/england/leeds/forum/69.aspx/england/leeds/forum/69.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2018-03-04 19:08
Tycker vi ska se vilka spelare som kan ta oss till PL
Leeds United sportcarl
2018-03-04 18:12
Pablos kontrakt måste förlängas minst 1 år, en av få spelare som gjort skillnad och vunnit matcher åt oss, få positiva saker med våra kontrakt, att Saiz,Alioski,Viera;Forshaw och Jansson har långa kontrakt är dock bra
Leeds United WhitesMOT
2018-03-04 17:26
Current contracts:
2018: Hernandez
2019: Antonsson, Murphy, Lonergan
2020: Roofe, Klich, Wiedwald, Anita, Coyle, Peacock-Farrell, Sacko, Denton, Berardi, Dallas
2021: Vieira, Samu Saiz, Ekuban, Alioski, Phillips, Bouy, Cooper, O'Kane, Grot, Cibicki, Shaughnessy, Ayling
2022: Ideguchi, De Bock, Forshaw, Roberts, Jansson

Say no more...
Leeds United sportcarl
2018-03-04 14:49
bedrövligt tråkigt, finns så mycket som är viktigare än fotboll, stackar barn som får leva utan sin pappa
Leeds United Linus.M
2018-03-04 12:33
Davide Astori, som vi länkades till 2014, har inatt dött i sömnen. Hemskt... Vila i frid.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-03-04 11:08
Tyler Roberts har spelat många matcher som yttermittfältare så man ska inte dra för stora växlar av målsnittet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-03-04 08:23
andra målet igår var skräckexempel på hur man inte skall spela, från Dallas som hade en fri spelare på vänsterkanten men istället la en passning in i gröten och vips blev det en snabb omställning Dallas vände inte om för att försöka rädda situationen utan sprang vidare och stannade i Mboros målområde, Traore lätt sprang förbi en joggande och lullande Phillips och en O Kane som bara sprang jämte honom, sedan en passning till Bamford som Berardi lätt hade kunnat markera hårdare och även Pontus, sedan ett skott igenom vår målvakt
Leeds United Rikard
2018-03-04 08:22
Jansson, saiz och forshaw är de spelarna av alla i truppen som man inte vill bli av med. Det är förmodligen bara de tre spelarna också som andra klubbar kommer försöka att köpa. Tror det är helt omöjligt att vi har kvar alla tre. Finns ingen anledning för dom att stanna. Möjligtvis för att Leeds är Leeds men sånt skiter dagens spelare på.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-03-04 07:57
sportcarl// Du kan ha rätt men tror i alla fall han kan vara en spelare att satsa på till nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-03-04 07:53
Saints har ju valt at byta Forster med McCarthy i mål vilket är lite surt för McCarthy hade passat vår plånbok till sommaren. Att låna Forster är nog att tro på Tomten men han hade också varit ett rätt val.

Grant i Stoke är 35 nu. Lär inte få en match så länge Butland är hel och Haugaard är nog före Grant också. Om Grant har motivation så borde han vara en duglig målvakt på vår nivå.

Newcastle har Darlow och Elliot bakom nya Dubravka. Åtminstone Elliot borde vara överkomlig. Inte världens ess men vet hur det är att spela i ett lag med sjuka förväntningar så han borde funka hos oss.

Boruc i BMouth har jag alltid gillat. Men 38 nu och frågan är om han har motivationen. Dom har även Federici som borde vara överkomlig.

Topp 6 lagens andre målvakter är nog inte lönt att itta på för dessa brukar få cupmatcherna och är nog rätt nöjda med att sitta av resten med sina löner.

Hursom så finns det dugliga målvakter i PL som inte borde vara en omöjlighet att plocka in. Jag har försökt försvara Felix för jag har vägrat tro att en Bundesligamålvakt kan vara så osäker egentligen men nu är det bara att inse att han är slut här. Om han inte gör en akut lobotomering så kan han aldrig hitta rätt hos oss.Leeds United sportcarl
2018-03-04 07:13
Tillåt mig tvivla på att Tyler Roberts redan nästa säsong är redo att starta som förstaaltetnativ som anfallare.han har gjort 9 mål på 44 matcher i lägre divisioner för klubbar som Oxford, Shrewsbury och Walsall. Men jag har gärna fel
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-03-04 06:17
James Milner in till nästa säsong. .........................???......................... ..Coyle - Jansson - Bartley - ???....... .............Forshaw - Milner................ ........???.............Saiz...........???....... .......................Roberts...................
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-03-04 03:37
Sen är det ju så att vi saknar karaktärs spelare. Bara till att kolla vårt hemma facit i år. 7-5-5 med plus 30k i mer eller mindre varenda match. 10 matcher av 17 har slutat annat än vinst. Detta är riktigt jävla dåligt. Säg att vi hade förvandlat två av förlusterna till segrar och två oavgjorda också så hade vi nu haft 11-3-3 och samtidigt haft 10 poäng till. Det hade gett oss en sjätte plats just nu med endast åtta poäng upp till andra platsen. Det är på hemma plan vi förlorar vår säsong i år. Vårt borta facit är inget speciellt men det är inga större problem så länge vi vinner våra hemma matcher. K - A - R - A - K - T - Ä - R
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-03-04 03:12
Det finns alltid klubbar som är villiga att ge dåliga spelare en ny chans. Kolla bara på oss. O’Kane kan vi säkert skeppa iväg till en League One klubb eller en nyligen uppflyttad klubb i the Championship, typ Blackburn. Cooper och Anita likadant. Ge pengar till vilken klubb som helst för att ta hand om Sacko. Shaughessy, Grot och Phillips kan lånas ut. Wiedwald kan köpas ut från sin kontrakt för vilka pengar som helst. När han lämnar får vi oavsett en målvakt som kommer kännas som ett nyförvärv, även om vi tvingas ställa Sullivan i målet igen. Lonergan kan dra också. Ta tillbaka Coyle och satsa på honom med Ayling som reserv. Berardi kan vara reserv också. De Bock kan vi skicka iväg också. För dålig enligt mig. Låna ut honom kan vara ett alternativ. Roofe med 12 mål i the Championship kan säljas till en annan Championship klubb för £2-3m. Skicka Cibicki tillbaka till Malmö och försök sälja Antonsson för nån miljon pund. Lasogga tillbaka till Hamburg. Om Hamburg kan tänka sig att skänka honom och samtidigt in han gå ner sjukt mycket i lön så kanske han kan få komma tillbaka. Sälj Alioski till i stort sätt vem som helst. Kanske kan vi få £2m för honom. Lägg pengar på en jävligt bra målvakt. En säker och stabil målvakt som kan vakta vår bur de nästkommande 5-8 åren. Gärna någon runt 30 strecket. ..........................NY............................ ...Coyle - Jansson - NY - NY/Denton... ...............Forshaw - NY...................... .....NY/Hernandez - Saiz - NY............. ...........................NY.......................... Dallas kan konkurrera på mitten och alternativt som ytterback om han vill. Behövs nog minst 5-6 starka nyförvärv för att vi ska ha någon som helst chans nästa år. Dock har vi ju lite av en ryggrad i PJ - Forshaw - Saiz. Kan vi bygga vidare på den så.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2018-03-03 22:56
@sportcarl:


Att det syns tydligare är ju pga att det är poängavgörande, vilket är det som räknas i slutändan. Finns andra i truppen som borde kölhalas, absolut. Så jävla less på den här skiten. Även om jag lever i 70 år till har jag svårt att se ett Leeds där det hör hemma igen. Ändå kommer jag se matchen på onsdag igen och bli lika förbannad som vanligt.
Leeds United sportcarl
2018-03-03 22:26
ett problem vi har är att vi inte kan göra så mycket med truppen då vi sitter med spelare med långa långa kontrakt och de lär bevaka sina intressen(pengar)
lonergan har kontrakt till 2019
til l2020 ar vi bl a Wiedwald,berardi, roofe,dallas,anita, Pecock-Farell,gomez

och till 2021 har vi ju tex O Kane,Phillips,Shaughnessy, Grot, Cibicki.

i dessa spelare har vi många många miljoner pund låsta
Leeds United Duke
2018-03-03 20:41
Krelleg// Nu är det ingen mening att sparka tränaren. Han har säsongen ut på sig att visa en stabilitet och förbättring. Fortsätter raset är det byte till sommaren utgår jag ifrån.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-03-03 20:08
Ja, låt oss sparka tränaren och bygga om truppen!
Leeds United Duke
2018-03-03 19:27
Man har fått väldigt dålig effekt av tränarbytet. Kan delvis bero på tufft spelprogram men man kan ifrågasätta dessa oprövade tränare. Leeds som klubb borde kunna anställa en tränare med meriter inte någon som kommer hit för att det är ett steg upp i karriären. Bättre skärpa från Radrizzani behövs framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-03-03 15:38
Och Wood hoppar in och spelar för första fången på länge och gör mål direkt!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-03-03 15:28
Är ju fler än Wiedwald som gör misstag hela tiden. Men som målvakt syns det tydligare. Är ju inget som tvingar klubben att spela honom
Leeds United Ballsmash
2018-03-03 14:57
Borde inte Wiedwald få böter för sina insatser?

Skulle jag uppträda som honom på mitt jobb skulle det antagligen innebära avsked. Det spelar ju ingen roll om jag dyker upp om jag gör misstag hela tiden och är helt obenägen att lära mig något för att ordna det. Prova Huffer eller vem som helst i juniorlaget. Ingen är sämre än Wiedwald. Jag vill aldrigmer se hans stumma ansikte.
Leeds United Rodell
2018-03-03 14:42
Chris Wood är fan sjukt mycket snabbare än lasogga och då tycker jag inte han är snabb (tittar på Burnley - Everton) Gällande marriot och maddison så tror jag visst det kan va rätt typ av spelare (se Jamie vardy) du kan inte köpa 8st med PL kvalite. Tycker man kan hitta en blandning där man köper spelare som är redo och ta ett kliv upp (kanske inte två som roofe) samtidigt plocka spelare som man vet klarar av och kan dominera men att köpa en mariott istället för cibicki/ekuban skulle gynna oss mycket mer
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-03-03 13:54
Kristoffer //

Är med på den elvan förutom Phillips. Jag byter honom mot Anita och ger honom den sittande rollen.
Leeds United Kristoffer
2018-03-03 13:26
Jag hoppas att PH testar en trebacklinje, typ:

Lonergan
Berardi Jansson Cooper
Dallas Forshaw Hernandez Phillips Alioski
Lasogga Saiz
Leeds United sportcarl
2018-03-03 13:21
Tror ny målvakt skulle göra underverk. Backlinjen har i många matcher visat att de egentligen är stabila.defensiva mittfältet sätter jag mitt hopp till Forshaw till nästa säsong och Klich tbx. Minst 2 av de övriga 3 bör lämna. Offensivt bör det kompletteras med minst 1 av bra kvalitet. Saiz,Alioski och Pablo behöver mer konkurans. Framåt är jag osäker om Roberts redan till nästa säsong är redo att vara försteanfallare.
Leeds United terry cooper
2018-03-03 12:48
Halvhyfsade spelare som är bra tränade o har rätt inställning , kan ta poäng i vilken match som helst.
Är man i bra form så kan man åka på förluster av olika anledningar men man vet att man kommer igen.
Börjar självförtroendet svikta , hör det ihop med att man är dåligt tränad.
Orkar inte göra det jobbet man ska o hamnar i en ond cirkel.
Leeds United stonefree
2018-03-03 11:42
Sportcarl 10:39 Konstigt att du missade den, så långsamt som den bollen rullade. ????
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-03-03 11:42
Sportcarl 10:39 Konstigt att du missade den, så långsamt som den bollen rullade. ????
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-03-03 11:30
@Rodell:


Det är inte lyckade league One spelare vi behöver även om jag kan förstå romantiken i dessa 2 namn. Det vi behöver kräver en helt annan filosofi kring löner och övergångssummor än vad vi har idag. En sund ekonomi är trevligt men den tar dej ingenstans i fotbollens sjuka värld.

I 15år har vi "försökt" den billiga vägen. Ska det någonsin gå så måste det satsas på namn som faktiskt ger respekt sedan innan. Forshaw är en skaplig start men ribban måste upp ännu högre. Väldigt få no-names klarar av pressen att spela för Leeds United.

Folk skratta i höstas när jag tog upp namn Cairney men det är minimum den nivån vi behöver. Tar vi inte in den nivån på minst 4-5 positioner till sommaren så räknar jag kallt med att Pontus och Saiz kommer fly.

En del kommer fortfarande hävda att man ska titta på Cardiff eller Blunts. Dom kan ju med inte så stora summor så då borde vi också. Men då har man aldrig förstått skillnaden på Leeds United och de flesta andra i denna ligan.
Annons: