/england/leeds/forum/793.aspx/england/leeds/forum/793.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 15:31
Linus// Fast Redfearn sparkades ju inte? Kaos har vi ju haft i klubben i över 12 år så det är ju ingenting nytt heller. Att vi ligger på 18 plats just nu kan fortfarande ändras på 2-3 matcher eller hur? Jag hoppas som alla andra på en lycklig framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-20 15:10
Samt att när vi får en tränare som vinner matcher (Redders) så sparkas den assisterande och sedan sparkas även tränaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-20 15:07
Vad vi iallafall ser med Cellino är massa kaos med ett lag som ligger på 18e plats och inte några som helst bevis på att ekonomin är bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 15:06
Faktum är ju att klubben knappt rört sig en millimeter på över 10 år. Vem ska ändra på det? Cellino? Vem vet.. han är den som försöker just nu där många andra fatalt har misslyckats.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 15:03
Linus// Sunt förnuft. Okey.. var det också sunt förnuft att GFH kom in efter Ken Bates och skulle göra ett bättre jobb än Ken Bates? Eller Trevor Birch, professor John McKenzie och alla andra som kom in efter Peter Ridsdale? Man kan väl knappast säga att någon lyckats de senaste 10 åren och det är väl i så fall sunt förnuft att leva i nuet och se hur klubben går framåt nu och inte vad som KANSKE hade hänt om någon annan KANSKE hade tagit över klubben och KANSKE gjort den mer framgångsrik.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:56
Thom// Det är sunt förnuft som Terry pratar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-10-20 14:50
Little loss of internet connection there. Evans says Charlie Taylor will be out for two to three weeks. #lufc
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 14:49
Då kan man ju också säga att alla tränare efter Revie varit värdelösa i jämförelse med det jobb han gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 14:48
terry// Men hur vet du det? Att någon kommit in och gjort ett likadant eller bättre jobb? Det är ju rena spekulationer. Allt vi har att gå på är ju det arbete Cellino bevisligen har gjort och där har han gjort laget och klubben starkare. Ska man spekulera kan man ju också fråga sig vart vi hade varit idag om vi inte slutat femma bakom Newcastle och missat Champions League för typ 12 år sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-10-20 14:42
Thom //

Visst klubben o spelartruppen är betydligt bättre än för 1 o 1/2 år sedan.
Och det tror jag den hade varit med en annan ägare än Cellino åxå.
Jag tror ägarfrågan hade löst utan Cellino. På något vis.
GFH hade fått krupit till korset o rädda det som räddas kan.
Och vem som än fått tagit över hade fått ta tag i samma saker som Cellino gjort.
Om det blivit bättre vet man inte.
Ekonomin hade väl varit den samma som den är just nu. Annars hade det ju inte funkat.
Spelartruppen ?? Tja kan ha varit bättre kan ha varit sämre. Vem vet.
Leeds United stonefree
2015-10-20 14:33
Jag hoppas på följande laguppställning i morgon

Horton
Byram Cooper Bellusci Taylor
Botaka Murphy Mowatt Buckley
Wood Antenucci

Sedan hoppas vi håller fasst vid det i ett antal matcher framöver.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:31
RedBull har cirkulerat kring klubben i flera månader.
Leeds United lufc4ever
2015-10-20 14:30
Thom //

Det finns såklart inga listor och nästan inga löpsedlar med folk som skrikit ut till allmänheten " JAG VILL KÖPA LEEDS UNITED !! "
Det funkar liksom inte så. Affärer som dessa sköts i styrelserum och stängda dörrar.

Det är upp till dej om du enbart vill förlita dej på hard facts. Själv väljer jag att spekulera och läsa mellan raderna. Vem har mest rätt ? Inget jag bryr mej om.Det har aldrig handlat om det.
Jag bryr mej bara om att Leeds United ska hitta rätt igen och just nu anser jag inte att Massimo Cellino är rätt för oss. För varje bra sak gör han en dålig. Det tar oss ingenstans. Iaf inte framåt.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:29
Nu när Cellino är bannad så kanske Byram får spelas igen.

Silvestri
Byram, Bamba, Wootton, Berardi
Botaks, Cook, Mowatt, Dallas
Wood, Antenucci
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:25
Liam Cooper åker med till Fulham! YES!!!
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:24
Phil Hay ?@PhilHayYEP 2 minför 2 minuter sedan Visa översättning
Evans: "You start to realise how frightening it is. I thought we'd take 1,000 to Fulham. It's 4,000. It's incredible."

Två veckor till så har även Massimo, den fantastiska med de ekonomiska musklerna, förstört även detta.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 14:17
Thom//

Cellino förlorade sin förra överklagan, han kommer förmodligen förlora denna med. I januari har han en ny rättegång som handlar om samma sak som Nelie och Range Rovern, vilket betyder att han med all säkerhet kommer åka fast då med. Vilket betyder att han kommer vara bannad tills januari 2017.

Var det inte ett jäkla liv på dig för att jag trodde/sa att han skulle bli bannad igen? Jag hade inga bevis osv osv. Här sitter vi nu, med en ägare som sparkar tränare igen och som återigen skapar kaos i klubben tack vare sina skatteproblem.
Leeds United lufc4ever
2015-10-20 14:16
Thom //

Snackar inte om matcherna längre ? Hur menar du då ? Tyckte själv att vi snackade skapligt mycket om den och efter den senaste. Flera stycken hade åsikter i och kring i lördags. Är det att vi inte diskuterar matchen fram tills nästa match som är felet ?

Att världen rasar när motståndarna gör mål känns bara naturligt. Så reagerar de flesta supportrar skulle jag påstå. Inte bara här.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 14:10
Men kan inte jag få se en lista på intressenter till att köpa Leeds? Hade gärna velat se den så jag kan jämföra förmögenheter, erfarenhet, ambitioner osv mellan Cellino och dessa herrar. Ge mig en lista och länkar till artiklar om dom. För det borde väl finnas. Det har ju gått många år menar jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 14:07
Sen vet jag inte vad som förändrats nu heller. Fortfarande är det ju ingenting som visar att Cellino vill sälja. Han har överklagat och går det inte igenom så får vi väl bara se honom på semesterbilder från Miami ett par månader tills han är tillbaka igen. Enligt en del här inne vore väl det bra då laget vinner matcher när inte Cellino är i staden, vilket för mig är helt sick. Hur en ägare kan påverka ett lag att förlora menar jag. Han som betalar spelarnas löner är indirekt skyldig till att laget förlorar. Såna spelare vill inte jag ha i min klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 14:02
Linus// Så jag lever i en bubbla för att jag säger att ingen har kommit in och visat ekonomiska muskler till att köpa klubben under nästan 10 år utom Cellino? Ja så kan man ju se det också.. Jag lever inte varje dag som om någon riddare med vit rustning ska komma in och köpa klubben, spendera en miljard på nya spelare, köpa arenan och träningsanläggningen och göra oss till en storklubb på 2 år. Jag har hört alldeles för många rykten de senaste åren att jag inte tror ett skit på det längre. Jag försöker leva i nuet och koncentrerar mig först och främst på nästa match och att vi ska ta 3 poäng. Jag tycker laget är bra, jag anser att vi borde ligga högre med detta laget och jag hoppas det vänder. Vi snackar ju knappt om matcherna längre. Så fort det andra laget gör ett mål är det som att världen rasar samman här inne. Om dagen kommer då Cellino säljer så kommer jag försöka stötta de nya ägarna som jag stöttat Cellino tills den dagen de tydligt visar att de inte vill det bästa för Leeds likt Bates gjord men jag tänker inte lägga all min energi på förhoppningar, drömmar, tur eller otur.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:59
Tillägg på det lufc4ever skrev.

GFH ville sälja direkt efter att de köpt klubben, dvs att "flippa" klubben. De lyckades dock inte med det och då fick de lite räkningar som de inte var beredda på i x antal månader. Vilket de sket i som vi alla vet.
Leeds United lufc4ever
2015-10-20 13:54
Rika människor blir i regel rika för att dom gör rätt affärer. Bara för att man har pengar och vill köpa så innebär det inte att det per automatik blir av. Den säljande sidan kan inte ändra spelplanen hela tiden eller begära vansinniga summor för då kommer köparen backa. Hur mycket han än vill köpa. Känslor är något de riktigt tunga gubbarna är bra på att lämna utanför en affär.

Det fanns andra än Massimo som ville köpa när GFH satte upp till salu skylten. Med största sannolikhet så var GFH själva ute och fiskad efter köpare. Dom satt säkerligen inte bara upp en skylt och satt sen och vänta. Dom var desperata att sälja. Dom är ett riskkapitalbolag som hade tagit helt fel beslut. Sälja fort är liksom deras grej.

In kommer X antal intressenter. En av dessa är Massimo. Han fastnar i nätet för han är villig att rädda GFH´s investering genom att gå med på utebliven Due Diligence bl.a.
Övriga intressenter, iaf en av dem rapporteras villiga att matcha Massimos bud men dom vill göra DD. Detta vill inte GFH utan går på Massimos linje.
Klart som fan det. Som att hitta en köpare på sin bil som har körförbud men showaren struntar i det och tar bilen ändå. Klart man säljer.

Massimo har ordnat upp finanserna sägs det. Men vad innebär det egentligen ? Lån med höga räntor har betalats av och ersatts med nya lån av Massimo ? Det är nog det mest troliga. Dom pengarna kommer han vilja ha tillbaka. Finns det nån som är villig att betala det ? Hur mycket påslag på sina lån har Massimo ?

Bates är en skojare. Han gjorde affärer med GFH som är skojare som i sin tur sen gjorde affärer med nästa skojare. Den stora frågan är kommer den nuvarande skojaren ge sig och hitta ännu en skojare eller finns det någon seriös som är villig att syna skojaren ? Jag hoppas och tror att Adam Pearson har synat och förhoppningsvis hittat ett sätt att lura bort Massimo. Annars är nog risken stor att Massimo tar oss med ner till botten.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:52
Sen måste du tycka att jag har ett fantastiskt fint namn så många gånger du skriver det... Thom :) Gläder mig.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:51
Thom//

Du får leva i din bubbla och tro att det inte finns andra som är redo att köpa klubben :)

Förövrigt... Spendera £50-60m??? Vem har gjort det?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 13:28
Sen visst, kollar man över hela vår historia så kan man ju säga att vi haft mycket otur genom åren men jag ser mig ändå turligt och lyckligt lottad att följa Leeds United och inte någon av alla nyrika klubbar. Jag lever med tanken att vi kommer tillbaka en dag. Det handlar aldrig om tur eller otur. Det handlar om realism..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-20 13:19
Linus// Du är duktig på att prata om tur och otur hela tiden. Vi hade tydligen "otur" att GFH kom in. "Otur" att Cellino kom in också antar jag? "Otur" att vi hade Bates. "Tur" att vi hade Redfearn. Lever man i en verklighet som jag anser att jag gör så har man inte tur och otur i allt som händer i livet utan man bygger sin egen vardag och de beslut man tar handlar inte om tur eller otur. Mig veterligen fick vi in GFH för att de inte fanns någon annan? Är det otur eller säger det något? Att Cellino var den enda som visade ekonomiska muskler visar väl också att det inte direkt kryllar av entusiaster till att spendera runt £50-60m på att köpa en klubb som i stort sett inte äger någonting. Man får ett skal och i det skalet sitter det lite spelare som har ett värde men vi äger ju inte arenan, träningsanläggningen osv. Ska man ta över Leeds och göra den "till sin egen" så krävs det att man är jävligt rik om man både ska investera i laget, köpa arenan, träningsanläggningen osv. Men lyckligtvis finns dessa människor tydligen i överflöd enligt Linus. Det gör mig glad att vi snart är övertagna av milardärer som är Leeds fans. Har väntat på det nu i över 10 år och jag är glad att Linus äntligen hittat dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:17
Förövrigt, vart har vi bevisen på att vi är skuldfria? För att Cellino säger det?

Tillåt mig skratta... Jisses. Mycket möjligt att vi är skuldfria, men att tro det för att Cellino sagt det? Knappast.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:14
Cellino logiken:

Om du förlorar (Hockaday, MIlanic) så ska du sparkas.
Om det går sådär (Rösler) så ska du sparkas.
Om du vinner (Redfearn) så ska du sparkas.

Det kommer aldrig bli någon långsiktighet med Cellino, och förhoppningsvis slipper vi honom för all framtid nu.

Han har även en liknande rättegång som Nelie och Range Rover fallen i Januari. Blir han skyldig på det med så kommer han vara bannad tills Januari 2017. Då finns det ingen återvändo för honom.
Leeds United Linus.M
2015-10-20 13:11
Cellino gör endel saker som borde vara BASIC för en fotbollsklubb. Att vi hade GFH som ägare ett tag visar väl mest på vilken otur vi fans har. Man kan inte jämföra sig med GFH.

Och det är inte så att Massimo var den enda personen som ville köpa Leeds..... Hur mycket man än vill inbilla sig det.

Spelar förövrigt ingen roll om Cellino värvar in Messi, Ronaldo och Zlatan som vår topptrio. För eftersom han aldrig ger NÅGON tränare en chans så kommer vi aldrig bli bättre. Att ge Rösler till oktober är inte att ge någon en chans.

Fuck off, Cellino.
Annons: