/england/leeds/forum/884.aspx/england/leeds/forum/884.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Kristoffer
2016-02-20 15:26
@stonefree:


Evans har gjort så flera gånger. Han säger att han ska göra flera byten, men sedan är det ändå samma startelva som senast.
Leeds United stonefree
2016-02-20 15:23
Hull står upp bra mot Arsenal. samma Hull som vi körde över med 2-1 för 2 månader sedan. Tror också Hull tar en av de 2 säkra platserna till P.L
Leeds United stonefree
2016-02-20 15:20
Det blev inte många byten som han utlovade igår i Yorkshire Evning Post, den kära Evans, en skadad Copper mot Bamba. Men, men ,det kanske går bra ändå. Vi håller tummarna, större under har ju hänt!
Leeds United Ekstrom
2016-02-20 15:18
....var jag dum som satte X2 på våran match...???
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-02-20 15:14
Det verkar vara 4-3-1-2/4-4-2 smal diamant idag också (samma som mot Boro).

Dave tar hand om det defensiva på tremannamittfältet och Cook nr 10.
Leeds United sportcarl
2016-02-20 15:14
Hartey 15:02. ok jag fattar påhopp är inte ok på skribenter här, men ok i övrigt, slutdiskuterat för min del
Leeds United Emil.R
2016-02-20 15:07
#watfordfc line-up v @LUFC: Pantilimon (GK); Paredes, Britos, Cathcart, Holebas; Capoue, Suárez, Watson; Abdi, Deeney (c); Amrabat. Watford vilar 6 spelare hoppas vi kan chocka dom!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-20 15:06
#lufc subs: Peacock-Farrell, Coyle, Adeyemi, Murphy, Mowatt, Botaka, Erwin. #lufclive
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-20 15:05
cooper skadad så bamba kliver in
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-20 15:05
#lufc v Watford: Silvestri, Wootton, Bellusci, Bamba, Taylor, Bridcutt, Cook, Diagouraga, Dallas, Doukara, Antenucci
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2016-02-20 15:02
Sportcarl för sista gången!

Du är Sportcarl och du skall inte göra personliga påhopp skribenter på denna sida.
Det är tillåtet på RS att ha åsikter om t.ex Cellino, Bates, Lorimer och Smith så länge man inte går över alla gränser och det är inte du som avgör det utan admin.Har du problem med andras åsikter skall du inte skriva här då det är ett diskussionsforum.
Stonefree skriver här att han hatar Cellino av en viss anledning och det är hans rätt att göra det utan att någons skall göra personliga påhopp på Stonefree för det
Leeds United Zlatan,z
2016-02-20 14:58
@Zlatan,z:


Ovanstående inlägg igår gjordes, med, temat, trådar på nya Luss !!
Istället för att diskutera Luss och dess trådsystem, så utbryter där en annan diskussion . Diskussionen om att respektera varandra.
Sportcarl har ju trampat över denna gränsen,med sitt ,"snorvalp", enligt alla
inläggares uppfattning., Även min åsikt är att det var ett tillmäle.
Vad menar Ni då när Ni framhåller att. det som saknas här, är att man inte respekterar varandra här på forumet.??
Om Ni läser alla Edra inlägg efter mitt inlägg, levde alla NI efter det Ni fordrar av andra ?? Mitt svar är nej !! Ni lekte, polsk riksdag, Flera av ER gick över gränsen av vad jag anser är tillåtet. Helt i klass med betinget,snorvalp.
Till sportcarl// Att be om ursäkt, är inte fult !!
Det bevisar att man tar ansvar,vilket inte alla här på forumet besitter!!
,
Leeds United Linus.M
2016-02-20 14:49
Jag måste påpeka vad jag faktiskt skrev om Lorimer, är ganska viktigt i diskussionen. Svårt att hålla sig undan när det skrivs lögner.

"Kolla länken. Det är så sorgligt. Hur kan det bli såhär? :(" - Var det jag skrev tillsammans med en länk till hans tre artiklar om Bates, GFH och Cellino.
Leeds United sportcarl
2016-02-20 14:47
lufcforever 13:59, vad pratar du om för öknamn? jag mig veterligen inte gett någon något öknamn här, vad jag skrivit och det är obs endast 1 gång snorvalp och det var som svar på i mitt tycke värre påhopp och (öknamn) på en viss legend och fd storspelare det ville du kanske inte nämna nämligen Peter "bruntunga" Lorimer, kanske dags vi slutar sila mygg och svälja kameler?
Leeds United sportcarl
2016-02-20 14:37
Hartey 13:58, du svarade ju inte på det jag jämförde med påhoppen. självklart är det tillåtet att kritisera spelare.tränare och ägare. men du blundade för övertrampen och det överdrivna jag nämnde vad som skrivits här, jag tycker det har gåtts över gränsen även om det inte varit rasistiskt eller sexism, och då kan jag väl tillägga eftersom du inte nämnde det att jag har inte gått över regler om rasism och sexim, om man svarar med samma mynt som andra har skrivit om spelare ägare så är det fy fy , hyckleri i mina ögon, antingen nolltolerans åt alla håll eller blir det som det blir, och nej jag kommer inte be om ursäkt för påhopp allena med tanke vad som skrivits här i övrigt, och mina påhopp(dem kan jag erkänna) är svar på påhopp tidigare på Lorimer och Alan Smith så man kan ju läsa historien för att få se bägge sidor på mynten och för sista gången kan man skriva som det gjorts om dom och man svarar med samma mynt och först då reageras det så undrar jag lite till mans var ligger problemet någonstans?
Leeds United Hartey
2016-02-20 14:25
@lufc4ever:


Man kan häckla/håna andra lags fans då kallas det Banters men inte sina egna på vårat gemensamma forum. Det är också fegt att bara välja ut en person och inte våga kritisera andra som har samma kritik.Det är mobbing och det är något som jag avskyr mer än jag gillar engelsk fotboll.
Tycker denna fråga är lika viktig som att Leeds slår Watford.
Leeds United Emil.R
2016-02-20 14:23
härligt med aktivitet här inne idag är det match! kommer dock inte att vara här inne under matchen då jag tyvärr inte kan se den live
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-02-20 13:59
@sportcarl:


Hade du bara varit konsekvent med öknamnandet så hade det väl varit sin sak. Inte för att jag menar att öknamn är bra men...
Det är flera av oss här inne som har häcklat Wootton ett flertal gånger (ditt egna exempel) men det är bara Linus som du kallat snorvalp för det. Sån urskiljning finns det ett väldigt välkänt ord för. Tål att tänkas på kanske ?
Leeds United Hartey
2016-02-20 13:58
@sportcarl:


Vad är det som är problemet med dig Sportcarl// Det är rätt att kritisera spelare, fans och agenter mm om du inte går över vissa regler med rasism, sexism mm.
Det ingår och alla man kritiserar också får också ett överflöd av beundran som vanliga fans aldrig kommer i närheten av för att inte tala om vad dom tjänar ekonomiskt.

Om du inte tycker att snorvalp, stoppa upp i röven är ett påhopp så har du stora problem.Jag tycker fortfarande att du skall be om ursäkt och respektera reglerna och ge oss ett anständigt forum att följa Leeds på.

Leeds United stonefree
2016-02-20 13:28
Det verkar trots allt som folk gillar när det hettar till här inne, även om vi alla i nästa sekund försöker manna till besinning. Det är ju det som är lite lättare här inne med ,här kommer allt på samma sida rullande, på luss kommer det i olika forum. båda är bra. Nya luss är nog kanske bättre för där kan man ju t.ex strunta i att gå in och läsa under rubriken "Cellino out", om man nu inte vill läsa mer om den saken, här inne får man svälja allt Själv kommer jag att för alltid hata Cellino efter att han stod upp och ljög alla rakt upp i ansiktet med Boro matchen, det kommer jag aldrig att släppa någonsin. Det är den största synden av alla gentemot sina fans. Hoppas att det kommer en start uppställning snart som säger följande: Silvestri Berrardi Bamba Taylor, Cooper Sloth Mowatt, Bridcutt, Botaka Erwin, Phillips Kommer nog inte att ha mer än 2-3 rätt på den truppen! Hi hi men var roligt det skulle vara!
Leeds United sportcarl
2016-02-20 13:18
thom 13:08 viaplay kan man ju visa 4 timmar efter matchstart, kanske det går att spela in matchen annars? ibland visar även viasat matcherna i repris på natten
Leeds United Åby.Krona
2016-02-20 13:15
[QUOTE=Linus.M]Det jag tycker är mest sorgligt är att sportcarl i skrivande stund har fem (5!!!) "gillningar" på sitt senaste inlägg. Vilket visar att iallafall fyra, fem om han inte gillat sitt eget inlägg, håller med sportcarl i att han har rätt att kalla mig snorvalp och som inte är torr bakom öronen för att jag inte har samma åsikt som honom. Det tycker jag är mest skrämmande. Hade det bara varit sportcarl så är det en sak, men fem stycken till som tycker det är rätt?

Jag blir inte kränkt, det är inte det jag vill få fram :) Om nu någon tror det... Kunde inte bry mig mindre om vad han eller någon annan tycker om mig här, men det är lite skrämmande hur människor kan resonera så.

Ville bara få sagt det. Nu drar jag mig tillbaka på riktigt (som jag sagt flera gånger)...

MO Sorry Linus även om du är en snorvalp vad är LUUSS utan mera valpar. .Även gossen är uppgiven LEEDS trots fostran .M.O.T
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-20 13:08
Så surt att man ska missa matchen idag pågrund av jobb. Hade vart nice och se den. Någon som vet om man kan se matchen i repris på nätet nånstans?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2016-02-20 13:03
Här inne är allt tyvärr sig likt ser jag. Kan vi inte bara acceptera att vi alla rycker olika? Jag är inte heller Cellinos största supporter, men vissa saker har han ju faktiskt gjort bra också. Man måste inte ifrågasätta folks åsikter gång på annan. En av fördelarna med luss forumet är att man kan låta bli att läsa om sånt man nu absolut inte gillar och heller inte klarar av att debattera kring. Synen på saker är så oerhört färgad här inne, antingen älskar eller hatar man (Cellino trx) något. Skärpning vänner.
Leeds United sportcarl
2016-02-20 12:57
intressant att vissa spelare tränare ägare får man hugga hur mycket man vill utan minsta lilla notis, en annan har ju varit med ett tag så jag vet att jämförelser med djävulen,hitler Kim jo son, bruntungor etc är accepterat här och inte fel eller påhopp, men skulle man skriva något nedsättande om någon som tex skriver på det viset då är det personangrepp och trakasseri, vi fans är fredade övriga villebråd, ja ja verkar vara en majoritet som tycker så
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-20 12:26
Och för alla som "hatar" Gnaget;

Henok Goitom till Leeds kanske skulle vara något eller kostar han för lite (gratis)?:D
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-20 12:18
Och vad gäller Peter Lorimer så är jag av den uppfattningen att jag tappade all respekt för honom när han slickade Ken Bates röv under 8 års tid.

Jag bryr mig alltså inte alls att folk hugger på honom. Det har jag själv gjort ett flertal gånger.
Leeds United Emil.R
2016-02-20 12:17
[QUOTE=stonefree]Såg att Evans vil möblera om i spelet och i spelartruppen inför dagens möte med Watford. Hoppas verkligen han gör det, vi har allt att vinna och inget att förlorar i denna match. Det är bara och gå all in och hoppas på miraklet i Watford ska inträffa. Tror vi har en del spelare om är jävligt sugna att få spela, då tänker jag inte minst på Mowatt, Berrardi om han känner sig 100, Sloth, Botaka, Erwin och Phillips. Nu vet ju även jag att alla inte får spela, men, jag skulle inte tveka om jag bestämde. [/QUOTE] Vi får hoppas på lite rotation idag
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-20 12:17
Vad du håller på med sportcarl är bara tragiskt men ska inte säga mer än så för folk får tycka vad dom vill men personliga påhopp är inte ok! gällande Lorimer och spelare i allmänhet måste man ju skilja på dom som fotbollsspelare och som privatperson, Lorimer kommer alltid att ha en historik som legend på planen men man behöver ju inte älska hans personlighet för det! se på Johnson som gjort landskamper för England och spelar i Premier League i sunderland han må vara en bra fotbollsspelare men fick sparken och riskerar ändå fängelse för sex med minderåriga... detta var bara ett exempel och har ingenting med Lorimer att göra om någon får för sig detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-20 12:16
Sen kan jag hålla med om att det inte är rätt att kalla någon snorvalp btw. Det står jag inte bakom.
Annons: