/england/leeds/forum/931.aspx/england/leeds/forum/931.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 22:24
terry cooper// Nej det är inte min logik att säga att Lafferty kommer lyckas bara för att Gradel gjorde det. Allt jag säger är att det inte finns någonting som säger att Lafferty inte kommer lyckas bara för att han inte platsar i Norwich i Premier League. Och jag undrar samtidigt hur du menar med att "höja ribban". Vilka spelare vill du att en klubb i the Championship ska värva? Ordinarie spelare från Premier League? 1) Hur ska vi ha råd med dom? 2) Hur ska vi ha råd att erbjuda samma/mer lön än en Premier League klubb och 3) Varför skulle en ordinarie spelare från Premier League vilja gå ner till the Championship och spela för oss?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 22:17
lufc4ever// Och vad tror du medellönen ligger på för ytterbackar när medellönen i the Championship är £9k? Byram sitter på £12k. Är tämligen säker på att hans lön är rätt hög om man plockar ut alla högerbackars lön i denna ligan. Kan bara gissa vad spelare som Charlie Austin, Ross McCormack, Jordan Rhodes, Robert Snodgrass etc har i löner men de är offensiva spelare och har i regel högre löner än en ytterback. Enligt mig spelar det ingen roll ändå. Oavsett vad Cellino sa till Byram så är tror jag inte han hade skrivit på något nytt kontrakt och vem kan klandra honom? Är det någon som tror att Cellino satt vid förhandlingsbordet och sa till Byram att klart du ska skriva på nytt kontrakt men bara så du vet det så kommer det inte satsas någonting i Leeds. Vi ska satsa på att inte åka ner i League One. Seså, skri på nu Sam! Tror inte det va? Om nu allt handlar om vision och att vi inte erbjöd mer i lön så är det väl en självklarhet att Byram går till West Ham. Hur kan vi i dagsläget konkurrera med dom? Han kanske får £35-40k i West Ham, han får spela i Premier League direkt, spela på deras nya OS arena, kanske kvala in till Champions League alternativt spela Europa League, han är ifrån Essex, hans släktingar är West Hams supportrar. Vad mer behöver jag säga? Dags att glömma Sam Byram. Ser det inte som Cellinos fel att han lämnar. Däremot om vi börjar sälja typ Cook och Taylor för massa pengar och vi inte ser förstärkningar så kommer jag också sitta här och skrika.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-20 22:15
Thom //

Med din logik så kommer Lafferty att lyckas bara för att Gradel gjorde det.
Okay. Det finns väl en hel del Laffertys som inte platsar i sina klubbar.

När ska vi höja ribban angående löner o värvningar ?
Vi skulle ju helst var i PL igår.
Så någon gång måste vi ju upp ett snäpp.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 22:14
Det var ju Redfearn som blev kallad bebis.
Gnälla över att man inte fick parkera sin bil på det gamla vanliga stället hos sin tidigare arbetsgivare i massmedia.
Jo men tjena.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 22:10
Man måste inte gå ut i media och säga att en person är en bebis, för att visa att man inte tycker om någon... Det är bara Cellino som är så omogen. Inte Byram :)
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 22:09
Personligen har jag aldrig tackat någon chef när jag avslutat en tidigare anställning om jag inte uppskattat honom/henne.
Fast det är säkert bara jag.
Leeds United terry cooper
2016-01-20 22:07
Sa inget ont om Öster ;)
Leeds United sportcarl
2016-01-20 22:07
Leeds då klart. Ja med sådana brasknyheter kan man få stora skälvan. Tänk tanken om byram skrivit tvärtom vadvatten en del hade fått på sin kvarn. En annan kan luta sig tbx nuEn uttalande från en spelare så tydligt och specifikt väger i mina ögon tyngre än tusen hörsägen och rykten
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 22:04
@sportcarl:


Jag tackar chefer på jobb ibland. Innebär inte att jag gillar dom för det.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 22:02
Bakis i dag Sportkalle?
Avtryckarfingret darrar.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 22:00
Lufc4ever 20;59. Jag blev uppriktigt förvånad när jag läste att han tackade presidenten. Tänk hemska tanke om spelarna gillar Cellino. ...usch
Leeds United sportcarl
2016-01-20 22:00
Leeds United sportcarl
2016-01-20 22:00
Leeds United Linus.M
2016-01-20 21:52
@lufc4ever:


Just detta med att signa alla ville ju Matt Child och Redfearn göra. Något de inte fick klartecken för... av... gissa vem.
Leeds United Svanen75
2016-01-20 21:48
Stopp och belägg nu pojkar! inget fel på Öster ;) den klubben är nästa lika missköt som vårt kära Leeds har varit under många år.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 21:47
Thom //

Ett långt kontrakt med en lön i ligans övre regioner för en ytterback. Så bra är han och bättre kommer han bli. Och detta skulle han erbjudit redan innan sommaren.

Hade han tagit det ? Vem vet. Men signalen till Byram hade varit klar. Du är bra och dej vill vi behålla här. Dej bygger vi kring.

Hade även varit smart att samtidigt erbjuda de andra 3 juvelerna långa värdiga kontrakt.

Sen hade man förhoppningsvis kunnat skylta över hela stan och officiella sidan med att " Här är dom. Våra egna grabbar. Dom kommer vara här länge. Nu bygger vi för framtiden med framtiden"

Hade jag bott i Leeds så hade dom lurat in mej iaf. Jag hade sovit utanför ticket office tills dom öppnade för försäljning av årskort.

Hade ingen av dom signat så tror jag väldigt få hade anklagat Massimo för att inte ha försökt iaf.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 21:41
Hade det varit från Värnamo så hade vi i alla fall haft en chans...
Men Öster?

Tills Messias med guldbyxorna dyker upp kommer vi att lira i Championship.
I dag köper PL-klubbar bänknötare/möjliga talanger för hundratals miljoner svenska pesetas per styck.
Out of our league.
Eftersom den utlovade Messias dröjer med sin närvaro så får vi nöja oss med galningar/våghalsar /udda personer som tar en chans/risk med Leeds.
Någon gång kanske det kan lyckas.
Fast ärligt talat. Vad har vi att göra i PL i dag?
Aston Villa skulle ha piskat oss med den truppen vi har.

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 21:29
terry cooper// Om du tycker det är samma sak att värva en spelare från Öster som att värva en landslagsspelare som toppat skytteligan i EM kvalet för sitt lilla Nordirland och som faktiskt tillhör en Premier League klubb så känns det lite som att diskussionen är över där. Förstår inte riktigt vad det förväntas att vi ska göra? Tar vi in billiga spelare underifrån så är det brist på ambition. Tar vi in spelare som inte platsar i Premier League så är det tydligen brist på ambition. Ska vi köpa in spelare som dominerar i Premier League så får vi nog slanta upp runt £15-20m på spelaren och samtidigt kommer lönen in i bilden igen. Spelaren skulle nog kräva runt £30-40k i veckan + att vi också måste övertala spelaren att lämna Premier League som han dominerar i eller i alla fall håller en ordinarie tröja i för att gå ner ett snäpp till the Championship för att spela för oss. Lycka till säger jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 21:25
Läste precis Phil Hays krönika och visst har han rätt i mycket. Jag säger som jag sagt tidigare. Vi är en jätte, fast i en dvärgs kropp. Det avspeglar sig i precis allt. Vi har spelare som inte kan hantera pressen hos oss men dominerar i mindre klubbar, vi har spelare som aldrig borde ha spelar för oss, vi har haft tränare som aldrig hade fått en chans att träna oss om situationen varit annorlunda, vi har en arena som tar typ 40 000 men som gapar halvfullt, vi säljer våra bästa spelare till klubbar som Norwich för de har en stabilare grund och en bättre ekonomi. Vi ser klubbar som Bournemouth bjuda på våra mest lovande spelare och vi ser klubbar som West Bromwich etablera sig i Premier League medans vi harvar omkring i ett ingemansland utan dess like. Vad kan förändra detta? Som jag ser det är svaret långt ifrån LFU. Har de inte ens pengar att på allvar utmana GFH (som satt oss i denna sitsen just nu från början) om deras 25 % så kan de enligt mig bara va tysta. Vi behöver stålar - MASSA stålar! Punkt slut. Har Cellino pengarna som krävs för en sådan satsning? Möjligtvis. Det är en long shoot men förmodligen det enda skottet vi har och jag hoppas, tror och ber för det! Tills dagen mannen/männen/konsortiumet eller vad fasen det nu må vara, bjuder pengarna Cellino kräver och på allvar kan visa oss en allvarlig, uppriktig, ärlig plan att ta Leeds United - Englands största (och ENDA) sovande jätte - tillbaka till toppen av Premier League så kommer jag hoppas Cellino gör dagsverket GFH inte gjorde, Ken Bates inte gjorde, Trevor Birch inte gjorde, John McKenzie inte gjorde, Gerard Krasner inte gjorde och Peter Ridsdale inte gjorde!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-20 21:24
Thom //

Vi kan värva någon från Öster IF som kan lyckas.
Tycket o tycker att vi ska höja målsättningen lite bara.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 21:05
@Hartey:


Nu närmare 3000...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 21:00
lufc4ever// Seriös fråga nu; Vad hade krävts av Cellino för att Byram skulle ha stannat enligt dig?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 20:59
Sorry LSK......jag köpte bil utan pengar så jag missade den.

Ok, läst den nu. Och vad ska den övertyga mej om ? Han säger samma sak som 99% av alla spelare säger när dom lämnar. Tack själv Byram säger jag. Synd att vi inte kunde få dej att stanna.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 20:54
terry cooper// Max Gradel platsade inte i Leicester i the Championship när vi värvade honom och hur gick det med det? Det handlar om omgivning, förtroende, medspelare, staden osv osv osv osv som spelar in om man lyckas eller inte. Fråga mig bland annat, med många år inom elitfotbollen i Sverige. Att säga att Kyle Lafferty inte skulle lyckas i Leeds för att han inte platsar i Norwich är väldigt långt ifrån verkligheten. Tror inte det är intet för intet som Lafferty väl kom riktigt högt upp i skytteligan i EM kvalet? Inte helt värdelös antar jag. En annan spelare som inte platsade hos oss leder väl mu skytteligan i League One - Ajose? Någon tycker tydligen att han är bra och han har fått förtroende i en annan klubb och levererat. Allt det handlar om i vissa fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 20:52
@lufc4ever:


...men herr lufc4ever. Jag har ju hjälpt dig med länken.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 20:52
Leefs4ever ja nu ligger det utlagt här iaf av leeds så klart 20:42. För mig är hela affären avslutad med byrams tackord
Leeds United terry cooper
2016-01-20 20:52
Att LFU vill göra DD , kan väl ha att göra med , att LFU vill ha reda på vad klubben var värd ??
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 20:49
Bournemouth vill köpa Cook enligt rykte. Ett förbättrat bud har inkommit.... Ha!Ha!Ha! EDIT: Det var ju hundan vad länkarna klyddar i dag.
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 20:49
@sportcarl:


Har inte letat än. Jag bad dej lägga upp det i hopp om att ta en genväg.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 20:48
Det här med LFU bryr jag mig inte om. Skulle dock vara intressant och veta hur mycket de skramlat in. rent logiskt kanske man skulle börja med gfh :s 25%
Annons: