/england/leeds/forum/921.aspx/england/leeds/forum/921.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-21 00:22
EDIT: Varför 17:e plats? Det finns bara en orsak till det. Wood (nej, jag ser inget värt att behålla i Wood). Nja, kanske två då. Berardi skadad. Sedan är det ju också så att Championship är extremt jämnt. Ett par matcher med lyckat resultat, och vi hade varit i "slagläge". Nu är inte allt ett elände, eller hur man nu önskar se en 17:e plats. Det finns positiva saker: Evans växer tycker jag. Här har Cellino lyckats (äntligen...). Bridcutt och Ga-Jol ser ut att vara bra lån. Bridcutt måste "sajnas". Cook, Cooper, och Taylor har utvecklats ett snäpp eller två. Coyle är på gång. Förhoppningsvis kommer även Mowatt att utvecklas. Berardi gör snart comeback. Om vi bara kunde hitta en riktig "killer" till forward som ersättare till tröge Wood, och ännu en ersättare för nödlösningen Wootton så ser det ljust ut. Sälj även det skräp vi har som kostar pengar (tex Sloth och Bianchi), och ge löneutrymme för ett par dyrare "klasspelare" med inköpspris i häraden £ 5millar så tycker jag att vi har ett lag som matchar, eller möjligen slår Graysons pågar.
Leeds United sportcarl
2016-01-21 00:20
cook stannar och det har jag sagt hela den här månaden, men återstår 10 dagar sedan får man se vem som har rätt, en enkel stackare som jag eller de som oftast har rätt
Leeds United sportcarl
2016-01-21 00:17
Leeds så klart 23:41, ligger mycket i det du skriver, att spendera andras pengar är ju mycket lättare än sina egna plus att slippa ta det ekonomiska ansvaret, är ju hur lätt som helst att säga att man tycker vi skall satsa 10 miljoner på spelarköp nästa säsong och då måste de ju självklart få lön så de är nöjda,
Leeds United Linus.M
2016-01-21 00:14
Trodde vi var överens om att Cellino är ett pucko... :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 00:12
Linus// Ja, jag hoppas du får fel och att han inte lämnar. Där är skillnaden mellan dig och mig. Om jag varit som dig och trott att Cook skulle ha lämnar redan i somras hade jag varit galen vid det här laget. Men men, nu garderar du ju upp dig här lite i alla fall. OM Bournemouth lämnar ett bud som Cellino tycker är rimligt så KANSKE han lämnar inom de närmsta 10 dagarna här. Ja chansen finns ju så klart men jag både tror och hoppas att så inte är fallet. Det vore märkligt minst sagt, eftersom Cook ju faktiskt har kontrakt till 2017, vill stanna, bara är 18 år och inte ska någonstans enligt både Cellino och Steve Evans. Klart att man inte kan lita på det, de kan ju ljuga - Bournemouth kan få för sig att bjuda £10-15m för Cook och då är nästan jag beredd att tycka att vi borde sälja honom även om inte jag får en del av pengarna. Men som sagt så garderade ju du upp dig lite där. OM han nu inte säljs i januari så går han i sommar. Okey.. japp, det finns ju såklart en chans att han kan gå i sommar men jag tror inte så är fallet. Jag tror heller inte att det finns någon klausul i hans kontrakt som säger att han kan lämna för £5m i sommar om vi inte går upp. Vem är så dum att skriva något sådant med en spelare som inte ens fyllt 18 år och som aldrig ens nämnt att han skulle kunna tänka sig att lämna? Jag hade velat se dom förhandlingarna. Kan det ha gått till så här möjligen; Cellino; Hello Lewis. Lewis; Hey boss. Cellino; So, we want you to stay of course as you are the future of this cluv. Lewis; Okey boss, i love this place. Im 17 years old and have a first team place for this huge club. Of course i would like to stay. BUT, if i sign i want to be able to leave for a fee of £5m next summer if we dont reach the Premiership. Is that okey? Cellino; Of course it's okey. Im an idiot so sure - we write that in your contract no problem. Lewis; Great!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 00:01
Om vi nu gjorde ett så bra sommarfönster, varför ligger vi då på 17:e plats? För dåliga spelare? Tränare byts för ofta? Oro i klubben?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 00:01
lufc4ever// Det här med att gambla hör jag ofta folk prata om. Visst kan man gambla men om det är något jag lärt mig genom alla år av exempelvis poker så är det att man INTE ska gambla med pengar man inte kan göra av med. Kan någon säga och ärligt tycka att Cellino ska riskera hela sitt familjeföretag på en "gambling". Visst är det tråkigt att Cellino inte är god för 56 miljarder som Roman Abramovich men vems pengar är mest äkta? Vem får sen äga en fotbollsklubb trots korruption och oljepengar och vem får inte äga en fotbollsklubb på grund av obetald skatt på en bil och en båt som dessutom skett i ett annat land och som är betald sedan länge. Sen att folk håller med FL med Shaun Harvey i spetsen är för mig otroligt. Cellino må möjligen inte ha tillräckligt med pengar för att på kort sikt göra oss till en makt faktor inom den engelska fotbollen men ingen kan ta ifrån honom att han har vilja, passion, pengar att driva klubben och lite därtill samt kunskap om hur man faktiskt driver en klubb efter sina över 20 år i Cagliari. Sen får folk säga vad dom vill om uttalanden han gjort, en anställning av Hockaday eller vad det nu må vara. Han har tagit en ärlig chans att försöka sig på att ta oss tillbaka till Premier League, vilket är något de flesta av oss skulle kunna drömma om att få göra. 1,5 år för kort tid för att dömas - framförallt på grund av det skick vi var i när han kom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:56
It speaks :)
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:56
Cook säljas mot alla odds? Bournemouth är ute efter honom, ger de med sig på Massimos villkor så kan han casha in där med.

Om inte så kan han ju gå för £5m i sommar. Enligt hans klausul. Som även Simon Austin skrev om för någon dag sedan.
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:55
@Leeds så klart!:


Priset för att ta oss ditt vi alla vill har han råd med. Och han kommer få mer tillbaka.Frågan är, vill han ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 23:51
Hur länge ska vi tjata om Sam Byram nu då? Lika länge som Hockaday antar jag så ungefär 1,5 år minst. Byram är såld för att hans kontrakt gick ut i sommar. Cellino tyckte Leeds var för stora och trodde Byram höll med vilket han inte gjorde och lämnade för West Ham som nästa år förmodligen lirar i minst Europa League och vars medellöner säkerligen ligger runt £30-40k i veckan. Nu handlar det om vad vi kan göra de sista 10-11 dagarna på transfer fönstret. Förlängningen av Bridcutt var kanon, Carayol värvningen lovande och förhoppningsvis kan vi fixa in 1-3 spelare till som kan höja oss. Om vi inte får in det kan jag också känna mig lite besviken. Dock handlar väl det mesta om sommaren. Vem kan säga att de var riktigt missnöjda med sommar fönstret där våra "kronjuveler" Byram, Taylor, Mowatt och Cook ju alla skulle säljas men som alla var kvar enligt löfte från Cellino. Värvningar gjordes i form av Chris Wood för £3m bland annat. En "icing on the cake" om man så vill. Rösler ville ha Wood och Cellino levererade honom hans striker. Bamba värvades från Palermo men sen att han som vanligt förvandlats till en påse skit när han kommit hit permanent är väl ingen förvånad över? Även Stuart Dallas var ju en så kallad "icing on the cake" och han har väl knappast gjort bort sig. Sommarfönstret var enligt mig över lag väl godkänt. Slutar januari fönstret så här så är det väl något minus skulle jag vilja påstå men beroende på vilka 1-3 spelare som kommer in så kan det höjas betydligt. Skulle däremot Cook säljas mot alla odds och för en skit summa så förstår jag verkligen att folk blir förbannade.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:47
@Leeds så klart!:


Det är faktiskt gratis att twittra, en av fördelarna med den fantastiska saken... ;)

Du ger bättre erbjudanden än Massimo, det börjar likna något nu...
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:46
Jag tror inte han är så rik... Kanske med hans familjepengar men han? Mjaaaee....

Nej... Jag har inga papper på det, lugna... :)
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 23:45
@Linus.M:Äsch. du lägger ju mer än £5 på twittrande varje månad.
Lägg till fri pilsner till pajen då?
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 23:41
@lufc4ever:


Visst är det frestande att ge f-n i allt och gå "all-in", speciellt när någon annan står för notan, fast jag tror inte Cellino har tillräckligt med pengar för att ha råd att misslyckas.
Han är rik, men inte troligen såååå rik.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:41
@Leeds så klart!:


Pajen är viktig... Jag har inte råd att betala £5 extra varje gång med min budget. :))
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:39
@Leeds så klart!:


Nä värre än den Tomten blir ingen. Möjligtvis Bates.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 23:36
LinusM, Fast du hade naturligtvis fått både fri paj och fri parkering ;)
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:34
@Leeds så klart!:


Elak... :(
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 23:33
lufc4ever, Se där. Det kunde alltså varit värre ;) Hade jag haft pengarna så hade jag utan tvekan köpt Leeds. Oavsett vad jag blev kallad. Fast jag hade vägrat att ge Redfearn fri parkering bara för att jävlas med LinusM ;)
Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:32
Fantastiskt fönster vi har gjort hittills förövrigt:

Köpt:
- Liam Bridcutt (lån)
- Mustapha Carayol (lån)

Sålt:
- Sam Byram (£3.7m)

Rykten...

In:
- Kyle Lafferty
- Lee Tomlin

Ut:
- Lewis Cook
- Mirco Antenucci
- Tommasso Bianchi
- Casper Sloth

Känns bra.
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:29
@Leeds så klart!:


Vill ärkenötet nere i MIF ha en ny utmaning tror du ?

Nä va fan säger jag.....då behåller jag hellre Massimo !
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:26
Men vi har ju inte nåt embargo ? Vi har ju inga £1m minus i månaden. Massimo har sanerat med egna pengar. Detta hör man hela tiden.

Har vi då inte råd att gambla och försöka göra en Derby eller Boro ? Spräcka taket en aning och gå för det förlovade landet ? Hur gör dom det ?

Leeds United Linus.M
2016-01-20 23:26
Pajpriset kom ju för att Cellino blev sur när några skrek "Cellino out" på hemmamatcher. Sa han i senaste youtube videon som länkades här om jag inte har helt fel.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 23:25
lufc4ever,

Du har mitt fulla mandat att hitta Messias.
Messias ska även vilja och kunna köpa Leeds, och ha "några" £ över varje säsong för spelarinköp enligt mig.

Sedan finns det ett par speciella önskemål som måste uppfyllas för att uppnå nirvana här på Revie Stand:
Sänk pajpriset på ER.
Ge Redfearn fri parkering varje gång han besöker.

Lycka till.

Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:18
Om vi inte är beredda på att det kan göra ont så kommer vi stanna på plats 14. Om vi har tur.

Leeds United sportcarl
2016-01-20 23:16
Lufc4ever23:04. Låter ju smidigt att bara hämta.men sedan kanske man måste ha ekonomin. Många här som tvivlar på att ekonomin är bra. Då vore det ju galenskap att köpa och betala löner man inte ha råd med
Leeds United sportcarl
2016-01-20 23:16
Lufc4ever23:04. Låter ju smidigt att bara hämta.men sedan kanske man måste ha ekonomin. Många här som tvivlar på att ekonomin är bra. Då vore det ju galenskap att köpa och betala löner man inte ha råd med
Leeds United sportcarl
2016-01-20 23:16
Lufc4ever23:04. Låter ju smidigt att bara hämta.men sedan kanske man måste ha ekonomin. Många här som tvivlar på att ekonomin är bra. Då vore det ju galenskap att köpa och betala löner man inte ha råd med
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 23:13
@Leeds så klart!:


In ska nån som förstår sig på klubben och vad det innebär att vara Leeds United. Sen löser sig allt själv.
Annons: