/england/leeds/forum/681.aspx/england/leeds/forum/681.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2017-03-07 10:56
Skalar du bort Pablo eller Roofe från 10:an så måste nån av dom 2 defensiva bli mer spelande och komma högre upp i banan. Ingen av våra defensiva är spelande. Det är för många rockader i uppställningen för att passa in Antonsson. Hade vi legat 10 i tabellen och inget att spela för så hade jag köpt att man försökt få Antonsson i spel men inte nu.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-07 10:09
Angående Antonsson så är jag inne på Harteys linje att han ska spela centralt men mer som en släpande forward än att spela i rollen som Pablo och Roofe har idag. Jag tycker ofta vi saknar spelare i straffområdet. Det är extra tydligt när vi har våra bästa kantspelare på plan, tänker speciellt på Taylor nu när han är tillbaka. Antonsson har en kvalitet som alla övriga offensiva spelare saknar, om vi bortser från Wood, och det är att han är bra på att komma in i straffområdet och att komma till bra avslut. Pablo och Roofe har helt andra kvaliteter och skulle kunna funka i en "Brolin-roll". Då krävs dock att vi har Taylor på plan, Ayling är så pass bra på att kliva in i banan från sin kant så man vill inte göra det för trångt att komma in i mitten från den sidan. När vi spelar med två så lågt spelande så tycker jag vi har råd med att släppa lite på bromsen ibland. Problemet med min uppställning är att Monk verkar prioritera defensiven numera och med tanke på den framgång vi har med resultaten känns det ju lite fånigt att ifrågasätta hans uttagningar :)
Leeds United Norman Hunter
2017-03-07 09:58
terry cooper//

Kommer man med en spydig kommentar får tåla ett spydigt svar. Klarar du inte av det råder jag dig att tona ner dig själv en smula.
Leeds United sportcarl
2017-03-07 09:40
Skall bli spännande vilket lag Monk ställer upp med. Några förändringar lär bli. Tror dock inte det blir halva startelvan. Är inte så orolig för Ayling och Bartley heller. Deras varningar Nollställs föhoppningsvis snart plus att Taylor är redo att hoppa in.
Leeds United terry cooper
2017-03-07 08:57
@sportcarl:Tror mycket väl att Norman fattade min fråga men den passade väl inte honom.
Därav hans svar.
Läser man lite mellan raderna , så förstår man det.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-07 08:55
Linus//
Thom//

Jag har själv funderat i banorna hur vi ska undvika avstängningar på Barts & Ayling. NÄr Taylor är tillbaka ges det ju ytterligare möjligheter till att ändra lite i backlinjen för detta. Just den uppställningen som Linus lagt ut nedan är det jag tänkt mig men jag hade nog väntat till efter Fulham för att göra detta.
Leeds United Linus.M
2017-03-07 08:26
Thom//

Nej! Kanske så att Monk väljer att vila honom så han inte missar två matcher.

Är dock högst skeptisk till just det här ryktet så vi får ta det med en nypa salt tills ikväll.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-07 01:02
Linus// Är Ayling avstängd?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-07 00:10
Låter som detta blir startelvan imorgon:

Green
Berardi, Bartley, Jansson, Taylor
Bridcutt, Phillips
Sacko, Roofe, Pedraza
Doukara

Wood skadad och O'Kane inte i matchtruppen.

Så går ryktena iallafall. Blir spännande. Skulle förklara varför Antonsson kommer tillbaka till truppen igen om Wood är skadad.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:52
En sak dock. Ska jag inte ge upp om Grimes heller då? Han har visat ungefär lika mycket som Antonsson enligt mig. Varit helt ok i några matcher och riktigt dålig i många. Och sen hoppas jag också att det går bra. Folk här inne verkar tro att jag hatar Marcus och att jag vill att det går dåligt för honom...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-06 22:52
Linus//

Inget konstigt med att spelare kan gå någon säsong innan han acklimatiserar sig till en ny miljö, lär sig hur sina medspelare spelar, lär sig ett nytt land och liga.

Det är väl det jag vill säga. Jag tycker att 6 månader är lite för kort tid för att säga att någon inte håller.

Vem vet, till sommaren kanske Antonsson väljer att lämna klubben men fram tills dess så hoppas jag att det går bra för honom.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:48
Thom//

Vet inte vad jag ska svara faktiskt. Du verkar ha tro på Antonsson, jag har det inte. Vi får se hur det går för honom helt enkelt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-06 22:47
Linus// Vad jag menar är att man inte ska ge upp, varken som supporter eller som spelare. Förra året var Chris Wood väldigt kritiserad. Jag var en av dom. Jag sa bland annat att om Chris Wood hade satt 30 % av sina målchanser förra året så hade han gjort 30 mål i ligan. I år är han hyllad. Doukara var kritiserad både som fotbollsspelare och som person förra året. I år har han blivit tagen till nåder vad det verkar. Ge inte upp om Antonsson. Han kan fortfarande bevisa att han är värd sitt kontrakt. I början av säsongen när det gick dåligt så hörde jag röster om nedflyttning och sparkning av Monk. Jag var säker på att det skulle vända då laget enligt mig var tillräckligt bra för en betydligt bättre placering. Jag fick till svar att så inte var fallet. Att Wood var värdelös och inte värdig en startplats i Leeds United. Att spelare som Ayling, Dallas och Sacko inte höll och hur gammal och rutten Rob Green va. Jag är glad att jag inte oroade mig allt för mycket utan istället behöll min tro på laget och på att vi skulle utvecklas. Detsamma gäller Antonsson.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:32
@¤Thom Mattsson¤:


Jag tycker också det är förbannat roligt med en svensk i laget som lyckas, där har jag inte sagt mot dig.

Jag avskydde Doukara när han valde att vägra spela för klubben. I år har han utvecklats under Monk och är viktig för laget, då väljer jag att släppa det även om jag hellre vill ha någon annan på positionen. Men vad har de o göra med vår diskussion om Antonsson?
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:31
@sportcarl:


Vadå inte gillar Marcus? Varför fortsätter du snacka skit dag efter dag? Jag ogillar verkligen inte Marcus men jag tycker inte är en tillräckligt bra fotbollsspelare för Leeds United.

Hur ska vi få dig att förstå det? Eller har du inte förmågan att förstå det?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-06 22:22
Linus// Att jag spelade 3 år i Kalmar FF spelar inte så jätte stor roll just i denna fråga. Antonsson är ju inte från Kalmar och jag är dessutom Gnagare. Däremot är jag ärlig när jag tycker det är förbannat kul att vi har en spelare som Pontus Jansson som svensk och som ledargestalt i klubben och Antonsson hade gärna fått lyckad lika bra för min del. Det skapar ju mer intresse för Leeds i Sverige bland annat. Nu har det gått lite upp och ner för Antonsson men det är ju lätt att man hamnar längre och längre ner när det endast är en spelare man konkurrerar med som fullständigt öser in mål. När vi dessutom har spelare som Doukara (som du väl avskydde för inte speciellt länge sedan om jag inte minns fel?) som kan spela på fler positioner än Antonsson så blir det ju tufft. Tycker dock inte det ska betyda att spelaren är dålig eller inte har en framtid. Men det är min åsikt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-06 22:22
Linus M 22:12 ja ja vet att du inte gillar Marcus och du behöver inte det.märkligt vad mycket du skall svara på som jag skriver, igår skulle du ju inte göra det mer. men du får väl relatera till sången: I morgon är en annan dag. Du är Cellino upp i dagen, säger en sak och gör en annan
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:21
@sportcarl:


"Han har ofyt" - Måste ju vara sista argumentet man får ut sig om man ska försvara Antonsson...
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:21
Sen tycker jag inte vi spelar särskilt mycket långbollar bara för att vi har Wood på topp. Det är ju något Wood utvecklat, att kunna hålla i bollen så att laget kan flytta fram. Monk vill ju spela fotboll och inte köra tjongbollar. Så det argumentet fungerar ju inte för att Antonsson hade varit bättre.
Leeds United sportcarl
2017-03-06 22:19
Personligen tycker jag Antonsson haft oflax, fick spela mycket när laget inte var ihopsatt ordentligt och vi helt enkelt var dåliga, sedan fick vi in 3-4 förstärkningar men då var Wood där och tog chansen och inget snack nu om att han är no 1. sedan känns det som att på den lilla lilla tiden han får speltid nuförtiden att han tappat skärpan och då blir det stolpe och ribba ut istället för stolpe och ribba in.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:12
@sportcarl:


Han blev månadens spelare i ett lag som låg tredje sist i tabellen, det säger allting. För resterande argument så kan du läsa mitt tidigare inlägg kl 22.11.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:11
@¤Thom Mattsson¤:
Lönen har du absolut rätt i, det tänkte jag inte på när jag skrev inlägget! Samtidigt, vad ska han säga i intervjun när han får frågan? Att klubben inte tror på honom? Klart han säger så, man måste ju kunna läsa mellan raderna. Fast det handlar inte om att peta Wood, det handlar om att vi sett i de matcher Antonsson fått chansen som ensam topp att det inte fungerar? Sen har du spelat i Kalmar och har ett gott öga till honom p.g.a av det. Jag förstår verkligen att du tycker det, men återigen.. när han fått chansen så har det synts tydligt att han inte klarar av att spela i den här formationen i vårt lag. Ser inte vart han skulle sätta det fingret faktiskt. Om Wood är skadad så kommer Doukara in. Om någon av yttrarna är skadade så har vi massor på bänken. Om Hernandez blir skadad så har vi Roofe etc etc. Antonsson är absolut snabb, teknisk och målfarlig i Allsvenskan. I Championship? Njae... Men det är ju vad jag tycker (och tydligen Monk också då han inte varit i truppen de senaste). Edit: På frågan varför han skulle ge upp efter ett halvår i klubben är ungefär samma anledning som Gustav Engvall är nära en flytt tillbaka till Allsvenskan nu. Det fungerar inte, gräset var inte grönare på andra sidan etc etc. Få en nystart istället som Hamad försöker få i Hammarby t.ex istället för att spela U-23 fotboll.
Leeds United sportcarl
2017-03-06 22:10
Finns framtid för Antonsson om han utvecklas och alltid ger 100%, var ändå augusti månads spelare och det blir man inte om man är värdelös, dock ruckar han inte på Wood så klart om man spelar med ensam anfallare, ocj skulle Wood gå sönder kan Antonsson ersätta men då får man ha ett annat anfallspel utan höga bollar, utan mer bollar i djupled, Wood sågades ju otroligt mycket förra säsongen och ansågs som bortkastade pengar, men vilket fynd det blev. tycker många av spelarna som får lite speltid visar bra tåga och inget gnäll, de fortsätter kämpa på och för eller senare lossnar det.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-06 22:07
Linus// Jag tycker inte det är ett mysterium att Antonsson hellre stannade i Leeds än att gå till AIK/Djurgården. Han har säkert mer lön i Leeds och sedan har jag svårt att förstå varför man vill ge upp efter bara ett halvår i klubben. Han sa väl i en intervju för bara nån vecka sedan att klubben fortfarande tror på honom och att han är redo att kämpa för en plats. Vem som helst hade haft svårt att peta Chris Wood denna säsong. Han fullständigt sprutar ju in mål och att då som anfallare välja att "lägga ner proffs drömmen" och flytta hem tror jag inte är något som Antonsson är speciellt intresserad av. Han besitter enligt mig fotbollskunskaper som borde kunna gå hem i ett spelande lag som Leeds United. Han är snabb, teknisk och målfarlig. Jag tror på honom och jag både tror och hoppas att han fortfarande kommer ha ett finger med i spelet denna säsongen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-03-06 22:04
Sport// "Bara ett påstående" - Visst visst... Hartey// Det har vi Roofe till som också är bättre än Antonsson. Återigen, nu när vi spelar 4-2-3-1 så har han inget i laget o göra. Mot Birmingham och mot Fleetwood spelade vi med två anfallare.
Leeds United Hartey
2017-03-06 22:00
Tror Antonsson skulle kunna ersätta Hernandez och ligga bakom Wood och komma i fart. Tror det är centralt han skall vara. Andy Ritchie den gamle Leedscentern också gått ut och stöttat Marcus och sagt att han visst har en framtid i Leeds. Vi som såg hemmapremiären såg Marcus Antonsson totaldominera i första halvlek. Wood och Marcus spelade också ihop borta mot Fleetwood och gjorde varsitt mål i den matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-06 21:58
Linus M 21:43. nej jag är inte ute efter att vara annorlunda, är bara ute efter att vara mig själv, skrev ju klart och tydligt 21:40 att skall någon tränare, spelare, ägare sågas kan jag försvara dem som blir utsatta om jag tycker det blivit överdrivet, och även detsamma om det är tvärtom, någon skall hyllas och upphöjas till Gud då bromsar jag och kan tyckas det överdrivs, förstår du inte vad jag menar så kan jag nog inte hjälpa dig. och med orden fanns för den här klubben när du gick i blöjan ville jag inte säga något särskilt med det, utan är bara ett konstanterande då jag (bara) hållt på klubben i 50 år och kommer göra det hela mitt liv oavsett om du vill eller inte vill det.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 21:43
Sport// Så du vill mest vara lite "annorlunda" och inte göra som alla andra? Att vara den härliga som ser det positiva i det negativa? Har jag förstått det rätt? "Fanns för den här klubben när du gick i blöjan" - Öh? Och? Vad vill du säga med det? Ska bli spännande och se ditt svar!
Leeds United sportcarl
2017-03-06 21:40
Linus M 21:33. finns ett ordspråk som heter endast döda fiskar följer strömmen. , oftast är det så att skall alla hylla någon till Gud och allt så bromsar jag och tycker annorlunda att det kan gå till överdrift, tycker någoneller alla att någon tränare, spelare ägara skall sågas konstant längs fotleden så är jag oftast den förste ut att försvara, märkvärdigare än så är det inte. tyvärr så följer jag inte ditt råd att byta klubb. Fanns för den här klubben när du gick i blöjan.
Leeds United Linus.M
2017-03-06 21:33
@sportcarl:


Tar det inte allvarligt men är tröttsamt att se dina inlägg. Gissar att det är de du vill uppnå med dina inlägg dock om man läser hur du skriver.

Tycker man Bates var en bra ägare för Leeds så kan man söka sig till en annan klubb i mitt tycke. Inte svårare än så.
Annons: