/england/leeds/forum/919.aspx/england/leeds/forum/919.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2015-11-05 19:28
Hartey vill ju bara väl. Han vill att vi ska försöka att inte få till en hetsk stämning, som vi alla är delaktiga till.

Börja inte gå på honom också, tack.
Leeds United sportcarl
2015-11-05 19:25
Hartey 19:10 jag drömde väl att du skrev om att du kunde stänga av mig
Leeds United Linus.M
2015-11-05 19:23
Thom//

Har vi velat ha en diskussion om detta? Jag har iallafall velat försöka förklara varför jag tycker Cellino är en lögnare och dålig för klubben, inte om jag har rätt eller fel.
Leeds United Linus.M
2015-11-05 19:19
Sportcarl//

Jag har sanningen ja. På allt. I hela världen.

Heja!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-05 19:12
Hartey// Det är väldigt intressant när en moderator går in i en diskussion och snackar om att vissa vinner för att de har "mest rätt". Linus, lufc4ver och övriga personer som är och har varit hatiska mot Cellino sedan första dagen har ju hela tiden velat ha en diskussion om detta. De är ju alltid de som börjar diskutera nya twitter rykten, nya uttalanden från Cellino, nya "skratt", nya domedagsprofetior. Får man inte kommentera tillbaka då? Jag har mig veterligen ALDRIG sagt eller krävt att få reda på om jag har rätt. Jag har mig veterligen dock alltid sagt att folk får tycka vad dom vill men den dagen då jag inte får uttala mig om hur jag tycker är i så fall dagen jag får försöka dra mig tillbaka härifrån en gång för alla. Varför tar du upp mig och sportcarl som om det är vi två som kräver att få höra att vi har rätt?
Hartey
2015-11-05 19:10
@sportcarl:


Sportcarl// Jag är ingen moderator mitt namn står bara där. Vill du stå där i mitt ställe så inga problem.Tar ingens parti bara Leeds United.Detta är ett forum så folk får tycka precis vad dom vill om det följer reglerna på RS.
Leeds United sportcarl
2015-11-05 19:05
Linus M 18.57, säger du att han har brun tunga, du sitter ju inne med sanningen och vet hur det är, jag skulle aldrig skriva så om honom han har min fulla respekt för allt vad han gjort för klubben sedan om man kanske inte tycker lika i allt är ju en annan sak, han har min respekt och kommer alltid ha det, när man går in på commercial fylls man av kärlek för den mannen och andra har gjort för klubben,
Leeds United Linus.M
2015-11-05 18:57
Sportcarl//

Du tycker inte att Lorimer har "brun tunga" med andra ord? I sin senaste kolumn så försvarar han Bates, Shaun Harvey, GFH och Cellino. Men det är inte för att han får betalt... Nej nej :)
Leeds United sportcarl
2015-11-05 18:54
Linus M 18:43, eller varför inte Lorimer, en legend, har inte ett illa ord att säga om honom även om man kanske inte alltid (dock oftast) tycker som han, brun tunga har han visst har jag läst här
Leeds United Linus.M
2015-11-05 18:43
Sportcarl//

Ja det klart... Doukara och Cellino kanske går in på vårt forum och läser. Ska komma ihåg det tills nästa gång. Mycket oförskämt av mig!
Leeds United sportcarl
2015-11-05 18:38
Hartey 17:59 ja om du som är moderator säger att det är så så är det väl så,alltså du behöver inte gilla mig, jag är mig veterligen den enda som du varnat att stänga av här och det säger väl allt om vems parti du tagit,och vad vissa får skriva och vad vissa andra inte får skriva, vad som fångas i det finmaskiga nätet och vad som släpps igenom, tyvärr så kommer jag fortsätta vara som jag är och definitivt inte följa strömmen, sedan om det skrivs det grövsta och förnedrande om vissa spelare här gamla legender och ägare av andra här då sitter du tyst och låtsas som ingenting,
Leeds United terry cooper
2015-11-05 18:29
Skål Hartey !!
Hartey
2015-11-05 17:59
@sportcarl:


OK Sportcarl// jag har gått igenom senaste dagarnas diskussioner om vem som har RÄTT. Resultatet blev att du kom 1:a tjoho du hade mest RÄTT, 2.a Kom THOM MATTSSON som hade NÄST MÄST RÄTT EFTER SPORTCARL. Först på femte plats kommer Twitter-Linus som i denna undersökning hade lite mindre rätt än t.ex Sportcarl och Thom Mattsson. Än en gång grattis till Sportcarl som hade så mycket rätt och efter att detta nu är utrett så går vi vidare på RS att alla håller ihop, Leeds United förenar oss,alla är kompisar,,, kanske hjälper om vi dricker lite mer öl på forumet, brukar ge bra stämning...

Ps Grattis Sportcalle, Sorry Linus
Leeds United Linus.M
2015-11-05 17:52
Thom// Jag har sagt att Cellino kommer vara tvungen att sälja klubben, på grund av att FL kommer banna honom. Det står jag för och det kommer att hända, det har ju faktiskt redan hänt. Cellino har ju även medgett att han kommer sälja klubben, men eftersom vi enligt dig inte ska lita på någonting han säger längre så får vi ju ta det med en nypa salt också :) Cook kommer med all säkerhet bli såld för £5m i sommar på grund av sin klausul och Byrams kontrakt går ut i sommar. Så hur ser du att dessa kommer stanna? Att Cook bryter benet? Ja, det klart. Eller att Cellino slutar ge Byram lönesänkningar, båda alternativen är ungefär lika troliga.
Leeds United Linus.M
2015-11-05 17:51
Hartey//

Tror inte Sportcarl har något emot Thom, skulle tippa på att du skrev fel namn? :)

MOT mate.
Hartey
2015-11-05 17:47
Sportcarl//nVad har du egentligen emot Thom?
Leeds United terry cooper
2015-11-05 17:44
Det VI som inte gillar Cellino har haft synpunkter på är ju bla. att VI inte trott på han o hans lögner o sanningar. Vad nu som är sanning. Gick ju rätt fort att genomskåda det. Karln vet väl snart inte själv vad han säger o inte. Det är väl snarare NI som försvarat Cellino som gått på hans ord. Har inga problem med att glädja mej åt Leeds vinster. Tycker dock att ägarfrågan är viktigare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-05 17:32
lufc4ever// Jag ogillar inte Linus som person. Jag har aldrig träffat människan så hur kan jag ogilla någon jag aldrig träffat? Vet inte vad du är för person men jag är ingen sådan dömande människa iaf. Att jag ligger långt ifrån hur han tänker är en helt annan sak dock, iaf för mig. Linus skriver här under att han har haft rätt på många punkter till exempel och tar upp Cellinos försäljning, Cook och Byram och Redfearn som exempel. Linus, mig veterligen är både Cook och Byram kvar i klubben. Cellino har fortfarande inte sålt klubben trots att du skrivit att han ska göra det i 1,5 år och Redfearns sparkning var ju någonting du inte visste då du var glad över att han skulle stanna i akademin som det var tänkt från början. Skriv hur mycket ni vill om era försäljningar. Har jag sagt att ni ska sluta? Jag tänker bara på eran egen skull för det är lite upp som en sol och ner som en pannkaka varenda vecka här inne. Medans folk är ledsna över en förlust så är det folk som är ledsna över att Cellino ljugit igen. Samma människor som klagar på att han ljuger är också de som skiner upp som solar och pratar om att tatuera hans namn på skinkan för att sedan kalla honom både det ena och det andra när det visat sig att han återigen har snackat skit. Förhoppningsvis så kommer han sälja till någon som 1) bryr sig om Leeds 2) står för vad han säger 3) har kapital 4) har anknytning till staden Leeds. Det är min förhoppning men till skillnad från en del personer här inne tänker jag inte hålla andan tills den dagen sker.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-11-05 17:14
Jag skrev även att Redfearn skulle lämna. Att ungdomarna skulle försvinna (Byram och Cook är påväg bort som det ser ut), att FL skulle banna Cellino för hans skattebrott och att han därmed var tvungen att sälja klubben osv osv. Har ju haft rätt på "några" punkter iallafall... :)
Leeds United Duke
2015-11-05 17:11
Linus skrev ju även att Massimo skulle bli avstängd och att han planerade att sälja klubben efter det. Stämmer ganska bra nu med facit i hand. Cellino säger att ekonomin är stabil numera men det kan vi knappast tro på det heller eftersom alla vet att Cellino inte står för det han säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-11-05 17:06
Thom //

Så du gillar inte Linus ? Är det det du vill säga mej ? Behövs inte, den har jag kunnat läsa mej till en längre tid.

Vi kan väl fortsätta på temat VI och NI eftersom det verkar så populärt härinne.

Det tjatas om Massimo och det tjatas om att det tjatas. Ni nu som tycker det är fel av framförallt Linus att tjata kan ju fundera över hur tjatiga ni själva är med att hela tiden använda Linus som felande länk. Ni tycker Linus förföljer Massimo och tycker det är fel. Well, newsflash gott folk. Ni är inte ett dugg bättre själv med hur ni förföljer Linus.

Leeds United Linus.M
2015-11-05 16:53
Thom// Du borde kanske lusläsa lite iallafall innan du kommer med påståenden om Cellino och Redfearn? "Two days earlier, in a national newspaper interview, Cellino attacked Redfearn, describing him as “a baby” and “weak” and accusing him of attempting to “play the fans against me.” "Cellino is believed to have pushed for a parting of ways in the aftermath of Rosler’s arrival, despite suggestions that Redfearn would remain at the club." Resten tänker jag inte ens kommentera, för vad som ens skrivs så vänder du det till din fördel. Ger nog varken dig eller mig nått. MOT
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-05 16:27
lufc4ever//

Japp, en gång är Cellino borta och det vet allihopa. Kanske imorgon, kanske om en månad, kanske om ett år. Själv tänker jag inte lusläsa hela internet varenda vaken sekund av dygnet för att hitta en kommentar som visar att han är nära att sälja.

Det jag tittar på främst är resultatet i den senaste matchen och efter det blickar jag framåt. Jag har läst så många domedagsprofetior här inne det senaste året att jag är glad att Leeds finns till idag. Linus främst skrev ju att varenda en av våra unga spelare skulle lämna om Redfearn försvann. Det var en garanti.

De är kvar. Redfearn är det inte. Han valde att gå vidare istället för att gå tillbaka till sin tidigare position som chef för akademin och är nu manager för Rotherham med en oavgjord och fyra förluster på sina fem matcher där. Inte imponerande men jag önskar honom allt gott. Kanske tog han ett för stort steg genom att ta över ett lag i the Championship, vad vet jag?

Redfearn är historia och snart kanske Cellino är det också. Vad jag tror är bäst för alla er som sitter på nålar och tror att Leeds kommer dö om inte Cellino säljer klubben helst i går är, fokusera på nuet och tro på morgondagen.

Va inte så himla lättlurade. När dagen kommer då Cellino kan göra sig en hacka = när SERIÖSA köpare kommer in så är jag säker på att han kommer sälja klubben och då får ni som ni vill. Tills dess kanske man skulle kunna glädjas åt vår vinst mot Cardiff som var den första på 32 år exempelvis även om detta är omöjligt för Linus tydligen då Cellino kanske säger någonting om en vecka igen som gör att "all glädje försvinner".

Tycker det är tråkigt Linus att du inte kan glädjas över en vinst som var väldigt viktig för oss. Laget kämpade tydligen som djur för, kanske klubben? Kanske sin manager, och kanske för fansen - vad vet jag. Jag tyckte segern var viktig och skön i alla fall. Den väljer jag att fokusera på och jag ser också fram emot helgens match mot Huddersfield. Den ska bli rolig att titta på.

Alla väljer ju att fokusera på det dom vill. Vill man tänka på att Cook säljs om 7 månader om vi inte går upp eller på exempelvis helgens match mot Huddersfield, ja det är ju upp till var och en som sagt.
Leeds United lufc4ever
2015-11-05 15:44
@¤Thom Mattsson¤:


Vi och ni. Underbart :)

Jag kan bara tala för mej själv och jag kommer inte säga emot ditt påstående att man blir uppfintad på läktaren varje gång. Själv skyller jag på att jag försöker hela tiden se gott i människor hur hopplöst det än kan verka. Så även med Massimo. Så när han han öppnar truten och säger en sak som tilltalar mej så hoppas jag å det yttersta att han kommer stå vid sina ord. Hoppet är det sista som lämnar oss sägs det ju.

Korkat ? Naivt ? Idiotiskt ?

Ja, kanske. Jag kan leva med det . För mej är det en del i att vara Leedsare. Jag hoppas alltid på det bästa för klubben och just nu är vi långt ifrån att ha det bästa vår klubb behöver. Massimo gav mej hopp för några dagar sedan men han var snabb med att visa sin "bästa" sida ännu en gång. Lurad igen. Massimo och hans anhängare var smartare ännu en gång tydligen. Men jag kämpar på. Jag har en tro på vad som är bäst för Leeds United och den innehåller inte Massimo Cellino. En dag är han borta och vi är kvar. Det är skönt att veta.


Leeds United Kristoffer
2015-11-05 14:48
@Linus.M:


Cellino vill väl inte spendera mer pengar om han ändå snart ska sälja.
Leeds United Kristoffer
2015-11-05 14:45
Träningsmatch mot Wycombe under uppehållet. What international break? ?#?lufc? will be in action next weekend with a friendly away to Wycombe Wanderers FC on Friday November 13 (7.30pm). More details: http://bit.ly/WycombeFriendly
Leeds United terry cooper
2015-11-05 14:43
Trodde inte ens på Cellino när han talade sanning..........
Leeds United Linus.M
2015-11-05 14:11
Har ju varit uppe på tapeten förr tyvärr.
Leeds United Linus.M
2015-11-05 14:10
Profit Pony ?@ProfitPony 1 timför 1 timme sedan Visa översättning
#lufc Told a potential deal with someone very big is advancing and there is an investigation into 3 games last season re match fixing

Detta konto avslöjade Chris Wood dealen två veckor innan det hände.

Antingen är det bullshit eller så är det någon uns sanning. Tiden får utvisa.
Leeds United Linus.M
2015-11-05 12:34
.
Annons: