/england/leeds/forum/805.aspx/england/leeds/forum/805.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-06 23:41
Sportcarl ryck in igen alla är inte botade.Om Anton inte har fått någon egentlig chans hur kan han då vara för dålig men det vet ju du i Svedala.
P.S Osso vaknade jag o då var den dagen förstörd....
Tänk positivt någon enda gång o se möjligheter......Pleasanton
Den ljusnande Framtiden är Vår
Leeds United WhitesMOT
2017-01-06 23:33
Allsvenskan är för dålig och det är sällan den producerar spelare som klarar sig när dom kommer ut direkt. Åtminstone i dom större ligorna och även om CS är 2:a så är den mycket tuffare än många förstaligor i Europa.

Anton har inte heller 4-5 säsonger bakom sig med 15 mål per säsong eller nåt. Han dansa en vår och hade flytet att Pep visste vem han var så han fick flytten. Men steget är på tok för stort men att han tog chansen kan jag förstå. Det var nog hans enda.
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-06 22:27
Jag tror att Antonsson håller för Champion ship men jag förstår Monk som inte ändrar på ett Vinnande lag (självklart).Jag vill oxå nominera Sportcarl till Alfred Nobelsfredspris o som ny medlare i konflikten mellan Israel o Palestina??.Han medlade fram Fred o god ton här på RS.
Mot den ljusnande framtiden vår.
Marching On Together Alla Gubbs
Leeds United Linus.M
2017-01-06 20:43
Fletcher på bänken för West Ham idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-06 19:59
Terry// Som du säger, det är en viss skillnad på Kalmar FF och Leeds. Ingen skam att inte lyckas, men tror Leeds var ett lite för stort steg. Särskilt nu när vi utmanar om en topp sex placering. Thom// Det gjorde han visserligen, samtidigt var det mycket för det avgörande målet för Fleetwood som spelade roll (kan jag tänka mig). Bara det att Monk letar en ny anfallare säger ganska mycket. Vi har ju Wood och Doukara som kan spela topp, samtidigt som då Marcus är tredjeval. Kommer Fletcher, eller någon annan, in så lär han inte vara högre upp i hierarkin. Sen ska man såklart ge spelare tid men om jag får gissa, utan att ha något fantastiskt taktiskt kunnande, så passar han helt enkelt inte för 4-2-3-1.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Terry Connor
2017-01-06 19:55
Lite fredagsmys!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-06 19:27
Tycker Antonsson gjorde det bra i början av säsongen. Han blev väl också månadens spelare där i början? Jag hoppas att det lossnar för honom och att han har en roll att spela fortfarande. Säsongen är lång men om vi skulle få in Flether eller eventuellt någon annan anfallare så blir det nog väldigt tufft för honom. Dock sitter han väl på ett ganska bra kontrakt och ingen trodde väl att han skulle komma och dominera direkt? Vi måste nog ge honom lite tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-06 19:16
Mitt tips är att hakn fortsätter i Leeds säsongen ut. Känns inte realistiskt med KFF då allsvenskan startar i typ april. Hoppas han får 90 minuter mot Cambridge. Wood känns för tillfället given och imponerar . Viktigt att inte Marcus ger upp för plötsligt kan det lossna. Är ju bara att jämföra Wood i år mot förra säsongen
Leeds United Terry Connor
2017-01-06 19:01
Linus//

Jag håller med dig om Marcus passar bättre när han inte behöver vara ensam på topp. Eftersom jag också följer Kalmar FF väldigt noga så vet jag att han också fungerade de gångerna han fick agera ensam på topp. Dock är det en viss skillnad på Kalmar FF och Leeds.

Det troligaste är att han precis som du skriver inte är tillräckligt bra för den här nivån. Han är ju inte den förste och förmodligen inte den siste målgöraren från allsvenskan som inte lyckas utomlands.

Jag tycker ju ändå att han har stora likheter med gamle Rod Wallace vilket borde göra honom till en intressant spelare att använda. Dock bygger det ju på att Monk skulle få för sig att ändra spelsystem vilket inte verkar troligt.

Slutsatsen blir nog att det bästa för Marcus är att lånas ut under våren, gärna till KFF om jag fick bestämma.

Leeds United Linus.M
2017-01-06 18:32
Terry// Marcus köptes ju för sitt djupledsspel enligt honom själv. Det var ju dock när vi körde 4-4-2 i början av säsongen. Marcus är ingen spelare som kan spela ensam på topp, skulle tro att det är därför han fått så lite speltid. Sen är min personliga åsikt att han ändå inte är bra nog om vi ska satsa på topp sex.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-06 18:31
Thom// Svårt o se att Monk vill ändra spelsystem faktiskt! Tror Fletcher affären hänger på att West Ham får in en ny anfallare, för om det händer så är Fletcher inte ens på bänken. Rykten säger att Fletcher vill komma men att WH som sagt måste fixa någon annan först. Tror han skulle vara ganska nöjd att rotera tillsammans med Wood uppe på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Terry Connor
2017-01-06 18:19
Olof Lundhs krönika på Fotbollskanalen handlar idag om Leeds.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-06 18:13
Linus// Håller med! Diagouraga måste bort och Flether kan vara ett bra alternativ för Wood. Tror du vi övergår till ett 4-4-2 spel i så fall? Känns inte som att Flether skulle vilja lämna West Hams bänk för en bänkplats hos oss direkt va?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Terry Connor
2017-01-06 17:57
Hörde idag att Kalmar FF eventuellt kan tänka sig att låna Antonsson under våren om han inte får mer speltid eller att Leeds köper in Fletcher, vilket gör att Marcus förmodligen hamnar allt längre från att få spela. Allt beror ju förstås på vad Monken har för planer för Marcus?
Leeds United Linus.M
2017-01-06 17:24
@¤Thom Mattsson¤:


Monk har sagt att Diagouraga är nära på att lämna. Låt oss få in Ashley Fletcher så kan våren bli rolig!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-06 17:21
Perfekt att Murphy försvinner! Helt överflödig.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-06 14:02
Kanhända en del inte kan eller vill släppa Cellino :). I övrigt så är Luke Murphy på lån säsongen ut till Burton. Hoppas även att Diago kan säljas/lånas ut och frigöra pengar till förstärkningar.
Leeds United Linus.M
2017-01-06 13:27
Zlatan//

Radrizzani är väl vår framtid? Jag menade att jag och Thom inte ska bråka om vad vi tycker om Cellino. Måste ju kunna prata om vår ägare som äger klubben, det är ju där alla beslut kommer ifrån. Sen kan man sluta bråka och hålla en normal dialog.

Som jag skrev, du behöver inte läsa länken!
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-01-06 12:22
@Linus.M:


//Linus
MÅNGA, fina löften..........
och LÄNKEN, motsade inte löftena på något sätt, ingenting om den fördömde
Massimo Cellino, bara fokusering på Leeds framtid.....coolt !
Leeds United Linus.M
2017-01-06 09:25
För er som vill läsa om Cellino och Radrizzani kan ju ta en titt på länken. (Ni som inte vill läsa, läs inte ;) ).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-05 22:29
nu börjar det låta som jag önskat länge, bort med fokuseringen på Cellino vara eller inte vara, allt ont eller gott han gjort, om han leder oss mot league one eller PL.utan fokusera på verkligheten och nuet och att vi har en jättechans att nå PL. utan tvekan bästa säsongen sedan vi lämnade league one .
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 22:08
Linus//

Tack för det inlägget! Håller med dig 100 %

MOT, always!
Leeds United Linus.M
2017-01-05 21:57
Thom// Som du själv skrev för några dagar sedan. Låt oss glömma Cellino. Nu är han snart ett minne blott ändå. Spelar ju mindre roll om vad du/jag tycker han gjort för klubben eller inte. Låt oss fokusera, för en gångs skull, på laget och hur vi faktiskt presterar. Ser hellre att vi bråkar om Dallas ska starta eller inte :) Sen ska självklart Radrizzani dömas utifrån vad han faktiskt gör. Visar han sig vara en idiot så ska han också få höra det, dock tror jag att vi kommer slippa säga det. Som jag sa innan, låt oss njuta istället och sluta bråka. Gå med i LUSS, stöd det jobbet Robin med flera gör och låt oss bli "United" igen. Unga som gamla. Nu åker vi, MOT Premier League.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-05 18:22
Kiruna// Jag har aldrig varit gladare när det gäller Leeds. Förutom Bristol Rovers matchen möjligen. Nu ser jag äntligen en lugn och organiserad framtid med Leeds och inte ett ständigt kaos. Det är värt att glädjas åt, samtidigt som Monk har gjort underverk med spelartruppen. Låt oss njuta :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kiruna Roger
2017-01-05 18:13
Linus M Han kanske inte har pengarna att göra Leeds till en PL klubb men han har fått oss dit vi är nu. Är inte du glad över det? Vi är femma, publiken har hittat tillbaka. Jag är glad över det. Vet hur det känns när ens favoritlag går i graven men återstuppstår efter 27 år igen. Bjuder på ett klipp över ett underbart ögonblick som skedde i Kiruna i december. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/marcusleifby/article24038552.ab
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-05 18:05
Smiter in lite snabbt.

Radrizzani har en option att köpa resterande 50% i sommar. Priset kommer bestämmas beroende på om vi går upp i PL eller inte. Så Cellino är snart helt borta.

Låter som att Ivan Bravo kommer följa med Radrizzani in i klubben också. Se länk. Lite skillnad mot Cellinos "Andrea the furniture salesman".

Vi är påväg mot nya höjder, spänn fast er.

(Kiruna Roger; Cellino har inte pengarna. Det är exakt därför han säljer nu).
Leeds United sportcarl
2017-01-05 17:56
Kiruna Roger 16:55. Jag ser också ljuset i tunneln. Med eller utan Cellino eller med Cellino som 50% ägare har vi en jättechans till minst play off och även uppflyttning via kval eller direkt. Det är där mitt fokus ligger och hoppas detsamma hos ägare.ledare,spelare och fans
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-05 17:52
Härligt med ett forum som lever igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kiruna Roger
2017-01-05 17:49
Förstår inte riktigt all negativitet kring Mr C och Leeds som råder här på forumet. Ska vi inte glädjas när vi går bättre än på år och dar, publiken har hittat tillbaka och bara det är ett gott betyg tycker jag i alla fall. Mr C har pengarna och makten så visst ska han ha cred för det hela. Jag njuter för fulla muggar och tror att det blir än bättre. Skönt att inte ha känslan "det blir bara värre" kvar. Typiskt att det inte blir någon Luss-resa för mig i år nu när det går bra. MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2017-01-05 17:48
Hallo där!

Ser ut som jag har missat en hel del här inne på sista tiden. Synd jag gillar när det går het till i inläggen här inne.
Men jag trodde att i takt med framgångarna skulle vi dra åt samma håll allihopa. Jag kan inte säga åt någon att tycka si och så. Men vad fan vi har kört 25 omgångar, stämningen på Elland Road har inte varit bättre på många, många år. Det är på väg att bli nästan fullsatt i varje match. Trots jag är Dansk så släpar jag med min stora Svenska flagga till matcherna och är Svensk när jag är där. Vi är jävligt omtyckta i Leeds just nu.
Vi har en trupp som kanske inte är den bästa, vem vill inte ha världsstjärnor i sitt lag, men vi har just nu ett lag som står upp för varann och kämpar till slutsignalen. Tror inte ni jag har spytt min galla över Green i början av säsongen, när man står 5 meter bakom honom och han drällar in bollarna. Philips har get mig hjärnblödning 10 gånger redan den här säsongen och jag har trott att nu är vi färdiga som lag igen, som de 5-6 senaste säsongerna vi har lämnat bakom oss. Men nej, nej. här har vi grabbarna grus, som står upp för varann och en tränare som trots han också har fått kritik ifrån inte minst mig, står på sig och körde vidare och visst har framgångarna kommit, därför att spelarna har växt med uppgiften. Här finns ingen saknad efter Byram eller Cook. Mowatt är och förblir en bänk spelare hos Leeds. Visst blir jag lessen om Taylor lämnar oss, men vi överlever det också. Berardi blir nog bättre och bättre om han får fortsatt förtroende, det som han saknar i offensiven, kanske han kan ha i defensiven istället.
Jag har varit över en del gånger redan den här säsongen och ingen och då säger jag ingen har pratat ett enda ord om Cellino. Men han åker ju på en 18 månaders avstängning nu om en månad, så tror fan han vill ha in någon som har koll på hans pengar åt honom.
Jag är otroligt impat över at han är kvar," Hartey skrev ett bra inlägg tidigare" Jag var över när det var som absolut värst förra säsongen med ljuspel på läktar väggen utanför Elland Road. Om jag skulle jämnförra Cellinos köp av Leeds med ett eget köp. Då skulle det nog bli något så här. Att jag köper en riktig fin och gammal Amazon som blänker både ute och inuti. Man köper den lite efter utseendet, men så fort man har kommit runt hörnet efter att ha betalt och åkt iväg, börjar bilen hosta och spy ut svart rök, vinruta torkaren som såg ny och fin ut fungera inte, det ärt hål i botten i bakluckan, man borde kanske ha kollat upp bilen bättre innan man köpte den, men den såg ju så fin ut, där den stod i solskenet. Hade jag gjort det köpet, hade jag sålt fanskapet direkt och varit skit arg och besviken på mig själv. Cellino har säkert varit både lessen, arg och säkert skitförbannat på sig själv över att ha köpt Leeds. Sålde han till första och bästa för sedan att smita? nej han har stannat och tagit sitt ansvar, trots han har blivit dragen genom all smuts som finns av både fans och myndigheter.
Hats off for Cellino.
Visst vill man ha nya spelare nu när fönstret öppnar, men i ärlighetens namn, så tycker jag Leeds ska vara lite återhållsamma med det just nu, vi är lite svaga i försvaret om någon av Bartley eller Jansson blir skadat eller avstängt, det såg vi nar Bartley var borta nyligen och visst skulle det vara kul med en ny Beckford där framme. Men vi gör mål i matcherna, våra mittfältare och inte minst Bartley och Jansson är hyper farliga där framme vid fasta situationer och träbenet gör ju faktiskt en och annan balja, han kommer nog upp i över 25 mål denna säsong och det är godkänt tycker jag.
Så ska vi handla, ska vi handla 1 eller 2 kvalitets spelare det räcker, lämna ifrån oss det sista av det dödkött som finns kvar i form av Murphy och gänget.
Så fram med klapphattarna och ner med ölen, lär er Jansson sången, så kör vi så det ryker och syns i PL nästa säsong.
Om ni tittar på matchen mot Derby nästa fredag, så står jag där bredvid målet på South Stand och sjunger med så det ekar över Leeds som i forn stora dagar
Vi har fått nya hjältar, som står upp för sitt Leeds.
MOT på er där ute, glöm inte att det fortfarande finns platser kvar på resan i februari. vi är runt 80 pers. som ska över och ha så jävla kul tillsammans. Jag glädjer mig till att möta er allihopa igen. Det är vänner som man egentligen bara kan drömma om bland fotboll fans. Så tack till Käkönen, Sundberg som bjuder på fina reasturanger., ZZ, Per, Lars Åke, Bremner; Zwämpa, Sjöbom, Hartey, Segerman, Ahlis, Gustav, Leila,Emil, Adde, min förstående fru och alla ni andra som jag inte har nämnt vid namn. Jag saknar er!
Annons: