/england/leeds/forum/693.aspx/england/leeds/forum/693.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 17:22
[QUOTE=Linus.M]Yes, här är den: "Fast du kanske var en av de som försvarade Bates? Kommer inte ihåg..." [/QUOTE] se mitt inlägg från 15.49
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 17:21
@sportcarl:


Du vet inte varför jag tycker Adam Pearson är en orm, så uttala dig inte om det tack. Annars är jag minst lika imponerad över hur du orkar skriva inlägg på inlägg utan att få svar. Men fortsätt du...
Leeds United Linus.M
2017-03-05 17:20
@Norman Hunter:


Yes, här är den: "Fast du kanske var en av de som försvarade Bates? Kommer inte ihåg..."
Leeds United sportcarl
2017-03-05 17:19
Linus.M 17:06. Imponerad av hur du orkar förfölja Cellino. Du är en mästare att hitta fel hos honom och en lika bra mästare att bagatellisera och skylla bort allt han gjort bra. Största lögnen jag hört från dig var när du en gång skrev att du inte hade något emot Cellino. Den trodde du väl inte ens själv på. Kom ihåg hur du förr hyllade Adam Pearson tills han en gång försvarade Cellino. Då förvandlades han till en orm.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 17:10
[QUOTE=Linus.M]Norman// Nä, inte mycket är svart eller vitt och det har jag inte sagt heller. Jag frågade en enkel fråga, svara på den räcker gott. [/QUOTE] Vilken fråga? Den har jag missat, kan du skriva den igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 17:06
Thom// Du är bra på att snacka :) Återigen, handlar inte om att få rätt om Cellino. Det handlar om att inte ha någon i klubben som behandlar anställda som skit, något jag tycker är viktigt. Det handlar om att ha någon i klubben som inte lägger sexistiska kommentarer. Det handlar om att inte lägga klubbens pengar på rättegångar, det handlar om att ha en ägare som inte har en 30 årig historia av att sparka tränare månad efter månad. Det handlar om att ha någon som inte lägger till £5 pie tax för att fansen kritiserar honom. Det handlar om att han en ägare som inte blir avstängd gång på gång. Det handlar om att ha en ägare som inte måste sälja våra bästa spelare för att ha råd att låna in spelare som man hoppas ska gå ihop. Det handlar om att inte lova att sälja klubben till fansen en dag för att nästa dag lalla något om "fairytales" för att de ville göra due diligence. Det handlar om att inte ha en ägare vars söner snackar skit om Leedsfans på diverse forum. Det handlar om att ha en ägare som inte går med på att sälja 20% av klubben för att gå runt tredjepartsägande av spelare. Gång på gång på gång så har Cellino hamnat i bråk. Gång på gång på gång så har Leeds åkt med ner i diket och jo, vi har visst varit en "laughing stock" bland andra fans. Det handlar även om att ha en ägare som inte betalar pengar till en olicensierad agent i samband med McCormack affären, något som gör att KLUBBEN får betala skadestånd för något Cellino gjort. Att Cellino träffar rätt i Monk, efter att ha intervjuat Karl Robinson och Darrel Clarke om jobbet, i samband med att han pratar med Radrizzani (som Radrizzani själv bekräftat) och lånar in spelare som helt otroligt nog klickar tillsamans. Det gör inte att jag hade varit glad och nöjd om han hade ägt 100% av klubben fortsatt. Nu har vi en framtid med Radrizzani, därför ser framtiden ljus ut. Hade Cellino ägt klubben fortsatt i PL (vilket han förmodligen inte fått göra ändå om man läser deras regler) så hade vi åkt ner lika fort. Det är min åsikt och hur många kilometer text du skriver om "Pontus Jansson, Jansson och Jansson för att nämna några" så kommer inte det väga över vad Cellino har gjort mot klubben, fansen och personer runt om den. Aldrig. Nu har jag inte mer att tillägga i diskussionen. Det är min ståndpunkt och den kommer inte ändras varesig vi slutar 1:a eller 7:a. Det handlar om så mycket mer än det.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 16:52
Linus// Så med andra ord vred jag ingenting? Vad jag skrev var ju en fråga till dig om du inte varit positiv om Cellino ägt 100 % av klubben vilket du nu säger ja till. Sen frågar jag ju dig vad som är viktigast, att få rätt om att Cellino är djävulen eller att Leeds går bra, vilket du anser inte stämmer. Det är väl ingen vridning av någonting du skrivit? Lär dig skillnaden tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-05 16:40
jag var positiv i december när Cellino ägde 100 % och skrev att jag kan luta mig tillbaka dra ner på tiden jag lägger på LU för vi är på rätt väg och kommer gå till slutspel, nu är vi i mars Cellino äger 50% och jag tycker detsamma och är även positiv inställd till Radriziani
Leeds United Linus.M
2017-03-05 16:40
Norman// Nä, inte mycket är svart eller vitt och det har jag inte sagt heller. Jag frågade en enkel fråga, svara på den räcker gott.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 16:34
Thom// "Vad är viktigast, att Leeds går bra eller att ha rätt i att Cellino är djävulen?" Handlar inte om det och de vet du. Så återigen, lägg ner.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 16:33
Linus// Vad vred jag?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 16:32
Thom//

Sluta vrid på mina inlägg.

Hade Cellino ägt 100% av klubben så hade jag inte varit lika positiv, nej. Nu är han på gång bort, då kan jag se ett ljus i tunneln men inte med honom som ägare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 16:26
terry cooper// Du tycker alltså att vi kommer någonstans med Cellino? Klubben går bra. Spelarna tycks trivas, fansen är tillbaka på Elland Road. Vi har en bra ledarstab, vi bygger ett lag. Vi vinner matcher och ligger fyra i tabellen med endast 7 poäng till direkt uppflyttning. Nu, vad är det vi behöver fokusera på angående Cellino och hans styre i klubben? Vad är det han förstört som gjort/gör att folk håller fast vid sin avsky mot honom? Är det Hockaday som spökar fortfarande? Eller behandlingen av Redfearn kanske? "Sparkningen" av McDermott? Jag hörde för några månader sedan att Cellino gjort Leeds till en "laughing stock".... Jag höll inte med då och jag håller inte med nu. Tycker Leeds ses som en respektabel klubb nu som det inte finns någon anledning att garva åt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 16:21
Och med bra menar jag inte endast tabellplacering utan ekonomi, känslan mellan klubb - fans - spelare, värvningar, strategi och allt annat. Jag tycker detta går hand i hand med vår tabellplacering. Jag tror exempelvis att även om vi skulle missa uppflyttning i år i ett eventuellt play-off spel att vi kommer fortsätta bygga nästa säsong och vara ännu starkare då. Spelare som idag är nyckelspelare i truppen kommer fortsätta att utvecklas i klubben. Under Bates och GFH så fanns det ingen strategi, det gör det nu. Att vi släppte Mowatt tyckte jag var tråkigt exempelvis men det finns garanterat en tanke bakom det. Monk ansåg inte att Mowatt var tillräckligt bra för att peta Hernandez och han passade inte in i hans lagbygge. Han såldes alltså inte för att vi skulle få in pengar utan för att han inte platsade. Hernandez är klar för hela nästa säsong. Jansson har accepterat ett kontrakt för nästa säsong. Tycker vi bygger långsiktigt och det är kul att se. För mig är allt positivt och jag skiter i om Cellino äger 100 %, 50 % eller 0 % så länge Leeds går bra - vilket vi gör. Jag kämpar inte för att få rätt angående Cellino. Jag är bara glad att Leeds går bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2017-03-05 16:18
@Norman Hunter:Vill bara ha till protokollet att " att vi inte kommer nånstans under cellino." har jag aldrig använt som ett huvudargument.
iofs så hör det väl samman med allt annat man har haft synpunkter på kanske.
Beror på hur hårt man ska dra sakerna.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 16:01
Linus// Förstår inte vad det spelar för roll om Cellino äger 50 %, 100 % eller 0 % så länge Leeds går bra. Förstår inte verkligen inte detta. Du menar att du inte hade varit positiv om Cellino ägt 100 % nu? Varför inte? Vad är viktigast, att Leeds går bra eller att du får "rätt" i att Cellino är djävulen själv? För mig är det solklart att han har gjort misstag på vägen men klart som tusan att han har stor del i att vi ligger där vi ligger idag? Eller menar du Linus att allt är den nya ägarens förtjänst, som utan erfarenhet alls av att äga en klubb som Leeds, kommit in och fått Cellino att agera andra fiol och styrt alla nyförvärv, tagit in Monk, inte valde att sparka honom i början när det blåste snålt och fått ihop ett lag som tagit oss till en fin fjärdeplats så här långt? Om nu Cellino lämnar till sommaren som du är så säker på så kommer jag tacka honom för tiden hos oss och hoppas att alla beslut som tas både fram tills dess och efter det kommer tas med Leeds bästa som mål. Det är allt jag kräver.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 15:51
det här inlägget försvann visst, skulle ha kommit före det om bates. Varför ska man diskutera nåt över huvud taget med dig? Du så fast i ditt hat och/eller din iver att ha "rätt" att du bara hittar vinklar som på nåt sätt försvarar vad du en gång börjat tycka. Du anser alltså att bara för att du kan hitta en tabellplacering som motsvarar dagens så var det i dina ögon bättre då? Vi spelade PO-final mot watford med bates som ägare men klubben var i fritt fall och existensen hotad, något som våra poängavdrag "bevisar". Nej jag orkar f-n inte, vet inte ens varför jag svarar...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 15:49
Ang bates så ogillade jag honom skarpt men jag har försvarat honom i vissa sammanhang. Min värld är kanske inte så svartvit som din.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 15:27
Norman//

Vi låg topp 6 i The Championship under Bates med. Inte gör det honom till en bra ägare. Inte heller Allam i Hull t.ex bara för att de är i PL.

Fast du kanske var en av de som försvarade Bates? Kommer inte ihåg...
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 15:09
de som varit mot cellino har haft som huvudargument att vi inte kommer nånstans under cellino. Ett argument som alla förstår och respekterar, tills för 6 månader sen hane de i huvudsak rätt. även om jag själv hela tiden har gillat många av de förändringar som kom med honom. idag håller inte det argumentet längre. vi är i en bättre sits idag än vad vi varit på 15 år så med honom på toppen så har skutan vänt. Det är inte en åsikt utan fakta!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Pontus Hatt
2017-03-05 14:31
[QUOTE=¤Thom Mattsson¤]Även om man tror eller tycker att allt är den nya delägarens förtjänst (trots ingen erfarenhet av att styra en klubb som Leeds sedan tidigare) så borde man väl i så fall i alla fall kunna ge Cellino cred för att ha tagit in honom? [/QUOTE] Agree!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 14:16
@sportcarl:


Snygg helgardering.
Leeds United Linus.M
2017-03-05 14:16
Thom//

Håller med dig, det mesta runt Leeds är positivt just nu. Men skillnaden mellan dig och mig tror jag är att du hade tyckt det även om Cellino ägt 100% fortsatt. För mig är det positivt för att han kommer vara borta i sommar :) Är nog inte svårare än så.
Leeds United sportcarl
2017-03-05 13:45
O Kane hade inte sin bästa dag mot Birmingham liksom en hel del andra men som helhet har O kane varit bra och varit ett lyft för oss alla de matcher han spelat. av någon konstig anledning så vinner vi 75% av matcherna när han startar. Han får gärna fortsätta starta och startar inte han så har jag fullt förtroende för Viera
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 13:36
Linus// Jag skrev också att O'Kane inte på något sätt är en dålig spelare. Ryggrad kanske är fel ord att använda om honom men vad jag menade är mer att de spelare som värvats in har värvats med tanke och idé. Likaväl som deras kvalitéer som fotbollsspelare så tror jag också de värvats för deras karaktärer och att de kan stå upp när det blåser snålt. Spelare som Bridcutt, Jansson, Bartley, O'Kane och Green för att nämna några är nog spelare som är jävligt skönt att ha i laget även i motgång. Det var min poäng som jag kanske formulerade fel. Whitesmot// Jag visste att du skulle komma med en sådan kommentar. Det förvånar mig inte. Säger det igen: För mig är det mesta runt Leeds positivt och därför tycker jag det är onödigt att prata om hur dålig Cellino är. Förstår inte poängen med det? Tyck det om du vill, men även du måste väl tycka att det ser intressant ut just nu och det är väl viktigare?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-05 13:14
Vi får väl göra en utvärdering av Cellino efter denna säsongen.Kommer inte gråta om Cellino stannar kvar och ej heller om han lämnar. Till dess all fokus på laget och spelet. Har sagt sedan november december att vi har stor chans till play off och uppflyttning. Nu i mars kan jag säga att vi har en jätte jätte chans.
Leeds United Hartey
2017-03-05 12:30
Linus// konstaterar bara att han inte gjort det denna säsong och att han lämnar antagligen i sommar så förhoppningsvis är han snart historia .
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-05 11:22
Thom// Alltså..... Måste verkligen kommentera Jansson. Han tycker Cellino är en "skön prick", inte en bra ägare. Jag förstår om man som utomstående (som Pontus i sammanhanget är då han kom efter allting) tycker Cellino är hur skön som helst. Det kan inte användas som argument för att vi ska tycka han är en bra ägare....... Och en sak till. Igår hade du aldrig sett riktigt storheten i O'Kane, men nu tar du med han som ryggraden i vårt lag? HUH?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2017-03-05 11:20
@sportcarl:Kan bara konstatera att vår syn på fotboll skiljer sig lite.
Vet o förstår att det endast är vi som kan påverka vårat eget spel.
Monk säger -En match i taget.Ren taktik.Klart vi måste ha koll på lagen runt omkring oss.
Vi är ju inte det enda laget i serien eller på plan.
Vi kommer ju att eventuellt möta några av dem i ett PO.
Sedan är ju säsongen inte över när POet börjar.
Är vi inte förberedda då o har planerat för det , så är vi illa ute.
Hoppas att vi kan fortsätta med spelet som tagit oss så här långt.
Finns väl lite funderingar på hur laget kommer att klara bla. den mentala biten när det dra ihop sig.
Har ju inte varit i denna sitsen förut.
Finns väl saker som kan dyka upp som man inte kan styra över. Form , skador , avstängningar mm.
Resultatet tycker jag var övertygande mot B'ham inte spelet. Inte på långa vägar.
Leeds United Linus.M
2017-03-05 11:19
Hartey//

Vi har haft Monk i 8 månader, vad får dig att tro att Cellino inte sparkar tränare längre?
Annons: