/england/leeds/forum/754.aspx/england/leeds/forum/754.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-06 17:21
Perfekt att Murphy försvinner! Helt överflödig.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-06 14:02
Kanhända en del inte kan eller vill släppa Cellino :). I övrigt så är Luke Murphy på lån säsongen ut till Burton. Hoppas även att Diago kan säljas/lånas ut och frigöra pengar till förstärkningar.
Leeds United Linus.M
2017-01-06 13:27
Zlatan//

Radrizzani är väl vår framtid? Jag menade att jag och Thom inte ska bråka om vad vi tycker om Cellino. Måste ju kunna prata om vår ägare som äger klubben, det är ju där alla beslut kommer ifrån. Sen kan man sluta bråka och hålla en normal dialog.

Som jag skrev, du behöver inte läsa länken!
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-01-06 12:22
@Linus.M:


//Linus
MÅNGA, fina löften..........
och LÄNKEN, motsade inte löftena på något sätt, ingenting om den fördömde
Massimo Cellino, bara fokusering på Leeds framtid.....coolt !
Leeds United Linus.M
2017-01-06 09:25
För er som vill läsa om Cellino och Radrizzani kan ju ta en titt på länken. (Ni som inte vill läsa, läs inte ;) ).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-05 22:29
nu börjar det låta som jag önskat länge, bort med fokuseringen på Cellino vara eller inte vara, allt ont eller gott han gjort, om han leder oss mot league one eller PL.utan fokusera på verkligheten och nuet och att vi har en jättechans att nå PL. utan tvekan bästa säsongen sedan vi lämnade league one .
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 22:08
Linus//

Tack för det inlägget! Håller med dig 100 %

MOT, always!
Leeds United Linus.M
2017-01-05 21:57
Thom// Som du själv skrev för några dagar sedan. Låt oss glömma Cellino. Nu är han snart ett minne blott ändå. Spelar ju mindre roll om vad du/jag tycker han gjort för klubben eller inte. Låt oss fokusera, för en gångs skull, på laget och hur vi faktiskt presterar. Ser hellre att vi bråkar om Dallas ska starta eller inte :) Sen ska självklart Radrizzani dömas utifrån vad han faktiskt gör. Visar han sig vara en idiot så ska han också få höra det, dock tror jag att vi kommer slippa säga det. Som jag sa innan, låt oss njuta istället och sluta bråka. Gå med i LUSS, stöd det jobbet Robin med flera gör och låt oss bli "United" igen. Unga som gamla. Nu åker vi, MOT Premier League.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-05 18:22
Kiruna// Jag har aldrig varit gladare när det gäller Leeds. Förutom Bristol Rovers matchen möjligen. Nu ser jag äntligen en lugn och organiserad framtid med Leeds och inte ett ständigt kaos. Det är värt att glädjas åt, samtidigt som Monk har gjort underverk med spelartruppen. Låt oss njuta :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kiruna Roger
2017-01-05 18:13
Linus M Han kanske inte har pengarna att göra Leeds till en PL klubb men han har fått oss dit vi är nu. Är inte du glad över det? Vi är femma, publiken har hittat tillbaka. Jag är glad över det. Vet hur det känns när ens favoritlag går i graven men återstuppstår efter 27 år igen. Bjuder på ett klipp över ett underbart ögonblick som skedde i Kiruna i december. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/marcusleifby/article24038552.ab
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-05 18:05
Smiter in lite snabbt.

Radrizzani har en option att köpa resterande 50% i sommar. Priset kommer bestämmas beroende på om vi går upp i PL eller inte. Så Cellino är snart helt borta.

Låter som att Ivan Bravo kommer följa med Radrizzani in i klubben också. Se länk. Lite skillnad mot Cellinos "Andrea the furniture salesman".

Vi är påväg mot nya höjder, spänn fast er.

(Kiruna Roger; Cellino har inte pengarna. Det är exakt därför han säljer nu).
Leeds United sportcarl
2017-01-05 17:56
Kiruna Roger 16:55. Jag ser också ljuset i tunneln. Med eller utan Cellino eller med Cellino som 50% ägare har vi en jättechans till minst play off och även uppflyttning via kval eller direkt. Det är där mitt fokus ligger och hoppas detsamma hos ägare.ledare,spelare och fans
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-05 17:52
Härligt med ett forum som lever igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kiruna Roger
2017-01-05 17:49
Förstår inte riktigt all negativitet kring Mr C och Leeds som råder här på forumet. Ska vi inte glädjas när vi går bättre än på år och dar, publiken har hittat tillbaka och bara det är ett gott betyg tycker jag i alla fall. Mr C har pengarna och makten så visst ska han ha cred för det hela. Jag njuter för fulla muggar och tror att det blir än bättre. Skönt att inte ha känslan "det blir bara värre" kvar. Typiskt att det inte blir någon Luss-resa för mig i år nu när det går bra. MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2017-01-05 17:48
Hallo där!

Ser ut som jag har missat en hel del här inne på sista tiden. Synd jag gillar när det går het till i inläggen här inne.
Men jag trodde att i takt med framgångarna skulle vi dra åt samma håll allihopa. Jag kan inte säga åt någon att tycka si och så. Men vad fan vi har kört 25 omgångar, stämningen på Elland Road har inte varit bättre på många, många år. Det är på väg att bli nästan fullsatt i varje match. Trots jag är Dansk så släpar jag med min stora Svenska flagga till matcherna och är Svensk när jag är där. Vi är jävligt omtyckta i Leeds just nu.
Vi har en trupp som kanske inte är den bästa, vem vill inte ha världsstjärnor i sitt lag, men vi har just nu ett lag som står upp för varann och kämpar till slutsignalen. Tror inte ni jag har spytt min galla över Green i början av säsongen, när man står 5 meter bakom honom och han drällar in bollarna. Philips har get mig hjärnblödning 10 gånger redan den här säsongen och jag har trott att nu är vi färdiga som lag igen, som de 5-6 senaste säsongerna vi har lämnat bakom oss. Men nej, nej. här har vi grabbarna grus, som står upp för varann och en tränare som trots han också har fått kritik ifrån inte minst mig, står på sig och körde vidare och visst har framgångarna kommit, därför att spelarna har växt med uppgiften. Här finns ingen saknad efter Byram eller Cook. Mowatt är och förblir en bänk spelare hos Leeds. Visst blir jag lessen om Taylor lämnar oss, men vi överlever det också. Berardi blir nog bättre och bättre om han får fortsatt förtroende, det som han saknar i offensiven, kanske han kan ha i defensiven istället.
Jag har varit över en del gånger redan den här säsongen och ingen och då säger jag ingen har pratat ett enda ord om Cellino. Men han åker ju på en 18 månaders avstängning nu om en månad, så tror fan han vill ha in någon som har koll på hans pengar åt honom.
Jag är otroligt impat över at han är kvar," Hartey skrev ett bra inlägg tidigare" Jag var över när det var som absolut värst förra säsongen med ljuspel på läktar väggen utanför Elland Road. Om jag skulle jämnförra Cellinos köp av Leeds med ett eget köp. Då skulle det nog bli något så här. Att jag köper en riktig fin och gammal Amazon som blänker både ute och inuti. Man köper den lite efter utseendet, men så fort man har kommit runt hörnet efter att ha betalt och åkt iväg, börjar bilen hosta och spy ut svart rök, vinruta torkaren som såg ny och fin ut fungera inte, det ärt hål i botten i bakluckan, man borde kanske ha kollat upp bilen bättre innan man köpte den, men den såg ju så fin ut, där den stod i solskenet. Hade jag gjort det köpet, hade jag sålt fanskapet direkt och varit skit arg och besviken på mig själv. Cellino har säkert varit både lessen, arg och säkert skitförbannat på sig själv över att ha köpt Leeds. Sålde han till första och bästa för sedan att smita? nej han har stannat och tagit sitt ansvar, trots han har blivit dragen genom all smuts som finns av både fans och myndigheter.
Hats off for Cellino.
Visst vill man ha nya spelare nu när fönstret öppnar, men i ärlighetens namn, så tycker jag Leeds ska vara lite återhållsamma med det just nu, vi är lite svaga i försvaret om någon av Bartley eller Jansson blir skadat eller avstängt, det såg vi nar Bartley var borta nyligen och visst skulle det vara kul med en ny Beckford där framme. Men vi gör mål i matcherna, våra mittfältare och inte minst Bartley och Jansson är hyper farliga där framme vid fasta situationer och träbenet gör ju faktiskt en och annan balja, han kommer nog upp i över 25 mål denna säsong och det är godkänt tycker jag.
Så ska vi handla, ska vi handla 1 eller 2 kvalitets spelare det räcker, lämna ifrån oss det sista av det dödkött som finns kvar i form av Murphy och gänget.
Så fram med klapphattarna och ner med ölen, lär er Jansson sången, så kör vi så det ryker och syns i PL nästa säsong.
Om ni tittar på matchen mot Derby nästa fredag, så står jag där bredvid målet på South Stand och sjunger med så det ekar över Leeds som i forn stora dagar
Vi har fått nya hjältar, som står upp för sitt Leeds.
MOT på er där ute, glöm inte att det fortfarande finns platser kvar på resan i februari. vi är runt 80 pers. som ska över och ha så jävla kul tillsammans. Jag glädjer mig till att möta er allihopa igen. Det är vänner som man egentligen bara kan drömma om bland fotboll fans. Så tack till Käkönen, Sundberg som bjuder på fina reasturanger., ZZ, Per, Lars Åke, Bremner; Zwämpa, Sjöbom, Hartey, Segerman, Ahlis, Gustav, Leila,Emil, Adde, min förstående fru och alla ni andra som jag inte har nämnt vid namn. Jag saknar er!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 17:02
WhitesMOT//

*Tar åt mig hur mycket som helst*
Leeds United Kiruna Roger
2017-01-05 16:55
Det är länge sedan jag känt så här positivt kring Leeds, möjligen när man gick upp från League 1 till Championship. Åren däremellan till oktober 2016 har varit konstgjord andning där man har svävat mellan hopp och förtvivlan. Nu verkar det som att man har hittat rätt och är på väg efter rätt spår. Nu ser jag ljuset i tunneln och denna gång är det inte tåget. Den som är arkitekten bakom detta måste ju ändå vara Mr C. Ska bli spännande att se vad vi får för extra resurser nu när han har sålt halva klubben. Känns konstigt det här, man är ju van att vara en motgångssupporter :-) Ha ett fint 2017, det här känns bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-01-05 16:35
@¤Thom Mattsson¤:


"Antagligen ser du det inte själv eller så..."
Leeds United terry cooper
2017-01-05 16:30
Thom //

" WMOT ,Linus, lufc4ever och terry cooper har väl i mångt och mycket gett varandra näring och stöttat varandra genom dessa "svåra tider" under tyrannen Cellinos tid? "

Fattar du inte varifrån vi fått " näringen " , så är det ingen ide att diskutera det hela.
Vi avslutar där.
Leeds United terry cooper
2017-01-05 16:21
Thom //


Återigen.
Det var inte jag som sa de orden om vad som skulle fixas i klubben o utanför den , utan Mr C.
Skulle väl vara rätt enkelt åxå.
Köpa klubben ena dagen ER några dagar senare.
Samt vara i PL 16/17 osv osv mm mm.
Tyckte att det skulle bli intressant o se hur Mr C skulle lösa allt.
Vet inte vad man ska säga om någon som gör sådana uttalanden o inte kan backa upp dem ?
Lovar saker man inte kan hålla ?
Jag skrev åxå många hundra mille. 300-400 kanske.
Fantasi summor ??
Visst.
Kanske.
Billigt hade det inte blivit men det trodde man ju Mr C åxå skulle fatta.
Jag kanske räknar som en kratta men då är jag inte ensam isf.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 16:15
WhitesMOT//

Du är rolig måste jag säga. Det ger jag dig :)
Leeds United sportcarl
2017-01-05 16:12
Jakolo16:02. Ta kontakt med någon som ni känneroch som är medlem Leeds United som beställer direkt när biljetter släpps
Leeds United sportcarl
2017-01-05 16:09
Sandlåda.. Inget är förändrat ochn ingen har ändrat åsikt. Procellilo eller anticellino. Får väl vara någon neutral att avgöra vem som skriver värst eller kanske bägge sidor är lika fula i mun. Om det är för mycket "okay" här. Eller "hahaha" där. Hoppas soppan är slut nu och huvudfokus ligger på att sluta leden och se att vi har världens chans till minst play off och uppflyttning. Skall man räkna procent så är det väl mellan 25-50%
Everton jakolo
2017-01-05 16:02
Hej pågar och töser!
Jag och brodern min tänkte dra till Leeds och kolla in Pontus och funderar lite kring detta med biljetter. Vilka alternativ skulle ni rekommendera om man vill köpa tidigare än två veckor före aktuellt datum (på hemsidan)? Och man inte vill bli ruinerad vill säga.
Matchen vi funderar på är Brighton 18/3 och den lär vi bli slutsåld?
Leeds United WhitesMOT
2017-01-05 15:46
Såklart det är din rätt att tycka att man har fel. Problemet är att du har inte känslan att påpeka det på ett sätt som känns respektabelt. Du har i alla år, oberoende vem du hamnat i diskussion med använt den arroganta och lite överlägsna stilen i försök att vinna debatten. Ett litet " Okay...." här eller " Intressant... " där smygs in när argumenten är slut. Antagligen ser du det inte själv eller så tycker du man är löjlig på denna punkten också. Offerkofta eller inte :))

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 14:56
terry cooper// Om du verkligen trott på att Cellino skulle köpa spelare och investera £300-400m i klubben under en 2 års period så förstår jag som sagt att du är besviken. Jag kan inte diskutera med någon som har dessa siffror i sitt huvud, det går liksom inte. Fantasisummor skulle man ju kunna säga men enligt dig verkar det fullt rimligt och något Cellino verkar ha lovat oss. Vi slutar där helt enkelt... WhitesMOT// Du skriver att du inte får kritisera eller vara "negativt" inställd till Cellino. För mig får du skriva hur mycket skit du vill om honom men det är väl min rätt att tycka att du har fel i en det du skriver och likaså tycka att du är för negativ när precis allt som sker med Leeds går i rätt riktning? Du/ni är så snabba med att ta på er offerkoftan. Ni snyftar lite och tycker synd om er själva när ni får lite mothugg från ett par stycken här inne. Det är ju löjligt. Du, Linus, lufc4ever och terry cooper har väl i mångt och mycket gett varandra näring och stöttat varandra genom dessa "svåra tider" under tyrannen Cellinos tid? När jag eller sportcarl exempelvis försökt se saker positivt, försökt säga att vi inte kommer åka ur när domedagsprofetiorna kommit fram igen så fort vi förlorat en match så har diskussionen blossat upp direkt om hur hemsk Cellino är och hur allt är hans fel. Nu, när resultaten har kommit, han har blivit mer tillbakadragen, anställt Monk, gett han de spelare han behövt (även om flertalet spelare var här INNAN Monk ens kommit till klubben), inte sparkade honom när det blåste snålt i början av säsongen trots att folk var säkra på det här inne och vi ser ut som en seriös utmanare om att gå upp - ja då har Cellino ingenting med det att göra?! Du skrattade så fint i ditt senaste inlägg så tillåt mig göra detsamma: HAHAHAHAHAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-05 12:07
Hur som helst så har vi en bättre trupp o placering i tabellen nu, som är bättre än på många år.
Marching On Together Gubbs
Leeds United terry cooper
2017-01-05 09:40
Thom// Är inne o läser på LUSCOS o där har man synpunkter på vad skulden är eller inte är. En del säger att den inte är så stor medan andra säger att den inte minskat värst mycket. Men du har säkert någon bra länk ? Många hundra mille. £300-400 kanske. Klubben kostade runt 30m Priset på ER var väl runt 50m Skulderna var ju rätt stora eftersom vi blödde så. Ska vi hugga till med 50m. Bygga nytt TA. Säg 50m. Ett nytt lag. Vad hade vi för spelare då , som var något för avancemang. McCormack , Byram , Cooper , Cook. Säkert någon mer. Säg att vi behövde minst 15-18 stycken spelare av hög klass. Troligen mer spelare o kanske dyrare åxå. Klass kostar o ska det gå på två säsonger så .... Snitt pris 5m = runt 70m. 30+50+50+50+70=250. Återigen det var Mr C som gjorde uttalandena om ER mm o hur bra allt skulle bli. Inte jag. Du har säkert många bra länkar åxå Till allt det positiva som Mr C har gjort det senaste halvåret:)
Leeds United WhitesMOT
2017-01-05 08:58
"Vill man fokusera på annat så är det upp till var och en."

HAHAHA

Och lik förbannat är det precis det som hela tiden folk med annan syn på det hela inte får göra utan att det ska skrikas " Faaan vad ni är negativa !! "

Du behöver inte säga förlåt för du menar det ändå inte. Du kan inte bullshita en bullshitter.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 07:01
terry cooper//

Kan du länka till de artiklar/bevis som säger att vi fortfarande har skulder?

Hur beräknar du de £300-400m om man får fråga? Du menar att vi skulle köpa spelare för mer än någon klubb i världen? Ja, jo... men det är ju troligt. Om du på allvar trodde att Cellino skulle investera dom pengarna så förstår jag att du är besviken.

Cellino är en affärsman, och det ser vi ju idag då klubben är i bättre skick än den varit på väldigt många år. Men det är inte Cellinos förtjänst såklart. Inte heller att spelartruppen är bra nog att utmana om att gå upp i Premier League.

Nä, viktigare då att fokusera på att vi inte köpt Elland Road än för det hade nog tagit oss upp i Premier League.
Annons: