/england/leeds/forum/687.aspx/england/leeds/forum/687.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2017-01-13 14:05
Norman//

Jag tror inte vi hade kunnat köpa en forward av hög PL klass för £7m. Verkligen inte två. Kolla Scott Hogan som går för £15m... Och han ser jag inte som hög PL klass.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 13:55
WhitesMOT//
Som jag skrev två ggr, det är en hypotetisk fråga, att både du och Linus missar det... Att du vill behålla Taylor till vilket pris som helst är lika mycket Football Manager som min fråga. Dels för du har ingen aning om alla variabler i frågan och dels för att du kommer aldrig få vara delaktig i beslutet.

Sen tillbaka till frågan som du tydligen ändå intresserar dig för :)
Jag håller med att Taylor är bättre än Berardi i offensiven och att han inte kommer runt på kanten på samma sätt som Taylor. Berardi vänder ofta inåt och det blir fler instick till mittfältare som går i djupled eller passning inåt banan. Precis som du skriver, en helt annan typ av offensiv som inte passar Wood lika bra.

Men skulle du hellre ha Berardi på backen och en eller två forward av hög PL klass i truppen eller behålla Taylor och Wood? Jag är benägen att tro på att en vänsterback, även om han är topp-2 i CS, betyder mindre för resultaten än en klassforward. Jag har fortfarande inte sett ett enda lag som vunnit sin liga där vänsterbacken varit den stora stjärnan.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 13:45
Linus//
Jag skrev att det var en hypotes och att det var en hypotetisk fråga så självklart är den på ett sätt "orelevant". Å andra sidan är nästan allt vi skriver på detta forum "orelevant" för vi har inget mandat att påverka några beslut som rör laget. Dessutom har vi sällan eller aldrig tillräckligt med information för att kunna ta de bästa besluten.

Å andra sidan kan ju hypotetiska diskussioner vara de roligaste att föra :) I det här fallet rörde sig mina funderingar hur man bäst skulle kunna spendera £7m (som vi inte har) för att göra störst skillnad på resultatet, dvs tabellplaceringen vid säsongens slut. Att jag just tog Zlatan som exempel var inte för att jag tror att det är en reell möjlighet utan mer för att diskutera hur man skulle kunna använda ett tillskott på £7m till dagens trupp. £7m motsvarar ändå ca 25% av vår omsättning.

Vad gäller Taylors svaghet skulle jag i första hand påstå att positionsspelet är hans största svaghet och att han i man-man-spelet är högst medioker.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-13 13:22
@Norman Hunter:


Detta måste vara den mest snurriga fråga jag sett här på år och dar. Det är inte Football Manager som spelas utan det som sker är i verkligheten.

Säljer vi Taylor nu så är det en försvagning av laget. Han är den bästa vänsterbacken vi har och är förmodligen topp 3 i kategorin i CS. Vänsterback må inte vara lika sexigt som andra positioner i laget men när allt kommer omkring så är det balansen över hela elvan som är viktigast.

Berardi klarar grunden som vänsterback men det är hur tydligt som helst att vi tappar en viktig detalj och det är inläggsspelet. Det spelet vi behöver för att Wood ska komma till nytta. Såklart hade man valt Zlatan före Wood men det är en helt irrelevant jämförelse. Något sånt kommer aldrig att ske där vi är.

Vi har just nu en trupp som fungerar. Som är i utveckling och som för varje match blir mer och mer samspelta. I mitt tycke ska man göra allt vad man kan för att behålla det så och Taylor är en mycket viktig kugge i detta bygge.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 13:08
Rykten om att Sacko inte är redo att starta ikväll. Doukara in där istället.

Bara att ställa sig på knä och be att det är felaktiga rykten... Sacko är livsviktig inför ikväll.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 12:46
@sportcarl:


Även du måste kunna se skillnaden mellan Warnock och Taylor. Taylor är flera år yngre och har en potential som är svår att hitta.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 12:39
raderar detta då det blev nåt fel när jag postade inlägget från appen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-13 12:34
Samma diskussion nu var det för 3-4 år sedan. Och då var det ramaskri att vi skulle släppa Stephen Warnock till Derby och det visade på dåliga ambitioner att släppa honom då vi bara hade en oerfaren Taylor. Var 2 läger då med. Med facit i hand det bästa vi kunde göra. Vi fick en dubbelt så bra vänsterback för halva lönekostnaden
Leeds United Linus.M
2017-01-13 11:49
Norman//

Helt orelevant att jämföra Berardi & Zlatan med Taylor & Wood. Kommer aldrig hända. Nu tror jag inte vi kommer sälja Taylor då vi fått in en ny ägare, så diskussionen är egentligen onödig. Sen att du tycker Taylor brister i defensiven... Vet inte vilka situationer du menar men jag ser verkligen inte vad du menar. Jag hade känt mig fruktansvärt mycket säkrare ikväll om vi hade haft Taylor på vänsterbacken ikväll istället för Berardi. Både offensivt och defensivt.

Som jag skrev igår (tror jag), min känsla är att Taylor kommer krita på ett nytt avtal i sommar. Särskilt om vi då har gått upp i PL. Förändring i de högre leden brukar betyda förändring i de "nedre" leden också...

Vi ligger förövrigt 5:a, inte 3:a.
Leeds United sportcarl
2017-01-13 09:46
Inget snack om att det även stor förlust om Taylor försvinner till sommaren. Men inte oersättlig men måste dock ersättas Han har väl knappt spelat sedan i december och vi ångar ändå på.Men vi har släppt många bra spelare de sista 5-6 åren och vad ligger vi nu 3:a? Viktigaste spelarna nu är Jansson/Bartley de gör skillnad och spelar på nyckel positioner
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 09:36
@Linus.M:
En rent hypotetisk jämförelse (som jag oxå skrev). Om du fick välja skulle du ha Berardi & Zlatan eller Taylor och Wood? Jag skulle välja den första kombon alla dagar i veckan om jag ville vinna matcher. Och det även om jag fick ha Denton som backup på vb-platsen...
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 09:34
@Hartey:


Då tycker vi olika. Jag ser många likheter med just Byram, bra offensivt för att vara ytterback men tveksam i defensiven. I Byrams fall tyckar jag faktiskt att när han slog igenom så var han väldigt mogen i försvarsspelet för sin ålder men nånstans på vägen tycker jag att han glömde bort grunderna i det defensiva spelet.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 09:30
Norman//

Vad är det för jämförelse?! Förstår du hur tunn vår backlinje blir om vi säljer Taylor?
Leeds United sportcarl
2017-01-13 09:30
Chansen att han stannar hänger på om vi går upp eller inte. Kommer inte gråta tårar om han lämnar i sommar om vi inte går upp.utan glädjas att han får spela på högsta nivå. En riktig helyllekille.
Leeds United Hartey
2017-01-13 08:31
Norman Hunter// Efter att ha följt Taylorscup debut som 17-18 i Leeds, hans succé år i Fleetwood i League Two och hans totala ägande i match efter match även på Anfield. Han skall inte jämföras med Cook och Byram eller Mowatt. Han är redan en klar storspelare som bara inte fått en storklubb. Han skall jämföras med Delph och kanske Milner. Woodgate och Kewell är ett snäpp bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 07:55
@WhitesMOT:


Det är det som är frågan, hur använder vi bäst dessa £7m? Nu tvivlarj ag starkt på siffran så detta är ju bara en hypotes... För £7m skulle vi kunna hyra in Zlatan för resten av säsongen (eller nån med en likvärdig lön) och då skulle det ändå bli pengar kvar för både oss och ManU. Så om man ska vara helt inriktad på promotion då är frågan var dessa pengar gör mest nytta för att nå maximalt resultat på planen i vår.

Om du ställdes inför valet att ha Berardi på vänsterbacken och ha Zlatan på topp, skulle du hellre ha Taylor på vänsterbacken och Wood på topp?
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 07:50
@Hartey:


Kort minne Hartey, jag är oxå i nedförbacken men så kort minne har jag inte :)
Han är bland de 3-4 största talangerna de senaste fem åren tillsammans med Cook, Byram och kanske Viera. Innan dess har vi haft bra många med klart större talang och framgång, t.ex Milner, Delph, etc etc
Leeds United Gary Kelly
2017-01-12 23:07
Lewis Grabban blir en bra förstärkning, hoppas transfern går igenom.
Leeds United Linus.M
2017-01-12 22:54
QPR vinner med 1-0 mot Reading. SKÖNT!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-12 22:21
Svårt att hitta en bättre vänsterback i Championship. Sälja våra bästa spelare har vi gjort tillräckligt. Dags för förändring.
Leeds United Hartey
2017-01-12 22:16
Inflationen i transfersummorna har varit enorm sista åren. Taylor vet vi alltid är lugn och trygg och bland dom bästa. Köper vi Fletcher från West Ham , vad säger att han lyckas. I så fall vill jag ha Rhoades för att få en målgaranti värd namnet men han är väl för dyr. Kanske går det inte att få Taylor att stanna för skitlag som Palace och WBA. Han kommer inte att göra bort sig men det är i Leeds han skall spela PL i
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-01-12 22:12
@Hartey:


Håller 100 med. Han är värd mer i försöket att gå upp än att säljas nu.

Leeds United WhitesMOT
2017-01-12 22:08
£7m är kaffepengar i dagens sjuka engelska fotboll.

West Hams bud på £15m för Scott Hogan är bara ytterligare bevis.
Leeds United Hartey
2017-01-12 22:04
I mina ögon är Taylor en av dom 3-4 största talanger som Leeds har fått fram. Har på vänsterbacken kan betyda promotion. Om vi tvingas sälja honom i sommar kommer vi få utbildnings pengar för honom eller? Går vi till PL så finns pengarna där.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-12 21:59
Sälj INTE Charlie Taylor!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-01-12 21:39
£7 mille för en vänsterback med 6 månader kvar på sitt kontrakt kan omöjligt stämma... Skulle det göra det är det bara att slå till, om vi inte är på gång att förlänga med honom förstås.

Han spelar inte imorgon så om han skulle lyckas hålla sig skadefri resten av säsongen innebär det att han kommer spela 20 matcher till i vit tröja. Det skulle alltså kosta oss £350k/match att behålla honom om vi släpper honom i sommar. Ingen vettig människa kan tycka att det är värt att lägga de pengarna på en vänsterback.
Leeds United Linus.M
2017-01-12 21:22
@Duke:


Ovanligt att The Guardian har felaktiga uppgifter men det här säger Phil Hay:

"Phil Hay
There's definite interest from Palace/West Brom but I'm being told talk of £7m bids is wide of the mark"
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-12 21:01
När vi var över o såg Leeds-Derby tror att det var november 2015 så vann vi med 2-0.Sedan dess har vi blivit mycket bättre o Derby har ungefär samma klass.Alltså är realistiskt tips 3-1 till oss.Jag tror till o med att Woods kan stånga in en balja??.
Marching On Together Gubbs
Leeds United Linus.M
2017-01-12 21:01
@Duke:


Tycker jag inte alls. Jätteviktigt att vi inte rubbar på vår försvarslinje, särskilt inte när vi har en av de bästa vänsterbackarna i hela ligan. Han är en viktig del i vår kamp mot PL.

Skulle inte förvåna mig om han signar nytt kontrakt när Radrizzani köper resten av klubben i sommar. Jag hoppas iallafall han gör det.
Leeds United Duke
2017-01-12 19:54
Ryktas att Leeds tackat nej till bud på £7 miljoner för Taylor. Verkar lite konstigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: