/england/leeds/forum/933.aspx/england/leeds/forum/933.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 19:02
lufc4ever// Förstår du inte vad sportcarl menar eller försöker du bara göra honom förvirrad? En nyfödd babies förstår väl att sportcarls poäng är lönen inte spelar någon roll här utan mer att han har ambitioner att spela i Premier League. Dessutom är han ju därifrån. Du bland annat fokuserar ju på att Byram kanske hade stannat om vi visat muskler och gett honom £20-30k i veckan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 19:02
@Leeds så klart!:


Var bekräfta dom det ?
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 19:00
@¤Thom Mattsson¤:


LFU vill, som vilka normala köpare som helst göra due dilligence. Det gör man för att man vill veta vad det är man köper. Folket i LFU är folk med gedigen bakgrund. Tror du på fullaste allvar att dom hade tagit sig så långt som att be om DD om dom inte först hade fått en siffra av Massimo ?? " Nä va fan han vill ha £30m men vi har ju bara £5m. Ääh skit i det....vi kan nog lura till oss detta på nåt sätt ändå. Vi kör ! "

Vad jag vet så är det aldrig bekräftat att dom inte har pengarna. Inte ens Massimo har bekräftat det. Han tyckte bara dom snackade lite för mycket helt plötsligt.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:56
Att några har betalt tror jag på. Det finns ju folk som köper bingolotto för böfvelen. Vad blev det, 5% eller 10% av antalet som behövdes? Japp. Det är bekräftat eftersom LFU själva sa det, men fortfarande inte är i närheten av några £30 millar trots löften. "LFU erbjöd andra förslag som Cellino nekade". Jag kan redan komma på några potentiella luriga förslag. "Inga pengar kompis, men jag har guld kompis, äkta guld kompis". Ursäkta men LFU för mig är lika uppmuntrande som Monty Python. Sicket gäng.Galet.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:53
Sportcarl//

Vad Byram sagt till "presidenten" handlar väl mer om att han är professionell. Något som Cellino inte är.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 18:52
Det brukar ju vara så snabbt att läggas upp här det som skrivs. Folk kan ju få läsa vad byram sagt om klubben idag från president till alla anställda spelare etc. Visar en helt annan bild än vad de som sitter inne med sanningen säger
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 18:48
LSK //

Och vem har sagt att dom inte la upp £30m ? Är det bekräftat nånstans ?

Inget förtroende kvar ?? Jag har inte sett en enda som sagt sig betalat in till LFU som efter kovändningen sagt att dom vill ha sina pengar tillbaka för att dom känner sig blåsta. Och det är faktiskt några stycken som har betalat in. Tro det eller ej.
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 18:43
@sportcarl:


LOL !

"Byram har haft en verklig fair lön i championship. För mig är 12000 i Leeds mer generöst Än att en PLklubb med sina ekonomier erbjuder honom 30000 sedan får Linus tycka vad han vill "

Vem fokuserar på vad ??
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:36
LFU har inget förtroendekapital kvar.
Det existerar ingen möjlighet trots alla löften hit och dit i massmedia.
T.o.m. ett halmstrå som Russel Crowe presenterades.
LFU är ett skolboksexempel på hur man bäst misslyckas med en ursprungligen bra idé.Hade däremot LFU kunnat lägga utlovade £30 millar (om jag inte minns fel) på bordet, och sagt visa oss böckerna så hade jag varit lika sur som dig LinusM om Cellino vägrat.
Leeds United Mikael.F
2016-01-20 18:32
@Leeds så klart!:


Bra skulle jag säga, den anfallstyp vi saknar enligt mig. Stark nog att spela ensam, snabb nog att spela bredvid Wood. Verkar kanske inte vara någon målspruta, men det är svårt att få för de £1m han sägs kosta. Bättre alternativ än Lafferty. Sign him up!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:31
Om jag hade velat ta över Leeds United, hade folket här hellre sett mig som ägare än Massimo Cellino? Ärlig fråga alltså. För tydligen finns det inga rika Leeds supportrar.

Jag är inte rik men jag lovar att jag ska försöka arbeta så gott det går för att göra oss framgångsrika. Det kan dessvärre vara så att jag blir tvungen att sälja någon av våra bättre spelare för att kunna hitta guldkorn för billigare pengar, men jag hoppas ni har förståelse för det i så fall.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 18:27
Tänk om man skulle hitta på samma om byram. Typ någon twittrade att West Ham bjöd 5000 pund mer än everton. Men skulle aldrig ens komma på tanken och skriva något som man inte har backning för. Säger byram att han alltid drömt om att spela i pl sedan litet barn så är sista självklara pusselbiten i box enligt mitt sätt att se det. Sedan kan ju folk få skriva här hur mycket de vill att hans (dåliga ) lön på 12000 pund skrämde iväg honom för mig är detta avslutat och enda rätta om man inte vill förlänga. Nu är det bara hoppas att det kommer in någon.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:27
Linus// Så Cellino vill inte lämna ifrån sig klubben även om han skulle ha fått ett rimligt bud för klubben? Är det vad du menar? Det finns alltså 0 % chans att budet LFU kom med var rena skambudet? Detta är bara en fråga för jag vet inte vad de erbjöd, jag vet inte vad Cellino vill ha, jag vet inte marknadsvärdet för Leeds United och jag vet inte om det kanske finns andra intressenter vilket gör att Cellino kanske kan tjäna mer pengar på att vänta med att sälja. Men du har säkert twitter bevis för dessa saker antar jag?
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:21
LSK//

LFU saknar inte alla medel för att köpa klubben? De hade flera förslag som de tog upp med Massimo om hur de skulle gå till.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:20
@Linus.M:


Varför ska man tillåta att någon går igenom räkenskapet som saknar alla medel att köpa klubben?

Ungefär som att jag skulle låna ut min bil som jag vill sälja till dig så du ska kunna provköra, men du saknar pengar för att genomföra köpet.
Mitt intresse för dig som köpare? Noll.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:20
@lufc4ever:


App app app! Inte skriva "jisses"... Det är inte okej :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:19
lufc4ever//

Ehm.. du nämnde ju LFU så det var därför mitt motargument handlade om just rika Leeds supportrar.

För om det inte är rika Leeds supportrar bakom LFU, varför vill vi då ha dom istället för Cellino?

Det är väl en satsning vi vill ha eller?

Men självklart, låt oss glömma rika Leeds supportrar för ett tag och fokusera på alla andra alternativ som vi har som ägare.... har vi några?
Leeds United sportcarl
2016-01-20 18:16
Helt sjukt vad det fokuseras på lönen. Inga som tror byram har sportsliga ambitioner? Eller vad han själv sa idag
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 18:12
WOW !!!

Så nu är det alla rika Leeds fans fel att vi inte har det bättre än vad vi har det !
Ja du vinner. Det har jag fanimej inget motargument på. Jisses....
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:12
Cellino kovände när LFU ville göra due diligence.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:11
Cellino hade kunnat säga till Byram att "grabben, lyssna... okey, nästa år ska vi gå upp och du får £20k i veckan om du stannar. Du kommer ha en fast plats i laget och vara en av stöttepelarna i det lag som kommer ta oss tillbaka till PL."

Hade Byram tackat ja då? Hade han tackat nej till runt 6-7 extra miljoner om året + Premier League spel direkt + förmodat spel i Europa League och kanske till och med Champions League?

Om någonsin så hade jag blivit sjukligt förvånad.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:09
Watt. Bra eller anus?

Although Cardiff City are still hoping to re-sign Tony Watt on loan from Charlton Athletic, the Yorkshire Evening Post suggests that Leeds United could also reignite their interest. The striker was set to move to Elland Road on loan in November, before Cardiff swooped at the last minute.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:07
lufc4ever//

Nej, du behöver inte ha någon ny ägare klar men det kanske hade hjälpt att veta alternativen eftersom du exempelvis är väldigt mycket anti-cellino.

För mig är det väldigt svårt att vara anti-cellino när alternativet kanske är att klubben går i konkurs. Vart var alla rika Leeds fans när GFH ville sälja? Vart var alla rika Leeds fans när Ken Bates sålde? Vart var alla rika Leeds fans när Cellino erbjöd dom förhandlingar?

En kovändning från Cellino kan ju också ha varit för att han fick ett skambud för klubben, eller?
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:07
Något annat som hänt i dag?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:04
Linus//

Vi började inte från noll med Cellino. Vi började från -78. Att gå från -78 till +80 på mindre än 2 år måste ju vara omöjligt.

Klubben gick minus £1m i månaden. Laget bestod av mängder av spelare som antingen gjort sitt eller var på väg att ha gjort sitt. Man kan omöjligt vis göra exempelvis Notts County (som det ju gjordes försök till) till en storklubb på mindre än 2 år. Det kräver tid, planering, uppoffringar, planer, tid, ekonomi och också faktiskt - försäljningar.

Att tro att Leeds United bara ska kunna spendera och spendera och spendera är för mig att tro för mycket. Vi måste sälja spelare för att kunna investera i fler och bättre spelare. Surt att Byram går JA, men tror någon att det är en omöjlighet att hitta en rimlig ersättare för £3.5m någonstans i världen? För mig är det inte det och det är det som allt handlar om.

Jag kan till och med stödja en försäljning av Lewis Cook om vi får £15m för honom. För jag tror att vi kan hitta en ersättare till honom med mer rutin och spetskompetens för runt £8-9m och då har vi pengar över till annat. Varför klubbar i Premier League är så kåta på honom är ju dels för hans ålder men också för att han har en enorm potential såklart.

Alla klubbar säljer spelare. Det handlar om vad du gör för pengarna du får och det är här Cellino kommer in. Kan han spendera dom bra så är vi helt säkert ett Premier League lag om 1-2 år. Om det är sant att vi fått £30m i bud på våra spelare så är jag den första att skriva under på att vi borde fundera på att sälja, stanna kvar denna säsongen och sen ge oss fan på att gå upp nästa år.

Kan en Charlie Austin gå för £4m till Premier League så kan vi skapa ett bra lag från nu fram till augusti.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:04
@sportcarl:


Jaså får jag tycka vad jag vill? Fantastiskt.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 17:59
Byram har haft en verklig fair lön i championship. För mig är 12000 i Leeds mer generöst Än att en PLklubb med sina ekonomier erbjuder honom 30000 sedan får Linus tycka vad han vill
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 17:59
Thom //

Varför måste man ha ett alternativ klart och redo när man inte vill ha Massimo ?
Det argumentet kan jag inte förstå.

Och vad är det som säger att LFU inte skulle klara av att ta hand om klubben ? Dom ville ju titta på möjligheten men Massimo gjorde en av sina berömda kovändningar och ändra sig. Varför ? Man måste ju ha en villig säljare också. Och en säljare som sätter ett rimligt pris. Annars så är det ju solklart att folk med pengar kommer backa.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 17:53
Hellre säljer än ger bort närmast gratis. Det spelar ingen roll hur länge du har tänkt att älta detta LinusM. Byram spelar inte för Leeds längre. Tråkigt? Jajamensann, men det har varit på gång under en längre tid. Oavsett hur många inlägg du har tänkt att skriva i detta ämne, eller hur mycket du twittrar så kommer inte Byram tillbaka. Byram har sagt sitt. Västar Skinkan är inget jag bryr mig om. Jag gillar Leeds.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 17:48
LSK//

Jaha. Du är ointresserad att vi säljer en av våra bästa spelare också eller?
Annons: