/england/leeds/forum/722.aspx/england/leeds/forum/722.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lasse c
2016-02-23 13:46
Eftersom vi inte kan göra mål, 0-0
Leeds United Zlatan,z
2016-02-23 12:20
Som vanligt 2-1 till Leeds-
höll nästan på att glömma........
ä kanske s-it samma........
Leeds United WhitesMOT
2016-02-23 10:17
Ännu en ingrediens i soppan.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-22 19:00
Tänk vad någon med en normal vision skulle kunna förvandla vår klubb. Du har en miljonregion framför dina fötter. Man brukar säga att kvinnan är det svåraste som finns att förstå sig på. Då håller man inte på Leeds....
Leeds United stonefree
2016-02-22 17:44
Leeds United stonefree
2016-02-22 17:44
WhitesMotes: På Peacock är det ändå ganska optimistiskt stämning innan matcherna, efter brukar det inte var så väldigt mycket folk, nu har jag endast sett dom få stryk av Ipswich den här säsongen, så det har varit lugnt, vi har oftast spelat så dåligt i matcherna att alla har varit nöjda med de poäng vi har fått. Folk i alrlmänhet i Leeds har nog mest gett upp och helt enkelt gått vidare med sina liv, med tanke på storleken på staden och att det inte finns någon konkurrens av andra fotbollslag, måste man bara konstatera att intresset är väldigt svalt, vi är nere på sämsta hemmapublik siffran sedan jag vet inte när! Våran tabellplacering med 15 omgångar kvar, är väl också den sämsta. Aldrig har vi väl gjort så lite mål någonsin, hemma är målskörden dessutom under rubriken katastrof, 12 stycken på 15 matcher, sämst i England? Det är bråk inne och utanför klubben. Tränaren sågar vissa av sina egna spelare offentligt, medan han berömmer andra, trots dåliga prestationer, vilket känns konstigt, då känner man att man måste tillhöra tränarens fjäsklirare för att få spela, inte går man efter hur bra man är. Kan hålla på sådär i en evighet. Resultstet är att Leeds absolut största fans ano 2016, finns nog i Scandinavien, de flesta i Norge. I Leeds har de flesta nog gett upp som sagt, för en lördagsmatch med runt 24000 åskådare kommer nog runt 5- 6000 av dem från andra städer än Leeds, vilket innebär att under 3% av alla Leeds komuns invånare går på fotboll.
Leeds United Hartey
2016-02-22 17:32
@WhitesMOT:


Allt syns på pubarna, man kan se vilken publiksiffra det är om man ser hur mycket folk det blir på Scarborough t.ex
Leeds United Kristoffer
2016-02-22 12:36
Vi har nu spelat 4-4-2 med en smal diamant på mittfältet både mot Boro och mot Watford. Dallas tycks dock inte trivas med att spela mer centralt.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-22 11:09
Frågan är om det inte blir rekordlågt på läktarna i morgon.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-22 10:56
En bra artikel.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-22 10:32
Stenis //

Tackar !

Hur går snacket på pubar och torg då ? Ser folk nån lösning på problemet ? Är det ett stort samtalsämne överhuvudtaget ? Ta Peacocken t.ex, känns stämningen där innan match som att den är annorlunda numera ? Hänger liksom smockan i luften redan där ?

Sorry, många frågor men det är intressant. Jag har själv inte varit över på ett par år så jag kan bara gissa. Att folk skriker hårda ord mot spelare och tränare är inget nytt. Men när det blir organiserad sång mot enskilda spelare och slagsmål mellan egna fans då har det gått långt. Känns som det kommer bara bli värre tyvärr.
Leeds United stonefree
2016-02-22 07:43
Det har inte gjorts annat än bedrivits häxjakt på läktaren under hela den här säsongen. Jag har själv upplevt det på plats flera gånger.
Cellino under hela säsongen
Rösler i slutet innan han fick sparken
Silvestri under hans tunga period, hånades vid varje rädning
Bellusci har fått utstå utroligt hårde ord som inte jag ens vill skriva. Lite till interna slagsmålet i Charlton matchen.
Wotton har fått utstå mycket i princip hela tiden han har varit Leeds, beror nu väldigt mycket på vart han kommer ifrån från början, men det har blivit värre och värre.
Antenucci vart ombedd att åka hem mot Bristol och det jublades när han vart utbytt mot Bristol.
Så i grund och botten är inte Leeds supporterna på South Stand speciellt trevliga mot egna spelarna.
Desutom har vi alla rassistiska påhopp mot alla och ingen av visa psykopater.
Vi har Moutain att bestiga innan vi står samlade och koncentrerar oss på det viktigste. FOTBOLLEN.
Förra säsongen vart det öl förbud på South i över hälften av hemma matcherna. Alla berodde på fansen beteende i ord och handling.
Leeds United Emil.R
2016-02-22 06:04
gällande matchen i lördags var det inget roligt att se kändes som mest sprang omkring och var nöjda att ha kommit så långt och att vi nu mötte ett bättre lag och hade för mycket respekt för dom eller så var vi kanske bara kassa helt enkelt....
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-22 06:01
[QUOTE=Tobbe O]Jag tycker det är väldigt fel att bua åt enskilda egna spelare också. Wootton tycker jag också kämpar på så gott han kan, inte spektakulärt alls, mediokert ibland absolut, men han gör sitt bästa och har enligt mig fått ta oförtjänt mycket skit. Att däremot bua åt laget som kollektiv har jag inga problem med om jag tycker de gjort en usel insats. Vi måste kunna ställa krav och de måste tåla att höra när det inte alls varit bra nog. Men att som huvudtränare offentligt såga en egen spelare och på sättet han säger det därmed också såga alla andra spelare som tydligen bedömdes ännu sämre än Botaka igår tycker jag som flera varit inne på vittnar om huvudlöst ledarskap. Att det skadar enskilda spelare, och därmed laget, när de buas ut av fansen är som sagt fel men det ursäktar inte Evans det minsta. [/QUOTE] håller helt med dig Tobbe både vad gäller åt att bua åt spelare respektive hela laget som att det Evans gjorde var under all kritik så jag har inte mycket mer att tillägga i ämnet!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-02-21 21:36
Vi har inte gjort mål än i februari (Forest, Boro och Watford). Antal skott på mål är under tvåsiffrigt.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 19:33
Jag gissar allt vi alla här tycker likadant i grund och botten kring det här med att bua åt sina egna spelare. Det gynnar ingen. Men då kan man ju undra varför görs det ändå ?

Hade varit kul att höra folks egna tankar kring denna fråga. Stonefree som är över mer än vad man själv bytar kalsonger känns ju som den som har mest inside så hade varit kul och höra din syn på det Stenis. Men även alla andras också. Varför buar fansen åt sina egna spelare när det i grund och botten inte gör nån nytta ?
Leeds United Tobbe O
2016-02-21 19:25
Jag tycker det är väldigt fel att bua åt enskilda egna spelare också. Wootton tycker jag också kämpar på så gott han kan, inte spektakulärt alls, mediokert ibland absolut, men han gör sitt bästa och har enligt mig fått ta oförtjänt mycket skit.

Att däremot bua åt laget som kollektiv har jag inga problem med om jag tycker de gjort en usel insats. Vi måste kunna ställa krav och de måste tåla att höra när det inte alls varit bra nog.

Men att som huvudtränare offentligt såga en egen spelare och på sättet han säger det därmed också såga alla andra spelare som tydligen bedömdes ännu sämre än Botaka igår tycker jag som flera varit inne på vittnar om huvudlöst ledarskap. Att det skadar enskilda spelare, och därmed laget, när de buas ut av
fansen är som sagt fel men det ursäktar inte Evans det minsta.
Leeds United terry cooper
2016-02-21 19:24
Tycker fansen ska stödja spelarna.

Om Botaka vs Evans , så kan man ju undra varför Evans bytte in Botaka om han är så fruktansvärt dålig.
Känns inte speciellt smart gjort.
Speciellt eftersom vi låg under.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 19:16
Jag har inte sagt att att du tycker det är okay vad Evans gjort.

Det jag tyckte var märkligt var :

...och meanwhile på läktaren så sitter det ett par tusen Leeds "supportrar" och hånar de egna spelarna.

mitt i diskussionen kring just vad Evans sagt och gjort.

Jag förstår inte vad det har med Evans saken att göra ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-21 19:02
Vet inte riktigt vart jag sagt att jag tycker det är okey att Evans gått ut och kritiserat Botaka? Allt jag säger är att jag har svårt att tro att Evans skulle få för sig att gå ut och öppet kritisera en spelare som presterat, kämpar, sköter sig och visar att han vill ha en plats i laget. Vad tjänar han på det? Någon får gärna förklara det för mig. Och någon får gärna förklara för mig hur laget tjänar på att fans buar åt de egna spelarna trots att en spelare som Wootton gör så gott han kan. Vad är värst? En tränare som kritiserar en spelare efter en match och som enligt tränaren inte visar någon vilja alls eller ett par tusen fans som buar och hånar egna spelare trots att de faktiskt försöker och gör så gott det kan?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 16:24
Evans tar ut Botaka i truppen. Evans ger Botaka 5 minuter i matchen och sen har han mage att offentligt bajsa på Botaka och mena på att han är värdelös. Som krydda på det så skyller Evans på att han hade inget val att ta ut honom.

Tänk och vara en av spelarna som i sitt eget huvud anser att man konkurrerar med Botaka om en plats och inte ha blivit uttagen trots att chefen sagt att Botaka är värdelös. Vad anser då chefen om mej tänker man nog då.

Detta är så dåligt ledarskap på så många plan så det går knappt att föreställa sig. Men det händer naturligtvis hos oss.

Och fansen förväntas fortfarande betala och se glada ut. Nä vi får vad vi förtjänar så länge vi accepterar allt detta.
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 15:25
Nä inget av det är bra men det ena kan heller inte släta över det andra.
Leeds United sportcarl
2016-02-21 15:10
Bägge är lika onödiga i min värld. Personligen tycker jag Botaka fått för lite chanser. Som igår 5 minuter då kan man lika väl låta bli att släppa in honom. Dallas hade liksom mot M-boro en dålig dag, rent naturligt hade ett byte ytter mot ytter 30 minuter varit att föredra. Ge Botaka en fair chans misslyckas han låna ut alternativt sälj.Det där med fans som buar på egna spelare är lika sjukt som om de skulle för sig att heja på motståndarlaget för mig är det samma sak, för sänker man egna spelaren stärker man motståndaren
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 15:03
Thom // Hur vet vi om Botaka bryr sig eller inte ? Evans påstår det eftersom han ser Botaka varje dag så därför ska vi bönder bara snällt lyssna och knipa käft ? Fan vad fel Rödnäsan måste haft i alla åren han försvarade sina spelare offentligt och ändå dominerade engelsk fotboll. Mourinho lyckades ju bra med denna taktiken i början på säsongen...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-21 14:53
WhitesMOT// Eller får en spelare som underpresterat i snart 1 år att vakna? Tydligen är det mer rätt att tusentals fans buar åt egna spelare men inte okey när en tränare offentligt klagar på en spelare som under en hel säsong visat noll och ingenting och som dessutom inte verkar bry sig ett skit om klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 14:51
Tobbe sa det bra. Ibland tar man saker och ting privat. Evans har en roll ,en professionell roll, som innebär att han ska leda och få folk att tro på hans idéer. Han är inte nån halvfull Joe Smith på läktaren som kan kräka av sig vad som helst. Det är 2 vitt skilda världar. Den ena väger inte upp den andra. Evans må ha rätt om Botaka men som ledare gör du inte så här. Du förlorar snabbt anhängare på det viset. Det finns ett väldigt bra ordspråk när det kommer till sånt här. "Det tar år att bygga förtroende men det tar sekunder att rasera det" Evans verkar inte leva efter det.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-21 14:28
WhitesMOT// Håller med dig, men de klarar inte öppen kritik från sin tränare tydligen som ser spelaren dagligen och inte tycker att han bryr sig ett skit. Är det vad du menar eller???
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-02-21 14:13
Stackars spelare som inte klarar lite banter från läktarna. Det har ju aldrig hänt i fotbollen tidigare nånstans.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-02-21 13:43
...och meanwhile på läktaren så sitter det ett par tusen Leeds "supportrar" och hånar de egna spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-21 12:51
Så jäkla onödigt och oprofessionellt uttalande av Evans. Ibland kan jag uppskatta hans ärlighet men han måste veta vad som bör sägas offentligt och vad han ska låta stanna privat.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: