/england/leeds/forum/784.aspx/england/leeds/forum/784.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 19:50
@Leeds så klart!:


Jag ska balansera upp det.
MIF
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 19:49
@Leeds så klart!:


Som Danmark fast utan god öl och skönheter ;)
Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 19:05
Zlatan lägger av i landslaget. Förståeligt av många skäl. Första landskampen för korpenlaget utan kung Z kommer att spelas i Mjällby inför en ointresserad publik på 150 personer. Resultat: Sverige-Andorra 1-3 Bäste svensk: Wernbloom, utvisad efter fem minuter. Hamrén din j-vla mupp.
Leeds United Linus.M
2016-06-21 18:27
LSK// Vad har vi sagt om olagliga saker mitt i veckan.... Fan ingen ordning på dig :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:21
Ahhhhh, underbart.
Varm in hela kroppen.

Rosa elefanter.....
Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:18
Ahhhhh, nu känns det sköööööööööööönt igen.
Änligen ett åskmoln på Leeds-himlen,
Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:12
@WhitesMOT:


Nä, sluta genast med denna positiva trend.
Jag mår illa.

Jag måste få min dagliga överdos av negativa inlägg.
Abstinensen är för j-vlig
Måste kontakta min langare.
LinusM - PM!

:)


Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:02
@Linus.M:
Dublin? Bara god öl och rödhåriga temperamentsfulla skönheter där. En livsfarlig mix. Buuuuuuuuuu!!! Cellino Out. :)
Leeds United Linus.M
2016-06-21 17:56
Leeds till Dublin på preseason!
Leeds United Linus.M
2016-06-21 17:53
Ballsmash// Tycker inte du det är skillnad på Allsvenskan och Championship? Och nej, jag skojade inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-06-21 17:10
Enligt fotbolldirekt kostar han runt 20 miljoner dvs £1,65 miljoner
Leeds United Ballsmash
2016-06-21 16:30
@Linus.M:


Skojar du nu eller?
Leeds United Linus.M
2016-06-21 16:07
£2m? Spännande siffra. Olof Lundh sa £1.4m och han borde ha koll om någon... Men visst. Några hundratusen här och där :) Förövrigt så är det en jäkla skillnad på Allsvenskan och The Championship så ropa inte hej än.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 15:56
Puh !

Tur att det är The Star för jag klarar inte fler positiva trovärdiga rykte nu.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 15:27
Håller helt med !

Fan ta honom om han skulle börja göra grunderna rätt ! Hur i helvete ska då vi i anti-klubben kunna gnälla längre ?? Hur ska vi överleva ? Fupp off Massimo om du gör detta mot oss !!

Jag tror jag hoppar över till Charlton. Tror dom fortfarande har ångan uppe i sin klagosång mot sin ägare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-06-21 15:06
Som sagt, för en klubb utan organisation, ambition, pengar, tankar, planer, styrelse, scouter och med en tyrann som ägare så måste man väl ändå säga bra jobbat till att ha landat skytteliga ledaren i allsvenskan. £2m gick han på. Är det fortfarande McCormack pengarna som spenderas kanske eller kan det möjligen vara så att Cellino står bakom? Troligen inte va? Större chans att en hög med pengar damp ner från himlen och landade i skallen på någon i Leeds icke-existerande styrelse. Nu fattas det väl bara att den där jävla Cellino förlänger med Cook, Taylor och Mowatt också. Då jävlar ska han få höra på skit!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2016-06-21 13:32
Då var det klart!
Leeds United stonefree
2016-06-21 13:17
terry cooper

självklart. faktum är att många av dem om jag inte minns fel, hade upp till flera olika jobb att välja på, egentilgen var det inget stort problem. Men ibland så uppstod det mindre konflikter bland arbetarna på golvet, då hände det att någon vräkte ur sig ja ja det är lätt för dig som har din farsa här eller något liknande, oftast helt utan grund. men då tog man till detta när vi byggde om 97 och vi behövde anställa en massa nytt folk.
Leeds United Zlatan,s
2016-06-21 12:10
Har bara en anställd.
Politiskt är han (grön).
som.italian, är han skön
ger mig ibland bekymmer
men jobbar även när det skymmer
var finns här gemenskapen till Leeds
alla grälen här har sitt pris
så enkel är min sits......
Leeds United terry cooper
2016-06-21 11:10
@stonefree:Bara undrar lite.
Du skriver att De andra fick beskedet att de inte fick vara kvar, utan blev flyttat till annat jobb.
Du menar annat jobb men i samma företag ?
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:49
Stenis //

Det är skönt att kunna diskutera med någon så här. Tummen upp för det !
Leeds United stonefree
2016-06-21 10:32
WhitesMot
Du fick ett gilla för sista inlägget, nu blev det mycket mer nyanserat.
Leeds United Linus.M
2016-06-21 10:30
Det är konstigt att Redders och Lucy funkade fantastiskt ihop INNAN Massimo kom. Hmmmmm.... Undra varför? Inte kan det väl vara Massimo som är problemet va? Får ju inte diskuteras politik här inne men kan ju bara tillägga att jag också röstat blått så du kan lägga ner med ditt "vänstervriden". Att vara för jämställdhet och allas lika värde såsom i Lucys fall med att Massimo kallar henne saker är inte att vara vänstervriden, det är att vara normal.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:30
@stonefree:


Sorry det svaret hamnade fel. Det var inte riktat till dej utan till SportCalles inlägg.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:28
Stenis //

Jag är inte mer insatt än någon annan härinne. Jag går på det jag vet från den fällande domen i ärendet. Och den säger orättvist avfärdande kryddat med sexistiska tongångar. Om Lucy Ward fått sparken för att hon gjorde ett dåligt jobb så hade hon inte vunnit målet. Så ser jag det.

Din arbetsplats är inte särskilt annorlunda min. I många fall är det så som du beskriver. Många par eller släkt jobbar på samma företag men har i regel inte samma chef. Det är t.o.m möjligt att så även varit fallet för Redders och Lucy i själva organisationen. Ingen aning om båda hade Massimo som närmsta chef eller kanske ingen av dom men faktum kvarstår att högsta chefen i detta fallet ville ha bort Lucy Ward på grund av att hon och Redders var ett par. Inte p.g.a att hon gjorde ett dåligt jobb. Isf hade rätten sagt det och Lucy hade förlorat målet.

Nä jag försvarar inte folk som tar till våld över nåt sånt här. Tyvärr är detta människans baksida. Vilken sida vi än väljer av något så kommer det alltid finnas ett fåtal som ska ta saker och ting för långt. 99% av Massimos motståndare är som tur är inte såna människor men som vanligt är den andra sidan av myntet snabba med att bunta ihopa hela högen till en och samma skräphög. Detta är problem som båda sidor av ett ämna alltid kommer ha så länge det finns människor inblandade. Det enda vi som inte vill bråka kan göra är att lita på rättssystemet funkar och ta avstånd till dessa människors agerande.
Leeds United stonefree
2016-06-21 10:09
@WhitesMOT:
Ha ha ha, man kan ju undrar vart en liten kicke dick som du jobbar någonstans. Det är väl en sund inställning att hålla släktingar isär på en arbetsplats, om möjligthet till det finns. Vadå huvudet i sanden?? Vadå lösa problem? Vi diskuterar ju bara, jag fattar inte om det här är så jävla viktigt för dig varför står inte du då utan för Elland road och delar ut flygblad med cellino out och går med i demonstrationer med Cellio out. att sitta här hemma i Svedala på sin feta röv, hjälper föga. Det väl just det som är att stoppa ner huvudet i sansen och blunda, det är just sånt som löser problemen.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:04
Ja fly, stoppa huvudet i sanden och blunda. Det brukar lösa diskussioner och problem.
Leeds United stonefree
2016-06-21 09:49
. WhitesMot Du verkar var väldigt insatt vad som händer inne i det inre av Leeds korridorer, då får ett uttalande av Redders flickvän Lucy Ward, nog räknas under att hon är en bitter liten tant, som inte fick den där fallskärmen som gör att man måste hålla käften. Här på mitt jobb får inte släktningar jobbar på samma avdelning under samma chef, man får vara anställd på olika avdelningar, det är okej. Hos oss är det för att om man kommer i en konflikt så är det så att blod är alltid tjockare än vatten, dessutom så är det alltid någon som tycker att om släktningar jobbar ihop att de får fördelar, sant eller falskt? hos oss infördes det någon gång på 90 talet, när man plötsligt upptäckte att flera stycken gubbar hade uppåt 3-4 söner på avdelningen och det uppstod problem. Jag vet inte hur ofta du åker över och ser matcher, men det är fan inte kul, när det går så långt att det finns risk att bli nedslagen av några av sina egna, varför är alltid dom som är emot allting alltid så förbannat aggressiva och redo att ta till våld i alla lägen. Följ med över och låtsas att du är Cellino anhängare bara att få se hur de reagera på det, jag bjuder på matchbiljetten till South om det finns plats. Så vill jag höra efteråt om du tycker beteendet är okej.
Leeds United sportcarl
2016-06-21 09:37
Stonefree 07:49. Rekommenderar dig LUSS hemsida. Betydligt lugnare där
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 09:13
Så man är vänstervriden bara för att man är av de värderingarna att en människa som sköt sitt jobb och bidragit ska behandlas med värdighet ? Herregud vad vi människor kan vara olika alltså.... Antagligen kan man försöka förklara det 100 gånger men det kommer ändå inte förstås. Antingen för att man inte vill,är kapabel eller helt enkelt får det illa förklarat. Med Lucy Ward handlar det i grund och botten inte om hon gjorde sitt jobb eller inte. Det handlar om att Massimo Cellino ville bli av med henne därför att hon var Redders flickvän. Är det verkligen grund nog för att avskeda henne ??? Är det ett sånt samhälle vi vill ha ?? Hur många exempel i detta landet eller ute i världen finns det inte där både man och kvinna arbetar för samma arbetsgivare ? Ibland även släktingar och avkommor. Tänk dej själv situationen att du och din fru jobbar på samma företag och du kommer inte överens med chefen. Du får lämna företaget p.g.a detta. Veckor eller dagar senare kommer din fru hem och säger att hon också fått lämna och att det var p.g.a att ni var gifta. Är det så vi vill det ska kunna gå till ???? Om detta är att vara vänstervriden ja då får jag väl vara vänstervriden. Jag har alltid röstat blått men man har väl lite av allt i sig helt enkelt. Sorry Stenis men detta är varken vänster,höger,upp eller ner. Detta handlar om behandling och respekt gentemot varandra. Gör du inte jobbet so fine, då kan du räkna med att du mister jobbet. Men fanimej aldrig på grund av att du är gift,flickvän,pojkvän,dotter eller son till någon som chefen inte gillar. Där går gränsen för mej iaf. Till sist allt annat om att "ni har ingen annan ägare" och allt sånt skit. Jag orkar inte käfta om det längre. Iaf inte i detta inlägg för hela grejen med den meningen är så förbannat korkat så det är inte sant. Som att det är vår skyldighet i den hemska anti-Cellino mobben att först komma upp med ett namn på alternativ ägare innan vi har någon rätt att klaga på nuvarande regim ?!?! Snälla, lägg ner bara.
Annons: