/england/leeds/forum/746.aspx/england/leeds/forum/746.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lufc4ever
2015-12-02 17:19
@Leeds så klart!:


Jag vet ett par saker men jag vill inte strö mer salt i såret så jag håller det för mej själv :))
Leeds United Kristoffer
2015-12-02 16:50
Hasselbaink är på väg att ta över QPR. Vi borde ha satsat på honom.
Leeds United Leeds så klart!
2015-12-02 13:48
Jag trodde inte livet kunde bli sämre....
Mitt favoritlag i Spanien har i dag fått ManUre-bröderna Neville som Head/Ass Coach.
Nu saknas bara att MFF tar in någon avdankad ManUre-spelare som Bojan efter Hareide.

VAD F-N HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETTA????
Manchester C Laane
2015-12-02 12:01
Hej på er,

Jag ska titta på Leeds- Hull nu på lördag med ett gäng vänner varav den ena är ett stort Leeds-fan. Vill såklart få till en så bra uppladdning som möjligt innan match och undrar därför om ni har ni några pubar som ni vet en del fans hänger på innan eller något annat ställe som kan tänkas vara värt att ta en titt innan/efter match.

Tack på förhand
Leeds United Ballsmash
2015-12-02 11:58
Vi vann mot scums en gång för att senare få storstryk mot Swindon..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-12-02 00:12
Robert Snodgrass kom in som inhoppare för Hull idag också. Härligt om han är fit for fight på lördag...
Leeds United Duke
2015-12-01 22:18
Hull spelar jämnt mot Man City. Krävs en bra insats på lördag för att den ska bli poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-12-01 20:23
@Rob.:


Jag hör vad du skriver och håller väl egentligen med. Tyvärr är tiden med leråkrar, blodiga skenben och packade träläktare ett minne blott. Och vi kommer aldrig få tillbaka det.

Själv tror jag fotbollen håller på att toppa just nu vad det gäller pengahysterin. Bubblan kommer att spricka och försätta många klubbar i rejält trubbel. Vet många vänner och arbetskamrater som brukar säga det är för mycket fotboll numera. En del har sagt upp sina abonnemang för att det har blivit för mycket. Du kan snart få toppfotboll varje dag i veckan och det mesta av den är helt själlös. Framförallt Champions league. Man ser liksom inte fram emot lördagarna som man gjorde med tipsextra för.

Men för vår del hade det iaf varit trevligt med nåt mitt i mellan. Nåt som kunde hålla oss på PL nivå men ändå inte göra oss till världens plast. Iofs så är plast bättre än ren skit som nu. Plast kan man iaf polera upp. Det går inte med skit.
PeLa
2015-12-01 18:26
felet från grunden är fortfarande Cellino hur tråkigt eller många gånger folk har sagt det! jag har sett hur han har skött och förstört Cagliari, han ser bara till sig själv och har bryr sig väldigt lite om klubben och supportrarna vilket aldrig brukar sluta bra! tex så håller jag även på juventus som hade samma problem med värdelös ledning och folk som bara var intresserade av pengar och inte förstod fotboll , en klubb behöver en ägare som brinner för klubben och är villig att offra lite av sina egna besparingar då det krävs!
Postat via SvenskaFans-appen
PeLa
2015-12-01 18:17
f
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-12-01 17:29
Jag hoppas Botaka får starta på lördag. Vi behöver fixa en ny dimension i anfallet. Vi kan prata jättemycket om uselt försvar osv men vi släpper faktiskt ofta bara till 1 mål. Men så länge vi inte gör mål framåt så vinner vi inte. Vi behöver en till match där vi dunkar in en 3 kassar.

Med facit hittills i hand så är jag besviken på Wood. Jag trodde verkligen mer PP honom. Han ser bara klumpig ut. En lite bättre version av Morison. Ante är bra men gör på tok för lite mål. Inte den man skall luta målskyttet på direkt, mer framspelningar ( om han nu passar )..

Hoppas Evans har något ess i rockärmen för något måste hända med anfallet. Snart vill jag se Mulhern M.fl få chansen om inget händer.


MOT - jämt
Leeds United terry cooper
2015-12-01 16:19
Hoppas Hull får en riktigt tuff match ikväll
Leeds United Linus.M
2015-12-01 14:30
Vi kommer nog inte bli ett topplag i PL på 10-15 år ändå. Mitten/bottenlagen i PL har ju hängivna fans, vilket jag även tror vi skulle ha om vi låg där.

Championship är förjävligt.
Leeds United Rob.
2015-12-01 14:16
@lufc4ever:


Det är med blandade känslor man läser det där. En del av mig vill att vi ska spela i Premier League, men den andra tycker att Championship kanske vore roligast trots allt. Vill vi ha svindyra priser (PL) och en knäpptyst arena med massa turister på läktarna? Fotbollen har tappat lite av sin charm pga alla pengar :(
Leeds United lufc4ever
2015-12-01 11:05
Det gör så förbannat ont att läsa om sånt här. Det kunde varit vi. Om det inte varit för en bunke skojare på vägen.

När ska någon ordentlig se vår potential ??
Leeds United Hartey
2015-11-30 17:53
Vi har lika bra eller bättre spelartrupp än vad andra lag har i Championship.Vi har inte sämre managers än andra.
Allt gick ganska OK tills Adam Pearson lämnade klubben. Vi behöver stabilitet med seriösa ledare. Skulle Cellino sälja idag så skulle jag inte kräva 4-5 vinster i rad och direktuppflyttning. Leeds har haft mångas bra chairmans som Fotherby och Silver. Chairmans som vet hur man leder en klubb och skapar sammanhållning. Orkar inte längre att höra om att det skall bli protester mot Cellino han gör ju totalt som han vill ändå. Antagligen väntar han ut och säljer inte förrän i mars och då har han sabbat januarifönstret än en gång.Än en gång, det är ägarna som är Leeds problem, hjälper inte att han kan spela Hey Joe, han är för labil för att leda en klubb i England

PS bates var värre...
Leeds United Linus.M
2015-11-29 23:27
En ljuspunkt i mörkret är att vi nu är 93 st medlemmar i LUSS!

MOT 100... Och snyggt jobbat Rob(in) :)
Leeds United Rob.
2015-11-29 22:41
Hartey,

pm
Leeds United terry cooper
2015-11-29 17:31
@Tobbe O:Han hade alltså rätt Evans , det behövs inte 5-6 nya ,det behövs mer än det..........
Leeds United Bo$$e V
2015-11-29 13:45
Det finns inga matcher på Leedstipset!
Leeds United lufc4ever
2015-11-29 13:13
Evans är här på lånad tid. Precis som Rösler. Precis som Redders. Precis som Darko. Precis som....

Felet ligger inte vem som står i dugout eller vem som är på planen. Sen kan folk hävda vad dom vill. Har du inte stabilitet i en organisation så tar du inga kliv framåt. Behandlar du inte dina kunder med respekt så säljer du inte din produkt. Behandlar du dina anställda som skit så kommer dom inte prestera.

Division 1 känns sjukt nog som vårt enda hopp att bli av med varbölden som håller oss tillbaka. Men även det hoppet känns litet.
Leeds United Tobbe O
2015-11-29 11:24
Rösler fick massa kritik och många ville ha bort honom när han sa att vi inte var tillräckligt bra för playoff. Vad ska man då säga om Evans uttalande till BBC? "I don't think we have that many good players and we certainly don't have many very good players at this level.' Det är möjligt han har rätt men poängen är att om Röslers uttalande var negativt för spelarnas tro på sig själva, vad är då detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Becks#9
2015-11-29 02:56
Det handlar inte om tränaren. Förstå det! En del klarar inte av pressen att bära Leedströjan helt enkelt. Så tror jag att det är iaf. Inte tränaren.
Leeds United Zlatan,z
2015-11-29 00:50
Lufc4//
VÄNTAR till i morn att svar.
Håller med dig om den lille förr !!
Nu ska jag gå to bed end dream about
Leeds alla fans;)) you tooo
Leeds United lufc4ever
2015-11-29 00:42
@sportcarl:Och vem har bet dig svara på dessa frågor ??? Vad har jag missat här ?

Jag frågade dej när du tycker det är nog. Svaret verkar jag ha fått i ditt 23:33. När Massimo är bort så är det nog. Innan dess vet du inte.
Leeds United lufc4ever
2015-11-29 00:33
@Zlatan,z:


Och det är just denna inställning till det hela som får det att bubbla i mej. Yes jag är inte mer korkad än att jag förstår att det är en väldigt liten chans att den lille mannen kan rubba den store.

Men samtidigt visar historien att det går. Det finns åtskilliga exempel på det. När den lille fått tillräckligt med skit så har han rest sig upp och iaf fått den store att lyssna. Att resonera. Att inse att det går inte bara att köra sitt egna race. Inom just fotbollen kan jag kanske inte komma med ett klockrent exempel men i övriga samhället finns det många exempel. Det bästa är fackföreningarna och deras framfart.

Vi kan vara sosse eller moderat. Det spelar ingen roll. Är man vad vad jag kallar liten man så går det inte att argumentera emot vad fackrörelsen har gjort för oss. Perfekt ? Absolut inte men alternativet innan denna rörelse var mer eller mindre slaveri. Jag ser många liknelser när det kommer till Leeds United och hur vi som är Leeds United blir behandlade. Just nu är vi slavarna som år efter år luras och sväljer betet. Vi kan vänta på den vite riddaren eller vi kan säg det räcker nu. Själv har jag slutat vänta.
Leeds United Linus.M
2015-11-29 00:31
Fansen till Swansea och Barcelona, för att nämna några exempel, har något att säga till om.

Vi Leedsfans kanske är annorlunda. Vad vet jag...

Låt oss stå bakom Cellino och alla hans beslut! Vi ska INTE klaga!

Mer Nordkorea blir det ju inte...
Leeds United sportcarl
2015-11-29 00:18
zlatan z 00:08, äntligen ett inlägg ur ett annat perspektiv,och att jag slipper svara på frågor som är omöjliga att besvara,är som om jag skulle fråga när avgår cellino? när går vi upp? vad heter nästa ägare osv osv, så ta gärna över här nu zlatan
nu så är det ny dag och ny vila inför vinterns första julbord som skall låtas sig väl smakas
Leeds United lufc4ever
2015-11-29 00:14
@sportcarl:


Må så vara men det är också därför jag menar att han tog vatten över huvudet. Han hade inte resurser att rädda skeppet utan tog ett desperat beslut för att få in pengar. M.a.o han öppnade dörren för asgamarna och den som bet störst var Bates.
Leeds United Zlatan,z
2015-11-29 00:08
Vad är så svårt att förstå?
Tur man är så, korkad som man är !
ALDRIG har jag inbillat mig,att, jag som ett, LITET FANS, skulle ha NÅGOT, att
säga till om, i vårt,LILLA, paradis- Leeds United!!
Har någon liten människa, något att bestämma över t.ex. på jobbet??
Vi,fans, är endast, en grupp som hejar, när det går bra, och buar när det låter,
ungefär nu som på forumet,.
Hur många ggr har många trott, att bara vi får en annan ägare så blir det BRA
ALLTING!!
Vi har nu sett det mesta av nya ägare,som alla har misslyckats.
Och hur fortsättningen blir, det kan inga fans bestämma, något om !!
Det är den som äger klubben, som har chansen att skapa något hållbart !!
Att drömma sig till PL är nog långt borta, för Leeds i dagsläget !!
Jag tycker inte det är svårt att utläsa vad någon här på forumet skriver, hur de skriver, eller formulerar sig.
Någon drömägare till en fotbollsklubb, går nog aldrig att hitta. I så fall måste han själv vara bolltokig,men the money, är nog dennes första intresse,som
alla andra pengakå.a ,stinna ,gubbar i större sammanhang.
Annons: