/england/leeds/forum/810.aspx/england/leeds/forum/810.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-25 20:03
@terry cooper:


Allt är relativt. Jag tror knappast Aguero jagas.
Troligen något lån eller någon för max £1 mille.
Ska vissa gissa på en 28-29-årig back alt. forward med ett utgående kontrakt, och en mindre imponerande CV med mestadels spel i League One på?
Inga höga förväntningar från min sida, men jag överraskas gärna positivt.

Fast det kunde alltid varit värre....
LFU har satt i gång att skramla till ett nyförvärv.
Just nu £1,50 insamlat.
Hur många Öster-spelare kan vi få för den summan Svanen75? :)

Leeds United sportcarl
2016-01-25 19:52
442 skulle det varit i hemmamatchen men föll på att ante var frånvarande och att Wood inte riktigt var redo för 90 minuter, tror dock inte Evans sa att han kommer köra 442 konstant framöver
Leeds United terry cooper
2016-01-25 19:49
@Rodell:Sa inte Evans att det var meningen att Ante skulle ha startat men om Evans menade 442 eller 451 vet jag inte.
Leeds United terry cooper
2016-01-25 19:45
@Linus.M:Lugn nu Linus.
Vi ska ju "going in heavy" snart.
Får se vad det är.
Hoppas innerligt att det är anfallare av klass.
Leeds United Rodell
2016-01-25 19:44
Sa inte evans att det blir 442 hädanefter och att anledningen till att det inte vart det mot Bristol va att antenucci spenderade 3 dagar i italien
Leeds United Linus.M
2016-01-25 18:13
Tycker det är synd att vi inte kunnat få in Antenucci som ordinarie i laget. Känns som han har nästa för målet... Han passar lite för lite enligt mig men man kan ju inte få allt :)
Leeds United Linus.M
2016-01-25 18:09
Startelvan imorgon? OBS: Inte den jag vill ha.

Silvestri
Wootton, Bellusci, Cooper, Taylor
Bridcutt, Dave
Carayol, Cook, Dallas
Wood
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-25 17:40
lufc4ever//

Om du tog illa vid dig ber jag dig om ursäkt.

Det var inte min mening.

Min poäng är fortfarande att jag inte förstår vad folk vill ibland.

Att Byram säljs är Cellinos fel. Det skulle aldrig hända med LFU, eller?

Vi köper in för lite och för billigare spelare. Vi skulle alltså köpa in bättre spelare med LFU?

För lite pengar investeras alltså i truppen med Cellino. Då menar folk att det kommer spenderas mer pengar med LFU?

Samtidigt säger folk att det inte är pengarna som är de viktiga med LFU utan det är mer stabiliteten som eftersträvas. Då undrar jag hur detta går hand i hand med att behålla våra bästa spelare och ta oss upp i Premier League?

Jag tycker det är en fråga jag borde ha tillåtelse att fråga.
Leeds United sportcarl
2016-01-25 17:32
Diagouraga och Dallas är i mina ögon 2 riktigt bra värvningar som båda var ordinarie i Brentford som gick till play off förra säsongen, ett Brentford som vi för övrigt möter i morgon, måste ju vara något som gör att de vill komma till Leeds.
Arsenal Linus Stryktipset
2016-01-25 17:31
Supporter sökes!

Linus Åkesson heter jag och är Producent för programmet "Holmgren kommenterar stryket” som är en serie avsnitt där premier league-kommentatorn Niklas Holmgren går igenom veckans grundrad för stryktipset.

Programmet handlar även om att hitta genuin fotbollskultur med samtal och intervjuer med genuina supportrar! Nu redan på tisdag skall vi spela in nästa avsnitt och jag söker efter gedigna supportrar Stockholmsområdet som skulle tycka det vore kul att snacka fotboll med Niklas på TV.

Man behöver varken ha speciella fotbollskunskaper eller expertkunskaper utan endast en kärlek för sitt lag och en åsikt!

Inspelningen för varje avsnitt är i Stockholm. Om ni är intresserade eller vet någon som skulle vara så mejla till:
linusj@crispfilm.se och skriv i ämnesraden: ”Leedssupporter”

Nedan kan ni se förra veckans program:
https://www.youtube.com/watch?v=9n_t-BhmTJY

Mvh Linus Åkesson
Crisp Film
Leeds United sportcarl
2016-01-25 17:24
MikaelF 17:09 vi är obesegrade hemma sedan 21:a november(rotherham 0-1) skulle behövas en välsignelse inför bortamatcherna med:)
Leeds United sportcarl
2016-01-25 17:24
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-25 17:22
Ja, som sagt det här med att Byram lämnade lär bli nästa långkörare efter Hockaday. Eftersom Byram lämnade för £3.7m så är alltså köpet av Diagouara för £600k-1m dålig eller? Hur kan detta ha med varandra att göra? Diagoura var säsongens spelare i Brentford som tog en play-off plats förra säsongen. Varför spelar det någon roll hur mycket vi köpte honom för och samtidigt så är ju inte fönstret stängt än. Kanske vi får se ytterligare någon spelare in?

lufc4ver//

"Okey"..
Leeds United sportcarl
2016-01-25 17:21
verkar finnas många olika viljor om vilken väg vi skall gå inför framtiden, själv så vill jag ha in en anfallare av klass som levererar 20 mål per säsong och som kan gå i 2-spann med Wood, köra med ensam spis har ju 2 säsonger i rad visat sig inte fungera, sedan en pålitlig innerback som kan dominera i försvarsområdet, och vi borde vara i nivå med topplagen i denna serien efter att sett våra matcher mot topplagen, helt klart har de haft lite mer verktyg i verktygslådan mot oss, stommen i övrigt har vi nu
Leeds United Mikael.F
2016-01-25 17:09
@BullenKarlsson:


Jag har för mig att jag läst att vi är obesegrade på ER sedan prästen var där, men jag kan ha fel :)
Leeds United Linus.M
2016-01-25 17:09
Börjar bli lite löjligt av Evans att hylla Cellino som nästa messias:

Leeds United ?@LUFC 49 minför 49 minuter sedan Visa översättning
Evans on @toums20: “With the fantastic support of Mr Cellino, we have been able to secure the signature of this talented boy.” #lufc

Som någon kommenterade...

Dan ?@lufc_dan 47 minför 47 minuter sedan
@LUFC thanks Mr Cellino for spending £600k after selling a player for £3.7m #thanksmassimo #elpresidente
Leeds United Linus.M
2016-01-25 17:06
@lufc4ever:


*Bild*
Leeds United BullenKarlsson
2016-01-25 17:01
Läste att Diagouraga "Dagge" tyckte att Leeds "projekt" verkade spännande och att han valde Leeds trots competition. Nu ska man kanske inte vara allt för naiv, men nog finns det väl en slags plan och som sagt: Cellino har gjort mycket bra och kan säkerligen lyckas med PL. Att vi säljer våra unga spelare är väl inget konstigt egentligen. Det gör ju klubbar som Liverpool också. Det viktiga är att ju att pengarna återinvesteras på rätt sätt.

Det enda problemet jag har med Cellino är ju att han när som helst kan få en knäpp och sparka Evans eller vad som helst. Bara en sån sak som att vara vidskeplig och hälla vigvatten på planen gör honom till en tveksam chef i mina ögon.

Anledningen till att jag skulle vilja att fansen tar över är för att det hade varit ett spännande projekt och en väg bort från rika ägare som förstör mycket inom fotbollen. Det hade antagligen inte betytt sportslig framgång på samma sätt och lika fort. Men det hade varit en helt annan gemenskap och säkerligen publiklyft. Det beror ju på vad man vill ha. En snabb väg till PL eller en känsla av att vi äger klubben efter 10 år av någon slags dimma. Jag hade nog valt det senare alternativet utan att för den sakens skull hata det som Cellino gör.
Leeds United Zlatan,z
2016-01-25 16:24
@Norman Hunter:


Fina grejor..
spar båda tills det blir , en regnig dag, ....
Leeds United lufc4ever
2016-01-25 15:50
Phil Hay:
Spoken to Steve Evans a few moments ago - confirmed that Tommaso Bianchi has been given permission to talk to Serie B side Ascoli.
Ascoli are looking at signing Bianchi on loan with a view to a permanent deal
Chris Wood is fine for tomorrow but Alex Mowatt will miss out again with a dead leg. Has had a scan and should be back for Bolton in FA Cup
Evans said the paperwork for Diagouraga deal was submitted to Football League at 9am this morning. Expects him to be in the squad tomorrow.
Evans doesn't expect any more signings before tomorrow's game but says Leeds are still "going in heavy" on certain targets. #lufc
Leeds United lufc4ever
2016-01-25 15:44
@¤Thom Mattsson¤:


:))

Underbar nivå du tar detta till nu.

"Titta på mej, jag ska ta och förlöjliga andras tankegångar och åsikter så att jag kommer ut och ser bäst vetande ut i andra ändan. Tror jag gör det genom att krydda på och vinkla deras ord så att det passar min egen agenda bättre"

Gapa om att nån håller låg nivå ska beivras men att själv hålla den är ok. ?

Najs :))
Leeds United sportcarl
2016-01-25 15:42
gott att Leeds släppt Bianchi på lån till Ascoli säsongen, ut med option på köp, nu väntar man bara på Sloth med.
Leeds United Norman Hunter
2016-01-25 15:28
@Norman Hunter:


"And Leeds are absolutely toying with the reds of Manchester United"

Leeds United sportcarl
2016-01-25 15:25
Norman Hunter 14:02. detta är nog det bästa youtube klipp jag någonsin sett med SuperLeeds, Eddie Gray och Peter Lorimer hade lekstuga mot ett MU med världsspelare som Charlton och Best,
Leeds United lufc4ever
2016-01-25 14:42
@¤Thom Mattsson¤:


Hur har denna diskussion kunnat komma till att Cellino duger inte för att han kan inte köpa spelare för £10-15m styck ??? Har vi inte flyttat målstolparna lite väl nu ? Ingen har väl krävt att han ska upp med dom summorna för en enda spelare ?
Jag nämnde för nån dag sedan att jag tror att vägen ur denna liga är att man behåller vad man vill behålla och därutöver lägger £10-15m på andra spelare. Om det missuppfattades så menade jag 3-4 stycken spelare för den summan. Det är det jag har kallat att gambla lite lagom.

Nä ,vad är där som säger att Massimo är en bättre förhandlare än LFU när det kommer till att köpa och sälja ? Kanske Dylan Twaithes och hans närmsta inser att det kommer behövas anställas folk som utför sånt. Exempelvis en sportchef.

Varför bjuder inte dom rike bara rakt upp och ner ? Ja det kan man ju tycka är knepigt. Kanske det är så enkelt att modellen LFU presenterar passar bättre än att själv stå för hela kalaset ?
Det kan ju ha med nåt så enkelt som tid att göra. Man vill vara involverad i Leeds men har allt sitt egna också att tänka på. Att då kunna betala in en betydligt mindre summa än £30m eller vad nu Massimo vill ha och veta att säg 10 andra Adam Pearsons eller Steve Parkins, bara som exempel, gör likadant kan vara mer lockande just nu ?
Leeds United Norman Hunter
2016-01-25 14:02
NÄr jag ändå är på g... En tiill godbit från 1972
Leeds United Norman Hunter
2016-01-25 14:00
Reflektion 1:
Det gick att spela bra fotboll utan neonfärgade skor och tatueringar.

Reflektion 2:
Peter Lorimer kunde mer än bara skjuta hårt, jäklar vilken virvelvind han var ute på kanten. Tänk om han var lika snabb bakom disken :)
Leeds United terry cooper
2016-01-25 13:38
Thom //

Håler med dej om rätt spelare.
Skulle vilja säga rätt många spelare :)

Man kan ju åxå undra.
Hur många spelare vill komma till Leeds o bli lovade PLspel o det inte händer ?
Det som händer runt klubben nu , det vet jag inte vad det är.
Känns inte som någon 100 % satsning.
Känns både och.
Leeds United Rodell
2016-01-25 13:20
Mcgeady vore kul o se samma med Dack om det är Bradley Dack som det små ryktas om han kan nog bli något intressant spelare :)

att bianchi är påväg bort vore ju himmelskt han platsar verkligen inte i leeds :P
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-25 12:57
terry cooper//

Det är ju detta som är hela min poäng. Har vi någon plan A, det vet bara Cellino. Har vi någon plan B? Ja det vet bara Cellino också.

Tror jag att han har en plan A och om plan A inte lyckas så har han en plan B? Kanske, jag hoppas det i alla fall. Hans plan A är väl just nu att bli kvitt att bli dömd från att äga Leeds United som är patetiskt från första början samt att Leeds United ska spela Premier League efter nästa säsong.

Det är väl det vi har hört och det låter väl trevligt? Betydligt trevligare än att höra att Leeds United ska spela i Premier League om 6 år. Vilka spelare hade velat komma till Leeds för att spela i the Championship i 6 år undrar jag?

Kommer Cellino att ta oss upp i Premier League efter nästa säsong? Ja det enda han kan göra för att det ska bli verklighet är att värva rätt spelare sen måste man ju också säga att det handlar lite om hur spelarna presterar och att rätt manager får ut 100 % av spelarna också. Det handlar ju inte bara om Cellino.

Exempelvis så har ju i år Mowatt underpresterat, Bamba har inte stått att känna igen efter förra säsongen och han tippades ju bli en fältherre där nere på mittbacken. Byram, oavsett om det handlade om kontraktsituationen eller inte, kan man väl inte säga har direkt blomstrat på yttern förrens sent på säsongen och nu är han borta utan att vi hade en chans att behålla honom. Chris Wood borde gjort minst 10 mål till med alla chanser han missat och med de målen kanske vi hade haft 7-8 poäng till = nästan play-off. Så jämn är ju denna serien.

Tycker jag att Cellino gjort okey ifrån sig på värningsfronten? Jag tycker i alla fall han försöker. Folk dräglade över Adryan när han kom men dessvärre funkade inte hans brasilianska egenskaper i the Championship exempelvis. Spelare som Wood, Bridcutt, Dallas, Bamba, Bellusci, Silvestri, Berardi, Antenucci osv är väl bra spelare för den här nivån och kan vi bygga vidare på detta laget med ett par förstärkningar samt en manager som får bygga laget (gärna Evans) så tror jag absolut vi har en chans att gå upp nästa år.

Ska en ny ägare nu komma in som inte har ett extremt kapital bakom sig och röra runt i grytan så vet väl ingen vad som kommer ske. Evans kanske blir tvungen att gå, spelare kanske blir tvungna att säljas, ny filosofi träder kanske i kraft osv osv. Ingen vet ju och kanske detta drar oss tillbaka ett par år till och vi förlorar ytterligare en generation Leeds supportrar i kampen om ära och berömmelse.

Sen kan man givetvis drömma om att LFU, ledda av Leeds supportrar, kommer in och styr exakt allt till rätta. Inga av våra unga spelare kommer lämna, många ordinarie PL spelare väljer att gå ner till the Championship, löner på £20-30k i veckan betalas ut till dessa spelare, värvningar på £10-15m blir en vanlighet, Jose Mourinho blir ny manager, Elland Road har 40,000 åskådare i match efter match då laget plötsligt börjar spela en fantastisk fotboll tack vare att Cellinos bojor är avhuggna, spelare gör kanon matcher men alla bud förkastas, Elland Road och Thorp Arch köps efter 2 dagar och alla dansar Hula Hula på Leeds gator.

Den drömmer verkar rimlig.
Annons: