/england/leeds/forum/705.aspx/england/leeds/forum/705.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2016-04-18 20:27
när det gäller Byram vad jag vet(rätta mig om jag har fel), kom han in på ett bananskal då han i sin första match mot Manchester City kom in då Jenkinson gick sönder efter 10 minuter, sedan har han ju själv drabbats av skador om jag har fått rätt uppgifter, 4 matcher har det blivit varav 2 som startspelare och 2 som inhoppare, så om han är startspelare är väl att hårddra och återstår att se
Leeds United Linus.M
2016-04-18 20:03
Undrar förövrigt vart och när jag sagt att Dallas och Berardi ska säljas... Men det passar väl bättre att lägga till lite namn för att få lite fina poäng kanske.
Leeds United sportcarl
2016-04-18 20:00
Thom 19:17 nu säger jag inte att vi kommer 12:a eller bättre(vår placering nu)men gör vi det när säsongen är över kommer det vara vår bästa placering sedan vi gick upp i championship och då undantaget uppflyttningsåret med Grayson då vi kom 7:a
Leeds United Linus.M
2016-04-18 20:00
Lite mer info om Byram.
Leeds United Linus.M
2016-04-18 19:57
Byram kom tillbaka till full träning i slutet av förra veckan, innan det startade han West Hams matcher. Så ja, han har varit skadad. Innan det var han avstängd. Frågade även på West Hams forum för någon månad sedan och då sa de "Ja" på frågan om han borde ta en ordinarie plats i laget. Förövrigt: "Which Premier League teams are interested in signing him? Will he leave Leeds? Bournemouth came incredibly close to signing Cook in the January transfer window but the deal was scuppered at the 11th hour. Sportsmail understands that the Cherries believe they would be successful if they went back in to sign him again in the summer."
Leeds United North Monkey
2016-04-18 19:47
Heja Leeds!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-18 19:17
sportcarl// Ja det verkar även vara min diagnos då jag kritiserat Linus också :) Att säga "väx upp" eller "snorvalp" är tydligen så förskräckligt och avskyvärt att personen som uttryckt sig så är psykiskt sjuk. Tycker det är tragiskt att det ska behöva gå så långt att man folk ska bli kallade psykiskt sjuka och att någon ska ifrågasätta vilken kvinnosyn man har bara för att man inte tycker likadant om ett uttalande från en annan person. Jag anser att Cellino har brister och att han gjort misstag. Det är jag man att erkänna men jag ser också att han gjort en del bra saker. För mig betyder det en hel del att vår ekonomi går bra och att vi tycks bygga ett lag. Detta kan ändras om Taylor, Cook, Dallas, Berardi osv säljs i sommar men jag litar inte på att dessa domedagsprofetior från Linus slår in för jag har hört dom så jävla länge nu utan att de har slagit in. Byram såldes för att han inte ville skriva nytt kontrakt och han ville spela i Premier League. Fair enough för mig och jag önskar honom givetvis all lycka. Han var också enligt Linus helt ordinarie i West Ham och här kan ju jag ha fel då han kan vara skadad eller något men har inte sett honom i deras startelva på hur länge som helst? Är han kanske fortfarande avstängd?! Kommer ihåg en diskussion vi hade här för ett par månader sedan då det var solklart att vi skulle hamna sämre i ligan än förra säsongen och hur fruktansvärt det var att vi gick bakåt. Nu kan vi ju fortfarande göra det men det intressanta i detta är att om vi hamnar på en bättre plats i år, ja då spelar det inte längre någon roll för allt är ändå bara skit? Nu låter det istället som att i fall vi nu skulle hamna bättre så är Cellino fortfarande en kvinnohatande skitstövel med maktbegär (maktbegär över en klubb han redan äger och som han köpt för sina egna pengar). Ursäkta mig nu men hur kan man någonsin se någonting positivt om det inte spelar någon roll om laget och klubben går framåt? Men visst, trots att vi går framåt och laget förbättras så har jag hela tiden sagt att det finns saker som måste förbättras och förändras under Cellino. Sker det inte så tycker jag att han ska kritiseras. Men kom igen, i den situation vi var i när han tog över så kan väl ingen begära att man ska upp i Premier League toppen på två år? Det tar liksom tid, och jag är fortfarande beredd att ge honom mer tid innan jag skriker efter hans huvud.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-04-18 18:08
Thom Matsson 16:46, jag är inte fullt frisk det har jag ord på här, så det är min diagnos:)
Leeds United sportcarl
2016-04-18 18:08
Thom Matsson 16:46, jag är inte fullt frisk det har jag ord på här, så det är min diagnos:)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-18 16:46
Väntar fortfarande på svar om jag är psykiskt sjuk eller bara en kvinnohatare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2016-04-18 16:19
@Norman Hunter:


Skillnaden är att du eller jag (jag utgår ifrån att du är vanlig Svensson :) ) behöver inte stå till svars inför sponsorer, medlemmar och kunder.
Det är lika illa om du och jag säger det men effekten och inverkan är så mycket mer när någon i Massimos position säger det.
Dubbelmoral, yepp men sån är tyvärr verkligheten.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-18 16:09
NH //

Nä här kan jag också hålla med honom faktiskt. Eller snarare skulle jag säga hitta det system som passar dej och din organisation, men problemet ligger inte i om vi har manager eller coach hos oss.

Hos oss handlar det om att galningen själv är envåldshärskande manager plus ägare plus en massa andra positioner därför att han inte, som han själv erkänner, litar på folk.

En fotbollsklubb på denna nivån är en komplex apparat. En man kan inte själv styra skutan. Man är inte svag om man frågar om hjälp.
Leeds United Norman Hunter
2016-04-18 15:52
@Linus.M:


Rubrikmakaren har doch hittat på detta citat. Läs artikeln och du ser att han inte kommenterat dessa citat. Sen tror jag mycket väl att han kan ha uttryckt sig på detta sätt eller liknande till Gary Cooper men i det fallet kan det vara taget ur sitt sammanhang. Jag har själv säkert sagt saker som som skulle kunna tolkas som förnedrande av kvinnor, homosexuella, svarta, vita, etc men anser mig själv vara både feminist och "open-minded".

Och för att återknyta så är det denna kommentar från domaren som jag tror rubrikmakaren försöker knyta an till:

"We conclude that this dismissal was unfair and that there was a gross unreasonable breach of the ACAS code of conduct."
Leeds United Norman Hunter
2016-04-18 15:44
WhitesMOT//

Jag håller med Cellino i den frågan. Endast på de engelska öarna har vi detta system med en envåldshärskande manager som ska bestämmer allt. Sen när det går dåligt ska de alltid skyllas på att de inte har fått tid på sig att värva "sina" spelare. Ett helt och hållet förlegat arbetssätt i mina ögon.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-18 14:32
We´re not famous anymore stämmer iaf inte.
Leeds United WhitesMOT
2016-04-18 13:50
Ännu mer i samma ämne
Leeds United WhitesMOT
2016-04-18 13:23
Tick tock Evans ?
Leeds United Zlatan,s
2016-04-18 12:59
Kungen //
Repitar DU ?
I morn är nästa dag för kuling.
Finns nog inte på kartan att det går vägen igen.
Såg också att Cook blev hyllad som bäste unga spelare i ligan.
Så blev även hockeyn ett glädjefnatt med vinst för mitt Frölunda med joel L
så även Sverige vann mot Tyskland.
Mycket att vara glad för när man själv bara hänger på ;))
Leeds United kungen
2016-04-18 12:09
Riktigt kul :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-04-18 11:51
Och kul att Cook blev årets unga spelare i ligan
Leeds United kungen
2016-04-18 11:47
Kul att vi vann i helgen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-18 11:06
"Cellino DID make those sexist comments says judge as Leeds United employee wins unfair dismissal case against the club"
Leeds United Norman Hunter
2016-04-18 08:38
[QUOTE=Linus.M]Thom// Cellino har enligt domstolen sagt att kvinnor ska vara i sängen, då bedömer jag att h an har en väldigt dålig kvinnosyn. Det tycker jag även alla som tycker det han sa är okej att de också har en dålig kvinnosyn. Problem med det? [/QUOTE] Vilken domstol har dömt honom för det?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-17 22:00
Thom// Cellino har enligt domstolen sagt att kvinnor ska vara i sängen, då bedömer jag att han har en väldigt dålig kvinnosyn. Det tycker jag även alla som tycker det han sa är okej att de också har en dålig kvinnosyn. Problem med det?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-17 21:49
Linus// Du kanske ska läsa det en gång till då om du inte förstår vad jag skriver? Vem är du att döma folk om de har en skev kvinnobild eller om de är psykiskt sjuka? För att tala klarspråk; vem tror du att du är?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-17 21:31
Thom//

Klart jag ska respektera folk? Vem har sagt något annat? Förstår inte riktigt vad du vill få fram med resten av ditt inlägg så jag låter bli att kommentera. Blir nog bäst så.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-17 21:24
Linus// Ja, enligt dig behöver du inte respektera någon men du kan skriva vad du vill till vem du vill. Du kan leka med orden och säga saker OM eller ATT folk är psykiskt sjuka och det är okey enligt dig? En fråga; är jag nu också psykiskt sjuk för att jag munhuggs med dig och skrev väx upp eller har jag bara en skev kvinnobild? Jag menar, med all den erfarenhet som du fått genom alla år av möten med människor runt om i världen så borde väl du om någon veta? Så, är jag psykiskt sjuk? Ska jag sjukskriva mig från sommarens säsong här i Grekland och ta in på någon psykavdelning?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-17 21:22
@sportcarl:


Då hade du ju typ haft rätt iallafall :D
Leeds United sportcarl
2016-04-17 21:16
Linus M 19:01 bättre jag skrivit allt hade blivit sämre? då hade du garanterat inte kommenterat
Leeds United Linus.M
2016-04-17 19:01
@sportcarl:


Styrkebesked att vi kommer upp någon placering? Vi har helt klart olika krav på Leeds United...
Annons: