/england/leeds/forum/806.aspx/england/leeds/forum/806.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-07 18:22
Thom,

Självklart återfinns alla spelares kontrakt öppna för allmänheten på nätet.
Så gör ju även våra egna anställningskontrakt, eller? ;)

Jag håller på att ladda ned ditt nu.
Uppsägningstid en dag om Leeds kommer med ett bud har jag hört :D
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 18:14
lufc4ever// Jag menade inget illa mot Duke utan det var en ärlig fråga både till honom eller någon annan. Finns det någonstans en seriös/säker källa som säger att det finns en klausul i Cooks kontrakt som säger att han kan säljas för £5m till sommaren om vi inte går upp? Det kanske det finns men jag hade gärna velat se den artikeln/uttalandet. Annars skulle jag ju kunna säga att en polare till mig var i Leeds förra veckan och bestämde sig för att gå till frisören. Denna frisör klipper tydligen Cooks pappa också. Enligt Cooks pappa så ligger klausulen på £20m om vi inte går upp så allt är frid och fröjd :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-01-07 18:10
Latest News med Steve Evans var väl bra läsning för alla, Cook ska ingenstans och Bellusci med verkar stanna trots erbjudande från olika klubbar. Laffety verkar inte bli av, vi vill låna Norwich vill sälja. Bridcutt är redan i hamn och Sam Byram blir nog svår att behålla, han verkar ju inte vilja stanna.
Det är väl bra. Sedan kan det ju ändras om någon vecka, men just nu ser det nog mest ut som att vi får behålla de flesta nyckel spelare
WE ALL LOVE LEEDS
Leeds United Leeds så klart!
2016-01-07 18:10
Vem var den senaste "stjärnan"/talangen i Leeds som uttalade sin kärlek för klubben och dess supprters för att senare välja att stanna i klubben trots bud och ett utgående kontrakt? Just saying.... Kan någon ens nämna en sådan spelare i Leeds senaste 10 åren? Alla i dag sticker snabbt som attan, ännu snabbare om ett utgående kontrakt, när ett bud kommer oavsett hur många gånger klubbmärket på tröjan kyssts. Money talks. Det finns inget "klubbhjärta" i dagens spelare. "Klubbhjärta" är för spelare bara ett tidsbegränsat marknadsföringstrix för lättlurade supporters.
Leeds United lufc4ever
2016-01-07 18:01
Thom //

Tror du behöver läsa vad Duke skriver.
Leeds United sportcarl
2016-01-07 17:56
Cook skall ingenstans. Sloth,bianchi,dawson, bamba och doukara kan vi släppa om någon klubb skulle vara intresserad
Leeds United terry cooper
2016-01-07 17:53
The York-born 18-year-old is six months into a new two-year contract at Elland Road having committed his short-term future to the club in May but his performances in the Championship this season have attracted interest from several sides, including Stoke City and Manchester United.

Från YEP.
Är väl redan dax att börja förhandla ett nytt kontrakt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 17:20
Jag ser ett twitter inlägg från en kille som heter Daniel Kilburn som säger följande;

"Just another point on Lewis Cook. He has a £5m release clause if we don't get promoted next summer. So it's either get £5m next summer or..."

Tydligen är denna killen en Leeds supporter och hans tweet är från den 28 december. Är jag fel ute när jag säger att han är "källan" till dessa rykten om £5m klausulen till sommaren eller finns det "säkrare" källor?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 17:15
Duke// Kan du eller någon annan berätta för mig vart bevisen finns att Cook har en klausul som säger att han kan bli såld för £5m till sommaren om vi inte går upp? Personen som i så fall förhandlade om hans kontrakt måste ju varit full om detta är sanning. Det finns ju absolut noll anledningar till att acceptera en sådan klausul då Cook borde vara värd £10-15m och att vi, oavsett om Cook vägrar skriva nytt kontrakt och lämnar gratis borde få runt £4-5m för honom i utbildningsbidrag. Så vad är anledningen till en sådan klausul? Okey om den hade legat på £15m men £5m?!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2016-01-07 17:07
Problemet är att de yngre spelarna inte vill förlänga sina kontrakt, då är det bara en tidsfråga innan dom lämnar. Cook förlängde visserligen men bara med ett år vilket betyder att han vill vidare inom en snar framtid. Har han klausul till sommaren så är det bättre att sälja nu och få riktigt bra betalt. 10 miljoner för Cook och 3-4 miljoner för Byram så lämnar dom redan nu skulle jag tro.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-07 15:45
@Rodell:


Bah !

Jävla säsongare och veka knä ;)
Leeds United lufc4ever
2016-01-07 15:44
@Mikael.F:


Hmm, inte helt ointressant vid en snabb blick faktiskt. Rätt ålder och riktig vänsterdoja.Till rätt pris så..... men det är Peterborough så då blir det Messi pris :))
Leeds United Rodell
2016-01-07 15:43
Lufc4ever //
Snoddgrass i hull har jag hört är rätt bra ;) ;)
Leeds United Mikael.F
2016-01-07 15:19
@lufc4ever:


Har sett namnet Marcus Maddison i Peterborough mer än en gång, men det är nog ett väldigt löst rykte. Av vad jag läst så kan han spela på flera positioner även om han spelat mest vänsterytter. Verkar ha en vänsterfot i klass med Mowatt av vad jag sett på Youtube.
Leeds United lufc4ever
2016-01-07 15:10
Om Byram lämnar vem vill vi ha in då ? Vem ser ni som rimlig ersättare ?

Själv är jag för dåligt insatt i vad som finns tillgängligt. För mej är Byram topp 5 i ligan på den positionen han har och det kunnande han besitter så ska han säljas så bör det i mitt tycke ersätta med likvärdigt. Annars är det liksom inte lönt.

Kanske planen är som ,jag själv varit inne på, att flytta över Dallas på höger och istället värva en vänsterspringare ? Nån som har koll på vad som finns ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 14:40
Linus// Så det kan inte vara så då att värvningen av Bridcutt gör laget bättre och visst hjälper oss att plocka mer poäng samt att pengarna vid en eventuell försäljning av Byram skulle kunna inbringa en spelare som också gör laget bättre. Kanske skulle till och med Byram pengarna kunna hjälpa oss värva 2-3 spelare om vi får £5-6m för honom och då hade vi ju indirekt gjort en push för play-off tack vare försäljningen av Byram. Men enligt dig är det bättre att fokusera på att allt går åt helvete och visst får du fokusera på det om du vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-07 14:29
Thom//

Det är inte skitsamma att vi signat Bridcutt. Jag menar att det inte spelar någon roll för huruvida vi kommer klara playoff eller inte, om vi ändå säljer en av våra bästa spelare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 14:19
Linus// Nej det behöver du inte. Förstår bara inte vad du får allt ifrån ibland. Lägg ner din energi på att Byram och kanske Cook lämnar istället för att vara glad över att vi signat Bridcutt. Snackade inte du om hur orolig du var i december över att vi skulle tappa honom för att Cellino var en snål jävel och att vi inte skulle värva någon i januari? Han är signad, men nu är det skitsamma för vi kanske säljer Byram? Att Byram kanske lämnar har vi vetat länge nu. Att Cook säljs skulle förvåna mig otroligt mycket och jag tror chansen är så liten att jag inte ens lägger ner någon energi på att bli orolig över det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-07 14:08
Thom//

Bridcutt kommer självklart inte göra oss till ett playoff lag. Men signingen av han blir mindre betydelsefull om vi släpper Byram och kanske Cook.

Jag fokuserade på att Bridcutt var en bra värvning när det hände. Måste jag ta med det i varje inlägg eller vad?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 14:01
Linus// Vem har sagt att Bridcutt ensam skulle göra oss till ett play-off lag? Han är en duktig spelare som har gjort det grymt bra sedan han kom! Sen kan man ju istället för att vara glad för det fokusera på att vi kanske kommer tappa alla våra bästa spelare så att Bridcutt inte längre betyder något om man vill men ärligt förstår jag inte alls logiken i detta. Vi har ju inte sålt våra bästa spelare och inget tyder ju på att vi kommer sälja våra bästa spelare heller så varför fokusera på något som förmodligen inte kommer hända undrar jag...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-07 14:00
Evans says Bianchi may well move away from #Lufc this month. He says Dawson does not feature in his plans & Botaka is not performing
Leeds United Linus.M
2016-01-07 13:58
@Kristoffer:


Ja det finns ju en anledning till det. Han har inte fått spela. Och att han har haft kontraktsbråket med Cellino. Det är inte jättekonstigt.
Leeds United Linus.M
2016-01-07 13:58
@¤Thom Mattsson¤:


Det tycker jag inte. Får vi ingen lika bra ersättare till Byram, som jag tvivlar på när vi letar spelare som Lafferty, så kommer inte Bridcutt göra skillnaden denna säsong. Möjligen några placeringar i mitten men inte att vi klarar playoff.
Leeds United Kristoffer
2016-01-07 13:57
Berardi, Bridcutt, Taylor, Cook, etc har ju alla varit bättre än Byram den här säsongen.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 13:55
Linus// Så om Byram säljs så är värvningen av Bridcutt inte viktig längre? Fantastisk logik.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-07 13:51
Känns mer som vem det är som skriver än vad som skrivs.
Leeds United Linus.M
2016-01-07 13:37
@¤Thom Mattsson¤:


Sam Byram är enligt mig en av våra bästa spelare. Kanske inte den bästa, det skulle jag vilja ge till Cook. Möjligen Taylor.
Leeds United Rodell
2016-01-07 13:36
Thom //

Dom spelarna man skulle kunna höja sista tiden om man kollar 5-7 matcher tillbaka är väl just Dallas, Silvestri, Bridcutt även i viss mån Bellusci skulle jag säga Byram har presterat riktigt bra i 3 matcher kanske 4. Byram's situation har nog slutat handla om pengar för länge sen och cellinos uttalande spädde väl på lite mer när han gnällde på honom så han är nog glömt och jag håller med Cellino i det han säger nu att bättre att han lämnar för pengar nu än går som bosman i sommar för det gör mindre "ont"
Leeds United Linus.M
2016-01-07 13:35
Thom//

Du med!

Bridcutt är inte jätteviktig om vi säljer våra bästa spelare. Då har vi ingen chans på PO ändå. Om vi inte gör det så håller jag med dig, han är grymt viktig.

Men vi ligger ju nio poäng ifrån nu? Enligt vad Evans/Cellino sa så har vi sju poäng till playoff i början av februari, som du säger, så skulle vi inte satsa. Jag säger ju bara vad han sa?

Det är skillnad på landslag och klubblagsfotboll. Jag tror inte han kommer lyckas. Då är Wood bättre.

Så enligt din McCormacklogik så kan Cook också säljas med andra ord. Det jag säger att jag är rädd ska hända. Det jag sagt är att jag inte litar på vad Cellino säger när det gäller Cook.

Klart det är? Han vill casha in på Cook och Byram. Jag tror som sagt hans rättegångar och överklaganden överallt kommer bli för mycket tillslut. Resultatet på hans överklagan borde komma snart, avslås den så sitter han i en riktigt jobbig situation.

LLF vet jag inte vart du fått ifrån. De heter Leeds Fans Utd (LFU), du vet där du sa att du skulle köpa en andel ifrån när Cellino sa att han skulle sälja klubben. Om du nu inte alls trodde/tror på dem och tycker de är löjliga, varför skulle du då köpa en andel? Jag hoppas du har bättre koll på vad saker heter om du investerar i saker... Jag har inte kontakt med någon ifrån LFU. Har aldrig haft.

Cellino värderar klubben till £55m. Tycker du det är att få sina pengar tillbaka så visst... Och nej, jag har tyvärr inte pratat med Cellino så har inte källa. Men det är vad ryktet säger. Det är därför folk väntar på att han kommer bli tvungen att sälja om/när hans överklagan inte går igenom.

De som tyder på att Cook blir såld är att Bournemouth har lagt bud på Cook. Samt att han har en klausul som gör att han kan säljas för £5m i sommar om vi inte går upp. Det som också talar för att Cook säljs nu är att Cellino skulle velat casha in på honom. Om han nu är tvungen att sälja detta kvartal p.g.a FL.

Byram har inte fått något förslag om löneökning så det vet vi ingenting om.

Har inte Byram platsat i laget? Till förmån för vem? Wootton?!

Du tycker alltså att vi stabilt förbättras? Möjligen, från att ha legat något poäng över nedflyttningsstrecket kanske. Vi ligger fortfarande på en 13:e plats. Vi slutade förra säsongen på en 15:e plats. Det är inte en jätteförbättring. Om vi nu också ska sälja Byram så har vi inte förbättrats ett dugg.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-07 13:30
Sen undrar jag lite när Sam Byram blev vår bästa spelare? Senast mot MK Dons, hade jag gärna sett att "vår bästa spelare" hade presterat men tydligen var han så dålig så Gudarna grät. Jag håller med dock att han höjt sig men jag skulle säga att spelare som Bridcutt, Berardi, Taylor, Dallas, Cook och Adeyemi har varit bättre för att nämna några.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: