/england/leeds/forum/83.aspx/england/leeds/forum/83.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2018-02-22 20:51
terry cooper 20:47, det visar ju att det finns potential i laget och framförallt möjligheter till förbättring
Leeds United sportcarl
2018-02-22 20:50
Alioski, pablo och saiz spelade väl tillsammans när vi gick som bäst, sen finns det säkert anledning till att de tappat lite i spelstyrka som får hård matchning iaf när det gäller alisoki och pablo på slutet, föredrar de 2 framför roofe och dallas på kanterna, Pablo är värd ett 1årsförlängning, en billig men bra värvning så det går att fynda,
Leeds United terry cooper
2018-02-22 20:47
Vi spelade 2-2 borta mot ett Derby som ligger 4:a i CS.
Och utan en målvakt som tar några bollar.
Med ett försvar , där bara en är någorlunda bra.
Med ett mittfältet som aldrig där de ska vara o som inte kan slå varken uppspel
eller inlägg.
Med ett orörligt anfall som inte skapar mycket , knappt några chanser.
Och med en tränare som tar ut fel spelare.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-22 20:44
@Linus.M:


Så är det nog absolut. Vem gillar inte att lira med de bästa liksom. Titta bara på Pablo sekunderna efter Saiz kom på plan igår. Helt plötsligt fanns det någon att köra lite kvadraten med. Han sken upp som ett litet barn på julafton :)
Leeds United WhitesMOT
2018-02-22 20:41
Mr Clarke //

Nu är det inte själva karaktären jag pratar om utan hur systemet tillsammans med spelarvalen satt oss i skiten rent för ofta och det blev bara bevisligen värre och värre. Om Hecky inte kommer till rätta med att vi ligger för djupt och öppnar upp mitten genom att nån av de defensiva fältarna kommer nästan ner som sisteman så kommer även Forshaw snart göra en groda likt Klich. Det är iaf väldigt stor risk.

Förhoppningsvis rättar en del till sig nu när Saiz är tillbaka. Då finns det iaf nån mer än Pablo lite högre upp i banan som vill och kan ta emot en av alla Hail Marys som backarna så ofta tvingats till.

Men du menar alltså att du bedömer en spelares karaktär av en match ?

Pratar du om Cardiff borta ?
Leeds United Linus.M
2018-02-22 20:20
Sen tror jag Alioski trivs mycket bättre när han får spela tillsammans med Saiz.

Kanske helt orelevant men det är en känsla jag får.
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-02-22 20:16
WhitesMoT/
Vi har förstått att du verkligen Gillar Klich.
Forshaw var illa ute några gånger igår men som helhet är det en mycket bra spelare.Det jag reagerade på när Klich fick spela var att han knappt joggade tillbaka efter bolltapp flera gånger i den matchen.Forshaw sprang o jobbade så mycket han kunde efter bolltapp alltså en helt annan o bättre Karaktär.När det gäller De Bock så gjorde han sin sämsta match igår men har varit bra för övrigt (alla även bra spelare kan ha en dålig dag).Felix,Cooper,Phillips,Viera,Berardi,O’Kane ,Alioski gör misstag o dåliga beslut frekvent i var o varannan match o dom vill jag minimera speltiden för o skeppa iväg till nästa säsong.
Leeds United Kristoffer
2018-02-22 18:24
Phil Hay? @PhilHayYEP

Changes to the EFL transfer window this summer - deadline for permanent deals will be 5pm, Thursday, August 9. Players can still be signed on loan up to the usual August 31 deadline. #lufc
Leeds United sportcarl
2018-02-22 17:51
Jag var väl en av de som såg brister och klagade på Wiedwald när vi hade clean sheet i början av säsongen. Önskar jag hade haft fel men tyvärr så är han på samma nivå och nu räddas han inte upp av vårt försvar längre. Hade jag varit manager så är det ganska lätt att veta hur man skall spela. Antingen bollar ut mot våra ytter backar eller instick mellan försvar och backlinjen. Förr eller senare kommer misstag oberoende vilka vi spelar med eller vilken uppställning vi kör med. Hoppas våra offensiva spelare med Saiz i spetsen kan lyfta laget och ge våra defensiva spelare bättre självförtroende
Leeds United WhitesMOT
2018-02-22 15:47
Hartey //

Där är du inne och trampar på en väldigt stor pusselbit i vår säsongs misslyckande enligt mej.

I början på säsongen kunde mittbackarna slå en 10 meters på djupet till innermittfältarna eller Pablo/Saiz som kom ner och in och mötte. Sen kom Millwall på att om man står högre och stöter i ytan där dessa passningar läggs så är det i första hand O´Kane/ Phillips man ska övermanna. Något som inte kräver särskild kompetens eftersom båda dessa är undermåliga i både bollmottag och passningskvalité.

"Lösningen" har sen blivit samma sak som blev under Monk. O´Kane framförallt hamnar nere mellan innerbackarna. Forshaw och Vieira samma sak i första halvlek igår. Det är till att bjuda in till trubbel om du inte har innerfältare som verkligen kan hantera en fotboll. Forshaw har det men han är inte perfekt. Det var flera gånger igår där han hamnade i trångmål. Samma sak som Klich fick skit för och anklagades vara för långsam.

Leeds United krelleg
2018-02-22 14:53
@Rodell:

"We look forward to our loyal and passionate fans selecting a crest that will proudly herald in the next 100 years." Sätter mitt studielån på att den inte ens kommer vara 25 år.
Leeds United Hartey
2018-02-22 14:39
Pontus har en bra uppspelsfot och den fick han nytta av i början på säsongen då många spelare visade sig och Pontus fick slå sin långa/ hårda raka uppspel. Rätt som det var så fanns inte dom uppspels möjligheterna. Någon här på RS skrev att vi var sönderlästa och snart började utvisningarna och misstagen bakåt började. Minns att vi hade 5-6 matcher med clean sheets trotts det fick Felix kritik för att vara osäker. Är det så enkelt att vi skulle behöva en bra trygg målvakt så kommer det andra automatiskt. När det gäller Berardi tror jag inte det. Han började matchen med att vara disciplinerad men i andra kunde han orsakat en straff och en utvisning när han går in i situationer 500 %. Förra säsongen så var Pontus borttagen ur laget 2 gånger av Monk pga av sitt humör. är helt säker att Pontus säger vad han tycker om alla sanslösa misstag i omklädningsrummet men det är Hecky som måste ta beslut redan nu om inte Pontus skall vara hopplöst förlorad.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-02-22 14:12
"...we can confirm that we will now be introducing a new club crest on the shirt for the 2019/2020 centenary season and beyond."

Kanske är så att de insett att nästa säsong inte är vår hundrade.
Leeds United Kristoffer
2018-02-22 14:10
Säsongen 1919/20 är det som gäller nu. Det passar ju bar då vi fyller hundra i oktober 1919.
Leeds United Rodell
2018-02-22 13:17
Dom skjuter fram emblemet så inget nytt till nästa säsong
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Lindholm
2018-02-22 12:47
@WhitesMOT håller med dig helt vad det gäller att laget ligger för djupt. Lasogga och ytterliggare någon får jobba ensam där uppe när bollen väll kommer så blir det svårt attbtrolla fram något.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-02-22 12:44
@WhitesMOT - Mycket bra skrivet!
Leeds United WhitesMOT
2018-02-22 12:42
Vi kan gnälla på att kvalitén på inläggen är för dåliga men det börjar ju med att vi kommer rent för sällan till läge att slå dem. Våra anfall är för korta och för långt i mellan dem.

Hecky pratar ofta om att han vill ha laget längre upp i banan och jag håller helt med honom. Där är vårt grundproblem. Vi började säsongen med hög press vilket gjorde att vi kunde skapa mycket mer. Sedan Millwalls våldtäkt så har vi haft ett lag som hela tiden hamnar på tok för långt ner. Detta löste aldrig TC och det kommer ta tid för Hecky att få bort för nu sitter skiten i huvudena.

Titta bara på vår uppbyggnad när vi väl kan göra den i lugn och ro. Pontus och Cooper står och slår några sidleds 5 meter från eget straffområde. Det är 10 meter för långt ner. När sen bollen gå i djupet så blir det många gånger längre bollar som om dom inte tas hand om snabbt kommer tillbaka i de stora ytorna som blivit mellan backlinje och mittfält.

Nä, vi kan gnälla om att detaljer inte funkar men vi har inte ens grunden att stå på.
Leeds United krelleg
2018-02-22 12:35
@Rodell:

Han är säkert kass, säger inte emot dig, men tror de sa att han sköt fyra i rad över. :)
Leeds United Duke
2018-02-22 11:47
Fördelen med Lonergan är att han kan kommunicera med försvaret. Igår var det det stora problemet. De Bock sämst på plan med Cooper och Felix inte långt efter. Lasogga dålig igår och borde väl fått bort bollen vid det sista målet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-02-22 11:34
Jag har inte läst alla inlägg här på forumet efter matchen igår. Man kan skriva spaltmeter, men det hjälper ändå inte. Men en sak, skit samma vem som gjorde vad och inte gjorde vad de borde när Derby fick hörna i 92 minuten. Men vad vi gjorde när de skulle slå hörnan kan få mig att bli helt vansinnig. Vi plockar hem alla 11 hem i vårt eget straffområde, vad gör Derby? Jo plockar in 8 av sina och 2 en bit utanför. Vad fan ska spelare som Alioski och Saiz göra där inne ? Nicka?De 2 små och Lassoga skulle ha stannat kvar en bra bit upp i plan. Då hade Derby max haft 5 kvar och det hade funnits plats att få undan bollen. Så jävla dålig coachning så det finns inte, skitnödiga vinner inga matcher. Vad hände egentligen på hörnan? Jo, Lassoga fick en jävla felträff när han skulle rensa och bollen for som en ping pong boll fram och tillbaks bland fullständiga paralyserade Leeds spelare till den till sist låg i nätet bakom Felix. Det är inte värdigt något lag som spelar proffs fotboll på heltid att uppträda på ett sånt sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2018-02-22 11:10
Lasogga behöver service från övriga laget. Får han det så får vi ut det mesta av honom. Det lyser självförtroende av honom. Han är stark i luften framför mål och har ett tungt skott. Det räcker en bra bit
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2018-02-22 11:01
Lonergan är inget vidare, ,men Wiedwald kan inte stå på en professionell nivå. Jag har spelat med Div5-målvakter som behandlar luftutrymmet bättre. Vilken sopa, hans agent måste vara helt makalös.
Leeds United Norman Hunter
2018-02-22 10:55
Thom//

Tänkte också på inläggen igår under matchen. Helt otroligt så många dåliga inlägg det slås, de flesta sparkas ju bara in på chans. Jag tänkte på riktigt att jag slog bättre inlägg på min tid och jag skulle aldrig utge mig för att ha varit nån direkt bra fotbollsspelare... Tom inlägget från Dallas som Lasogga gör mål på är ju dåligt, ett ballonginlägg som med lite tur landar på Lasogga. Är bara Pablo som har lite tryck och skruv på sina inlägg,. Och s
Leeds United Rodell
2018-02-22 10:15
Vill tillägga att jag tycker Marcos Abad borde lämna klubben också efter a lyssnat på mightywhites podcast... har inte trott att han varit speciellt bra men när dom säger att han under uppvärmningen av felix slår 4/5 bollar över mål så känns det bara helt fel... Ännu en Orta rekrytering som tränaren egentligen borde ta...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-22 09:38
Vi har ersatt varenda spelare vi tappat med sämre spelare. Green - Wiedwald Taylor - De Bock Cooper (direkt ersättare) - Bartley Bridcutt - Phillips (numera Forshaw) Wood - Lasogga (även om Lasogga spelat upp sig nämnvärt ska sägas!) Sen har vi ju värvat 1867 spelare som inte håller att ha ens i truppen. Tänker på Cibicki, Lonergan, Shaughessy, Sacko, Gomes, Grot med flera. Sedan har vi spelare som tappat allt. Vieira är ju det mest tydliga exemplet. Förra året var han magnifik i vissa matcher medans han i år totalt oduglig. Roofe blandat och ger något otroligt. Jag undrar om han någonsin kommer kunna bli en helt ordinarie spelare i Leeds. 12 mål har han gjort men minst lika många matcher har han varit rent jävla bedrövlig i. Alioski likaså. Visst, han gjorde mål igår så tack för det men hur många matcher har han varit otroligt kass i? Majoriteten skulle jag säga. Lasogga får jag snart säga har bevisat mig fel. Dock ska det väl sägas att spelet hämmas något av hans orörlighet. Dock ska man väl försöka anpassa sitt spel kanske efter en spelare som Lasoggas färdigheter och det är ju inlägg och fasta situationer. Igår hade vi ett inlägg som gick rätt och det var Dallas där Lasogga gjorde mål. ALLA andra inlägg är rent jävla bedrövliga. När jag spelade fotboll så kunde jag ibland bli satt på kanten och gjorde jag ett dåligt inlägg så blev jag sjukt förbannad på mig själv. Vad sysslar våra yttrar och ytterbackar med egentligen? Inte ett inlägg rätt kan de slå. Tror faktiskt Lasogga hade kunnat gjort 5-10 mål mer om vårat spel varit mer anpassat efter honom. Nu vet i fan vad vi spelar med för inte fan är det med hjärnan i alla fall. 2-2 borta mot Derby får väl resultatmässigt ses som ett framsteg. Dock spelmässigt var det inte bra förutom sista 20 kanske. Vi MÅSTE börja hitta ett spel där vi kan skapa mer över 90 minuter annars går vi in i varenda match med en sisådär 35 % chans att vinna. Tycker inte det är roligt att se på.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-02-22 09:22
Heckingbottom är en bättre tränare än TC det syns tydligt, bättre matchcoach också.. men som igår lyser individuella misstag igenom alldeles för mycket... De Bock, Cooper och Felix va hemska (passen från Cooper undantaget) trots Coopers båda hemåt nickar som orsakade båda derbys mål så står fan Felix o De bock närmare att va sämst igår. Nu har orta o radz testat värva billigt så hoppas dom lärt sig att sluta lägga små pengar på "utländskt" skräp och lägger pengarna på spelare som Forshaw för han är iaf ett litet bevis på att bra spelare kostar lite. Nu är det 13 matcher kvar mycket kan hända.. så vi kanske slutar på samma placering till slut som förra året men jag tycker spelatruppen och många av resultaten i år påvisar att vår trupp är sämre samtidigt som tränarstaben varit sämre. Man blir fan extra deprimerad när vi hade ledningen 2ggr och tappa in i sista minuten i båda halvlekarna!
Leeds United Rodell
2018-02-22 09:14
Krelleg // Man kan se det på olika sätt, ena är att erbjuda mer pengar för att få dom att stanna eller säga till t.ex Wood att han har ett kontrakt med Leeds och han ska fullfölja det. Det händer ofta i fotbollen! Det andra är att om dom försvinner ersätter man det med lika bra spelare eller bättre får vi t.ex 7m för Taylor då kan man lätt lägga 3-5m på en ny vänsterback inte vänta till januari för att köpa en som är pisskass defensivt. Istället har vi köpt spelare som vi inte behöver på positioner som inte va en prioritet eller ersatt spelare med kassa lån jag skyller allt det på radz och orta jag skyller också på att monk drog pga dessa personer mest radz. Anställningen av marionettdockan TC är också ett val hos dom och att han inte blev sparkad tidigare är orta och varför han ens ska ha en syl i vädret gällande det är ett skämt! Att spelare som cooper och okane får ett 4 års kontrakt är också skämt när man inte förlänger (som det ser ut nu) hernandez med 1-2 år är ett skämt. Allt detta är radz och orta, radz säger sig ta lärdom av allt osv men blir det en liknande sommar som förra blir det tyvärr en liknande säsong till mötes. Lasogga har börjat spela upp sig så man får väl se han och saiz som lyckade nyförvärv samt forshaw som kom i januari är detta bevis på att det kommer bli bättre jag hoppas det iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-02-22 08:52
@Rodell:

Totalt förstört? Sååå mycket bättre var den väl ändå inte innan? Wood och Taylor kunde de inte göra så mkt åt.
Leeds United Rodell
2018-02-22 07:36
Tyvärr är ju Lonergan minst lika jäkla dålig som Felix.... Att vi har den här målvaktuppsättningen är helt sjukt.. Värvas inte en ny förstemålvakt i sommar kan man redan ge upp nästa säsong med... nu har till och med jag tappat allt för honom.. Orta och radz har totalt förstört spelartruppen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: