få stryk får djuret att rygga och visa tänder.

Förtroende tar år att bygga. Rasera det gör du på sekunder.
Leeds United Linus.M
2015-10-16 17:34
Är det något denna klubben äger och har som faktiskt betyder någonting, så är det väl fansen? Nu ska vi tydligen få bort detta med.
Leeds United Linus.M
2015-10-16 17:32
Thom//

Varför de gapar runt 20 000 platser (hur du nu får det till det...) tomma? För att vi inte har någon ambition. Det är därför. Ändå så åker hardcore fansen (mellan 4-6000?) på bortamatcherna för att stötta sitt lag. Nu kan de bara åka 2000 tack vare Cellino.

Det brukar väl vara runt 25 000 varje match och Elland Road har ungefär 37 000 platser? Det är 12 000. Inte 20 000.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-16 17:03
lufc4ever//

Jag tänker inte försöka få dig att bli optimistisk för jag vet att det inte kommer gå. Jag tänker inte heller försöka få dig till att gilla Cellino. Allt jag säger är att som det är nu så är han det enda hoppet vi har och så länge det ser ut på det sättet, tills vi ser ett bättre alternativ så kommer i alla fall jag stå bakom honom och hoppas på att hans uppdrag blir slutförd. Jag tycker ändå att många av hans beslut inför och under denna säsongen har varit helt i linje med min egen.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-16 17:01
Sen en annan sak. Det har snackats här om alla fantastiska fans Leeds United har. En ONE CLUB CITY. Hur många hundratusentals pund förlorar klubben varenda hemma match för att vi inte säljer ut mer än halva arenan? Nu gråter folk för att Cellino vill straffa klubben med att bara köpa 2000 biljetter men varför gapar runt 20 000 platser tomma på Elland Road på varenda hemma match?
Leeds United lufc4ever
2015-10-16 17:00
Ärligt talat så orkar man snart inte bli förbannad längre. Jo, över en sak och det är att man hela tiden försöker ge Massimo en chans till.

Han tänker bara med hjärtat och aldrig med hjärnan. Det må låta en aning sunt hur han resonerar men kruxet är att detta är enbart för hans egen skull. Detta är hans kamp mot FL och han drar återigen in Leeds United i den.

Detta hade inte hänt med Pearson här. Tyvärr tror jag det är just såna här påtända beslut som fick det att rinna över för Pearson. Han orkade bara hålla emot en liten stund. Tror inte han enbart lämna på på de grunder som sades. Ingen kan jobba med Psyko för länge.
Bara min egna åsikt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-16 16:58
I många år har Leeds varit en kassa ko för Football League. Vi har sålt ut bortasektion efter bortasektion. Det enda FL gjort genom åren är att straffa klubben så kan vi slå tillbaka mot dom på något sätt är iaf jag glad.

Folk glömmer snabbt men hoppas de flesta kommer ihåg "15 points, who gives a fuck? We're super Leeds and we're going up."

Shaun Harvey sitter i styrelsen för FL, bara en sådan sak!
*
*
Sen ser jag att folk pratar om satsning, unga spelare och missad uppflyttning.

Vad jag inte förstår är hur en klubb ska kunna satsa massa miljoner pund utan tillgångar. Någon kanske kan förklara det för mig? Vill folk att Cellino ska satsa alla sina familjetillgångar på svart på roulettbordet också för det vore ungefär samma sak.

Lyssna nu; vad som idag sker i Leeds United är förmodligen den ENDA vägen vi kan gå för att nå Premier League inom en snar framtid. Vilka andra sätt finns? Jag kan nämna några:

1) Cellino satsar £20-30m av sina egna pengar på spelare och ber till Gudarna att det ger avkastning. Gör det inte det så är både klubben och Cellino körda. Dels får vi inte satsa sådana pengar då vi inte har dessa pengar enligt de nya reglerna och dels så är det inte förenligt med framgång (kolla Fulham exempelvis).

2) Cellino säljer klubben till.... någon? Ingen rik affärsman har velat ta i Leeds med tång de senaste 10 åren så vem skulle vilja det nu helt plötsligt. Saken är den att den nya ägaren inte heller kan skynda snabbare än vi gör nu på grund av de restriktioner som finns idag vad gäller köp av spelare i förhållande till inkomster.
*
*
Så någon får gärna förklara för mig vad det är som är så katastrofalt dåligt med den situation vi nu befinner oss i? Jag håller med att resultaten inte gått vår väg så här långt. Jag håller med att spelet inte varit det bästa och att vissa spelare inte presterat som vi hoppats på men vi måste se det positiva också.

Vi har ett ungt lag, vi har släppt alla journeymen som var här för att dra in de sista punden i sin plånbok, vi har satsat miljoner pund på nya spelare. Det snackades om innan säsongen att vi skulle tappa varenda ung spelare och då lät det som att de var blodet och hjärtat i klubben. De är fortfarande här och är en stor del av vår trupp. Vi snackade innan säsongen om att få in yttrar. Cellino har fixat in Botaka, Buckley och Dallas. Tre spelare som många i den här serien säkerligen INTE tackat nej till.

Jag håller också med att vi tidigare sagt att vi måste ha tålamod men är det någon gång vi borde ha det så är det nu. Ge laget lite andrum, och jag tycker också Rösler borde få det men får han inte ordning på laget inom de närmaste 3-4 omgångarna så lär han få kicken. Inte mer än rätt i så fall!

MOT Forever!
Leeds United Tobbe O
2015-10-16 16:38
Som sagt vissa saker har Cellino gjort bra men inget fan av honom. Detta är ett nytt skitbeslut!! Undrar om det hänt om Pearson varit kvar?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-16 16:21
Stackars folk som betalar höga summor för "membership". Inte värt någonting nu.
Leeds United Linus.M
2015-10-16 16:12
Är Cellino seriös? Nu får Leeds fansen inte köpa mer än 2000 bortabiljetter för att Cellino är arg på FL.

Förstår irritationen men detta skadar laget/fansen mer än vad det gör nytta....
Leeds United Linus.M
2015-10-16 16:04
Tobbe//

Hur många år har vi inte sagt att vi "bara" behöver lite spetskvalitet, att vi har en ung trupp osv osv?...
Leeds United Tobbe O
2015-10-16 15:24
Stonefree// Ibland tror jag tyvärr man måste vänta. Vi hör hemma i PL och har varit borta därifrån alldeles för länge, inget snack om saken men vad vill du göra? Man kan sitta och klaga över att det satsats för lite men vi kan inte leva över våra tillgångar. Vi har gjort det förut och jag tror ingen vill göra det igen.

Jag är inget fan av Cellino men jag tycker utrensningen av alla överbetalda föredettingar han har gjort och satsningen på unga spelare som har framtiden för sig är helt rätt. Visst riskerar vi säkert att tappa en del spelare på vägen uppåt men då ska vi åtminstone se till att få bra betalt för dem så att vi kan investera de pengarna i andra kvalitetsspelare. Det är min övertygelse att det är så man bygger en framgångsrik klubb, inte som tidigare genom att huvudsakligen ta in spelare som är på väg nedåt i karriären och som när deras kontrakt löper ut inte genererar en enda krona i intäkt.



Leeds United stonefree
2015-10-16 13:42

Tobbe O klockan 12:30
Är vi inte topp 6 den här säsongen, kan du glömma spelare som Byram, Cook och Taylor i Leeds nästa säsong och det är ju det som är problemet, alla säger vänte, vi måste ge dom tid. Det enda som inte finns är tid i dagens fotboll. Sedan sitter Antenucci och Adeyemi på utgående kontrakt. Vilka lag har gått upp i PL på egna lovande unga spelare de senaste 10 åren? Jag hittar ett enda och det är Southampton, annars har lagen bestått av en blandning av unga lovande och gamla PL spelare. Jag åker över nu igen om mindre än 2 veckor, en sak är säkert, mitt och några andras gnäll här inne är peanuts jämnfört med vad man hör i Leeds. Det har gått så dåligt att folk är så frustrerade, lite på gränsen till otäcka ibland, nu sist jag var över mot Ipswich, gick det över styr och dom jag stod bredvid gick amok och började kasta petflaskor med vatten mot spelare och domaren. Har en liten känsla av att all den frustrationen över Leeds uteblivna framgånger, kommer att utmynna i någon ny falang av "Service Crew"
Leeds United lufc4ever
2015-10-16 13:28
Terry //

Just därför jag la till vad jag skrev inom parantes ;)

Det jag hänger upp mej på är att det sunda förnuftet och grå ärlighet som Ove kör med i detta fallet känns bara avtändande och trist.

Det brukar snackas om den 12:e spelaren och hur bra den är. Ove verkar inte vilja ha med sig den 12:e i båten iom sina uttalande. Naturligtvis är det mycket upp till hur man spelar som avgör om man får nummer 12 med sig men det blir ju inte bättre med grå tråkig verklighet.

Han har talat om för oss gång på gång att 10:e plats är nog rätt mål för säsongen. Känns inte som att vi behöver höra det beskrivet som nu i andra ordval men med samma betydelse. Tolkar det bara som att han känner sig pressad att uppnå målet.

Nä, om Herb Brooks skrivit memoarer eller nån bok om Miracle On Ice så se till och läs den Ove. Där hade du en som kunde motivera fastän allt talade emot vad han hade att tillgå.

silverfisk
2015-10-16 12:53

är väl bara för spelarna att ta tränarens kritik och gå ut och visa att dom är bra nog för att gå upp, i stället för att gå och lipa.
sen kan dom ju peka fingra åt honom när dom har bevisat det.
MOT

Leeds United terry cooper
2015-10-16 12:36
Tycker det känns som att spelarna tror att de är bättre än vad de i själva verket är.
Jobbar inte som ett lag. En match är 90+ o då gäller det att göra vad som kvävs.
Har laget en hyfsat bra dag så kanske det går någorlunda lätt.
Har laget en tung o trög dag , då är det blod , svett o tårar som gäller.
Leeds United Tobbe O
2015-10-16 12:30
Vad alla hetsar upp sig. Är det någon som allvar trott att detta laget ska kunna gå upp denna säsongen. Owe säger väl bara det vi alla egentligen vet, det här laget är ännu inte tillräckligt bra för att gå upp. Vi bygger ett lag med unga lovande spelare som behöver växa. Vi har oerhört lite rutin i laget, ge dem denna säsongen och krydda med ytterligare några spetsförvärv till nästa säsong så tror jag vi på allvar kan blanda oss i striden då. Jag lägger hellre pengarna på en kille som Botaka än på en halvmedioker 30-plussare som inte längre platsar i ett bottenlag i PL även om 30-plussaren på kort sikt gjort oss bättre.

Vi riskerar ännu en tråkig säsong i mitten av tabellen men jag gillar ändå tänket vi har. Tålamod nu med Rösler istället för den sedvanliga paniken för att vi inte ligger med i toppen. Skulle vi ligga farligt nära nedflyttning vid jul, då kan man börja diskutera om han ska vara kvar.
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-16 12:25
Lugn i stormarna här-å sväär inte så förba..at-låt Rösler, FÖRSÖKA, åtminstone att låta spelarna få komma igång, att lära känna varandra en säsong i alla fall. I morron dock, kan jag INTE,tänka mig att det blir vinst för Leeds !! Brighton är ju i alla fall för närvarande topplaget i tabellen. Visst, vem kan inte bli bedrövad, när allt bara saboteras,av motgångar. Det går inte att varje år tro, att nya managrs, nya spelare, är det som kommer att lyfta Leeds till forna tider. Det kanske aldrig kommer att gå,...........antingen får man fortsätta denna kretsgång, eller , kan man i värsta fall börja med att byta lag eller sport t.ex. icehockey.........
Leeds United Duke
2015-10-16 12:00
Rösler försöker hålla Cellino lugn. Är nog inte konstigare än så. Topp 10 är målsättningen fortfarande. Sen att det ska bli lättare att gå upp nästa säsong är nog inte så säkert. Stor risk att Cook och Byram lämnar i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-10-16 11:56
@Kristoffer:



Jaha vad säger man nu? Det här är ju inget man varken ska läsa eller höra ifrån en tränare. Han skulle ha sagt så här istället! Nu är det ta mig fan slut daltat, den jäveln som inte kämpar så svetten sprutar och knäna blöder efter 90 minuter i den fina vita Leeds tröjan, kan dra åt helvete, den personen har inget här på Elland Road att göra. Ska vi komma någonstans med det häl laget, så er det fan i mig dax att visa det. Vad då promotion nästa år? Platser inte det här gänget för spel i PL nu, då platser de väl inte nästa säsong heller. Då kan det ju komma ner ännu farliga lag som Newcastle t.ex. Är det så man tänker, kan vi ju lika gärna byta ut allihopa på engång, för det blir lite svårt att köpa 20-25 nya spelare inför nästa säsong. Vart ska pengarna komma ifrån till det!
Rösler får nog snart gå till arbetsförmedlingen om inte vi vänder den här trenden snart, kolla 6 veckor bakåt, innan det här debaclet började, då lätt det lite annorlunda från Rösler, då var det bara lite fin justeringar som gjorde att vi inte vann matcherna, men tog poäng. Men det skulle komma väldigt snart och vi skulle bli ett topplag när säsongen var klar. Kan hända att vi blir det! Men då måste vi börja vinna igen, särskilt hemma på Elland Road. I dag är inget lag rädda för att komma hit längre!
Leeds United terry cooper
2015-10-16 11:06
Lufc//

Vad man säger i media behöver inte vara samma sak som man säger internt.
Leeds United terry cooper
2015-10-16 11:03
@Linus.M:



Inte bra. Usch.
Leeds United terry cooper
2015-10-16 10:59
Topp 10 har väl varit målet från scratch.
Det är nästa år som vi ska ta steget upp.....
Leeds United lufc4ever
2015-10-16 10:19
Vi kan ställa Oves inställning (iaf utåt sett) mot -15 tiden.

Såklart var -15 otroligt speciellt men då var det vi mot världen. Laget på plan och laget på läktaren var en och samma enhet. Det var Fuck Off till allt och alla som kom i vår väg och detta trots att Cokebottoms var ägare och bidragit stort till att vi hamnat i sitsen.

Det Ove håller på med är bara ett jäkla mesande. Tror han verkligen att han ska kunna få mobben att behandla honom och spelarna som små rosa gossedjur ? Lägg ner bara säger jag. Han och spelarna har valt att spela och få betalt av Leeds United och här kommer kraven alltid vara uppåt och framåt.

Det må vara taktiskt och förmodligen väldigt realistiskt men sånt snack hör hemma hos Oldham eller Bury. Detta är Leeds United.
Leeds United Ballsmash
2015-10-16 10:08
Känns som han vill lägga allt som går fel på spelarna med ett sådant uttalande, och skulle det mot förmodan gå bra så är det hans förtjänst.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2015-10-16 10:06
Skillnad på att ta bort press från spelarna och att trycka ner dom tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2015-10-16 09:22
Rösler vill väl få ner kraven från fansen på Elland Road också skulle vi ta t.ex 5raka vinster nu så är det nog andra tongångar hos Rösler
Leeds United terry cooper
2015-10-16 08:18
Rösler kanske är lite taktisk när han gör ett sådant uttalande.
Vill dämpa förväntningarna. Få spelarna att inte känna för mycket press.
Leeds United Ballsmash
2015-10-16 06:48
Jahapp. Ändå tyckt om Rösler fram tills nu, är bara att sticka efter ett sådant uttalande. Med sådan retorik är det frågan om vi kan hålla oss kvar? Optimismen inför imorgon försvann helt. 0-3.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: