/england/leeds/forum/870.aspx/england/leeds/forum/870.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:50
Älskar logiken i denna :)
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:32
@Linus.M:


Second that !
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:18
Det har viskats om att Bellusci ska ha trixat i några matcher men det är väl känsligt det också eftersom han är italienare och det då kommer sägas att detta handlar om Massimo.

Såklart det handlar om Massimo det vi haft upp den senaste sidan eller så. Det gör det tyvärr snart hela tiden.

" Ja men så sluta ält då ! "

Aldrig så länge han fortsätter skada vårt namn och vår klubb. Stoppa huvudet i sanden är upp till var och en men så länge han håller på med sitt skit så ska det upp till ytan. Han kan köpa 5 Messi och 9 Zlatan i sommar men det överväger ändå inte så länge han fortsätter med sånt trams som med Lucy Ward.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-15 13:32
Ingen ändring av stående tips 2-1.

Har länge väntat på att en annan vinkel på fotbollen ej heller
diskuteras.
I onsdags hade Uppdrag granskning, ännu en gång , uppgifter
om matchfixare. Granskningen visar hur korrupta både spelare och domare är.
Fotboll är en sport och spelarna ska inte vara köpta av en massa utrikes
banditer. När det sen kommer till domarna, så faller ideologien samman som ett korthus.
MEN, hur mår alla de som har satsat pengar på spel då ?
Hör aldrig någon som blivit rasande, över att ha blivit totalt blåsta på konfekten, kanske av en spelare eller domare i deras innersta närhet.......
Detta borde vara ett ämne som borde diskuteras, men icke, är
Leeds United helt fritt från läggmatcher med mera.....
Leeds United Linus.M
2016-04-15 13:08
(Kan inte redigera på appen så får bli ett till inlägg). Det är därför som jag bryr mig så mycket om hur Cellino förstör Leeds. Allt handlar inte bara om fotbollsmatcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-15 13:00
Fruktansvärt bra artikel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-04-15 12:19
Tror inte debatten här handlar om feminism. Utan om Cellino och då dras det upp. Bäst är väl att vara Som GFH och inte säga ett knyst och aldrig granskas. Skall vi stå upp för feminism så är ju frågan om FA skall acceptera ägare från suspekta länder som arabvärlden och deras kvinnosyn med burka, ingen rösträtt ej få ta körkort o. Jag vet att jag på nya LUSS för någon månad sedan innan detta om Lucky Ward drogs igång skrev ett inlägg om en artikel i Aftonbladet om storklubbarna i Europa och i England och om deras ägare och att pengar dras in från rena diktaturer men då var det var det helt dött att diskutera om det
Leeds United Linus.M
2016-04-15 12:06
LSK// Håller helt med dig angående feminism. Sen är det väl en tolkningsfråga om man vill kalla sig det eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 11:40
LSK //

Hear hear !
Leeds United Leeds så klart!
2016-04-15 11:05
Att prata om fotboll och sexism är att öppna "a can of worms".
WMOT är på spåret.

Fotbollsläktaren är en kvarleva i det förgågna.
Ingen annanstans kommer "urmänniskan" fram i ljuset bättre.
Vardagliga toffelmän skriker "c*nt", "p*ssy" etc så att det står härliga till, men skyndar sig sedan hem för att verkställa order utdelad av hushållschefen, och plockar fram dammsugaren.

Under 90 minuter en gång i veckan är det accepterat att skrika "c*nt" till allt och alla utan att någon blir upprörd.
Det är som att fotbollen är exkluderad från resten av världen.


LinusM,
Feminism?
Den feminsm som knallröda parasiter, miljötalibaner, och genusforskande muppar definierar som feminsm, eller den ursprungliga definitionen av feminsm?

Lika villkor, lika rätt, lika skyldigheter oavsett kön.
En självklarhet för många inkluderat mig själv, men jag kallar mig inte feminist då det ordet har kidnappats och misshandlats av grupperna jag nämnde ovan.Leeds United Linus.M
2016-04-15 08:50
Att du verkar försvara Massimos uttalande om kvinnor gör mig mörkrädd. För du förlöjligar det ju genom att skriva som du gör...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-15 08:47
Thom// Vet du vad feminism är och står för?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 08:12
Om du känner dej kränkt av den andres uttalande, svar ja. Sen är det upp till lagen att avgöra om det är olagligt att säga vad som sagts.

Bara för att du inte bryr dej av vad någon sagt så kan det finnas nån som tar illa vid sig. Då ska denna människa ha rätt att få det prövat.

Om vi är rädda eller skäms för att bli angivare så är vi snett på det i samhället.

Mycket av det som skriks på en läktare tolereras sällan ute på gator och torg. Ligger felet i att man gör det på läktarna eller att det inte tolereras på gatan ?

Jag har själv många gånger stått på en läktare och skrikit dessa ord. När jag sen kommit ut på gatan så har jag undrat va fan hände där ? Människan är otroligt korkad ibland.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-15 07:14
...som ju var ett uttalande som inte alls handlade om något nervärderande mot kvinnor? Ska alla tränare stämma honom nu då också för de är ju som vatten meloner? Alla spelare borde bli stämda för allt de sagt mot motspelare och domare. Alla fans borde bli stämda för allt de skriker på läktarna. Det borde väl vara lätt att se vilka det är som skriker diverse saker på läktarna? De borde väl också få stå till svars för vad de säger eller gäller det bara vissa människor? Ska vi bli ett angivarsamhälle där någon säger något och den andra går till polisen och anmäler personens privata uttalanden? Med detta sagt, kvinnor har all rätt att få vara en del av fotbollen och alla andra yrken. Bäst man eller kvinna lämpad för jobbet har jag alltid sagt. Jag är inte feminist och kommer aldrig bli men bara för att man inte är det betyder ju inte det att man hatar kvinnor? Så insnöad kan väl ingen vara att man verkligen tror det? Lucy Ward gjorde ett bra jobb i Leeds under alla år hon var i klubben. Exakt vad som hänt när hon fick lämna får vi kanske aldrig reda på men ett stort tack ska hon ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-14 23:01
Han har ju även sagt "You can buy a bitch for one night, but you can't buy the love, my friend"

Men han har säkert inte sagt så om kvinnor... Viiiiisssstt.....

Förövrigt. Liverpool. Vad i helvete hände där?!
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 22:43
Gary Cooper ?@BillyisGod 5m5 minutes ago


@lufc Mr Cellino is free to challenge me in court if he wants too but as his comments were made in front of two witnesses i doubt he will :)
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 22:32
-
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:23
En annan sak angående Edoardo Cellino denna gången.

Han kallade ett leedsfan på Instagram för "spastic" och bad sedan om ursäkt för det. Nu när The FA kommer till honom så säger han att det aldrig har hänt.

Heja...
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:08
En anledning till att kanske inte lita på allt Cellino säger.

Men det är väl bara småsaker... :)
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:06
Wards advokater har föreslagit att de ska be FA att kolla upp om det är mer sexism från Cellino som sker. Får se vad hon bestämmer sig för.

Det värsta av allt är att detta smutsar ner namnet Leeds United något så in i helvete. Allt på grund av Cellino. Det är nog den största anledningen till att jag inte gillar människan som ägare till våran klubb.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 20:55
Lagen är inte till för honom. Inte skulle han väl kunna bli fälld för nåt så banalt som detta ? Och sen springer han inte sina egna ärenden. Andra gör det och tar skiten för det.

Ward ska tydligen ha ympat att FA nu tittar på fallet också. Dom har väl sina egna fit and proper regler.
Leeds United Linus.M
2016-04-14 20:52
Antingen tror man på lagen och vad som kom fram i rätten...

eller...

så tror man på Massimo Cellino, en dömd bedragare.
Leeds United Linus.M
2016-04-14 20:39
Vi kommer nog inte vara överens om detta heller men jag tycker dessa citat är lite patetiska :) Bara jag? "It is also worth noting that Mr Cellino appointed a female barrister to defend Leeds United Football Club at this week’s hearing" Det osar desperation. Och varför inte rentvå sig i rätten istället för att efteråt göra såhär? Jag tror mig veta svaret, vet inte hur det är med er.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 15:43
Kalla mej PK eller feministfjolla om ni vill...

Man kan ju fundera på hur man hade ställt sig själva om om man hade fått sparken på liknade grunder som Ward.

Kort och gott så åkte hon ut med huvudet före tack vare att hon var Redders partner. Uttalandet om kvinnors vara eller icke inom fotbollen blir liksom "bara" grädde på moset i hennes fall. Känns som att det är just det som fått allt att rinna över till hennes fördel i detta fallet. Sorgligt nog och tack och lov var Massimo så förbannat korkad att han sa det till Gary Cooper.

Man kan tycka att detta är ingen större sak. Det finns värre saker i världen och absolut gör det det. Men hur vi än vrider och vänder så kan vi inte reparera allt och man får välja sina slag. Och vår fråga är vill vi ha ett ledarskap som detta ?

Är det ok att ha någon vakande över vår klubb som är av såna här åsikter kring kvinnor ? Hur många hundra kanske tusentals kvinnor lägger inte sina surt tjänade pengar på Leeds United ? Ska vi bara fnysa åt det och istället lägga vår kraft på om Bellushi eller Bamba ska spela med Cooper på lördag ?

Alla dessa kvinnor, våra fruar, flickvänner och döttrar har Massimo pissat på.
Människor som antingen lägger sina pengar och sin tid på årskort, biljetter, souvenirer, mat och dryck. Antingen direkt till sig själva eller indirekt i familjen. Dessa människor behöver tydligen inte Leeds United om man ska tro Massimo.

Vi har dalande publiksiffror och får man tro folk som vigt sitt liv åt klubben så kommer säsongskorten dala till nästa säsong. Kanske lösningen på detta är att tala om för stora delar av sina kunder att dom hör bara hemma i sängkammaren eller skönhetssalongen ? Massimo vet kanske bättre han har ju trots allt hållt på med fotbollen i några år nu. En annan är ju bara ett fan.

Leeds United Norman Hunter
2016-04-14 14:23
Nu har jag läst artiklarna om Ms Lucy Ward och vilken j-la storm i ett vattenglas. Hon har fått sparken och det gjordes inte på giltiga grunder. Nu har ju inte hennes skadestånd bestämts än men jag är ganska säker på att hon kommer skratta hela vägen till banken.
Leeds United sportcarl
2016-04-14 11:12
Linus.M 9:58 det skrev jag säkert och kanhända t o m något om att inte vara torr bakom öronen, kan det vara i samband med att du skrev om Peter Lorimer 526 matcher och 168 mål på högsta nivå, att han hade brun tunga för att han inte delar dina åsikter, för mig är Lorimer en vän som jag säkert kommer träffa i slutet av april på the commercial
Leeds United Linus.M
2016-04-14 09:58
Sportcarl//

Du kallade mig snorvalp, så du kan redan räkna in dig :)
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 09:14
.
Leeds United Bo$$e V
2016-04-14 09:06
MOT Växjö.......
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 08:25
Några miljoner på spelare i sommar ska väl kunna förlåta detta va ?

Det är ju trots allt bara laget som betyder nåt.....
Annons: