/england/leeds/forum/828.aspx/england/leeds/forum/828.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:36
LFU har inget förtroendekapital kvar.
Det existerar ingen möjlighet trots alla löften hit och dit i massmedia.
T.o.m. ett halmstrå som Russel Crowe presenterades.
LFU är ett skolboksexempel på hur man bäst misslyckas med en ursprungligen bra idé.Hade däremot LFU kunnat lägga utlovade £30 millar (om jag inte minns fel) på bordet, och sagt visa oss böckerna så hade jag varit lika sur som dig LinusM om Cellino vägrat.
Leeds United Mikael.F
2016-01-20 18:32
@Leeds så klart!:


Bra skulle jag säga, den anfallstyp vi saknar enligt mig. Stark nog att spela ensam, snabb nog att spela bredvid Wood. Verkar kanske inte vara någon målspruta, men det är svårt att få för de £1m han sägs kosta. Bättre alternativ än Lafferty. Sign him up!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:31
Om jag hade velat ta över Leeds United, hade folket här hellre sett mig som ägare än Massimo Cellino? Ärlig fråga alltså. För tydligen finns det inga rika Leeds supportrar.

Jag är inte rik men jag lovar att jag ska försöka arbeta så gott det går för att göra oss framgångsrika. Det kan dessvärre vara så att jag blir tvungen att sälja någon av våra bättre spelare för att kunna hitta guldkorn för billigare pengar, men jag hoppas ni har förståelse för det i så fall.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 18:27
Tänk om man skulle hitta på samma om byram. Typ någon twittrade att West Ham bjöd 5000 pund mer än everton. Men skulle aldrig ens komma på tanken och skriva något som man inte har backning för. Säger byram att han alltid drömt om att spela i pl sedan litet barn så är sista självklara pusselbiten i box enligt mitt sätt att se det. Sedan kan ju folk få skriva här hur mycket de vill att hans (dåliga ) lön på 12000 pund skrämde iväg honom för mig är detta avslutat och enda rätta om man inte vill förlänga. Nu är det bara hoppas att det kommer in någon.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:27
Linus// Så Cellino vill inte lämna ifrån sig klubben även om han skulle ha fått ett rimligt bud för klubben? Är det vad du menar? Det finns alltså 0 % chans att budet LFU kom med var rena skambudet? Detta är bara en fråga för jag vet inte vad de erbjöd, jag vet inte vad Cellino vill ha, jag vet inte marknadsvärdet för Leeds United och jag vet inte om det kanske finns andra intressenter vilket gör att Cellino kanske kan tjäna mer pengar på att vänta med att sälja. Men du har säkert twitter bevis för dessa saker antar jag?
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:21
LSK//

LFU saknar inte alla medel för att köpa klubben? De hade flera förslag som de tog upp med Massimo om hur de skulle gå till.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:20
@Linus.M:


Varför ska man tillåta att någon går igenom räkenskapet som saknar alla medel att köpa klubben?

Ungefär som att jag skulle låna ut min bil som jag vill sälja till dig så du ska kunna provköra, men du saknar pengar för att genomföra köpet.
Mitt intresse för dig som köpare? Noll.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:20
@lufc4ever:


App app app! Inte skriva "jisses"... Det är inte okej :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:19
lufc4ever//

Ehm.. du nämnde ju LFU så det var därför mitt motargument handlade om just rika Leeds supportrar.

För om det inte är rika Leeds supportrar bakom LFU, varför vill vi då ha dom istället för Cellino?

Det är väl en satsning vi vill ha eller?

Men självklart, låt oss glömma rika Leeds supportrar för ett tag och fokusera på alla andra alternativ som vi har som ägare.... har vi några?
Leeds United sportcarl
2016-01-20 18:16
Helt sjukt vad det fokuseras på lönen. Inga som tror byram har sportsliga ambitioner? Eller vad han själv sa idag
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 18:12
WOW !!!

Så nu är det alla rika Leeds fans fel att vi inte har det bättre än vad vi har det !
Ja du vinner. Det har jag fanimej inget motargument på. Jisses....
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:12
Cellino kovände när LFU ville göra due diligence.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:11
Cellino hade kunnat säga till Byram att "grabben, lyssna... okey, nästa år ska vi gå upp och du får £20k i veckan om du stannar. Du kommer ha en fast plats i laget och vara en av stöttepelarna i det lag som kommer ta oss tillbaka till PL."

Hade Byram tackat ja då? Hade han tackat nej till runt 6-7 extra miljoner om året + Premier League spel direkt + förmodat spel i Europa League och kanske till och med Champions League?

Om någonsin så hade jag blivit sjukligt förvånad.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:09
Watt. Bra eller anus?

Although Cardiff City are still hoping to re-sign Tony Watt on loan from Charlton Athletic, the Yorkshire Evening Post suggests that Leeds United could also reignite their interest. The striker was set to move to Elland Road on loan in November, before Cardiff swooped at the last minute.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:07
lufc4ever//

Nej, du behöver inte ha någon ny ägare klar men det kanske hade hjälpt att veta alternativen eftersom du exempelvis är väldigt mycket anti-cellino.

För mig är det väldigt svårt att vara anti-cellino när alternativet kanske är att klubben går i konkurs. Vart var alla rika Leeds fans när GFH ville sälja? Vart var alla rika Leeds fans när Ken Bates sålde? Vart var alla rika Leeds fans när Cellino erbjöd dom förhandlingar?

En kovändning från Cellino kan ju också ha varit för att han fick ett skambud för klubben, eller?
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 18:07
Något annat som hänt i dag?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 18:04
Linus//

Vi började inte från noll med Cellino. Vi började från -78. Att gå från -78 till +80 på mindre än 2 år måste ju vara omöjligt.

Klubben gick minus £1m i månaden. Laget bestod av mängder av spelare som antingen gjort sitt eller var på väg att ha gjort sitt. Man kan omöjligt vis göra exempelvis Notts County (som det ju gjordes försök till) till en storklubb på mindre än 2 år. Det kräver tid, planering, uppoffringar, planer, tid, ekonomi och också faktiskt - försäljningar.

Att tro att Leeds United bara ska kunna spendera och spendera och spendera är för mig att tro för mycket. Vi måste sälja spelare för att kunna investera i fler och bättre spelare. Surt att Byram går JA, men tror någon att det är en omöjlighet att hitta en rimlig ersättare för £3.5m någonstans i världen? För mig är det inte det och det är det som allt handlar om.

Jag kan till och med stödja en försäljning av Lewis Cook om vi får £15m för honom. För jag tror att vi kan hitta en ersättare till honom med mer rutin och spetskompetens för runt £8-9m och då har vi pengar över till annat. Varför klubbar i Premier League är så kåta på honom är ju dels för hans ålder men också för att han har en enorm potential såklart.

Alla klubbar säljer spelare. Det handlar om vad du gör för pengarna du får och det är här Cellino kommer in. Kan han spendera dom bra så är vi helt säkert ett Premier League lag om 1-2 år. Om det är sant att vi fått £30m i bud på våra spelare så är jag den första att skriva under på att vi borde fundera på att sälja, stanna kvar denna säsongen och sen ge oss fan på att gå upp nästa år.

Kan en Charlie Austin gå för £4m till Premier League så kan vi skapa ett bra lag från nu fram till augusti.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 18:04
@sportcarl:


Jaså får jag tycka vad jag vill? Fantastiskt.
Leeds United sportcarl
2016-01-20 17:59
Byram har haft en verklig fair lön i championship. För mig är 12000 i Leeds mer generöst Än att en PLklubb med sina ekonomier erbjuder honom 30000 sedan får Linus tycka vad han vill
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 17:59
Thom //

Varför måste man ha ett alternativ klart och redo när man inte vill ha Massimo ?
Det argumentet kan jag inte förstå.

Och vad är det som säger att LFU inte skulle klara av att ta hand om klubben ? Dom ville ju titta på möjligheten men Massimo gjorde en av sina berömda kovändningar och ändra sig. Varför ? Man måste ju ha en villig säljare också. Och en säljare som sätter ett rimligt pris. Annars så är det ju solklart att folk med pengar kommer backa.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 17:53
Hellre säljer än ger bort närmast gratis. Det spelar ingen roll hur länge du har tänkt att älta detta LinusM. Byram spelar inte för Leeds längre. Tråkigt? Jajamensann, men det har varit på gång under en längre tid. Oavsett hur många inlägg du har tänkt att skriva i detta ämne, eller hur mycket du twittrar så kommer inte Byram tillbaka. Byram har sagt sitt. Västar Skinkan är inget jag bryr mig om. Jag gillar Leeds.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 17:48
LSK//

Jaha. Du är ointresserad att vi säljer en av våra bästa spelare också eller?
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 17:47
Är totalt ointresserad av Västra Skinkan och deras spelare så väldigt tveksamt.
Leeds United Linus.M
2016-01-20 17:40
Thom//

Det är Cellinos fel, delvis, att Byram lämnar ja. Det tycker jag. Läs artikeln som Phil Hay skrivit, som länkats här inne.

Att redan från början erbjuda en av vår bästa spelare en lönesänkning visar på noll ambitioner. Handlar inte om £40k i veckan. Det handlar om att ha ett mål som klubb och att ha en plan. Något som Cellino inte har.

Han har ägt oss i två år snart och vi har inte kommit någonstans. Snarare bakåt. Talanger fortsätter att säljas och vi är på samma skitiga tabellposition som vi varit de senaste säsongerna.

Du får tycka vad du vill om Cellino, men jag tänker inte nöja mig med honom som ägare för denna klubben.

"Who's Byram?" - Det kommer vi (ni) märka kommande månader.
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-20 17:35
Who´s Byram?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-20 17:29
Linus//

Ge mig ett alternativ till Cellino. Jag tar jätte gärna in en ägare som har pengar att ge Byram £40k i veckan, värva spelare för £20-30m varje säsong och göra oss slagkraftiga igen men jag har då inte sett eller hört någon som kommit in med ett bud.

Om inte Cellino hade ägt oss nu och betalat löner, hyror, räkningar, tagit in Carayol och Bridcutt så här långt i fönstret - vem hade då gjort det? GFH? "Leeds fansen" med alla sina pund som inte ens kan betala av GFH deras 25 % som skulle kosta £10m men som ingen egentligen vet?

VEM?

Om vi nu har Cellino, som kanske inte är en person som gjort sig rik på korrupta oljemiljarder, så får vi väl hoppas att han har en plan i alla fall. Kan inte se någon anledning till att han skulle äga oss och inte ha en plan att antingen göra oss framgångsrika eller sälja av oss med vinst vilket går hand i hand.

Ja, det suger att Byram lämnar. Riktigt tråkigt att han ser en framtid i West Ham men inte i Leeds. Är det Cellinos fel eller är det åren innan han kom som är problemet? Hade Bates inte varit en totalt inkompetent idiot så hade en spelare som Byram lirat med oss i Premier League idag. Hade inte Ridsdale gamblat med hela vår existens så hade också Byram fortsatt lirat med oss. Hade inte Trevor Birch, professor John McKenzie, Krasner och alla andra som haft ett finger med i spelet som tagit oss från toppen av Europa till en klubb som folk knappt känner till längre - fortsatt spiralen neråt så kanske Byram inte hade gått till West Ham idag.

Men har det verkligen med Cellino att göra? Är det verkligen hans fel?

Jag tycker man kan klaga på en del saker som han sagt och gjort men jag är helt övertygad om att han ser potentialen i Leeds United och att han tycker att Byram är en dåre som väljer att gå till West Ham istället för att stanna med oss och följa upp oss i Premier League. Han ser Leeds som vi gör i en hel del även om han ligger långt ifrån att kunna förknippas med oss som är Leeds supportrar.

Jag tycker dock inte det är rätt att skylla allt på honom när det inte finns några andra alternativ till honom. Jag är den första att hälsa de nya ägarna välkomna med sina miljarder. Vart är dom?
Leeds United Linus.M
2016-01-20 16:53
Cellino är kvar och Byram är borta.

Livet är inte rättvist.
Leeds United lufc4ever
2016-01-20 16:42
Som tur är där lite komik i detta kollage för annars gör den extremt ont.

Jaja....bara titta framåt.....pfffrrrtt
Leeds United sportcarl
2016-01-20 16:41
Sedan är det även om det smärtar att gratulera Byram till ett pl-kontrakt. Helst hade man velat ha kvar grabben. Jag tror definitivt han kommer få speltid i West Ham
Leeds United sportcarl
2016-01-20 16:36
Stonefree 14:39. Där ser du det brukar lösa sig om man har kort ?.
Annons: