/england/leeds/forum/779.aspx/england/leeds/forum/779.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2016-01-16 10:04
Cook har PL i sig men tror inte han platsar i något PL lag nästa säsong.
Borde vara mer dominant hos oss först.
Leeds United Duke
2016-01-16 02:42
Cook tror jag lämnar redan i sommar tyvärr. Tillräckligt bra för PL nästa säsong och skrev bara ett tvåårskontrakt i somras.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Svanen75
2016-01-15 22:48
Byram reser ej med truppen i morgon! Lycka till i Everton Sam but you will always be one of us. MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 22:26
Undrar när en ny Alan Smith ska komma fram i klubben? Vi har producerat mittfältare så det står härliga till de senaste 10-12 åren i Lennon, Milner, Delph, Howson, Mowatt, Cook, Dawson, Phillips, Poleon, Byram osv och backar som Lees, Kilgallon, Byram (igen), Taylor, Rose, Garbutt och Coyle nu senast för att nämna några. Men vart är alla anfallare? Vart är den unge 16-17 åringen som hoppar in och sättet ett skott i krysset och kysser klubb emblemet? Hade mina förhoppningar på Lewis Walters men han verkar ha gått i ide.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-01-15 22:16
Taylor ser jag också redan Pl-färdig, han har otroligt hög lägstanivå, cook spelar högst 2 säsonger till i Leeds vad än ägaren heter såvida vi inte går upp i PL, inte för att vara elak men Mowatt är inget märkvärdigt kommer aldrig spela på en högre nivå än Leeds som jag ser det, för trög för dåligt tempo sedan spelar det ingen roll att han gör något fantommål då och då, intressanta spelare för framtiden är Phillips, coyle och ronaldo viera någon av dem kommer säkert slå igenom stort, bygg laget på Silvestri, Berardi Cooper Taylor, Bridcutt, Cook och Dallas, sedan får man se vad carayol blir av om det blir en fågel eller fisk, det går kanske inte bara bygga anfallet på Wood där måste det finnas fler verktyg, några förstärkningar måste såklart in för nästa säsong, denna säsong tog slut 3 minuter in på tillägstid i tisdags
Leeds United sportcarl
2016-01-15 22:16
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 22:14
lufc4ever// Kan bara hålla med dig. Samtidigt är det väl egentligen ingenting som tyder på att vi kommer tappa någon av våra yngre spelare för noll och ingenting? Cook är som sagt 18 år och har kontrakt 1,5 år till. Visst kan det hända att Leeds sätter sig i samma sits som med Byram men skillnaden enligt mig i detta fall är ju åldern och att det helt enkelt är bättre för Cook att utvecklas i Leeds. För Byram är det väl nästan sista chansen nu och jag antar att det är det som gjort att han inte velat skriva på nytt kontrakt. Han har säkert tagit allt i åtanke och kommit fram till att det är nu eller aldrig. Cook kan lätt spela i the Championship med oss tills han är 21-22 också om det nu vill sig riktigt illa och vi inte går upp. Dock ser jag både Cook, Taylor, Mowatt, Coyle och Phillips som spelare vars ålder gör att de förhoppningsvis är med och spelar upp oss i Premier League.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 22:03
Thom //

Jag förstår vad du menar och jag förstår också att verkligheten är vad den är.

Om nån ger oss 15 mille för Cook så förstår jag att det blir väldigt svärt att säga nej.
Det jag önskar är att man är mer pro-aktiv när det kommer till våra talanger. Ge dom mer i lön än vad nån annan i deras ålder får i denna ligan. Vilket i Cooks fall inte kan vara särskilt svårt. Ingen aning vad han har nu men jag tror ju inte det är mycket. Säg du ger honom 8-10k vilket känns väldig bra för en 18 åring i vår liga.
Blanda ihopa det med 3 års kontrakt och det blir inte lika lätt för alla gamar att cirkulera över dom vid varje fönster. Samtidigt dödar du alla våra spekulationer vilket bidrag till lugn och fokus på fotbollen istället.

För mej är Taylor heligast. Han är redo för PL. Skulle vilja säga att han är så bra att han skulle kunna spela i vilket lag som helst. Förlora honom kommer göra ont. Riktigt ont. Byram är inget i jämnförelse.

Cook lyser talang men egentligen inte mer. Ibland känns han faktiskt lite överdoserad. Men han är 18. Det glömmer man lätt.

Mowatt samma sak men hans fart kommer hindra honom. Ska han spela PL så får det nog bli med oss och om vi går upp.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 21:39
De enda spelarna i truppen jag på riktigt inte vill ska säljas är Cook och Taylor. Mowatt vet jag inte riktigt vad som hänt med men visst hade jag gärna sett att han kommit tillbaka till formen och återigen blivit en del av startelvan.

Annars vet jag inte om någon är speciellt helig? Alla har sitt pris som sagt och om man nu får lita på Steve Evans så har bland annat bud på £30m kommit in för våra spelare. Inte dåligt :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 21:36
lufc4ever//

Först och främst håller jag med dig. Det är jätte tråkigt att ännu en av våra unga talanger väljer att lämna klubben för att fortsätta sin karriär någon annanstans. Hade jag fått välja hade Byram stannat såklart så jag säger ju inte att du har fel på något sätt.

Men verkligheten ser dessvärre annorlunda ut och det är den vi måste leva i. I min fantasi värld hade Byram tackat ja till ett kontrakt med oss för £15-20k istället för £30-35k i Everton. I min värld hade Byram sagt att pengar inte spelar någon roll och att hans lojalitet låg med Leeds, idag, imorgon och om ett år. I min värld hade det inte funnits ett pris på våra spelare utan vi hade byggt ett lag, starkare och starkare år för år tills vi är tillbaka i toppen av Premier League igen.

Men som sagt, så ligger det ju inte till riktigt. Våra spelare har alla ett pris, men frågan är inte OM vi säljer dom utan i så fall HUR vi säljer dom om vi nu måste det. Säljer vi Cook för £15m i sommar och lägger dom pengarna på spelartruppen så är ju uppflyttningen mer eller mindre klar har ju du menat på? £15-20m var ju allt som krävdes. Säljer vi Byram för £3.7m och lägger dom på en spelare så har vi nästan satsat £10m i år på spelare med löner och allt inräknat.

Då kan man istället fråga sig om det hade kunnat vara så att vissa spelare kanske har underpresterat något. Har Byram varit 100 % hittills? Vad har hänt med Mowatt? Har Wood levt upp till förväntningarna efter hans £3m övergång från Leicester? Botaka som ansågs vara en stor talang och en flitig målskytt från sin yttermittfältsposition i Holland har inte alls lyckats i klubben och för att inte tala om Bamba som ju alla skröt så mycket med och som vi så gärna ville ha in i klubben.

Mycket svammel från min sida men jag hoppas du förstår vad jag menar?

Min hela poäng är väl egentligen att jag inte tror vi kommer bli sönderköpta som vi blivit genom åren. Nu blir vi tvungna att släppa Byram men jag tycker fortfarande att nästan £4m är okey för en 22 åring vars kurva har pekat hyfsat neråt får man väl ändå säga. Jag är också ganska säker på att pengar kommer investeras till sommaren oavsett uppflyttning eller inte.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 21:06
Thom //

Att Byram sticker har jag full förståelse för. Att klubben inte lyckats locka honom att stanna är det som är det sorgliga i hela sagan. Det är bara att hoppas att det nu stannat vid honom.

Sen hoppas jag verkligen för Byrams del att han nu verkligen tar Everton. Allt annat som nämnts känns bara som sämre alternativ även om han förmodligen haft större chans till speltid i dom andra som ryktats.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 20:07
lufc4ever//

Ja, men då jämför du Everton med Leeds och då kan jag bara hålla med dig att Everton helt klart är en mer trygg och stabil klubb än vad Leeds United är.

Men framförallt kan de erbjuda Premier League spel redan nu. Det kan vi inte göra hur mycket vi än vrider och vänder på saker. Vi kan heller inte sticka under stolen med att Sam Byram, för att skriva på ett nytt kontrakt med oss istället för att skriva på ett kontrakt med Everton måste tacka nej till ungefär 5-10 miljoner kronor per år.

Samtidigt som han ska tacka nej till de miljonerna så ska han mer eller mindre lägga all sin framtid i händerna på ödet (Massimo Cellino samt Fru Fortuna). För skulle det vara så att vi (gud förbjude) inte går upp om senast 1,5 år så har kanske Sam Byram, som då 24 åring kanske fastnat för all framtid i the Championship.

Jag förstår att grabben vill gå nu samtidigt som jag både hoppas och tror att vi möts i Premier League ganska snart.
Leeds United lufc4ever
2016-01-15 19:57
Thom //

Skrev aldrig att det inte har med pengar eller PL att göra. Inte heller att han lämnar enbart på grund av Massimos snålhet eller brist på ambition. Jag skrev att tryggheten,stabil organisation och PL chansen går före pengarna. Vad jag tror alltså. Inte vinkla mina ord nu :)

Vad det gäller att Bridcutt förlänger tror jag är enkelt. Han får speltid helt enkelt.

Att Cook förlänger med 1 år tycker jag inte är nåt direkt tecken på ökad ambition från klubbens sida. Snarare ställer jag mej varför bara 1 år till en 18 åring med mycket stor potential ? Vill inte Cook mer eller vill inte klubben mer ? Skumt iaf, för minimum 3 år på ett skapligt kontrakt borde ligga i bådas intresse.

Evans då ? Ja han och Massimo är nog som gjorda för varandra :) Båda är väldigt bra på att snacka en massa goja. Evans avslöjade sig redan dag ett med att han verkligen var entusiastisk över denna chansen. Han är iblland lite för ärlig för sitt eget bästa tror jag. Inget illa menat mot honom men jag tror att detta är nåt som Massimo spelar på. Evans vill detta så gärna så att han lämnar precis all prestige hemma och blir en riktig JA sägare. Massimo säger hoppa och Evans frågar hur högt liksom. Detta skulle aldrig Evans erkänna inför oss. Återigen bara min egen inbildning av det hela.
Leeds United Åby.Krona
2016-01-15 19:55
Byram lämnar har inte gjort så stora avtryck på mig de senaste åren tycker det är bra att ta 3,7 nu istället vad det blir i sommar 1,3 knappt det?.Cllinno ville nog sänka lönnen för Byram efter vad man presterar.Nu måste man ha lite kol på Everton o se hur det går.
Leeds United sportcarl
2016-01-15 18:03
Cardiff ansluter sig till klubbar i denna divisionen med transferembargo.
I morgon SW-LU glöm ej matchtiden och viaplay kl 13:25
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:59
3,7 miljoner pund som kan gå upp till 5miljoner pund och sell on clause vad begär vi och vadtror vi andra klubbar vill ge för honom?, augusti 2014 blev det nobben för 4,5 miljoner pund, nu med utgående kontrakt och han är ändå 22 år(hur länge är man en talang?), den som griper efter mycket....
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:59
Leeds United Linus.M
2016-01-15 17:52
Phil Hay ?@PhilHayYEP 3 juli 2013 Visa översättning
McDermott asked about possibility of £3m bid from Palace for Sam Byram. "For which boot?"
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:49
terry cooper 17:46, vänd på det hur du vill, nu handlade det om allt som står i YEP är sant, ja det går ju att resonera som du med vi friar YEP från allt vad journalister och krönikörer skriver
Leeds United Duke
2016-01-15 17:47
Är nog ingen som tycker det är konstigt att Byram vill gå till Everton. Dock fick klubben för lite betalt sett till Byrams värde och potential. 3.7 miljoner för Sam Byram är ett kap.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-15 17:46
@sportcarl:
Spelar väl ingen roll om det är något Lorimer skriver eller säger. Det är väl han som får stå för det. Det är väl hans ord. Inte YEP.
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:31
Linus M 17:12, vill man bort så skriver man väl inte på en förlängning av kontraktet? jag trodde inte på på att han och de 3 andra skulle gå förra sommaren, och jag tror inte på summan på 5 miljoner pund som du inte har en trovärdig källa till mer än någon twittrare som heter lucas the cop cat, tror man skulle få den summan denna sommaren på ett utgående kontrakt i en tribunal med tanke på hur otroligt lovande han är, till skillnad från byram kan vi tala om en spelare på absolut högsta nivå och som gått från England u16,u17,u18 och u19 , i mina ögon den största talangen sedan Milner, och han han är bara 18 år
Leeds United Linus.M
2016-01-15 17:13
Klart som tusan Steve Evans försvarar Cellino? Evans har sitt drömjobb, med en lön vi bara kan drömma om.
Leeds United Linus.M
2016-01-15 17:12
Cook förlängde i somras... Är det nu så att det är en klausul, som jag tror, på £5m i sommar så är det väl för att han också vill bort.
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:06
terry cooper 17:01, och vem är ansvarig utgivare? då kan man ju fri varenda journalist för jag räknar lorimer som en krönikör för tidningen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-15 17:05
lufc4ever//

Med stor potential menar jag Leeds Uniteds framtid. Att klubben är bland de 5-6 största i England. Everton och Leeds är väl egentligen ganska likvärdiga, eller VAR ganska likvärdiga kan man väl säga. Numera skiljer det ju ungefär ett universum mellan klubbarna.

Du tror på £30k i veckan, jag tror på något mer med tanke på den sits han sitter i. Han skulle ju praktiskt taget kunna säga nej till Everton och vänta till sommaren för att på så sätt sitta i en ännu bättre sits rent kontraktsmässigt. Därav antar jag att Everton är tvungna att hosta upp med en något fetare lön.

Om det nu hade varit så som du säger, att anledningen till att Byram lämnar inte har med pengar att göra, inte har med Premier League att göra, inte har med något annat att göra förutom Cellinos snålhet och brist på ambition samt sparkade managers osv så förstår jag din oro.

Jag förstår din oro om du fortfarande tror att spelarna är oroliga för att deras tränare ska få sparken imorgon, att de fortfarande är oroliga över att duktiga spelare INTE ska komma in i klubben och peta dom, att det inte finns någon ambition överhuvudtaget.

Samtidigt förstår jag då inte varför spelare som Bridcutt förlänger, Cook förlänger och spelare verkar rent allmänt tillfreds med livet? Om det nu är en annalkande storm på väg menar jag. Varför är Steve Evans här? Han skulle ju lämna om Cellino lade sig i laguttagningar och om våra bästa spelare lämnade och ingen ambition fanns. Men han är kvar, och försvarar dessutom Cellino.

Tycker det är märkligt..
Leeds United sportcarl
2016-01-15 17:04
finns inte en engelsk tabloid som skriver allting rätt det handlar om att sälja lösnummer, jag har väldigt väldigt lite tilltro överlag om dem, är väl bara kolla hur de skrev om svennis, dock har YEP ganska stor tillförlitlighet och det mesta av det de skriver stämmer men om alting stämmer nej nej nej, är väl bara kolla bakåt om spelare och ägare in och ut om det alltid stämt eller eventuella ägarbyten, dock är YEP min favorittidning i england
Leeds United terry cooper
2016-01-15 17:01
Om YEP skriver vad Lorimer sagt. Så får väl det stå för Lorimer inte för YEP.
Leeds United terry cooper
2016-01-15 17:01
Leeds United Linus.M
2016-01-15 17:00
Thom// Det är väl en jävla skillnad på en artikel om vad man själv tycker eller om fakta? Vad Phil Hay tycker om Bates spelar ingen roll när det kommer till trovärdigheten på faktaartiklarna. Följde även inte Hay då så har aldrig läst någon sådan artikel med honom, visa gärna en. Alltid bra att se. Edit: Och ja, nu blev jag sur i mitt inlägg.
Annons: