/england/leeds/forum/728.aspx/england/leeds/forum/728.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2017-01-30 14:42
@Norman Hunter:


Ska dock sägas, som tillägg till mitt nästsenaste inlägg, att det verkar vara hyfsat sannolikt att det faktiskt hinner bli klart innan fönstret stänger.

Låt oss hoppas att så är fallet.
Leeds United Linus.M
2017-01-30 14:36
Alfonso Pedraza är så gott som klar nu verkar det som. Pep Clotet har börjat följa honom på Twitter, behövs det mer än så? ;)
Leeds United Linus.M
2017-01-30 14:36
Norman//

Jag vet att Pontus vill signa nu och inte till sommaren. Det handlar snarare om andra parten som är svår att få tag i...
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 14:31
Linus//
Thom//

Det finns ju ett stort symbolvärde i att göra Pontus "signing" offentlig. Jag bara spekulerar i varför det inte har hänt då det enligt uppgift är klart. Förmodligen för att det finns intresse från en, eller mer troligt, båda parter att vänta med att göra det officiellt till sommaren. Men det kan ju hända innan tisdag också...
Leeds United Linus.M
2017-01-30 14:12
Norman//

Kontraktet är redan färdigställt. Priset vi ska betala för honom är redan färdigställt. Allt är klart, förutom själva bläcket på pappret.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-30 14:01
Linus// Jag förstår inte heller varför vi ska vänta med Janssons övergång till sommaren. Hade tyckt att det gett en klar indikation från klubbens sida att gå ut med att Jansson signat ett 4 års kontrakt nu. Det hade varit okey tycker jag om man gått ut och sagt att Jansson är klar som Leeds spelare men att kontraktet först börjar gälla till sommaren dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 13:58
@Linus.M:


För Pontus kan det bli bättre då han kanske kan få ett bättre kontrakt, i synnerhet om han har spelat upp oss i PL. För vår del kan det ju vara så att Torino betalar delar av hans lön den här säsongen och då spar vi ju några £ på lönen fram till sommaren. Det kan ju till och med vara så att de pengar Leeds sparar på att betala en lägre del av hans lön till sommaren får Pontus som en sign-on när han skriver på, etc etc OBS! bara spekulationer från min del men det är inte särskilt svårt att gissa fram några olika varianter där båda parter tjänar på att vänta.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 13:45
terry cooper//

Är det så att man bara har ett alternativ så jobbar man väl på det så länge som möjligt men nu tror jag inte att det är så. Monk har ju själv sagt att han inte vill förändra för mycket just nu samt att han bara vill ha in nån som kan hjälpa gruppen. Ledarstaben ska ju dessutom ha listat några alternativ så jag antar att det är dessa det jobbas med och jar tror inte Mowatt hade släppts om det inte var spelare på väg in, men jag kan ha fel...
Leeds United Linus.M
2017-01-30 13:42
@Norman Hunter:
Det gäller de som är uttagna bland de 18 till match. Så om nu Jansson inte signar, Fletcher kommer in och även spanjoren kommer in så kan Grimes sätta sig i sin lägenhet tills juni... Varför ska vi vänta till i sommar med att göra Janssons flytt permanent??
Leeds United terry cooper
2017-01-30 13:37
@Norman Hunter:Jo men väntar man in i det sista med plan A ,
så antingen funkar den eller så funkar det inte o
då är det försent med plan B.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 13:13
@WhitesMOT:
Varför inte, men knappast troligt då han är garanterad en plats på bänken. Visst han kommer före Coyle och vem vet kanske även före Cooper "in the pecking order". Visst jag har sett honom för lite för att veta om han har en chans på speltid men helt klart att han riskerar en chans på landslagsplats om han fastnar på bänken i Chamiponship.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 13:01
Visst är det så att man får ha max 5 lånespelare, men gäller det i truppen eller de som är uttagna bland de 18 till match? Just nu har vi fyra (Bartley, Jansson, Sacko & Grimes), det begränsar ju hur många vi kan ta in i januari. Fletcher är bara tillgänglig på lån men om jag förstår det rätt så var vi intresserade av ett lån av Canos och det skulle inte funka utan att vi köper loss Jansson eller skickar tillbaka Grimes (om den möjligheten nu finns). Vad gäller Jansson så tror jag att det finns rätt goda incitament från båda parter att vänta till sommaren med att göra flytten permanent. Samtidigt känns Jansson vara en person som skulle kunna "offra sig själv" för att göra laget bättre.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 12:49
Lite mer från clickbait världen :)
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 12:37
@Norman Hunter:


Såg hans " Kom och ta mej " video innan. Extremt enbent såg han ut att vara men intrycket var också att han verkar vara en som går rakt på. Sånt gillas.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 12:33
@Norman Hunter:


Sånt finns det massa statistik på för den som orkar. Absolut är det så att om du lyckas rulla runt på samma manskap hela tiden så är chansen större att nå framgång. Ännu starkare blir det om man tittar på just oss. Vi har i många år förbrukat 30 man eller mer per säsong och det vet vi alla hur bra det funkat.

Sen är ju statistik många gånger en fantastisk lögn också..... :)
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 12:33
Mo Barrow?
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 12:27
Pedraza-ryktet har verkligen tagit fart. Undrar om det betyder att vi inte får Fletcher eller Cano?
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 12:26
Norman // Återigen, jag säger inte emot. Jag förstår att världen är inte svart och vit. Jag utrycker egentligen bara känslor som baseras på det jag ser och har sett. Och just nu i skrivande stund är knuten i magen tillbaka. Är bara trött på att samma låt spelas om och om igen. Hoppas någon hinner byta skiva denna gången.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 12:19
@Hartey:
Ganska vanlig framgångsfaktor. Tror t.ex. att det året Hammarby vann SM-guld så hade de 14 spelare som startat matcher. Nu tar jag det från minnet så siffran kan vara fel men jag minns att den var exceptionellt låg.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 12:17
WhitesMOT// Jag är 100% säker på att de som jobbar med detta försöker förändra och förbättra. Däremot så kan man alltid hitta fel i det nån annan gör. Hade vi signat Bogle från Grimsby den 1/1 hade det funnits ett antal kritiker som hävdat att vi saknar ambitioner. Nu när vi kanske väntar på nån PL-spelare så finns det andra kritiker som hävdar att vi är för sent ute. Och sen finns det såklart de som gnäller oavsett vad som görs, man kan alltid göra annorlunda.

Tänk på att, hade vi t.ex. signat nån mittback från League 1 förra sommaren så hade vi inte fått in Pontus i slutet av fönstret. Å andra sidan kan man inte vänta med att få alla spelare klara den 31/8 utan det gäller att hitta bästa möjliga balans mellan alla beslut som tas.
Leeds United Hartey
2017-01-30 12:11
Leeds är det laget som har använt minst spelare i Championship denna säsong
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 12:09
@terry cooper:


Det är väl tvärtom... Desto längre man vill vänta med att få plan A i lås, desto fler parallella spår behöver man. Har man inte det ska man kritiseras.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 12:09
Norman //

Absolut är det så men verkligheten hindrar inte dej att försöka gå emot strömmen. Att försöka förändra och bli bättre.

Säger inte att vi inte försöker. Har ingen aning om vad vi försöker just nu men tyvärr så pekar mer och mer på att detta fönster kommer sluta som så många gånger innan. I morgon vet vi.
Leeds United terry cooper
2017-01-30 12:00
Ska vi vänta tills in i det sista med plan A ,
så behövs det väl knappast någon plan B.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 11:54
WhitesMOT//

Tyvärr är det verkligheten vi lever i och inte i drömmarnas land.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-30 11:39
Norman //

Jag är med på vad du menar och säger inte emot att verkligheten är som den är. Men tyvärr för vår del har det blivit en alldeles för enkel ursäkt i många år nu. Vi kan inte bara hela tiden skylla på att omvärlden inte gör som vi vill.

Men tiden är inte ute än. Hoppas vi hinner få till något av det som Monk önskar.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 11:00
Linus//
Inget är klart förrän alla parter skrivit på så även om de gör klart med Hogan så kan vi missa Fletcher, oavsett vad som diskuterats. Om allt rinner ut i sanden och vi inte får in en enda förstärkning så är det dåligt. I synnerhet då vi nu släppt Mowatt som faktiskt hade en viktig roll på bänken, den typen av spelare som kan ta tag i spelet växer inte på träd. Mowatt var den enda som hade den egenskapen på bänken och jag är övertygad om att vi slagit Sutton med Mowatt på planen.
Leeds United Linus.M
2017-01-30 10:44
Norman//

Såklart, jag förstår också dominoeffekten och är det så att vi får tag i Fletcher nu så är ju allt fint. Men om vi inte får det så står vi här igen, likt alla andra säsonger.

Jag hoppas verkligen att Leeds gjort klart med West Ham att de vill släppa Fletcher om de får in Hogan, annars är det ju riktigt dåligt agerat.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 10:38
"Spännande"?
Om t.ex. Fletcher är plan A som det ryktas om så är det väl inte så kontstigt att West Ham vill vänta tills de har klart med Payet och Hogan. Det kan ju till och med vara så att nu när Payet är borta vill de inte släppa Fletcher och vi får gå vidare med plan B.

Frågan är vad som är viktigast, att få den spelare man vill ha eller att göra klart så tidigt som möjligt... Det är ju inte som att handla köttfärs på ICA, att man kan stå där och välja det som passar smak och plånbok för dagen. I det här fönstret så har ju alla spelare bindande kontrakt med en annan klubb så både spelare och klubben som "äger" spelaren är ju faktiskt de som bestämmer tågordningen. I vissa fall verkar ju även fruar och flickvänner också ha en del att säga till om, läs Payet.
Leeds United Linus.M
2017-01-30 10:25
@Norman Hunter:


Väldigt spännande dock att alla våra konkurrenter lyckas förstärka i tid...
Annons: