/england/leeds/forum/708.aspx/england/leeds/forum/708.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lasse c
2016-04-16 12:02
Om Aston villa, Sunderland , Newcastle , åker ur PL blir det svårt för andra lag i CC att gå upp nästa säsong, dom får väl en rätt fet fallskärm för att dom legat i PL? När jag ändå är på det negativa spåret: Är fotbolls världen inte lite väl tyst om att det kommer att DÖ ca 4000!! gästarbetare under jobben att bygga fotbollsstadion Till Qatars WM 2022. Vissa människors liv är inte värda ett dugg, Man kan ju undra hur WM hamnade där.... Ständigt dessa pengar.
Leeds United Kristoffer
2016-04-16 08:58
Understand that #lufc goalkeeping coach Richard Hartis has resigned from his post and will leave the club after the last game of the season. Nu har VD:n (Pearson), målvaktstränaren (Hartis), rekryteringsansvarige (Glover), tränaren (Rösler), assisterande tränaren(Kelly), hjälptränaren (Darby), akademichefen (Hart) som alla togs in i somaras lämnat
Leeds United Hartey
2016-04-16 00:00
Om man frågar Leeds alla talanger som kommit fram dom senaste 20 åren( lite osäker) så är jag osäker om dom nämner Redders före Lucy Ward. Hon har varit totala tryggheten för tex Byram,Delph och Cook. Lucy Ward har också spelat i det engelska landslaget och är Leeds överlägset bästa damspelare genom tiderna så hon kan fotboll.Om det stämmer vad Cellino sagt om Lucy Ward bekräftar det bara att han är helt j-vla galen.. Han kunde inte hålla sig och skämma ut klubben igen. I och för sig har ju Cellino sett till att Leeds är Englands största skämt till fotbollsklubb redan innan så detta övertramp är ju bara ett av alla . Hoppad på många i marchen imorgon.6
Leeds United Linus.M
2016-04-15 22:46
Vad har man kvar att skriva...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-15 21:40
Blir så komiskt när man ska behöva stå till svars för om man vet vad feminism är för att man ger sin syn på ett uttalande som gjorts av en annan människa. Komik på hög nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 21:17
Z // Jag var inte ett dugg ironisk kring Belluscis påstådda trixande. Att det inte kommit i ljuset ordentligt beror nog mest på att ryktet bara varit svagt. Jag fattade det som att du frågade om Leeds är helt fria från läggmatcher och därav skrev jag det lilla jag hört. Alla rykten ,stora som små ,sanna eller inte som har med nån slags fusk att göra är såklart skadligt för klubben. Tror jag vi är eller alltid varit befriade från detta fusk ? Nope. Jag tror tyvärr det är väldigt utbrett i hela fotbollsvärlden. Samma med dopning.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-15 17:35
Bosse // Vallås
Du har pm -
tipset
Leeds United Linus.M
2016-04-15 17:30
Phil Hay ?@PhilHayYEP 1 minför 1 minut sedan Understand that #lufc goalkeeping coach Richard Hartis has resigned from his post and will leave the club after the last game of the season. Phil Hay ?@PhilHayYEP 46 sför 47 sekunder sedan Visa översättning Hartis has only been in post since last summer. Not sure about reasons for his departure but the list of vacancies at Thorp Arch is growing. Snart bara Cellino kvar i klubben.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-15 17:28
[QUOTE=WhitesMOT]Det har viskats om att Bellusci ska ha trixat i några matcher men det är väl känsligt det också eftersom han är italienare och det då kommer sägas att detta handlar om Massimo.
Jag bryr mig skit om Massimo.
Du skriver med ironi om Bellusci ska ha trixat i några matcher,införstått att
han varit med om att fiffla sitt spel. Tycker Du inte att detta skadar Leeds United, i större motto än andra skandaler. Detta drabbar ju hela fotbollsvärlden
,vill Du att detta ska tas med en klackspark, Läggmatcher kommer i så fall att ta död på fotbollen, oavsett om det är italienare eller nordbor !!
Nästa gång nån viskar om att spelare i Leeds är korrumperade, så ta fram det i ljuset, det kan man faktiskt anse som självklart !!
Min relation till Massimo behöver jag inte framföra här !!


Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:50
Älskar logiken i denna :)
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:32
@Linus.M:


Second that !
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 14:18
Det har viskats om att Bellusci ska ha trixat i några matcher men det är väl känsligt det också eftersom han är italienare och det då kommer sägas att detta handlar om Massimo.

Såklart det handlar om Massimo det vi haft upp den senaste sidan eller så. Det gör det tyvärr snart hela tiden.

" Ja men så sluta ält då ! "

Aldrig så länge han fortsätter skada vårt namn och vår klubb. Stoppa huvudet i sanden är upp till var och en men så länge han håller på med sitt skit så ska det upp till ytan. Han kan köpa 5 Messi och 9 Zlatan i sommar men det överväger ändå inte så länge han fortsätter med sånt trams som med Lucy Ward.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-15 13:32
Ingen ändring av stående tips 2-1.

Har länge väntat på att en annan vinkel på fotbollen ej heller
diskuteras.
I onsdags hade Uppdrag granskning, ännu en gång , uppgifter
om matchfixare. Granskningen visar hur korrupta både spelare och domare är.
Fotboll är en sport och spelarna ska inte vara köpta av en massa utrikes
banditer. När det sen kommer till domarna, så faller ideologien samman som ett korthus.
MEN, hur mår alla de som har satsat pengar på spel då ?
Hör aldrig någon som blivit rasande, över att ha blivit totalt blåsta på konfekten, kanske av en spelare eller domare i deras innersta närhet.......
Detta borde vara ett ämne som borde diskuteras, men icke, är
Leeds United helt fritt från läggmatcher med mera.....
Leeds United Linus.M
2016-04-15 13:08
(Kan inte redigera på appen så får bli ett till inlägg). Det är därför som jag bryr mig så mycket om hur Cellino förstör Leeds. Allt handlar inte bara om fotbollsmatcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-15 13:00
Fruktansvärt bra artikel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-04-15 12:19
Tror inte debatten här handlar om feminism. Utan om Cellino och då dras det upp. Bäst är väl att vara Som GFH och inte säga ett knyst och aldrig granskas. Skall vi stå upp för feminism så är ju frågan om FA skall acceptera ägare från suspekta länder som arabvärlden och deras kvinnosyn med burka, ingen rösträtt ej få ta körkort o. Jag vet att jag på nya LUSS för någon månad sedan innan detta om Lucky Ward drogs igång skrev ett inlägg om en artikel i Aftonbladet om storklubbarna i Europa och i England och om deras ägare och att pengar dras in från rena diktaturer men då var det var det helt dött att diskutera om det
Leeds United Linus.M
2016-04-15 12:06
LSK// Håller helt med dig angående feminism. Sen är det väl en tolkningsfråga om man vill kalla sig det eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 11:40
LSK //

Hear hear !
Leeds United Leeds så klart!
2016-04-15 11:05
Att prata om fotboll och sexism är att öppna "a can of worms".
WMOT är på spåret.

Fotbollsläktaren är en kvarleva i det förgågna.
Ingen annanstans kommer "urmänniskan" fram i ljuset bättre.
Vardagliga toffelmän skriker "c*nt", "p*ssy" etc så att det står härliga till, men skyndar sig sedan hem för att verkställa order utdelad av hushållschefen, och plockar fram dammsugaren.

Under 90 minuter en gång i veckan är det accepterat att skrika "c*nt" till allt och alla utan att någon blir upprörd.
Det är som att fotbollen är exkluderad från resten av världen.


LinusM,
Feminism?
Den feminsm som knallröda parasiter, miljötalibaner, och genusforskande muppar definierar som feminsm, eller den ursprungliga definitionen av feminsm?

Lika villkor, lika rätt, lika skyldigheter oavsett kön.
En självklarhet för många inkluderat mig själv, men jag kallar mig inte feminist då det ordet har kidnappats och misshandlats av grupperna jag nämnde ovan.Leeds United Linus.M
2016-04-15 08:50
Att du verkar försvara Massimos uttalande om kvinnor gör mig mörkrädd. För du förlöjligar det ju genom att skriva som du gör...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-15 08:47
Thom// Vet du vad feminism är och står för?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-15 08:12
Om du känner dej kränkt av den andres uttalande, svar ja. Sen är det upp till lagen att avgöra om det är olagligt att säga vad som sagts.

Bara för att du inte bryr dej av vad någon sagt så kan det finnas nån som tar illa vid sig. Då ska denna människa ha rätt att få det prövat.

Om vi är rädda eller skäms för att bli angivare så är vi snett på det i samhället.

Mycket av det som skriks på en läktare tolereras sällan ute på gator och torg. Ligger felet i att man gör det på läktarna eller att det inte tolereras på gatan ?

Jag har själv många gånger stått på en läktare och skrikit dessa ord. När jag sen kommit ut på gatan så har jag undrat va fan hände där ? Människan är otroligt korkad ibland.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-15 07:14
...som ju var ett uttalande som inte alls handlade om något nervärderande mot kvinnor? Ska alla tränare stämma honom nu då också för de är ju som vatten meloner? Alla spelare borde bli stämda för allt de sagt mot motspelare och domare. Alla fans borde bli stämda för allt de skriker på läktarna. Det borde väl vara lätt att se vilka det är som skriker diverse saker på läktarna? De borde väl också få stå till svars för vad de säger eller gäller det bara vissa människor? Ska vi bli ett angivarsamhälle där någon säger något och den andra går till polisen och anmäler personens privata uttalanden? Med detta sagt, kvinnor har all rätt att få vara en del av fotbollen och alla andra yrken. Bäst man eller kvinna lämpad för jobbet har jag alltid sagt. Jag är inte feminist och kommer aldrig bli men bara för att man inte är det betyder ju inte det att man hatar kvinnor? Så insnöad kan väl ingen vara att man verkligen tror det? Lucy Ward gjorde ett bra jobb i Leeds under alla år hon var i klubben. Exakt vad som hänt när hon fick lämna får vi kanske aldrig reda på men ett stort tack ska hon ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-14 23:01
Han har ju även sagt "You can buy a bitch for one night, but you can't buy the love, my friend"

Men han har säkert inte sagt så om kvinnor... Viiiiisssstt.....

Förövrigt. Liverpool. Vad i helvete hände där?!
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 22:43
Gary Cooper ?@BillyisGod 5m5 minutes ago


@lufc Mr Cellino is free to challenge me in court if he wants too but as his comments were made in front of two witnesses i doubt he will :)
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 22:32
-
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:23
En annan sak angående Edoardo Cellino denna gången.

Han kallade ett leedsfan på Instagram för "spastic" och bad sedan om ursäkt för det. Nu när The FA kommer till honom så säger han att det aldrig har hänt.

Heja...
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:08
En anledning till att kanske inte lita på allt Cellino säger.

Men det är väl bara småsaker... :)
Leeds United Linus.M
2016-04-14 21:06
Wards advokater har föreslagit att de ska be FA att kolla upp om det är mer sexism från Cellino som sker. Får se vad hon bestämmer sig för.

Det värsta av allt är att detta smutsar ner namnet Leeds United något så in i helvete. Allt på grund av Cellino. Det är nog den största anledningen till att jag inte gillar människan som ägare till våran klubb.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-14 20:55
Lagen är inte till för honom. Inte skulle han väl kunna bli fälld för nåt så banalt som detta ? Och sen springer han inte sina egna ärenden. Andra gör det och tar skiten för det.

Ward ska tydligen ha ympat att FA nu tittar på fallet också. Dom har väl sina egna fit and proper regler.
Annons: