/england/leeds/forum/682.aspx/england/leeds/forum/682.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Norman Hunter
2017-03-14 16:27
Jag kollade upp det på egen hand. Ipswich hade vi 60% och Cardiff 70%
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-14 16:24
På den här sidan nyår har vi gjort våra sämsta matcher när vi haft stort bollinnehav. Vi skapar fler klara chanser och gör bättre resultat när vi inte behöver spela oss igenom. T.ex QPR senast hade vi 62% av bollinnehavet. Rätta mig om jag har fel men var det inte nåt liknande mot Cardiff
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-03-14 14:32
Vi saknar en playmaker längre ner i banan.Eller nån som kan driva bollen framåt. Våra defensiva fältare har inte riktigt DET när det kommer till att länka med Pablo eller ytterfältare. Det man sett de senaste matcherna är hur Bridcutt och Pablo sjunker för långt mer vilket öppnar upp oss ordentligt på mitten och avståndet upp till Wood blir en planhalva.
Leeds United terry cooper
2017-03-14 14:00
Med en anfallare så hänger mycket av vårat spel på hur mittfältet agerar.
Hur är rörelsen där?
Hur mycket orkar de springa ?
Hur mycket understöd får försvaret o anfallet ?
Fast vi gått runt på en hel del folk på mitten , så verkar de vara lite slitna just nu.
När vi har så lite bollinnehav som vi haft den sista tiden , då är det extra viktigt att , när vi har bollen att vi vårdar den o håller den inom laget.
När vi har bollen är det ju upp till oss vad vi vill göra med den.
En snabb omställning kan vara jätte bra om den leder till något framåt.
Mål , hörna , frispark mm
Händer väl inte för ofta.
Om inte så är bollen tillbaka på vår planhalva o vi hamnar under press.
Som det sett ut några matcher nu
Leeds United WhitesMOT
2017-03-14 13:04
Jag tycker vi ligger för lågt och har därför svårt att ta oss ur pressen vilket gör det svårare att vårda bollen. Åtminstone har vi gjort detta på senare tid. Antal avslut från motståndare kontra oss själva tycker jag är ett bra bevis på detta. Tyckte vår egen press låg högre i höstas i fler matcher.

Efter Derby matchen känns det som att något har hänt. Dom kom för att spela men utan direkt hög press vilket gjorde att vi också kunde spela och se bra ut. Sen var det Barnsley och där kändes det som att vi för första gången denna säsongen verkligen blev avslöjade. Hög press och direktfotboll blev jobbigt för oss. Sedan dess känns det inte som vi tagit oss ur det greppet riktigt. Visst vi tar poäng och alla lag har inte utrustningen till att spela som Barnsley och även Hudds gjorde men tycker det syns att alla försöker nåt liknande. Samtidigt som vi blivit bekväma.

Leeds United sportcarl
2017-03-14 12:58
sedan är det ju kanske ett litet problem som Terry missade, att det finns en motståndare som inte alltid tillåter det man vill göra, vad man vill är ju en sak va d man lyckas är en annan, gör man det jättelätt för sig så kan man ju önska mer mål framåt och mindre bakåt, men blir ju samma sak som jag skrev innan, man har en motståndare som gör allt i sin makt för att det inte skall hända
Leeds United terry cooper
2017-03-14 12:46
Okay vi lugnar ner oss med det kreativa då. Vara mera taktiska o vårda bollen , längre anfall , mera rörelse , det går väl hand i hand ??? Egentligen inte så svårt. Vi behöver inte gå på mål så snabbt vi kan vid varje anfall. Det går att flytta upp spelet o rulla runt bollen på motståndarnas planhalva. Lugna ner det ibland. Slippa jaga boll. Och när vi anfaller. Våga fylla på med folk i o runt motståndarnas straffområde. Försöka skapa tryck. Försöka komma till rejäla avslut. Spelar ingen roll om det är 1 dm bredvid mål eller bänkrad 22.
Leeds United sportcarl
2017-03-14 00:43
ja att vara rädd om bollen,, ha längre anfall, vara mer rörliga, vara mer taktiska och kreativa, det önskar väl alla fans alla lag och alla tränare
Leeds United sportcarl
2017-03-14 00:43
Leeds United WhitesMOT
2017-03-13 23:31
Terry // Säger inte emot vad planen borde vara men det du talar om är det svåraste i fotbollen att uppnå. Taktik och rörelse är det enkla i ekvationen. Att kombinera det med kreativitet är det som brukar skilja agnarna från vetet, För det behöver vi betydligt mer kvalité än vad vi har nu. Detta lagbygge har bara fått upp sin stomme så här långt. Bra så på den lilla tid dom haft ihopa men ska vi ta det stora steget till att bli kreativa också så behöver bygget fyllas på med annat än vad vi har eller få vara orörda som enhet i någon säsong till. Jättenajs om delar av den utvecklingen kan komma redan denna säsongen men då behöver många steppa upp samtidigt här och nu. Blir väldigt svårt med tanke på det mentala läget vi är i. Nä, styr henne hem med vad vi har för det bör räcka. Menar inte att vi ska sluta utveckla men för stora drag nu kommer nog stjälpa mer än det hjälper. Släpp alla spärrar och se PO som en ren bonus och vi kan göra det ändå.
Leeds United terry cooper
2017-03-13 22:43
Thom //

Jo kryss o vinster kan ta oss långt ;)

WMOT //

Klart motståndarna försöker ha koll på hur vi spelar.
Men vara rädd om bollen o försöka ha längre anfall o bättre rörelse
o vara mer taktiska o mera kreativa mm borde vara plan a till ö
Leeds United WhitesMOT
2017-03-13 22:08
@terry cooper:


Tror det kan vara en liten skänk från ovan att Ayling är avstängd. Det "tvingar" in Taylor i laget och det gör mycket och ha hans driv framåt till anfallsspelet.

Vi är nog rätt synade nu också. Alla vet hur vi vill spela och vi har inte riktigt nån plan B.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-13 21:15
Hoppas verkligen vi har med oss lite av dessa tankar den dagen vi tar oss upp i PL
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-13 21:08
Så länge vi kryssar när vi spelar dåligt så är jag nöjd. Kryss och vinster, likt de senaste 6 matcherna tar oss till play-off. Jag blir orolig om vi förlorar 2-3 matcher i rad.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2017-03-13 19:24
@Norman Hunter:
Håller med er men det är väl bara mittfältet som är "problemet" o hur det ska se ut.
Försvaret o anfallet har ju i stort sett givna roller o spelare.
Vet inte om det är taktik (tror inte det ) men vi har inte så mycket bollinnehav på slutet.
Har låtit motståndarna haft merparten av bollen o spelet.
Vilket betyder att vi får jobba hårt defensivt o inte riktigt orkat med rörligheten som behövs för anfallsspelet.
Tycker att vi varit dåliga på att hålla bollen inom laget.Tagit för snabba avslut.Rent av varit slarviga o otaktiska.
Måste försöka hålla bollen inom laget o få motståndarna att jaga boll o ägna sig mer åt defensiva sysslor.
Få upp laget närmare motståndarnas mål o vinna duellerna där.
Det kommer att bli blod svett o tårar o en mental kamp under våren , därför måste vara konstruktiva o taktiska när vi har bollen.
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-03-13 18:40
Nu iväg til l England på en tur, en lille bara......
Leeds United sportcarl
2017-03-13 16:29
Inte ens sparka tränare klarar vi av att vara värst i :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-13 13:44
Derby har sparkat 6 tränare på 14 månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-13 07:40
Derby har sparkat Steve mcClaren. Och det är väl inte första gången han får sparken från den klubben.
Leeds United sportcarl
2017-03-12 20:11
många mittfältare men alla känns väl som ojämna iaf de offensiva, omöjligt innan veta vem som kommer ha en bra resp dålig dag, kanske satsa på de som har minst dåliga dagar och de som kan leverera en slutprodukt
Leeds United Duke
2017-03-12 20:01
Norman// Helt riktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-12 19:55
[QUOTE=Duke]Tre matcher i rad har vi varit dåliga. Det ät fakta och jag vet att vi ligger fyra fortfarande. Problemet är mittfältet och det vet Monk. Jag tror inte Monk vet vilken som är den bästa startelvan. [/QUOTE] Vi har många mittfältare att välja bland och de har har olika egenskaper. Hittills har vi snurrat runt på allihop och de som varit heta har fått sprla samtidigt som de som gjort sämre insatser har petats/vilats. Det är väl egentligen inget problem men nu när vi närmar oss PO så är det nog dax att satsa på en "startelva" så att alla spelare får tydliga roller i slutskedet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-03-12 18:50
Tre matcher i rad har vi varit dåliga. Det ät fakta och jag vet att vi ligger fyra fortfarande. Problemet är mittfältet och det vet Monk. Jag tror inte Monk vet vilken som är den bästa startelvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-12 17:11
matchen igår hade varit perfekt att göra en matchförändring efter låt säga 45-60 minuter då vi inte hade ett skott på mål, sedan är det kanske inte mest anfallaren anfallarnas fel utan det kan ju hända att Wood inte fick en enda vettig boll, hade vi kört med 2 anfallare är det ju ingen garanti att det blivit mål eller målchanser heller men man hade iaf gjort något gjort ett försök
Leeds United Hartey
2017-03-12 16:56
Går vi över till 4-4-2 så finns det en chans för Antonsson att spela och gå i djupet. Douk o Woods skulle inte passa ihop
Leeds United Rikard
2017-03-12 15:32
Hade gärna sett en hungrig antonsson få göra ett inhopp nästa match. Som det är nu så skapar vi väldigt få chanser framåt.
Leeds United sportcarl
2017-03-12 13:19
Instämmer att är vi inte på PO efter sista omgången så har vi inte i PO att göra, är bara löjligt skylla på tur eller otur efter 46 omgångar, och är vi där så är vi förtjänta av det, och då startar man från noll och vilket som helst av de 4 lagen kan vinna, hitills ser det bra ut och som jag skrev för någon dag sedan så sedan omgång 18 har vi parkerat på play off
Leeds United WhitesMOT
2017-03-12 13:11
Var inne på det för några omgångar sedan att missar vi PO så har vi inte där att göra helt enkelt. En tröttsam klyscha men så är det verkligen nu. Finns liksom inga ursäkter så att säga. Vi har inga skador, Bartleys gula är borta och ligans bästa försvar. Vore snudd på tjänstefel att missa nu även om det är idrott vi pratar om.
Leeds United Pontus Hatt
2017-03-12 12:58
[QUOTE=Duke]Thom// Ja säsongen är bra. Även om vi förlorar de nio sista kommer säsongen vara bättre än väntat på så sätt går det inte att klaga. [/QUOTE] Kom igen nu. Skulle vi missa PO skulle i varje fall jag bli gruvligt besviken. Vi har legat där stora delar av säsongen och missa nu skulle vara otroligt frustrerande. Vill inte ens tänka tanken.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-03-12 12:46
Ge oss ett mittfält...........
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: