/england/leeds/forum/940.aspx/england/leeds/forum/940.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2016-01-15 16:42
@Rodell:


Sluta vrid på orden. Jag sa att du var patetisk som skriver att jag känner Sam Byram, det är bara löjligt. Du är naiv som inte tror på YEP, ja.

Faktan är att Byram blivit erbjuden en lägre lön först och sedan samma lön, vilket du inte tror på.
Leeds United sportcarl
2016-01-15 16:42
Thom 16:32 ja den faktan har jag ofta undrat och ifrågasatt men aldrig fått något vettigt svar från Linus om, jag har sagt det innan att cellino och linus har mycket gemensamt och mycket av vad de sagt har inte infriats, cellino har ju ändå det pluset att han gör något mer än att bara klaga, han har ju ändå gjort något för klubben
Leeds United sportcarl
2016-01-15 16:34
fattar inte uppståndelsen att byram gått till everton, har man hållt på klubben sedan 70talet så är detta vardagsmat att lovande spelare ofta egenproducerade vill lämna, har man varit med om att gordon mc queen och joe jordan lämnade på 70talet, batty och speed på 90 talet och milner, lennon på 2000talet så känns detta i paritet inte speciellt mycket, de mesta ovan nämnda lämnade leeds dessutom när vi befann oss på en högre nivå, och detta kommer hända i framtiden med liksom att vi hämtar in lika bra spelare med
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 16:32
Linus//

Vad är det för fakta du har egentligen? Du skriver ofta att du har fakta men hänvisar sedan till tidningar, medieprofiler, bloggar, journalister och rena gissningar!

Snart börjar du väl hänvisa till wikipedia också som en "källa" och "fakta".

Jag vet inte hur många gånger du skrivit att Cellino ska sälja, att nya ägare är klara, att Cellino ska dömas osv. Jag har sett dig skriva, likt det är fakta, att Cook och alla ungdomar ska säljas för att Redfearn skulle lämna. Jag har sett dig skriva likt det är fakta att Cook har en klausul på £5m som han kan säljas för till sommaren om vi inte går upp men det finns ingen som helst trovärdig källa till detta! Jag ser dig länka till artiklar och annat som målar upp en bild som du har, men aldrig att jag ser dig länka artiklar som är positiva. Allt jag ser dig länka är negativa saker och om de inte är negativa så formar dina kommentarer efter länken dom till negativa.

Så vad är det för fakta du har?
Leeds United Rodell
2016-01-15 16:31
Linus.m så bara för att jag inte helt tror på det så är man patetisk och naiv.... du kan verkligen inte föra en vettig konversation
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-15 16:31
@lufc4ever:


Tja, vad f-n, cirkusen har hållit på sedan i somras så ett par dagar extra gör varken till eller från.
Bra att det finns fler som önskar lägga ett bud.
Fast visst är han är såld. Bara osäkert till vilka ;)
Leeds United Rodell
2016-01-15 16:29
Linus.M

Vart är det fakta? hur kan du vara så säker på alla rätta uppgifter har kopmmit ut?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 16:25
Jag säger det återigen;

Everton har en medel lön på sina spelare på £31,000 i veckan.

Medellönen i the Championship ligger på £9,300.

Sam Byram har £12,000 i veckan vilket alltså ligger en bit över medellönen i the Championship men det ses inte som tillräckligt.

Okey, så Cellino skulle få för sig att erbjuda Byram £20k i veckan. Vad tror folk att Byram blir erbjuden i Everton?

Är £40,000 en bra gissning?

Vilka här inne hade tackat nej till runt 10 miljoner extra om året och samtidigt ta ett kliv uppåt på karriärs stegen även om ens nuvarande jobb har stor potential?
Leeds United Linus.M
2016-01-15 16:23
@Rodell:
Jag svarar dig ju med fakta som du väljer att in tro på?
Leeds United Rodell
2016-01-15 16:21
Thom //

ungefär samma "ton" han skriver till mig eller någon annan som ifrågasätter lite
Leeds United Linus.M
2016-01-15 16:20
@Rodell:


För de kommer nog hända med Massimo Cellino som ägare för vår klubb.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 16:19
Linus//

Tonen du skriver i ja.
Leeds United Linus.M
2016-01-15 16:19
Thom//

Tonen jag skriver i... Det går verkligen inte att få dig o förstå Thom. Du är omöjlig. Jag ska inte svara på dina inlägg i framtiden, så slipper vi bråka i detta forum.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 16:17
Linus//

Att jag är aggressiv mot dig står jag för till 100 %. Mig veterligen så skriver jag inte liknande till någon annan här inne men så är det ingen annan som attackerar på samma sätt som du gör heller med dina uttryck, nu senast "patetisk" "trög" osv osv.

Jag anser mig ha en helt normal diskussion med terry cooper, lufc4ever och övriga här inne utan att diskussion ska behöva övergå i attacker.... förutom med dig Linus, och anledningen till det är ju tonen du skriver i.

Sen förstår jag inte vad Hartey har med någonting att göra i detta heller? Du är duktig på att blanda in helt andra saker i diskussioner för att få dina argument solida. Om någon lämnat detta forumet för några år sedan på grund av mig så är det väl hans förlust i så fall.
terry cooper//

Jag är helt för långsiktighet ja. Och jag är också helt för att den långsiktigheten går ut om 1-2 år även med Massimo Cellino. För mig är det helt klart att Cellino inte kan sitta här och fisa i all evinnerlighet och det tror jag inte han vill heller.

Jag tror han vill upp i Premier League och är beredd att satsa för att ta oss dit och en sak som hade varit bra för det hade ju varit att behålla våra bästa spelare och samtidigt köpa in spelare på de positioner som behövs. Jag är motståndare till att riskera vår existens genom att värva spelare för £15-20m som vi inte har. Cellino är ingen multimiljonär men han är en affärsman. Jag tror att smarthet, långsiktighet och handplockning av spelare kommer ta oss tillbaka till Premier League.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 16:14
@Linus.M:


Man kan ju säga så här....

Det går inte att frånse det om man uttrycker sig milt :)
Leeds United Rodell
2016-01-15 16:10
Kanske blir en hel omvädning var väl Aidy white som va påväg från klubben sen fick löneökning och stanna om jag inte är helt ute o cyklar.
Leeds United Linus.M
2016-01-15 16:09
@Rodell:


Ser dig som väldigt naiv isåfall... Ska vi inte tro på YEP så blir det nog väldigt lätt att föra en diskussion om saker... Om man ska sitta med spelarnas kontraktspapper i handen för att få yttra sig.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 16:08
@Leeds så klart!:


Jo....

Du har totalt missat att han faktiskt inte är såld än :))))))
Leeds United Rodell
2016-01-15 16:03
Linus.M
Det är som att säga att Norrköpings tidningar kan allt gällande ifk norrköping,
Självklart kan det stämma men det behöver inte göra det.

Som jag skrivit tidigare så skulle det vara intressant om Byram yttrade sig i det hela.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-15 16:02
Något jag missat förutom att Byram har blivit såld? Jasså inte det. Återgår till kaffet. Adjö för nu.
Leeds United sportcarl
2016-01-15 15:58
Jag tycker 3,7 miljoner pund som kan stiga med antal matcher till 5 miljoner pund plus sell on clause är helt ok med tanke på ett utgående kontrakt, tror folk att vi skulle få typ 8 miljoner pund så förstår jag man blir besviken, blir byram ordinarie och landslagspelare kanhända med facit i hand för billigt, blir han bänkvärmare har vi gjort en bra affär, jag tror verkligheten blir någonstans mitt i mellan, värvar vi absolut allra allra bästa ulandslagspelaren från vårt svenska EMvinnarlag så räcker pengarna och blir över, är ju i svenska pengar närmare 50 milj kr,
Leeds United Linus.M
2016-01-15 15:57
Rodell//

Vet vi inte vad Byram har blivit erbjuden?! Tror du inte alls på YEP t.ex menar du?

Han blev först erbjuden en lönesänkning och ett år senare (typ) blev han erbjuden samma lön.

Jag tycker du är patetisk som frågar om jag känner Byram, det står jag för. Jag kommer bara med fakta om Byrams löneerbjudanden.
Leeds United Rodell
2016-01-15 15:54
Linus.M

Anledningen att man skriver så till dig är för att du säger dig alltid veta saker. Men i det stora hela vet ingen utav oss om vad han blivit erbjuden eller om han helt enkelt inte vill vara kvar pga att han vill till PL nu.

"du är patetisk som skriver så. Lägg av nu. Du vet mycket väl att jag inte gör det, eller så är du trög och det tror jag inte du är."

Här är också en grej som gör att man verkligen inte kan ta upp saker med dig för man inte tror/vet som du.

Jag tycker inte man kan uttala sig och säga åt saker om andra om man inte har svart på vitt att det är så därav frågan om du känner byram eftersom du många gånger är så bestämtd på att du vet hur det gått till
Leeds United Linus.M
2016-01-15 15:52
Läs det här. Ett tips till alla... Men det går väl att vrida och vända på detta med gissar jag.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 15:52
Thom //

Om £10-15m från Massimo till spelare innebär att han gamblar med hela familjelyckan så tar jag tillbaka att han är fel för oss. Då säger jag att han är tokfel för oss. För då har han verkligen inte fattat vilken lek han gett sig in i. Iaf inte om han ska klarar av att stå vid sina ord och ta oss dit vi alla vill.
Inte ens jag som är så negativ till Massimo tror han är så ute och flyger.

Det kommer ju inte vara så att dessa pengar blir rena pengar upp på bordet. Nästan inga spelare går idag cash cash 5 mille till nån annan. Det mesta sker i en helvetes massa avbetalningar och annat fuffens.

Och återigen bara för att jag tror på det så starkt. Visar du vägen så kommer andra följa. Du kommer inte vara ensam med utgifterna. Andra kommer hjälpa dej att lindra din förlorade utgift.

Som exempel även om det kanske inte är det bästa :)

Vi köper Dallas för £1,5m. Inte många vet vem han är.
Derby köper Tom Ince för £5m. De flesta som följer engelsk fotboll vet vem det är.

Även om det aldrig kommer täcka hela skillnaden men vem tror ni höjer flest ögonbryn och vem säljer flest tröjor så fort han skrivit på ? Handen på hjärtat alla om vi hade linkats med båda samtidigt i somras vem hade ni helst velat se oss köpa ?

Själv säger jag Dallas men det är bara för att jag avskyr scum så mycket så en son till en urscummare vill jag aldrig ha hit !! Spelar hellre league 2 ;)
Leeds United Linus.M
2016-01-15 15:50
@Rodell:


Lönen gick aldrig upp så det är inget vi någonsin får veta, om inte Byram själv går ut och säger vad han hade gjort. Jag tror att Byram hade stannat om han hade känt en satsning komma, och om han hade fått ett bättre kontrakt än han har nu.

Jag känner inte Byram, du är patetisk som skriver så. Lägg av nu. Du vet mycket väl att jag inte gör det, eller så är du trög och det tror jag inte du är.
Leeds United Linus.M
2016-01-15 15:48
@Rodell:


Då hade ju Bates fått in £800k mer än vad Cellino får...

Jag jämför saker som händer i Leeds med vad som hände under Bates, något jag även tänker fortsätta med. Här läggs inte ner något snack.
Leeds United Rodell
2016-01-15 15:46
Linus.M

Så Byram kan inte hoppas på att ett PL lag ska komma o locka över honom därför inte skriva på ett kontrakt? därför neka oavsett om lönen går upp ner eller stannar på samma. Du känner byram så du vet detta eller?
Leeds United Rodell
2016-01-15 15:44
Linus.M,

Bates hade sålt byram för längesen samt att Southhampton gav ett bud på byram 4.5m 2014 då sa cellino nej hade bates gjort det?

Bates har inget med leeds att göra längre så lägg ner snacket med honom hela tiden
Leeds United Linus.M
2016-01-15 15:43
@Rodell:


Han skrev på sitt nya kontrakt i juli 2015. Då skrevs också förmodligen klausulen in. Gray hoppades väl på att ett lag som, typ, Leicester skulle komma. Vilket de också gjorde.
Annons: