/england/leeds/forum/909.aspx/england/leeds/forum/909.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lufc4ever
2016-01-24 21:12
LSK //

Om du tänker med skulder så ja kanske, då blir det £100m men aldrig utan.

Visst, den som säljer kan ju ta vad han vill men vill man ha nån intresserad så bör man nog lägga sig rimligt i pris.
Leeds United sportcarl
2016-01-24 21:06
lufc4ever 20:58, fråga inte mig fråga hughes men klubben kanske har bättre ekonomi och självklart påverkar tabellplaceringen Deby har, säkert kommer det göras försök att förlänga med cook och taylor men tror inte på 5 år, och om det är cellinos fel kan man ju fråga sig varför byram taylor cook tex inte hade långtids redan innan? detta är ju ingen ny situation för cellino har väl varit här knappt 2 år?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-24 20:59
Leeds så klart//

£100m för TA och Elland Road? Det var nya siffror för mig. Tror nog siffran är betydligt lägre än så.
Leeds United lufc4ever
2016-01-24 20:58
@sportcarl:


Ja nu är det ju inte på 5 år men...

On 1 July 2014, Hughes agreed a new four-year deal at Derby County.

Jag skulle vilja sätta Cook i samma båt som Hughes. Samma nivå av talang om inte mer. Samma ålder som Cook är nu när han skrev sitt 4 års kontrakt. Han valde att bli livegen som du kallar det. Varför ?
Leeds United sportcarl
2016-01-24 20:55
Skulle tippa att köpa tbx TA och ER skulle ligga betydligt mycket mycket närmare 10 miljoner pund än 100 miljoner pund
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-24 20:40
Appropå ingenting. Jag misstänkte tidigare att Cellino var rik, men kanske inte "tillräckligt" rik. Cellino net worth $1 billion (£750 millions) Abramovitj net worth $53 billions (£40 billions) Kan sätta saker och ting i ett perspektiv. Att köpa leeds, TA, och ER ligger/låg väl runt £100 millar. Det blir ca 13% av Cellinos förmögenhet. 13% av Abramovitj förmögenhet blir runt £ 5 miljarder. Det är skillnad på rik och rik.
Leeds United Duke
2016-01-24 20:36
Cellino är ingen bra ägare, GFH var ingen bra ägare, Bates var ingen bra ägare. Så enkelt är det. Vem som ska ta över istället? Ingen aning men många klubbar har bättre ägare så enkelt är det. Droppen för mig var när Cellino skickade Readfearns assisterande tränare utan någon förklaring. Trots fantastiska resultat så skulle det visas vem som bestämmer. Med sånna chefer kommer inte klubben nå sportsliga framgångar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-01-24 20:28
tycker det blivit för mycket fokusering på LFU, för mig är de endast en av många spekulanter den dag cellino säljer, normala gånget är att den som betalar mest blir de nya ägarna,
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-24 20:23
Någon får gärna förklara för mig vad det är som säger att Cellino inte försöker göra oss framgångsrika. Att han försöker dra ner oss, att han arbetar dagligen med att hitta lösningar som gör att vi blir sämre och sämre.

Vad tjänar Massimo Cellino på ett Leeds United som inte är framgångsrikt? På 1,5 år har Cellino spenderat mer pengar på spelare än vad vi gjorde under 9 år innan han kom in. Nu kommer säkert någon säga att "ja men bara för att Cellino spenderar mer pengar än Ken Bates så säger det absolut ingenting". För mig gör de det. Varför? För samma människor sitter och skriker efter LFU som enligt deras egen utsago förmodligen kommer ta längre tid på sig att ta oss till Premier League och kommer spendera mindre pengar på spelare men allt kommer tydligen bli mer stabilare. Jaha, fantastiskt. Så bara för att LFU tar över och kommer med en 4-5 års plan på att ta oss tillbaka till Premier League så kommer våra unga spelare som Taylor, Cook, Mowatt och övriga tycka att "ja men så fantastiskt, klart vi offrar 4-5 år av våra karriärer på att ta oss tillbaka till Premier League om 5 år". Eller vad? Vad är det jag missar?

Säg då istället att det är någon miljardär ni vill ha som "köper" oss framgång. Där har jag ingenting att invända emot om det är det ni vill ha. Cellino kan inte slänga ut £30-40m på nyförvärv en säsong utan någon täckning. Jag klandrar honom inte heller.

Om det inte är en miljardär ni vill ha utan LFU just för stabilitetens skull så visst, men sluta snacka om att vi är tvungna att sälja en spelare som Byram för "endast" £3.7m då. Varför hade han stannat med LFU? För att de är supportrar i grund och botten? Give me a break! Han lämnade för att han ville spela i Premier League och med LFU hade det inte hänt under den närmaste tiden heller, så Byram hade lämnat i vilket fall.

Om det bara är så att man vill ha bort Cellino för sakens skull och för att man avskyr mannen så visst, säg det då. Vill man ha bort Cellino för att FL jobbar frenetiskt för att han inte ska få äga en klubb pga en obetald skatt på en bil och på en båt så kan jag bara säga till er - akta er när ni går mot röd gubbe! Det är olagligt också, men det tar väl inte ifrån er rätten att gå ut på en promenad eller någonsin få gå över ett övergångsställe igen. F*CK FL, SKY, FA - är allt jag kan säga om de skrattretande processer som dessa korrupta idioter har igång mot Cellino och jag står bakom honom 8 dagar i veckan!

Jag respekterar att ni vill ha bort Cellino, men vad jag inte fattar är hur man vill ha en snabb väg till Premier League med LFU som ägare. De har knappt fått ihop £1m vad det verkar. Hur skulle de ha råd att betala Sam Byram £20-25000 i veckan i 2 år? Hur skulle de ha råd att värva spelare för £10-15m? Ja, ni kan snacka om de otroligt rika "investerare" som lurar i vassen. Vart är dom?! Varför säger de ingenting? Varför bjuder inte de på klubben och säljer andelar till fansen istället för att fansen ska behöva slanta upp pengar under månader och till och med år för att få ihop pengar till ett ägandeskap som ser allt annat än säkert ut.

Tydligen är det inte okey att Cellino har dyra biljetter för fansen men det är okey för dessa rika herrar bakom LFU att låta fansen, som rest land och rike runt för att supporta Leeds United, att slänga ut ännu mer pengar på att köpa klubben istället för att de bara köper klubben direkt och SEN låter fansen bestämma om de vill ha ägarrätt eller inte. Om de nu är så fantastiska och så rika, varför köper de inte klubben nu, igår, i förrgår eller förra året?!
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-24 20:20
@Linus.M:


Låt oss minska listan...

TogetherLeeds/LFU/etc etc etc har inte pengarna för att köpa klubben.
Likaså Farnan och Pearson.
Bevisat ett antal gånger.
Radebe? Han tjänade säkert med all rätta en slant i Leeds, men kom igen....
Alla ovanstående tillsammans? Visst. SHOW ME THE MONEY!!
Fortfarande inget...fantasier.
RedBull? Redbull Leeds på Red Bull Arean? SKJUT MIG FÖRST!!!

Leeds United sportcarl
2016-01-24 20:17
är väl i samma spann birmingham fick för demerai gray 20 år och ännu mer lovande ungdom, och austin i QPR när han gick till saints, han gjorde väl 18 mål i PL förra säsongen
Leeds United Hartey
2016-01-24 20:16
@sportcarl:


På vad sätt för det spelarna livegna. Menar du att Leeds skulle stoppa en spelare gå till en storklubb bara för att dom är på ett längre kontrakt. Det skulle bara ge klubben mer transferpengar och möjligen spelaren något mindre lön och sign on pengar. Sanningen är ju att det är spelarna och agenterna som gör klubbarna livegna. Spelarna och agenterna behöver inte mer pengar, det är det sämsta runt hela fotbollen dessa fantasilöner till spelare och agenter när ingen kan förtjäna dom pengarna. Varför ska en forward i t.ex Scum Rooney tjäna 6-7 gånger så
mycket som Mark Viduka när han inte är bättre.
Leeds United Hartey
2016-01-24 20:05
3,7 miljoner Pund är väl det näst dyraste försäljning vi haft senaste 10 åren, så rätt bra i mina ögon.Annars gillade inte jag att Cellino erbjöd Byram lönesänkning först, hoppas han inte gör det med Cook
Leeds United sportcarl
2016-01-24 20:04
Linus M 20:02 ja eller varför inte innan honom med, varför sitter inte alla ungdmar på 5årskontrakt? min personliga åsikt är att cook och taylor aldrig kommer skriva på det då det gör dem livegna sedan spelar det ingen roll vad ägaren heter
Leeds United Duke
2016-01-24 20:03
Skulle aldrig gått så långt som det gjorde med Byram då blir det inga pengar. Cook är i ett liknade läge nu med snart bara ett år kvar. Cellino får ta på sig att vi inte fick bra betalt för Byram som redan nu håller bra PL-klass. Visar siffrorna att ekonomin har blivit bättre ska Cellino ha stort beröm för det men fram till nu är det ingen gramgånsaga.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-24 20:02
Paris// Problemet ligger i hur Cellino hanterat situationen från hela första början.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-01-24 20:02
summor som nämts om byram tex 8 miljoner är bara siffror som tidningar slängt ut och som man vetat till 100% att vi aldrig skulle få inte ens för ett år sedan när klubbar budat på honom så bjöds det 4 miljoner pund av allardyce, , är som summor med cook med där det talas om 15-20 miljoner pund, kan man få hälften skall man vara riktigt nöjd,
Leeds United Rob.
2016-01-24 19:48
Bättre å få £3.7m nu än å vänta på en tribunal längre fram och hoppas på att dom kommer fram till något likvärdigt. Skulle inte förvåna pm vi skulle fått mindre då, vi är ju trots allt Leeds United...
Leeds United paris 75
2016-01-24 19:43
Vad är det du inte fattar Linus?? 3,7 M nu, eller 2 M i sommar. Det är väl inte så jävla mycket att orda om. Han vill ju inte skriva nytt kontrakt. Ska vi gå miste 1,7 M för att behålla Byram i några matcher till? Förklara gärna hur du tänker, för ibland är det fan en gåta för mig;) MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-24 19:30
Genting Group har varit intresserade av oss också. LFU, RedBull, TogetherLeeds med Mike Farnan, Adam Pearson och Lucas Radebe... Osv.
Leeds United Linus.M
2016-01-24 19:29
@Hartey:


£3.7m för Byram tycker jag är lite som att skänka bort.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-24 19:20
Jag förstår inte, vem håller inte med om att Leeds underpresterar? Vem håller inte med om vi borde sikta på uppflyttning varje år och helst av allt ha legat i Premier League sedan flera år tillbaka?

Folk snackade om att de inte ville ha in Red Bull som ägare till Leeds. Jag var en av dom. Jag vill fortfarande inte ha Red Bull som ägare men det är väl bara dom jag hört rykten om de senaste åren förutom LFU. Med Red Bull kanske vi hade haft en genväg till Premier League och folk hade då varit glada och allt hade varit frid och fröjd kanske? Vem vet.

Folk får avsky, hata, spy galla över Cellino hur mycket de vill men är det inte lite så att vi är så förbannat trötta på att inte ligga i Premier League så Cellinos något för tunna plånbok har lite med saken att göra?

Folk skriker å ena sidan på uppflyttning, framgång och Leeds som storstad borde ha ett lag i Premier League och allt möjligt för att å andra sidan vilja ha in LFU som ägare som säkerligen hade dragit oss tillbaka ytterligare ett par år innan vi går upp. Ja, kanske vi hade fått lite mer stabilitet men det finns väl egentligen ingen garanti för det heller? Det finns väl inga garantier alls vad gäller LFU och det finns inga andra alternativ alls som det verkar.

Cellino får jätte gärna sälja klubben, men om det är någon väg vi ska vandra efter Cellino så är det väl i så fall samma väg som exempelvis Sheffield W går. Det verkar ju vara det som folk vill? CASH, CASH och lite mer CASH för att ta oss tillbaka till PL helst i förrgår.
Leeds United lufc4ever
2016-01-24 19:07
Spot on Hartey.
Leeds United Hartey
2016-01-24 19:03
Ok en förbättring är ju att vi inte skänker bort våra stjärnor som hände hela tiden under Bates
Leeds United Hartey
2016-01-24 18:26
@lufc4ever:
Alla som dom senaste 10 åren ser pessimistiskt vad som hänt med Leeds är ju helt klart realister.Dom första 4-5 åren hade vi massor med fans som kom in här och önskade att Leeds skulle ta sig tillbaka till PL. Nu är vi i stort sett bortglömda och möjligtvis tycker andra fans synd om oss. Stabilitet har vi ju inte haft sedan vi åkte ut. Cellino har ju kämpat hårt med att sanera ekonomin men stabilitet är det väl nästan omöjligt att få under Cellino Att hoppas att ett lag som Leeds skall komma 10-15 plats är egentligen en förolämpning. Säg ett annat lag i något land där en sådan stor stad inte har ett lag i högsta divisionen. Leedsfansen har bara levt på hoppet att det skall vända och alla vi/dom har haft fel hela tiden.Vi har varit ur PL i 12 år nu inget tyder väl egentligen på att vi inte skall få vänta i 12 år till alltså 2028. Vi lyckas inte ta steget utan Byram ger upp, nästa är Cook och Taylor.Hur stor är chansen att Cook lämnar i sommar för PL om vi hamnar på 10-15 plats, kanske 75-80%. Det är egentligen inte negativt att tänka så utan nästan realistiskt. Ändå är Akademin en av dom få ljusglimtarna. Vi kör stora LUSS-resan för 10:e gången och inte en gång har det sett riktigt bra ut. Själv har jag senaste åren slutat att hoppas att vi skall gå upp. Tar en match i taget och hoppas att vi slår Brentford och att Mowatt kommer tillbaka till fjolårsform. M O T
Leeds United sportcarl
2016-01-24 18:22
Ok bra
Leeds United Mikael.F
2016-01-24 18:21
@sportcarl:
Detta var en solklar frilägesutvisning, Mertesacker som kapade Costa.
Leeds United sportcarl
2016-01-24 18:18
Är och kollar på lokal hockey. Så jag missar arsenal-chelsea men ser att Arsenal ligger under. Förra gången förlorade de pga av horribel utvisning där costa var den stora boven. Var denna utvisning korrekt?
Leeds United Hartey
2016-01-24 18:05
@Tobbe O:


Vi skall väl säga dansk :-)))
Leeds United sportcarl
2016-01-24 17:29
Ja jag är också impad av stonefrees alla resor och helt klart inspirerar det en själv att vilja och planera matcher att se.
Annons: