/england/leeds/forum/767.aspx/england/leeds/forum/767.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-07-12 14:08
Vi kanske skulle försöka oss på att värva Rasmus Elm?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-07-12 13:13
WhitesMOT//

£10m är inte en "desperat affär". Det är ett bud från en klubb som varit ute efter en spelare i typ 6-7 månader och som betalar marknadsvärdet på spelaren då de inte vill vänta 1 år och riskera att aldrig få spelaren. De hade kunnat väntat 1 år men vad hade hänt om Leeds gått upp till Premier League nästa år? Bye bye Cook, han hade förmodligen stannat i Leeds.

Bournemouth går en mycket tuff kamp kommande år i PL. Andra året är alltid tuffast och jag förstår deras vilja att värva spelare för att hålla sig kvar. £10m är ett bud som de lägger för att Leeds typ inte ska kunna säga nej och samtidigt ville Cook ta chansen. Lönen, Premier League och möjligheten att få spela där gick först men tro mig - jag tycker också det suger att vi släpper en av våra! Jag hade gärna sett Leeds gå upp i Premier League med Robinson, Lees, Kilgallon, Richardson, Taylor, Mowatt, Howson, Rose, Milner, Lennon, Cook, Phillips, Delph osv osv men verkligheten ser ju annorlunda ut.

Kanske går vi upp med spelare som Antonsson, Osman, Ekstrand, Roofe, Grimes, Bartley, Green, Berardi och Wood istället - vem vet? Jag tycker det är tråkigt att man inte kan se att det jobbas åt rätt riktning i alla fall. Jag ser inte försäljningen av Cook som världens nederlag utan det öppnas istället upp möjligheter till nya investeringar i spelartruppen som kan få upp våra förhoppningar ännu mer. Vem kan säga att de inte ser fram emot att se vad Antonsson kan göra i Leeds, eller vilka trollerikonster Roofe kan bjuda på? Vem ser inte fram emot att se vad Monk kan göra med Botaka eller hur många mål Wood kan göra med en riktig försäsong bakom sig och rätt understöd? Vem ser inte fram emot att se hur mycket Dallas kommer gå fram nästa säsong eller om Mowatt är pånyttfödd under en manager som Monk?

Jag tycker det ser intressant ut och som sagt, 50 dagar kvar på transfer fönstret och den enda jag är något orolig över att vi säljer är Taylor. Men om det skulle vara så så är det inte hela världen heller. Jag både tror och hoppas på bra värvningar och att vi har ett bra och slagkraftigt lag på banan när serien drar igång i augusti.
Leeds United WhitesMOT
2016-07-12 13:10
@terry cooper:


Nä, och det kan inte komma som en överraskning för klubbarna i CS att lagen som kommer ner kommer bara ha mer och mer köpkraft. Detta bör man ha en plan för. Vad vår är vet jag inte. Jag vet bara att vi hört en massa snack och det ena eller det andra som sen inte blir av.

Men fönstret är öppet. Det finns tid än.


Leeds United terry cooper
2016-07-12 12:51
WhiteMOT //

Det blir ju inte direkt lättare att ta sig till PL ju längre åren går.
Leeds United WhitesMOT
2016-07-12 12:51
Felet med Cook och snart Taylor är att deras kontrakt från början var för korta och för dåliga. När dom sen känner på sig att fan jag är bra och kan få mycket bättre nån annanstans så tro fan att dom inte kommer vilja signa på vad vi erbjuder i elfte timmen.

Om Cook hade suttit på 2-3 år kvar istället så hade Bournemouth tvingats upp med det dubbla. Det är möjligt att dom tyckt det var värt det också och fine då hade försäljningen fått bli. Då hade det iaf varit en bra affär. Nu blir det bara en desperat affär för en spelare som borde tinga så mycket mer om man sköter sina kort.
Leeds United terry cooper
2016-07-12 12:49
@stonefree:
10-11 tusen är väl nästa var vi ligger just nu. Får nog upp lite där om vi ska få in lite klass.
Leeds United terry cooper
2016-07-12 12:46
@sportcarl:
Är våra nyförvärv lika bra som de vi släppt , tycker du ???
Leeds United sportcarl
2016-07-12 12:39
Ballsmash 10:48. Gick han inte till Rotherham? tror dock inte han fått så mycket speltid där
Leeds United WhitesMOT
2016-07-12 12:38
Jag hade börjat med att inte jämnt och ständig springa till pressen och tala om för hela världen hur jävla bra allt kommer bli för att sen inte kunna stå för det. Där hade jag börjat.

Sen hade jag gjort allt som stod i min makt för att få ihopa en så solid grupp människor som möjligt kring laget som jag sen lät vara. Det jag hade krävt av denna grupp hade varit en kortsiktig och framförallt en långsiktig plan.

Jag hade inte sparkat personalen i och kring laget en gång i kvarten bara för att det går dåligt 4-5 matcher i rad. Men samtidigt så hade jag inte heller inlett med att anställa en korptränare heller till ett proffslag. Vad tror ni kommer hända om Monk och gänget ligger i mitten av ligan i oktober och vi kommer in i en dålig period ? Vad säger historiken kommer hända ? Tror ni Massimo har ändrat tonläge helt plötsligt och lärt sig ?? Tillåt mej tvivla.

Sen hade jag så fort jag sett spelare som Cook ta sig in och börja etablera sig erbjudit långtidskontrakt med ordentligt lönepåslag. Och detta hade jag gjort långt innan deras kontrakt hann komma in på sista versen. Derby klarade av det med Hughes. Finns ingen anledning att inte vi också ska kunna klara av att åtminstone försöka. Jag tror inte ett jävla dugg på att vi erbjudit Cook ens i närheten något som skulle kunna få honom på andra tankar än PL. Likaså med Byram och snart också Taylor.

Jag är inte dummare än att jag också fattar att PL och dess pengar är ett enormt problem för oss att kunna behålla våra bästa. Och som grädde på moset så har vi vår egna ekonomi. Men samtidigt så är det ständigt och jämnt detta som hela tiden används som ursäkt. Just nu accepterar vi bara att så är fallet och ställer oss i ledet.

Och fine om det kunde vara så ärligt så att man från ledningen sa " Där vi är tvingar oss till att sälja för att kunna försöka förstärka. Vi gör vad vi kan med de medel vi har men det är bara att inse att så länge vi inte får in rejäla investeringar så är det på denna nivå vi är " Men detta hör du aldrig. Transparency brukar jag tjata om. För mej är det ärlighet mot din kund och dej själv.

Nä, istället så snackas det till höger och vänster om att alla våra talanger ska vi behålla för vad är det för mening med att sälja dom ? Jag är så jävla trött på allt bullshit. Det lovas guld och gröna skogar men allt görs bara på chans. Varje sommar är samma sak.

Jag säger inte att vi inte kommer lyckas i år. Allt är möjligt. Jag säger bara att historiken och statistiken talar emot oss och det rejält så länge vi kör på i samma spår. Om det sen är tråkigt och negativt att se på det så, så får det väl vara det. Det ska till mycket mer än en helt okänd skytteliga ledare från Allsvenskan och en prisad league 2 spelare för att jag ska börja tro på allvar.
Leeds United sportcarl
2016-07-12 12:38
sedan är det inte bara att titta på vad vi släppt utan även vad vi fått in, släpper vi Cook så skall det skrivas spaltkilometer om det, Men får vi in en spelare som t ex Roofe blir det kanske en kort spaltcm här och ett förbiseende, är väl kanske inte lika intressant att skriva om våra nyförvärv och vad vi hoppas och tror om dem, mer intressant att skriva om spilld mjölk
Leeds United stonefree
2016-07-12 12:14


Det måste ju även du förstå WhitesMot!
Att man inte kan behålla spelare som vill spela någon annanstans och i fallet Cook, han får £30.000 i veckan. vart ska Leeds få dom pengarna ifrån? I Absolut bästa fall hade kunna bjuda £10-11.000. Det är som många andra säger, vi måste fortsätta fostra bra ungdomar som vi kan sälja så dyrt som möjligt för sedan att värva smart. Kolla var pengar Bourmouth har efter de har kommit upp i PL att spendera till nya spelare. Det är så långt emellan PL och CS när det gäller pengar, så det är frågan om det inte är på gränsen till kriminellt. Kolla lite bakåt, hur många lag har gått upp från CS till PL med ett ungt lag? Det är inte många, men många har använt sig av gamla PL spelare som fortfarande har en del att ge för att komma ditt. Sedan är det bara att fimpa dom och när då är i PL, då öppnas det möjligheter till köp av spelare i en helt annan prisklass. Bara man har bra ordning i sin ekonomi.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-07-12 11:53
En strategi är att ta fram och fostra egna produkter och sedan sälja dom dyrt för att sedan investera i spelartruppen sär smarta värvningar gör att Leeds flyttas upp och själva kan värva andras ungdomar, att vi blir Bournemouth så att säga. I dagsläget har vi varken råd eller kraft att behålla en spelare som Cook och ska väl egentligen inte göra det heller om ett bud på £10m ramlar in. Ska vi sälja Taylor för runt £6-7m också så har vi grunden att bygga ett lag som kan ta oss upp i Premier League för vi står väl inte och faller med en 22 årig vänsterback samt en 19 årig innermittfältare?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-07-12 11:44
Whites MOT 10:50. Min personliga plan skulle vara att investera transfersummorna i nya spelare värva klokt och bra.. Du får väl berätta din plan för att få spelare att stanna kvar som får erbjudande att spela i Pl och haft det som dröm sedan barnsben och få möta världstjärnar i varje omgång, och som grädde på moset lönemässigt lägga sig på 30000-40000
Leeds United WhitesMOT
2016-07-12 10:50
@sportcarl:


Samma ursäkter har man hört i 10 år. Modellen är klar. Sälj för att gå runt och hoppas på mirakel. Om man vill ur detta ekorrhjul så måste man bryta sitt mönster.

Aldrig att du hör vad planen är för att förmå spelare som Cook och Taylor att stanna.
Leeds United terry cooper
2016-07-12 10:48
@¤Thom Mattsson¤:Ska vi verkligen satsa på unga spelare ?
De har ju inte tagit oss någonstans , eller hur ?
Förlåt , Thom men i bland så begriper jag inte vad du sysslar med !!!!!!!!!!
Leeds United Ballsmash
2016-07-12 10:48
Vad hände med Dawson som dominerade i ungdomsligan? Släpptes tillslut?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-07-12 10:25
Försvinner Taylor också så är det givetvis tråkigt men man ska komma ihåg att det fortfarande kryllar av ungdomar i laget. Phillips, Peacock-Farrell, Coyle, Purver, Ronaldo Viera och Mowatt. Säkert glömt någon nu också.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-07-12 10:24
Duke 10:17, Jag vill att Taylor stannar, och har inte hört att han vill lämna, men den dagen han vill så sälj och investera hela beloppet, är i princip för att spelare som vill lämna skall få lämna, risken är väldigt stor att de blir omotiverade särskilt om det är PL-klubbar som drar
Leeds United Duke
2016-07-12 10:17
Bättre att sälja nu än att ha en utdragen "Byram-övergång" i januari. Sälj Taylor med om han inte vill förlänga och det kommer ett bra bud.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-07-12 10:07
WhitesMOT 09:58 Låter väldigt enkelt, men verkligheten är att spelare vill spela på absolut högsta nivå, och ibland måste man sälja, hade vi inte sålt Lewis nu och han hade gått i princip gratis nästa säsong hade det klagats ännu mer.
Leeds United WhitesMOT
2016-07-12 09:58
Sluta sälja av det som är värt att behålla så kommer vi ta steg framåt. Fortsätt med den modellen vi har och vi kommer stå och stampa. En o en halv månad tills fönstret stänger. Vi behöver 3 kanske 4 till.

Leeds United sportcarl
2016-07-12 08:47
Lewis Cook om övergången på Bournemouths hemsida: It,s a big change for me, I loved it at Leeds but I feel it was time for a change and i couldn,t say no to playing in Premier League, It,s every boys dream.
Leeds United terry cooper
2016-07-12 01:18
Thom //

Om det inte funkar med unga spelare så in med Kevin Blackwell som tog oss till final 06.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-07-12 00:41
terry cooper// Ja, för att satsa på de unga har ju tagit oss långt. Ett lag behöver erfarenhet, styrka, mental styrka, teknik, ledarskap, snabbhet osv. Finns egentligen ingenting som säger att ett lag behöver ungdomar. Ett lag behöver spelare med rätt motivation och om Cellino ansåg att Cook inte hade det och ville spela för Bournemouth så är det helt rätt att sälja honom och värva in spelare som vill spela för Leeds United. Allt jag hoppas på nu är att vi fortsätter och bygger laget på samma sätt som vi gjort hittills. Tycker våra nyförvärv är intressanta och vi har all anledning att se på dessa 50 dagar som ligger framför oss med nyfikenhet. Det värsta som kan hända är att vi säljer Taylor också och inte värvar in en spelare mer men hur troligt är det och är det verkligen någon som tror det?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2016-07-11 21:52
Ekstrand valde Leeds men läkarundersökning verkar ha satt stopp. Vad vi behöver är mittback, central mittfältare, yttermittfältare och anfallare. Alla bör gå rakt in i startelvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-07-11 21:31
Nu börjar det dra ihop sig till preseason matcher, Shelbourne på onsdag och Shamrock på lördag, tippar att alla spelare luftas, i övrigt ansluter Dallas till truppen till helgen efter EM-äventyret och smekmånad
Leeds United WhitesMOT
2016-07-11 20:23
Nähä.... Edit : Eller denna var kanske före Pope twattrade..... förvirrad :) Jonas Olsson då ?? ;)
Leeds United WhitesMOT
2016-07-11 18:18
Terry //

Det var då det och nu är nu.
Leeds United terry cooper
2016-07-11 17:51
När Mr Knowitall sa att vi inte ska sälja de bästa.
Så tolkade jag det som att vi ska satsa på de bra unga spelarna vi har.
Så att vi får fram en stabil stomme o slipper köpa en massa nya spelare om/när vi går upp.
Med allt vad det innebär.
Undra vad som är mest ekonomi i ?
Leeds United WhitesMOT
2016-07-11 17:23
blörk
Annons: