/england/leeds/forum/783.aspx/england/leeds/forum/783.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:12
@WhitesMOT:


Nä, sluta genast med denna positiva trend.
Jag mår illa.

Jag måste få min dagliga överdos av negativa inlägg.
Abstinensen är för j-vlig
Måste kontakta min langare.
LinusM - PM!

:)


Leeds United Leeds så klart!
2016-06-21 18:02
@Linus.M:
Dublin? Bara god öl och rödhåriga temperamentsfulla skönheter där. En livsfarlig mix. Buuuuuuuuuu!!! Cellino Out. :)
Leeds United Linus.M
2016-06-21 17:56
Leeds till Dublin på preseason!
Leeds United Linus.M
2016-06-21 17:53
Ballsmash// Tycker inte du det är skillnad på Allsvenskan och Championship? Och nej, jag skojade inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-06-21 17:10
Enligt fotbolldirekt kostar han runt 20 miljoner dvs £1,65 miljoner
Leeds United Ballsmash
2016-06-21 16:30
@Linus.M:


Skojar du nu eller?
Leeds United Linus.M
2016-06-21 16:07
£2m? Spännande siffra. Olof Lundh sa £1.4m och han borde ha koll om någon... Men visst. Några hundratusen här och där :) Förövrigt så är det en jäkla skillnad på Allsvenskan och The Championship så ropa inte hej än.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 15:56
Puh !

Tur att det är The Star för jag klarar inte fler positiva trovärdiga rykte nu.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 15:27
Håller helt med !

Fan ta honom om han skulle börja göra grunderna rätt ! Hur i helvete ska då vi i anti-klubben kunna gnälla längre ?? Hur ska vi överleva ? Fupp off Massimo om du gör detta mot oss !!

Jag tror jag hoppar över till Charlton. Tror dom fortfarande har ångan uppe i sin klagosång mot sin ägare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-06-21 15:06
Som sagt, för en klubb utan organisation, ambition, pengar, tankar, planer, styrelse, scouter och med en tyrann som ägare så måste man väl ändå säga bra jobbat till att ha landat skytteliga ledaren i allsvenskan. £2m gick han på. Är det fortfarande McCormack pengarna som spenderas kanske eller kan det möjligen vara så att Cellino står bakom? Troligen inte va? Större chans att en hög med pengar damp ner från himlen och landade i skallen på någon i Leeds icke-existerande styrelse. Nu fattas det väl bara att den där jävla Cellino förlänger med Cook, Taylor och Mowatt också. Då jävlar ska han få höra på skit!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2016-06-21 13:32
Då var det klart!
Leeds United stonefree
2016-06-21 13:17
terry cooper

självklart. faktum är att många av dem om jag inte minns fel, hade upp till flera olika jobb att välja på, egentilgen var det inget stort problem. Men ibland så uppstod det mindre konflikter bland arbetarna på golvet, då hände det att någon vräkte ur sig ja ja det är lätt för dig som har din farsa här eller något liknande, oftast helt utan grund. men då tog man till detta när vi byggde om 97 och vi behövde anställa en massa nytt folk.
Leeds United Zlatan,s
2016-06-21 12:10
Har bara en anställd.
Politiskt är han (grön).
som.italian, är han skön
ger mig ibland bekymmer
men jobbar även när det skymmer
var finns här gemenskapen till Leeds
alla grälen här har sitt pris
så enkel är min sits......
Leeds United terry cooper
2016-06-21 11:10
@stonefree:Bara undrar lite.
Du skriver att De andra fick beskedet att de inte fick vara kvar, utan blev flyttat till annat jobb.
Du menar annat jobb men i samma företag ?
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:49
Stenis //

Det är skönt att kunna diskutera med någon så här. Tummen upp för det !
Leeds United stonefree
2016-06-21 10:32
WhitesMot
Du fick ett gilla för sista inlägget, nu blev det mycket mer nyanserat.
Leeds United Linus.M
2016-06-21 10:30
Det är konstigt att Redders och Lucy funkade fantastiskt ihop INNAN Massimo kom. Hmmmmm.... Undra varför? Inte kan det väl vara Massimo som är problemet va? Får ju inte diskuteras politik här inne men kan ju bara tillägga att jag också röstat blått så du kan lägga ner med ditt "vänstervriden". Att vara för jämställdhet och allas lika värde såsom i Lucys fall med att Massimo kallar henne saker är inte att vara vänstervriden, det är att vara normal.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:30
@stonefree:


Sorry det svaret hamnade fel. Det var inte riktat till dej utan till SportCalles inlägg.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:28
Stenis //

Jag är inte mer insatt än någon annan härinne. Jag går på det jag vet från den fällande domen i ärendet. Och den säger orättvist avfärdande kryddat med sexistiska tongångar. Om Lucy Ward fått sparken för att hon gjorde ett dåligt jobb så hade hon inte vunnit målet. Så ser jag det.

Din arbetsplats är inte särskilt annorlunda min. I många fall är det så som du beskriver. Många par eller släkt jobbar på samma företag men har i regel inte samma chef. Det är t.o.m möjligt att så även varit fallet för Redders och Lucy i själva organisationen. Ingen aning om båda hade Massimo som närmsta chef eller kanske ingen av dom men faktum kvarstår att högsta chefen i detta fallet ville ha bort Lucy Ward på grund av att hon och Redders var ett par. Inte p.g.a att hon gjorde ett dåligt jobb. Isf hade rätten sagt det och Lucy hade förlorat målet.

Nä jag försvarar inte folk som tar till våld över nåt sånt här. Tyvärr är detta människans baksida. Vilken sida vi än väljer av något så kommer det alltid finnas ett fåtal som ska ta saker och ting för långt. 99% av Massimos motståndare är som tur är inte såna människor men som vanligt är den andra sidan av myntet snabba med att bunta ihopa hela högen till en och samma skräphög. Detta är problem som båda sidor av ett ämna alltid kommer ha så länge det finns människor inblandade. Det enda vi som inte vill bråka kan göra är att lita på rättssystemet funkar och ta avstånd till dessa människors agerande.
Leeds United stonefree
2016-06-21 10:09
@WhitesMOT:
Ha ha ha, man kan ju undrar vart en liten kicke dick som du jobbar någonstans. Det är väl en sund inställning att hålla släktingar isär på en arbetsplats, om möjligthet till det finns. Vadå huvudet i sanden?? Vadå lösa problem? Vi diskuterar ju bara, jag fattar inte om det här är så jävla viktigt för dig varför står inte du då utan för Elland road och delar ut flygblad med cellino out och går med i demonstrationer med Cellio out. att sitta här hemma i Svedala på sin feta röv, hjälper föga. Det väl just det som är att stoppa ner huvudet i sansen och blunda, det är just sånt som löser problemen.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 10:04
Ja fly, stoppa huvudet i sanden och blunda. Det brukar lösa diskussioner och problem.
Leeds United stonefree
2016-06-21 09:49
. WhitesMot Du verkar var väldigt insatt vad som händer inne i det inre av Leeds korridorer, då får ett uttalande av Redders flickvän Lucy Ward, nog räknas under att hon är en bitter liten tant, som inte fick den där fallskärmen som gör att man måste hålla käften. Här på mitt jobb får inte släktningar jobbar på samma avdelning under samma chef, man får vara anställd på olika avdelningar, det är okej. Hos oss är det för att om man kommer i en konflikt så är det så att blod är alltid tjockare än vatten, dessutom så är det alltid någon som tycker att om släktningar jobbar ihop att de får fördelar, sant eller falskt? hos oss infördes det någon gång på 90 talet, när man plötsligt upptäckte att flera stycken gubbar hade uppåt 3-4 söner på avdelningen och det uppstod problem. Jag vet inte hur ofta du åker över och ser matcher, men det är fan inte kul, när det går så långt att det finns risk att bli nedslagen av några av sina egna, varför är alltid dom som är emot allting alltid så förbannat aggressiva och redo att ta till våld i alla lägen. Följ med över och låtsas att du är Cellino anhängare bara att få se hur de reagera på det, jag bjuder på matchbiljetten till South om det finns plats. Så vill jag höra efteråt om du tycker beteendet är okej.
Leeds United sportcarl
2016-06-21 09:37
Stonefree 07:49. Rekommenderar dig LUSS hemsida. Betydligt lugnare där
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 09:13
Så man är vänstervriden bara för att man är av de värderingarna att en människa som sköt sitt jobb och bidragit ska behandlas med värdighet ? Herregud vad vi människor kan vara olika alltså.... Antagligen kan man försöka förklara det 100 gånger men det kommer ändå inte förstås. Antingen för att man inte vill,är kapabel eller helt enkelt får det illa förklarat. Med Lucy Ward handlar det i grund och botten inte om hon gjorde sitt jobb eller inte. Det handlar om att Massimo Cellino ville bli av med henne därför att hon var Redders flickvän. Är det verkligen grund nog för att avskeda henne ??? Är det ett sånt samhälle vi vill ha ?? Hur många exempel i detta landet eller ute i världen finns det inte där både man och kvinna arbetar för samma arbetsgivare ? Ibland även släktingar och avkommor. Tänk dej själv situationen att du och din fru jobbar på samma företag och du kommer inte överens med chefen. Du får lämna företaget p.g.a detta. Veckor eller dagar senare kommer din fru hem och säger att hon också fått lämna och att det var p.g.a att ni var gifta. Är det så vi vill det ska kunna gå till ???? Om detta är att vara vänstervriden ja då får jag väl vara vänstervriden. Jag har alltid röstat blått men man har väl lite av allt i sig helt enkelt. Sorry Stenis men detta är varken vänster,höger,upp eller ner. Detta handlar om behandling och respekt gentemot varandra. Gör du inte jobbet so fine, då kan du räkna med att du mister jobbet. Men fanimej aldrig på grund av att du är gift,flickvän,pojkvän,dotter eller son till någon som chefen inte gillar. Där går gränsen för mej iaf. Till sist allt annat om att "ni har ingen annan ägare" och allt sånt skit. Jag orkar inte käfta om det längre. Iaf inte i detta inlägg för hela grejen med den meningen är så förbannat korkat så det är inte sant. Som att det är vår skyldighet i den hemska anti-Cellino mobben att först komma upp med ett namn på alternativ ägare innan vi har någon rätt att klaga på nuvarande regim ?!?! Snälla, lägg ner bara.
Leeds United stonefree
2016-06-21 07:49
Men för helvete, ni skriker på förändringar hela tiden, ni har ingen annan ägare som har de pengar som behövs. Cellino gör som det som alla andra stora företag som står och stampar på samma ställe, rensar ut i allt gammalt skit och så får han skit för det. Han omorganisera byter struktur. Men då är inte det bra. Ni skriker på att han ska bort! Om han ska stanna, så ska han förändra, men han får inte göra sig av med någon i staben! Det går inte, de ska vara kvar, de har ju varit här i 15-20 år och gjort ett fantastiskt jobb som har sett till att Leeds är ett mittenlag i CS. Det är fan inte lätt att vara ägare till ett fotbollslag som Leeds
Vi har den bästa tränaren på pappret, inför nästa säsong vi haft sedan Simon Grayson. Vi kommer att få in minst 5-6 bra spelare. Men det blir säkert någon spelare som några här inne inte gillar, då blir han sågat jämns med fotkölarna innan ens första matchen är spelat. Självklart kan man inte garantera sucse, mycket kan gå snett, men med lite flyt från start så tror jag vi har det som krävs när säsongen börjar.
Vi gick väl ett steg i rätt riktning till slut förra året. enligt experterna kom vi exakt på den plats de hade tippat oss innan serien började förra året.
Sedan förstår jag inte den där vänster vridna synen, att man kan leva på gamla meriter, visst har det fostrats många talanger i klubben, men de senaste 2 -3 åren har det varit tunt. Det finns inte många talanger längre att flytta upp, med en narturlig starplats i A laget.
Det är nog enbart i Sverige i hela världen, där man blir omförflyttat om man inte prestera längre, i resten av världen åker man ut med arslet först, jag säger inte det ena är bättre än det andra, men många gånger är det så att man efter ett tag känner trygg på sitt jobb och man tycker det är bra som det är och då jobbar man inte lika hårt längre.
Leeds som klubb har suttit allt för länge och väntat på att fotbollen ska komma till dom, vi har ju många trogna och lojala trotjänare. Men kan det inte vara så att de lojala trotjänarna i samma takt med Leeds motgångar själva börjar spridda negativa vibbar omkring sig.
Hur många av er här inne har personligen blivit drabbat av Cellino? Hur många av er här inne har personligen blivit drabbat av den mobben som drar runt på matcherna och gör allt för att förstöra för resten? den mobben är lite en ny början på "Service Crew" eran. Jag ska inte säga att jag har pratat något direkt med dom, då inte har lust att få på käften, därför får man aldrig vete deras lösning. Jag tror inte de har någon, bara de får slås med någon/några och bli fulla, då är de nöjda
Det hela påminner så mycket om motorcykel världen. Moderklubben fixar med all propaganda och köper in ljusshow och visar på läktar väggen köper likkistor och ställer framför Elland Road, ordnar med demonstrationer. Sedan skickar dom fram sina "Hang Arounds" och ska utföra den fyssika aktiviteten. Jag säger inte att det inte var någon demostration inför Reading matchen, jag såg den inte och efter var det endast 7-8 tatuerade 20 åringar som stod och vrålade Cellino Out på Peacock och ingen annan ens brydde sig.
Cellino är ingen ängel och har gjort många misstag, men jag står bakom honom, för det finns ingen annan att tillgå. Kom ihåg att han köpte en klubb som inte var i det skick som han trodde när han tog över, det var så många lik i garderoben som kostade pengar, till alla möjliga. Inklusive ”skägget”
I morgon kommer spelprogrammet och då är det dags att planera in Leeds matcherna för säsongen och köpa flygbiljetterna till de få London matcher det blir under säsongen.
WALLAMOT
Leeds United Linus.M
2016-06-21 06:06
WhitesMOT//

Finns en anledning att kvinnor har det sämre i samhället. Inte förvånad att det fortsätter vara så när jag ser flera här inne totalt skita i hur Cellino behandlade Lucy. Som du sa, det är så sjukt och skrämmande att man kan förminska det han gjorde mot henne. Usch.
Leeds United WhitesMOT
2016-06-21 00:42
Vi har alla rätt till en åsikt i detta samhället. Det ska vi vara mycket glada över att vi har den friheten. Svårigheten blir när vi inte är av samma åsikt att på nåt sätt kunna diskutera utan att det går över styr eller respektlöst.

Jag har ingen aning hur du kommer ta det eller egentlig hur jag ska skriva det utan att förmodligen göra dej eller nån annan upprörd men jag får väl stå mitt kast i så fall. Möjligen borde jag ta lite mer tid och tänka igenom men...

Stenis, det måste vara det absolut mest dumma inlägg jag sett här inne. Och då menar jag av alla inlägg som ska menas som seriösa. Visst du har rätt till en åsikt, det får man respektera men för bövelen vad lång man kan gå för att släta över Massimo Cellinos agerande !

Massimo Cellino är fälld för unfair dismissal av Lucy Ward. I rätten fanns det vittne som sa att Ward skulle sparkas därför att hon var Redders partner. Andra vittne har under ed sagt att Massimo Cellino påstått att kvinnor hör inte hemma i fotbollen utan ska vara hemma i sängkammaren eller i skönhetssalongen. Att man bara kan försöka släta över detta är skrämmande och sjukt pinsamt ! Ni kan ju prova att utsätta era fruar, flickvänner eller döttrar för samma behandling och se hur uppskattade ni blir då !

Suttit på röven för länge.....

Ja jo det var nog därför hon skulle bort. Kärringen bidrog inte längre helt enkelt så in med nåt nytt. Cook, Mowatt, Taylor, Byram, Howson, Delph, Rose, Milner måste alla vara helt väck i huvudet som lyssnat och uppskattad denna människa som flera av dom offentligt tackat för all hjälp under sina ungdomsår i klubben.

17 år gav hon klubben. Detta är vad hon fick som tack. Ut med skiten och in med nytt bara. Va fan människor och känslor och sånt skit. Nä här ska tjänas pengar och tas 3 poäng i helgen !! Inget är viktigare.

Skrämmande (om jag nu får ha den åsikten alltså...)
Leeds United Hartey
2016-06-21 00:32
@stonefree:


Stenfri// Det var likadant under Bates det blev aldrig någon försoning mellan fansen för och emot när det gått ett tag och Bates visat upp sig. Det är samma med Cellino. Dom allra flesta omröstningar när det gått ett tag med våra sex managers så har omröstningarna varit 70% som velat bli av med Cellino.

Neil Redfearn ledde ju en av Englands absolut bästa akademier. Han fick ju lämna akademin för Cellino sparkade Rösler. När Cellino sparkade Redders så skulle han kunna ge tillbaka honom jobbet men stämningen dom emellan var nog inte det bästa så det gick inte. Att i det läget sparka Lucy Ward helt utan anledning och då spräcka paret som lett Leeds akademi till dom största framgångarna Leeds någonsin haft med att ta fram bra unga spelare. Det gick också sämre förra året för akademin under förra säsongen.

Ps Kan Cellino få bort GFH från klubben på styrelsemötet kan jag ge honom cred för det

Leeds United stonefree
2016-06-20 23:24
Måste bara lägga ett lite inlägg till innan sängdax. Jag säger redan nu att jag kan inte namnen på alla gamla trotjänare som har fått sparken i Leeds och spytt sin galla efteråt. Ska kanske inte jämföra Men! jag kom till jobbet för någrar månader sedan, hade precis bytt avdelning veckan innan, jag är chef där ihop med 4 andra. De andra fick beskedet att de inte fick vara kvar, utan blev flyttat till annat jobb. Jag sa till våran chef hur fan ska det här gå, jag är ensam kvar, lugnt och sansat sa han de har varit där för länge på samma jobb, man bidrar inte med något positivt längre och likadant tror jag det var med Lucyc och de andra, de har sittat och häckat på sin arslen aldeles för länge. skillnaden är att man i Sverige inte sparkar folk utan flyttar runt dem. Hur har de gått för mig ned mina nya arbetskamrater? Skit bra alla operstörerna tycker det har blivit mycket roligare på jobbet. Rensa ut i gammalt skit in med nya spännande människor
Leeds United stonefree
2016-06-20 23:01
@terry cooper:
Jag säger varför ägna så mycket tid och kraft åt att trakasera Celino hela tiden, vi har ingen annan som kan göra det bättre, stötta laget och klubben i vått och torrt. Det är så jävla tråkigt att stå på matcherna och höra på den lilla klicken som hånar Celino och visa spelare i match efter match och som startade slagsmål med sina egna borta mot charlton. Stötta laget och spelarna och ägaren. Enade vi står och tillsammans vi faller MOT
Annons: