/england/leeds/forum/871.aspx/england/leeds/forum/871.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2016-04-25 15:07
Sedan sa jag att Cellino kanske inte är rätt man att äga oss, men vem ska göra det bättre?
Som du beskriver det genom hustru misshandel eller vad det nu är. Då hade jag sagt Cellino är defenitivt inte rätt man att äga oss.

Han har nog försökt efter bästa förmåga. Det finns värre ägare. Tänk om vi hade fått Cardiffs ägare som hade tvingat oss spela i rött och Vitt! Usch!
Leeds United Linus.M
2016-04-25 15:05
Stonefree//

Kolla länken så ser du vägen de gick. Du är nog bättre än jag på att se vilken gata det är :)
Leeds United stonefree
2016-04-25 15:02
Hej Linus

Om det var 1000 personer som demostrerade vet jag inte, jag såg dom inte, det finns väldigt få vägar ut till Elland road om man går, är man 1000 personer måste man nog gå genom Holbeck för att komma ditt. Vi gick ifrån stan över Cormeciel runt lunch och gick hela vägen ut vi hade några stopp på vägen, vi var på på McDonalds vid Elland Road runt 14:15, det vet jag 100. så från lunch och fram till dess såg inte jag någon demostration. Men som sagt inte ens jag hör och ser allt.
Leeds United Linus.M
2016-04-25 13:55
Stonefree//

Det var runt 1000 personer som deltog i Cellino Out marschen. Innan matchen så marscherade en bra stund och sedan ställde de sig utanför arenan och sjöng. Det var även personer som applåderade när de kom fram till Elland Road så jag förstår inte hur du kan ha missat det.

Idioten som slängt in en bengal är ju bara att ta avstånd ifrån, tröttsamt med sånt.

Cellino har även dementerat Cannavaro uppgifterna, frågan är om det är sanning.

Sen det här: "Jag gillar inte Cellino men hur vet vi att nästa person gör det bättre?"... Så kan man väl inte tänka? Vet inte om detta är ett dåligt exempel men om man är tillsammans med någon som slår en varje dag förutom en, så kan man väl inte tänka att "Ja men han är ju snäll ibland, tänk om nästa blir värre?". Enligt mig ska man aldrig nöja sig med något som inte är bra, även om man inte vet vad framtiden har att säga.
Leeds United stonefree
2016-04-25 13:40
Hallå på er allihopa!

Ser att det har varit en riktig batalj härinne igen. Det var väl så högt till tak att ni sprängde den. Man måste kanske ha lite mer förståelse för varandras åsikter och att vi kommer från att ha väldigt stor spridning i kunskapen av och runt allt som händer i Leeds. Men en sak kan jag redan nu säga er allihopa, den dagen som Thom och Linus tycker samma saker finns inte och lär nog aldrig dyka upp. Men båda herrarna är väldigt insatta i det mesta som händer och har hänt eller kommer att hände med Leeds, de ser det bara på olika sätt. Det måste väl bara det vara en bra krydda i en diskussion. För oss som sitter utanför denna gång är det ju en ocean av information att ta del av. Sedan ska man komma ihåg att Thom är en mästare på och skriva, han har skrivit artiklar i många år även för Norska fanklubben, jag har många tidningar kvar från den tiden, nu mer är jag inte medlem där längre, men han kanske skriver där än. Själv har jag haft mina duster med honom, och i det skrivna ordet har man oftast sett sig besegrat. Men jag är uppväxt i Danmark och aldrig gått i skola här, så min skrivna Svenska är självlärt.
Men nu när jag har varit tyst länge så kanske jag ska ge min syn på Leeds av i dag. Inte allt ska jag ge mig in på, men det som rör oss i det dagliga.
Vi kan börja med Cellino: Jag vet faktiskt inte var karln står i dagsläget när det gäller Leeds, han håller ganska låg profil just nu, men sonen har istället stulit all uppmärksamhet. En del skriver och skriker samt demonstrera mot Cellino. Men inte i den omfattning som man vill göra gällande. Ljusshowen på väggen mot Middlesbrough, var ju endast ett fåtal som var inblandade i. Demonstrationen förra lördagen innan Reading, som skulle samla tusental, jag varken såg eller märkte något till det, det enda var en bengal inkastat på baren Duncan och en som skrek ”Cellino out” och på Peacock efter matchen ett tjugotal ungdomar som roade sig med att sjunga ”Cellino out”, men ingen brydde sig. Det kanske är så att Cellino inte är rätt man att äga oss, men vem ska göra det och göra det bättre? Jag vet inte. Men ska det bli bättre, så är det ju någon med väldigt mycket cash. Men man får se vad som händer nu i sommar.
Då har jag nog mer åsikter om Evans. Nu när Leeds plötsligt har börjat fått upp farten är det ju lite i senaste laget. Vi var på gång och det var ett litet hopp inför hemmamatchen mot Huddersfield, det blev en katastrof match, som verkligen visade att vi inte har nerverna som behövs för avancemang. Det är lite som om att vi har inget att spela för och då släpper alla nerver och det duger ju inte i framtiden. Visst är det kul att vi spelar bra fotboll just nu, men det håller inte att komma med det nu. Mitt problem med Evans är att han har en väldig övertro på sig själv och om någon ifrågersätter honom inom laget då är du långt utanför laget. Han är aldrig konsekvent i sina uttalanden, han byter spelare hela tiden. Ska vi framåt så måste vi ha en stomme i laget som alltid spelar på minst 7-8 personer, självklart kan någon av dem bli skadat eller avstängt. Som det har varit nu så blandas i laget allt för friskt. Sedan tycker jag det är spelare som aldrig får chansen och aldrig kommer att få det av någon konstig anledning. Mest ögonbryns lyftande är väl Botaka, när han nu äntligen har fått chansen, så har han verkligen visat vilken lirare han är. Visst gjorde Wood 2 mål mot Reading, men han är så jävla ojämn att jag inte i min vildaste fantasi kan fatta varför byte vi Sharp mot Morrison för sedan byta mott Wood. Wood är ingen riktig bra fotbollspelare, han står ofta fel. Han ska av någon outgrundlig anledning alltid placera bollarna uppe i krysset eller vid stolproten. Med det resultatet att bollen oftast går 1-2 meter utanför. Om han siktade mitt i målet varje gång så skulle många av hans försök hamna just i krysset eller vid stolproten.
Dessutom så var ju Fabio Cannavaro på besök i Leeds under våran tripp ditt, undrar vad det betyder för framtiden. Personligt tycker jag att vi ska släppa Evans, han är ingen PL coach, om Cannavaro är det vet jag inte, men han kommer nog att täppa till bakåt i alla fall, vilket nog egentligen är rätt väg och gå. För vi släpper in alla för enkla mål i dag i matcherna. Sedan kanske det inte är så roligt att i slutet av en säsong ha en målskillnad på 50-29 t.ex men gör dessa att vi har en poängskörd på 70-75 poäng, då kan jag leva med det.
Men jag ska ju inte sticka under stol med att trots vi inte har något att spela för, så var det jävligt trevligt att titta på fotbollen i andra halvlek mot både Reading och Wolves. Det var länge sedan man såg Leeds rullade boll och hade 10-15 passningar i rad, så man njöt ganska friskt av det. Men vi är så svältfödda nu för tiden, så minsta lilla framgång suger vi oss med hull och hår.

Men mitt i vårat elände så är det andra som inte mår så bra dom heller. Se ett lag som Newcastle som köpte spelare för nära 1 miljard, ligger fortfarande väldigt illa till nedflyttning, hur ska dom hantera detta om så blir fallet, det komma att bli en katastrof i slutändan. Tänk man kan köpa hela Leeds för den summan och lite till. Scum United, har börjat titta över sin ekonomi, de kommer att göra en jätteförlust på tröjor och suvenirer i Asien nästa säsong, då de blir utan CL plats, Något som nog gör att de blir tvingade att satsa på någon Korean eller Japan i laget till hösten. De har redan börjat dra ner på folk i sin verksamhet och ungdomsverksamheten och damlaget är hårt ansatta av besparingar. Men det är ju i och för sig endast ljuv musik för öronen.

Tack för den här säsongen, tack till alla som var med på resan. Tyvärr åker jag inte över på någon av de 2 sista matcherna, har inte möjlighet . Men förhoppningsvis så står man där på hemmapremiären.
Trevlig sommar
MOT
Leeds United Linus.M
2016-04-25 12:07
Taylor med i veckans lag.

Även den bekante McCormack.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-25 10:52
Sjukt spännande veckor framöver.
Vinner inte Leeds mot Charlton så är det katastrofalt dåligt. Charlton näst sist i tabellen.
Däremot mot Preston kan det bli hugget som stucket.
Fyra lag ligger inom ett spann från 57 till 59 poäng, Leeds och Preston bl annat.
Hur svängningarna där påverkas blir vi varse efter sista matchen. Skulle
allt gå vägen för Leeds 2 ggr till är det så osannolikt, så man kan knappast tro
det är sant. I så fall blir det toppen av alla framgångar efter , Frölundas guld
i hockey, det har varit fantastiska stunder sista veckorna , att kunna njuta fullt ut av dessa resultat , som våra idrottskillar har presterat.
Ni är de som ska ha credd för detta.............
Leeds United Norman Hunter
2016-04-25 06:05
[QUOTE=Hartey]Här står hur mycket varje spelare i Leeds tjänar.Vet ej om det stämmer. Blir chockad hur lite som våra unga starlets tjänar. [/QUOTE] Med tanke på källan är det nog en ren gissningslek. Den som skrivit artikeln verkar dessutom tycka att de tjänar för mycket. Även om de är välbetalda har jag en känsla att folk på det här forumet tror att de tjänar mer än vad de egentligen gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zlatan,s
2016-04-24 15:52
Frölunda-Frölunda-Frölunda, håll nu i hatten, resten av matchen. 3-0 i första kvarten släpp inte nästa starten 40 minuter till guld må lyckan vara Er huld. GRATTIS Frölunda.........det gick vägen,vilka lägen......
Leeds United Åby.Krona
2016-04-24 14:20
Där ser du själv Thom fattar 7% av vad vi skriver .jag gillar din vassa penna för det mesta så det är inget personligt kanske lite för vass så nu har vi ett forum för dej o dina vassa skriverier kan vara så att det inte lika roligt där när man inte får något svar,M.O.T
Leeds United Zlatan,s
2016-04-24 11:42
Fin känsla för,"ettan," igår. tänk ,om, matcherna någon enda gång kunde ses på tv !! Det är ju närheten, bilden, som ger en behållning i hjärtat, ...
Skillnaden mellan att kunna se hockeyn, som Frölunda t.ex. ger ju större effekt.
Idag gäller det, hela aftonen blir en rysare, vem ska vinna ??
Kommer inte Leeds-Charlton att gå på tv, eller nån stream, vore behövligt .......
Leeds United sportcarl
2016-04-24 08:57
skulle bli mäkta förvånad om inte Taylor blir årets spelare, hade det tufft igår mot Snodgrass men levererade inlägget till Woods mål och låg bakom straffen vi fick, han är värd ett långt och bra kontrakt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-24 00:07
Åby.Krona// Förstår ungefär 7 % av vad du precis skrev men okey. Du har något emot mig tydligen. Fine. Eller har du något emot mig för att jag skriver något emot något som du står bakom? Kom med någon egen uppfattning istället för att bara skriva att jag ska bli advokat. Vart står du? Tycker du att det mesta i Leeds är skit eller finns det något som helst ljus? Jag tycker att det gör det. Jag tycker vi har ett intressant lag och jag tror att vi nästa säsong kommer kunna utmana. Berätta för mig nu vad det är som är problemet?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Åby.Krona
2016-04-23 23:53
Hopla hopla jag fick svar rannsaka dig själv o dina inlägg kanske lite påhopp mot folk som skriver på våra forum .Som vem bryr sig typisk vad Thom kan skriva.skapar väl inte något possi.Förvrängt så glappar käften hela tiden tiden .Godnatt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-23 23:09
Åby.Krona// Vad är det jag har förvrängt nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Åby.Krona
2016-04-23 23:04
Lite kul med Thom han borde blivit advokat en mästare på ordförvrängning
Leeds United sportcarl
2016-04-23 23:02
om man skall ge Evans lite lite kritik undrar man ju lite till mans varför inte Botaka fått fler chanser. han har aldrig direkt gjort bort sig när han fått chansen jämfört med många tidigare yttrar vi haft
Leeds United sportcarl
2016-04-23 22:59
det här laget är definitivt bättre än det vi hade för ett år sedan, sedan vad det beror på om det är spelarna, Cellino eller Evans eller något annat får väl bli en framtida diskussion. och som jag skrev för någon vecka sedan Evans skall ha credd för det lyft vi gjort sedan han kom, känns som han har det högsta poängsnittet vi haft sedan Graysons dagar här i championship, och jag är dessutom tämligen säker att avslutningen på denna säsong om man tar de 23 sista matcherna kommer vara den högsta sedan vi gick upp
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-23 22:40
Oavsett hur olika åsikter jag och Linus har eller WhitesMOT osv så har jag aldrig eller kommer aldrig ifrågasätta deras kärlek till Leeds. Va fan är det? Lägg ner den skiten snälla.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-23 22:33
BosseBe// Vad menar du med det du skrev precis? Ingenting jag skriver är väl för fan negativt?! Du skriver om jag tycker att allt bara är skit eller om jag håller på Leeds? Vad fan är det? Jag försöker hela tiden se saker positivt och så får man sån skit kastat i ansiktet! Jag har gång efter annan också skrivit att jag respekterar folk som har andra åsikter än jag har men inte EN gång har någon skrivit att de förstår att det finns saker som de respekterar med att man står något på Cellinos sida. BosseBe, ett tips.. om du inte varit inne här på ett tag så tycker jag du ska läsa igenom diskussionen innan du skriver ett sådant inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2016-04-23 22:33
Här står hur mycket varje spelare i Leeds tjänar.Vet ej om det stämmer. Blir chockad hur lite som våra unga starlets tjänar.
Leeds United Linus.M
2016-04-23 22:30
@BosseBe:


Om du är seriös med "Fy fan för Cellino" så är ju du och jag överens Bosse :) Jag tycker det är skit att vi gång på gång kommer på en mittplacering i Championship, ja. Allt är inte skit, men mycket ;)
Leeds United Hartey
2016-04-23 22:26
81400 nu inlägg på svenska Leedsfans Facebookgrupp. Inte en gång har det varit det minsta bråk.
Leeds United Hartey
2016-04-23 22:23
@sportcarl:


Botaka får skryt av Zvämpa som var på KC Stadium idag

Leeds United BosseBe
2016-04-23 21:32
Tjena, länge sedan jag var inne här men, om man lyssnar på radioreferatet idag så är det stor skandal om inte Evans får fortsätta. Det är nu man tittar på eventuella förstärkningar, nej fy fan för Cellino, måtte det komma in någon som vill Leeds väl. Thom å Linus, håller ni verkligen på Leeds eller är det bara SKIT allt
// M O T
Vi ses i Leeds
Leeds United Zlatan,s
2016-04-23 20:42
nästa turomgång 2-1
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-23 19:23
Hartey// Jag håller med dig. Evans får gärna bli erbjuden ett nytt kontrakt. Vi står väl i ett vägskäl lite nu där vi kan välja. Är Evans rätt man att föra Leeds mot PL nästa år eller krävs det någon bättre? Bara Cellino som kan bestämma detta och som sitter på svaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2016-04-23 19:18
Thom// Det jag tänkte på var kontinuitet i tränar och spelartruppen som Leeds desperat behöver. Nu har ju Evans resultatmässigt förtjänat det
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-23 19:06
Linus// Japp, första gången någon blir sparkad när han inte har kontrakt. Det intressanta som jag tycker är att i fall nu Evans lämnar till sommaren så kommer Cellino få skit för det såklart. Då har Evans gjort ett fantastiskt jobb och Cellino "den jäveln" ger honom inte nytt kontrakt. Skulle det dock vara så att Cellino väljer att ge honom nytt kontrakt så betyder det att Cellino inte visar någon ambition och att vi med en bättre tränare nästa år hade gjort ännu bättre resultat. Alltså, fail fail situation oavsett vad Cellino gör här.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-04-23 18:28
Matchrapport
Annons: