/england/leeds/forum/951.aspx/england/leeds/forum/951.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:50
Linus// Nej, jag skrev till dig om du inte förstod det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:50
lufc4ever// Visst kan han gambla med hela sitt familjeföretag om han vill det. Får jag fråga dig en sak i detta? Varför går du inte till ett casino och sätter ditt hus och alla dina tillgångar på rött eller svart på roulette? Chansen att du vinner ligger väl runt 50 % och det borde vara högre än chansen att lyckad med Leeds United bara för att man satsar typ £20m på nyförvärv :) Vad jag hade gjort istället för att gambla bort hela min förmögenhet hade varit att bygga långsiktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-15 14:49
@¤Thom Mattsson¤:
Skrev du till dig själv?
Leeds United Linus.M
2016-01-15 14:48
@¤Thom Mattsson¤:
Och du måste ha sämst humör. Andas... Norman// Det har diskuterats förut. Hade vi gett Byram högre lön hade vi fått sälja han för en mycket högre summa om något år. Nu blev det inte så och då sålde vi Byram för skit.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:46
Linus// En sak till innan du skriver något om mig nu; du är så engagerad och älskar Leeds så mycket, du är aktiv här och en tillgång för både LUSS och allt som har med denna sidan att göra för lång tid framöver om du bara hade kunnat respektera andra på ett bättre sätt. Olika åsikter är en sak men hån och annat står i en klass för sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 14:45
Thom //

Jag tror vi har pengarna. Eller snarare Massimo har dom. Det handlar bara om han är villig att gambla dom. Lyckas han så kan han plockat ut dubbelt upp.

Visar han vägen så kommer fler hjälpa till. Han ensam kommer inte behöva stå för varje pund. Någon måste börja och han är just nu den som har störst börs.
Leeds United Norman Hunter
2016-01-15 14:44
@Linus.M:


Det var en rak fråga, men du svarade som vanligt med ett annat påstående. Jag har skrivit det förut Linus, du skulle passa utmärkt som politiker.


Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:43
lufc4ever// Men "vågar satsa" skiljer sig väl något från klubb till klubb antar jag? Medans vi gamblar med hela vår existens så har ju klubbar som kommer ner från Premier League exempelvis redan på förhand en stark klubb och runt £100m i fallskärm.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 14:40
@Norman Hunter:


Norman, det är bara nåt jag tror. Såklart jag inte kan garantera det :)

Men det är nåt jag tror starkt på. Sen förmodar jag att de £3m du nämner är rena biljettintäkter ? Vi kan lägga på pengar för mat,dryck, tröjförsäljning m.m m.m så får vi in lite till. Plus sponsorpengar som jag nämnde.

Jag menar inte att det jag svamlar om skulle täcka hela satsningen. T.o.m jag fattar det. Men om vi bara ska ha lika mycket in som lika mycket ut så kommer vi aldrig komma ur Championship. Vi kommer bli omsprungna av dom som vågar satsa. Visst vi kanske kommer sitta där med böcker rena från skulder men vi kommer gör det på plats 14 i ligan. Varje år. Om vi har tur...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:39
Linus// Du måste vara sämst här inne på att diskutera på en bra nivå. Dina "haha", "herregud", "fuck off", "patetiskt", "LOL" osv osv anser jag hör hemma mer på ett dagis än i detta forumet. Skärp dig för fan och diskutera som en vanlig människa!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-15 14:29
@Norman Hunter:


£3.7m för Sam Byram är värdelöst. Situationen har Massimo själv satt sig i så det är han som har ansvaret.
Leeds United Norman Hunter
2016-01-15 14:24
@Linus.M:


Hur många högerbackar med utgående kontrakt har sålts för en högre summa?
Leeds United Norman Hunter
2016-01-15 14:20
@lufc4ever:


För det första är det en hypotes att det skulle komma 5000 fler varje match bara för att man lägger de pengarna på transfers. För det andra skulle 5000 fler på varje hemmamatch endast öka intäkterna med ca £3m på en säsong, och då räknar jag högt, så det finns det finns inget ekonomiskt incitament i din hypotes.
Leeds United Linus.M
2016-01-15 14:19
Så £3.7m för Byram är bra betalt? Haha...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 14:16
lufc4ever// Derby har köpt spelare för över £25m inför denna säsongen. Vi varken har eller kan spendera sådana summor. Finns lika många vägar till framgång som det finns stjärnor i universum men att gambla med en klubbs hela existens vill jag inte att vi gör igen. Jag vet att fansen drömmer om Premier League och att vi helst av allt skulle ha legat där igår och framförallt eftersom vi har legat utanför PL i över 10 år nu. Men vi måste tänka på att Cellino varit i klubben i mindre än 2 år av dessa och att vi faktiskt börjat se tecken på stabilitet och "näsan-i-vädret" strategi. Dvs; vi är Leeds, vi behöver inte sälja våra bästa spelare men om någon verkligen vill ha någon så får de hosta upp stålar. Bara detta gör att vi kommer kunna bygga mer långsiktigt. Jag kan garantera att spelare som Taylor, Cook, Mowatt och Byram säkerligen blivit sålda eller i alla fall några av dom redan nu om det inte varit för Cellinos "who are you?!"- tänk. Om nu Cellino menar allvar så antar jag att vi kommer få se pengar spenderade i truppen och att vi kommer behålla våra bästa spelare. Jag hade varit vansinnig jag inte sett detta men vad gäller Byram så förstår jag att han går. Jag hade också förstått om vi sålt Cook om vi fått ett bud på £15-20m för alla har ett pris. Ronaldo har ett pris, Messi har ett pris - alla har ett pris men om Leeds spelare inte skulle ha det så är det en världsnyhet. Allt handlar givetvis om att vi måste upp i Premier League och det är snabbt men det kan vara i en 2 års period. Tar det längre tid så är det ju givetvis tråkigt och hade säkert inneburit att spelare som Taylor, Mowatt och Cook hade blivit sålda. Det intressanta i det hade vart att pengarna vi hade fått för dom kanske hade inbringat de £20-25m vi hade behövt för en rejäl satsning ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2016-01-15 14:04
Thom// Så länge Wootton är förstaval så behöver vi en högerback. Ipswich hade lekstuga på den kanten hela matchen. Satsa på Coyle om han är tillräckligt bra eller låna in någon är mitt förslag. Berardi är borta 6-7 veckor till.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 13:26
En sak som man verkar glömma bort i hela den här debatten om hur man ska satsa är ju effekten av den.

Jag menar om du lägger £10-15m på vår trupp idag så vågar jag lova att du höjer publiksnittet på ER med 5000. Du skickar en signal till en enorm supporterbas att du har väckt jätten. Det är dax att börja röja igen efter 15 år i dvala eller koma.

Samma signal snappar sponsorer upp. Många kommer vilja vara med på detta äventyr. Pengarna kommer rulla in. Satsningen får stöd.

Helvete vad jag blir frustrerad jag blir varje gång jag tänker på det !!! Bytet ligger liksom bara där nu. Det är dax att skjuta !!! :))
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 13:15
Terry // Om vi gör en satsning typ Derby så kommer vi säkert ligga över snittet, yes. Men jag tror inte vi har nåt val om det är PL som verkligen är målet. Derbys satsning skulle jag kalla normal gambling. Det är definitivt ingen Ridsdale gambling iaf. Att göra en Reading är sällsynt och kommer bara bli mer sällsynt ju mer åren går och ju mer pengar som sipprar ner från PL. Titta bara på PL just nu. Just nu har du Sunderland, Newcastle och Villa i Championship. Känns rätt troligt att 2 av 3 kommer bli sanning. Då får vi åtminstone 2 klubbar med £100m med sig ner och större publiksnitt. Det är inte duvungar som trillar ner till oss. Och dessa ska vi konkurrera med under en säsong som det är sagt att vi ska upp. Aldrig att vi kan göra det on the cheap och med den truppen vi har nu. Vi måste in med bättre och säkra upp det bästa vi har om vi vill försöka gå upp. Allt annat är bara en dröm i mina ögon.
Leeds United terry cooper
2016-01-15 12:55
@paris 75:
Vi ersatte Byram ett o ett halvt år före vi visste om att han skulle lämna ????
Leeds United Norman Hunter
2016-01-15 12:55
@lufc4ever:


Hittar inte rapporten som jag har i huvudet men den var baserad på klubbarnas årsredovisningar. Just nu hittat jag bara en äldre variant av en liknande analys från 11/12 där spelarna tjänar drygt £4000/vecka. Det som kan sägas är att vi redan idag har en lönebudget i toppen av våra liga, se länk. Jag tror faktiskt att alla lag, förutom Forest, vi har före oss fortfarande har vissa pengar från PL-fallskärmen. Dessa klubbar kan vi omöjligt tro att vi ska kunna matcha är en utopi som det ser ut idag. Å andra sidan har ju deras spelare redan visat sig vara övervärderade då de just åkt ur PL...

Att vi inte spenderar pengar alls på vår trupp är rent skitsnack från folk som inte har koll på siffrorna. Även under Bates tid var vi på den övre hälften men jag tror vi idag har höjt budgeten för spelarlöner från ca 40% till 80% av omsättningen. I mitt tycke är det t.o.m. lite för stor del av omsättningen som används till spelarlöner för att ekonomin ska kunna gå ihop.Att ens tr

Leeds United paris 75
2016-01-15 12:38
Cellino spends 75,000 quid on Berardi to replace Byram. Byram refuses to sign revised contract in line with rest of squad. Cellino sells him with 5 months left on contract for 3,700,000. Fans complain Cellino is ruining their club ... well, some of them do..... Nämner inga namn;)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 12:19
Duke// Vi har tre spelare som kan spela höger back, fem stycken om man räknar med Byram som fortfarande är Leeds spelare ett par timmar till. Wootton, Berardi, Coyle, Bellusci (som ju kan lira där också) samt Byram. Tycker inte högerbacken är speciellt prioriterat men håller med dig vad gäller anfallet. Hade gärna sett ett köp av en snabb målfarlig anfallare men problemet är väl att Evans litar på Wood till 100 %.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2016-01-15 11:59
Högerback och anfall är våra svagaste positioner just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-15 11:32
@lufc4ever:


Försvar :

En mittback som är före Cooper i rangordningen. En riktig kaptenstyp m.a.o. Plus en mittback till som är på Coopers nivå.

Mittfält :

Bridcutt och en Mowatt men en Mowatt som inte har sirap i benen. En ytterfältare som är bättre än Dallas.

Anfall : En McCormack eller en Rhodes.Plus nån speedig jäkel som komplement.

Vad blir det ? 6-7st ? Kanske vi kan dra ner på nåt önskemål men ungefär så ser jag på det.Stommen finns men vi behöver topparna. [/


Jag håller med dej o det tror jag de flesta här gör men då kommer vi att ligga en bra bit över snittet , lönemässigt.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 11:27
@Norman Hunter:


Om Dailymail är 100% att lita på vet jag inte men i detta fallet ser jag ingen anledning att hitta på.

"Players in England's Championship are next, earning £486,000 on average, a staggering sum for a second tier "

£9346 per vecka i snitt alltså. Och då är denna artikel från 14:e November 2014 och jag gissar att snittet har inte gått ner till denna säsongen så jag rundade av till 10K :)

Leeds United Kristoffer
2016-01-15 10:51
Vi behöver en spelare på mitten som är bättre än Cook offensivt, alltså en spelfördelare. Forrestieri hade passat perfekt.
Leeds United Rodell
2016-01-15 10:46
måste säga att Byram är väldigt tyst i denna soppa som varit väldigt svårt att veta hans vinkel ur allt
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 10:34
@lufc4ever:


Edit : Glömde det absolut viktigaste. Ge Evans tid !!!
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 10:30
@¤Thom Mattsson¤:


Försvar :

En mittback som är före Cooper i rangordningen. En riktig kaptenstyp m.a.o. Plus en mittback till som är på Coopers nivå.

Mittfält :

Bridcutt och en Mowatt men en Mowatt som inte har sirap i benen. En ytterfältare som är bättre än Dallas.

Anfall : En McCormack eller en Rhodes.Plus nån speedig jäkel som komplement.

Vad blir det ? 6-7st ? Kanske vi kan dra ner på nåt önskemål men ungefär så ser jag på det.Stommen finns men vi behöver topparna.
Leeds United terry cooper
2016-01-15 10:20
@sportcarl:


Kan hålla med dej om att lön är något man måste förtjäna men funkar det i verkligheten ?
Nej.
Vad tror du vår lönekostnad är när vi är mogna för PL ?
Vet inte vad den är just nu men den kommer med säkerhet att vara åtskilliga pund högre när/om vi tar steget upp.
Annons: