/england/leeds/forum/761.aspx/england/leeds/forum/761.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2016-05-05 21:45
@sportcarl:
Vad har jag vinklat? Så du menar att jag har något emot Cellino och Bellusci för att de är italienare? Bellusci vägrade spela för klubben förra säsongen och var inte med detta året när spelarna tackade av fansen på sista hemmamatchen. Har för mig han inte var med förra året heller men det är jag inte säker på. Därför ogillar jag honom. Återigen. Jag skiter fullständigt i om spelarna är från Egypten, Italien, England eller Guatemala. Sen om du tror att jag bryr mig om sånt så är det inget jag kan göra åt det. Hur vinkla jag t.ex Macron debaklet?
Leeds United sportcarl
2016-05-05 21:41
Linus M 21:25. Fortsätt Gärna rapportera. Ett Tips dock är dock inte vinkla allt till som du vill ha det. Nu verkar det efter Cellino vara Bellusci som är den nya hemska skurken. Och nej du har inget emot våra italienare:)
Leeds United Linus.M
2016-05-05 21:25
Sportcarl// Du får skriva hur mycket du vill, bryr mig faktiskt inte. Det jag tänker fortsätta med är dock att rapportera om vad som händer runt klubben och inte bara fokusera på matchdagarna :) Förövrigt bra att Ronaldo Viera (hur i..?) får ett tvåårskontrakt. Får hoppas han går ut på lån tills nästa säsong.
Leeds United Linus.M
2016-05-05 21:22
@sportcarl:


När har jag sagt att inte någon annan får göra sig hörd?
Leeds United Linus.M
2016-05-05 21:19
Zlatan//

Jag föddes som Leedssupporter. Har blivit lärd att gilla Leeds sedan jag började andas :)
Leeds United Zlatan,s
2016-05-05 20:35
[QUOTE=Linus.M]Alla fattar ju att jag ogillar Cellino för att han är italienare. Jag bryr mig såklart inte om vad som händer med klubben utan vill endast att som en sann anglofil ha ut allt som inte är engelskt ur klubben. Klart att jag hittar på det jag skriver här, det fattar ju vem som helst.

Mitt hat till Cellino gör så att jag inte går att diskutera med och därför hittar jag på ännu mer falska rykten och falska påståenden, så att andra också ska börja hata Cellino.

Det har ju, som vem som helst förstår, inget att göra med att jag ser en person som förstör klubben jag älskar och har gjort i 19 år.

Linus//
Född 1996, Du blir väl 20 år då i år ??
Menar Du att, Du vid 1 års ålder blev ett Leedsfan,
Jag tror Du har missat några åratal, eller ????
Leeds United sportcarl
2016-05-05 20:29
Linus M 20:14. Men är väl klart att vi som inte ser allt nattsvart måste få göra vår röst hörd och som ser andra sidan av myntet. Och har du skrivit något som inte stämmer får du nog räkna med fortsatt med att det kommer talas om för dig.
Leeds United Duke
2016-05-05 20:22
Visst jag förstår att det är tråkigt att bara läsa en massa negativt. Det positiva är att vi har 3-4 egna talanger som är bättre än de yngre vi fått fram de senaste tio åren. Det negativa är att ingen av dom har ett kontrakt längre än nästa sommar vilket innebär att dom troligtvis lämnar i sommar så enkelt är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-05-05 20:20
Kristoffer 19:52. Självklart har lite av mccormack övergången hjälp till att minska de löpande förlusterna. Men det är bara en del av det. Handlar ju om en minskning på ca 20 miljoner pund från 23 till 3 miljoner och det fick vi ju inte på långa vägar för Mccormack så det skall klubben och Cellino ha credd för . Sedan måste det ju tilläggas att det togs in spelare med i den vevan om jag inte minns fel som Silvestri. Bellusci, Cooper,Doukara Berardi bl a som kostat i transfersumman och lön . Så jag är nöjd med den ekonomiska biten och även att vi klarat av det utan att vi tappat sportsligt. Ekonomiskt får vi väl vänta till nästa år för nästa bokslut. Men de dagarna med transferembargo känns långt borta
Leeds United Linus.M
2016-05-05 20:14
Alla fattar ju att jag ogillar Cellino för att han är italienare. Jag bryr mig såklart inte om vad som händer med klubben utan vill endast att som en sann anglofil ha ut allt som inte är engelskt ur klubben. Klart att jag hittar på det jag skriver här, det fattar ju vem som helst.

Mitt hat till Cellino gör så att jag inte går att diskutera med och därför hittar jag på ännu mer falska rykten och falska påståenden, så att andra också ska börja hata Cellino.

Det har ju, som vem som helst förstår, inget att göra med att jag ser en person som förstör klubben jag älskar och har gjort i 19 år. Det har ingenting att göra med att vi nu efter runt två år med Massimo ser hans problem och varför han alltid kommer ta ett steg fram och två steg bakåt när det gäller Leeds.

Det har, såklart, till störst del o göra med vart han kommer ifrån... Inte att vi får betala någon summa över £3.5m till vår tröjsponsor för att vi bryter ett avtal i förtid och samtidigt säljer en av vår bästa spelare till West Ham för £3.7m för att han var för "greedy".

Nu ser vi fram emot Preston! För det andra i klubben står på stadiga fötter, det fattar ju vem som helst.
Leeds United Linus.M
2016-05-05 20:00
@Duke:


Vi har ju föryngrat laget, kommer på 12:e/13:e plats och ekonomin är ju stabil(??). Allt löser sig Duke. Sluta ifrågasätt Massimo :)
Leeds United Linus.M
2016-05-05 19:59
@Kristoffer:


Du har helt rätt, Kristoffer. Något även Massimo sagt, att nästa rapport kommer se värre ut.
Leeds United Kristoffer
2016-05-05 19:52
@sportcarl:


Dock innefattade det ju försäljningen av McCormack. Har för mig att det blir en större förlust den här säsongen.
Leeds United Kristoffer
2016-05-05 19:50
Med det namnet måste han vara superbra.
Leeds United Duke
2016-05-05 19:32
Linus hittar inte på negativa nyheter om nån tror det. Kan ju berätta att Evans troligtvis gör sin sista match på lördag sorgligt nog. Vem ska göra det bättre?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-05-05 18:26
@sportcarl:


Testa att läs innehållet istället för att fokusera på vad hemsidan heter :)
Leeds United sportcarl
2016-05-05 18:20
Jaja nu blir vi länkade till sidor som I hate Leeds.
Leeds United Linus.M
2016-05-05 16:03
Steve Evans är nog en dead man walking som föregående tränare.
Leeds United sportcarl
2016-05-05 15:05
Ja du Linus det går nog att vända på allt. Och du som skrev att det tidningarna skriver är sant. Konstigt att när de skriver något du inte gillar så går du till andra källor. Siffrorna jag nämnde var från sista bokslute och från YEP. Du kan nog vända på att vår tabellplacering är sämre än de 2 sista åren. Och du kan nog vifta bort Steve fucking Evans och ditt påstående I oktober att i december när vi ligger sist kommer han bli sparkad .
PS har du någon gång varit stark nog att medge att du haft fel på detta forum DS
Leeds United Linus.M
2016-05-05 14:56
"The position has also been helped by net player profits of 9.8m over the course of 2015 which has significantly improved the overall loss position. This however isn't a sustainable source of revenue and the operating position of the club can't rely upon this to provide support over the long term, not least because as mentioned above, the sale of our best players make it increasingly difficult to mount a promotion challenge and ultimately lead to further pressure on attendances and turnover."

Kolla länk för att läsa lite om vår så "stabila" ekonomi.
Leeds United sportcarl
2016-05-05 14:40
Som någon skrev i oktober när Steve "fucking " Evans tog över. Att Cellino skulle sparka Evans i december när vi låg sist. Blev ju inte riktigt så. Vi ligger på en 12 :e plats. Och ekonomin som var så katastrofal där minskade vi de löpande förlusterna om jag inte minns fel med 90%, remarkable som YEP skrev, från tror jag 23,9 milj pund till ca 3 miljoner pund.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-05-05 13:41
terry cooper// Skjuts det på budbäraren men inte på den som har ansvaret? Wow.. jag tycker mig endast se att det skjuts på den som har ansvaret då runt 95 % av allt som skrivs här inne handlar om Cellino och hans katastrofala styre av Leeds United. Enligt mig är det inte så katastrofalt. Framförallt eftersom jag inte sitter och läser igenom varenda liten skrivelse och Twitter inlägg som har Cellino skrivet i det. Det hjälper en hel del måste jag säga. Folk verkar tro att Cellino gör Leeds till en laughing stock. Det stämmer ju inte för ingen bryr sig om Leeds längre och det är knappast Cellinos fel, snarare tvärtom. Att han är en galning är nog snarare positivt ur en mediabevaknings synvinkel. Jag ser till resultat och då ser jag en klubb som är stabil ekonomiskt och ett lag som ser starkt ut och inte är alls långt ifrån att vara slagkraftigt. För mig är det det viktigaste. Ekonomin som nummer 1 och laget som nummer 2. Där har vi gått framåt och vi är nu till sommaren cirka £10m från att vara en kraft att räkna med. Jag kan blunda för att Cellino anställde Hockaday för 2 år sedan, jag kan blunda för sparkningar och citat som kan vara tagna ur sitt sammanhang och som sagts bakom stängda dörrar. Jag kan blunda för något löfte om ett köp av Elland Road också om det visar sig att Cellino satsar till sommaren och ger oss ett lag att vara stolta över. För mig är det så jävla skönt att fortfarande ha denna förhoppningen och att samtidigt känna att om Cellino inte vill detta utan känner att han tröttnat, ja då får han gärna sälja i så fall och då hoppas jag på nästa ägare istället som enligt alla "Cellino hatare" kommer bli så otroligt mycket bättre. Det är skönt att känna så här. Att samtidigt som man har förhoppningar så vet man också att det kanske kommer finnas alternativ senare. Finns dom som borde testa.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zlatan,s
2016-05-05 13:01
TC
Ja ja det gör ja mä, tvättar staket o klipper gras.
Bara lite fiesta, siesta, ibland.
Inte en jä.el eller hjälpreda syns i buskarna,
budbärna får man inte desarmera, men hur komma till skott,
pansarvagnarna är ointagliga, och vem säljer robotar till
oss, nu menar ja inte sån som ja har, utan såna som har
eld i baken......som gör verkan, tror Du förstår vad ja mean,:)
Leeds United terry cooper
2016-05-05 12:27
Zlatan //

Kommer mera men inte än.
Håller på med annat.
Städar , trädgården mm
kanske ikväll eller i morgon........

Okay då. En lite teaser...
Att det skrivs mer negativt om Leeds , än det skrivs mer positivt , kanske beror på något ??
Känns som det skjuts på budbäraren , inte på det/den , det egentligen handlar om.
Leeds United Zlatan,s
2016-05-05 11:37
hum,hum,tc,
vi kan väl ta en,blues,
gillar de ser Du.....
Leeds United terry cooper
2016-05-05 11:16
Ingen vore gladare än jag om vi slapp alla j-vla negativa inlägg från Linus........
Leeds United Zlatan,s
2016-05-05 10:08
Ligger forumet i,dvala, vilken tavla,
allt är tyst o stilla, vilken villa,
snart så vaknar alla, till sans,
tala om elegans,
på lördag kommer vår tur,
då förbytts,mollet, till dur!
då kan vi lugnt, ta oss en "tupplur."
Leeds United Linus.M
2016-05-04 17:48
Räknade lite dåligt... Bättre att kolla länken för sammanfattning.
Leeds United Linus.M
2016-05-04 17:46
Belluscis kontrakt för er som vill se. Kolla länk.

Simon O'Rourke ?@simon_orourke 23 minför 23 minuter sedan
Forgetting whether the stats tell the true story or not, the bigger picture is whether other LUFC staff are impressed by Bellusci's antics.

Simon O'Rourke ?@simon_orourke 22 minför 22 minuter sedan
I got the answer to that this afternoon, in the form of a photo of Bellusci's contract, sent to @2900Miles by a club employee.

Simon O'Rourke ?@simon_orourke 21 minför 21 minuter sedan
Every time @2900Miles is sent a leaked document, we question whether it can hurt the club. Most don't make it to the public for that reason.

Simon O'Rourke ?@simon_orourke 18 minför 18 minuter sedan
But for Bellusci to refuse to play, refuse to show appreciation to the fans who pay his wages, then post that crap? Deserves no protection.

Simon O'Rourke ?@simon_orourke 10 minför 10 minuter sedan
For this season alone, @peppe_ele will walk away with £17369 per week. That is paid for by the very fans he refused to acknowledge.
Leeds United Linus.M
2016-05-04 15:25
Two weeks in, nearly 4x as many #lufc Season Tickets have been sold compared to this stage last year, including almost 700 new applicants. Total 2016/17 Season Ticket sales passed the 2,500 mark earlier today, compared to just over 600 after two weeks of sales last year. #lufc Ska bli spännande o se hur många det blir tillslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: