/england/leeds/forum/659.aspx/england/leeds/forum/659.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-16 19:26
Jag förespråkar inte heller miljardvärvningar och har absolut inga problem med smarta värvningar och smarta försäljningar.

Ibland kan det vara ett nödvändigt ont att sälja en spelare för flertalet miljoner om man bygger laget rätt och investerar miljonerna i de spelare som krävs för att laget trots allt förbättras.

Försäljningen av Cook var exempelvis tung men kanske är just den försäljningen anledningen att vi ligger där vi ligger? Man vet ju aldrig och kan AR investera RÄTT så är jag den första att hylla honom. Han behöver inte investera miljarder för att få mig på sin sida.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-16 19:21
Ny ung supertalang som signar nytt kontrakt och som har imponerat i b-laget;

Clarke Oduor, lägg namnet på minnet. Han är nu uppflyttad till a-laget tillsammans med Malik Wilks. Oduor är 17 år och yttermittfältare och klubben verkar tro att han kommer kunna konkurrera om en plats i laget redan denna säsongen :)

Oduor, Wilks, Coyle, Mowatt, Taylor, Viera, Phillips, Peacock-Farrell. A-laget kryllar av unga talanger från vår fantastiska akademi :)

THE FUTURE IS BRIGHT, THE FUTURE IS WHITE
Leeds United Hartey
2017-01-16 18:16
Den 19:e januari är deadline för att anmäla sig till LUSS-resan om LUSS skall fixa matchbiljetter och hotell. Efter det datumet får ni fixa resan själva men alla kan vara med på LUSS aktiviteter.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-16 18:13
Whites MOT// Financial Fair Play har ju inte gjort något emot pengarullningen. Englands förbundskapten kan ge råd hur man går förbi transferregler. Scum har katastrofvärvat i 2-3 år och ändå kan dom köpa Pogba för en miljard. Det där att fylla Elland Road i PL betyder inte något speciellt då det inte är dom stora pengarna. Nej nu har jag spytt färdigt på den moderna fotbollen. MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-01-16 17:18
Har en jobbekompis som är Shitty och varit så i drygt 45 år. Han brukar säga att han var väldigt kluven i början. Samtidigt så var dom också riktigt nere i skiten i många år och bara känslan av att lyftas ur hålet och veta att man äntligen hade chansen på scummen gjorde att man kunde "leva" med pengarna.

Nä jag håller med om att pengarna är för mycket. Det har i princip helt raderat bort allt det som gjorde engelsk fotboll så romantisk. Men det är bara att inse att om det inte kommer 9000 regler som på nät sätt sätter stopp på detta så är det pengar som gäller för att vinna något. Folk säger " Jamen titta på Leicester ! " Ja gör det och kolla vad det kostade dem att ta sig hela vägen med början i league one. Den resan var inte gratis....
Leeds United Hartey
2017-01-16 16:36
WhitesMOT// Håller med dig där att det säkert är för att inte fansen skall tro att här skall spenderas på dyra nya spelare vilket jag personligen aldrig skull gilla. Skulle vara intressant att fråga Chelsea och Man City hur det var att egentligen helt random blev fans till totala köpelag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-01-16 16:30
Hartey //

Jag är med på hur du tänker. men jag upplever det som att han mellan raderna vill säga att "jag är ingen Abramovich" Mest för att hålla nere förväntningarna om att han ska börja bomba in pengar. Och också lite grann för att helgardera mot att OM planen att gå upp inte slår in inom önskad tid, så tvingas man till sist att sälja av något för att kunna hålla en viss nivå. Tror AR förstår att öppenhet och ärlighet mot fansen är bara till fördel. Något säger mej att han har gjort sin läxa mer än vad vi ser just nu.

Visst är det lite Bates varning på själva orden det kan jag hålla med om men jag har svårt att se att AR skulle sen stoppa pengarna i egen ficka så som Bates gjorde. Där går nog skiljelinjen.
Leeds United Hartey
2017-01-16 15:51
Ballsmash// När Watford avgjorde i slutsekund mot Leicester är det värsta upplösning jag sett i fotbollen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-16 15:49
WhitesMOT// Gillar egentligen inte det han sa att man behöver sälja till större ligor för att bygga då infrastrukturen är gammal. Låter lite Bates men jag tror verkligen inte just nu att vi skall sälja, hellre behålla och köpa in bara om det är helt rätt . Wood£ 15 miljoner och Taylor £7 miljoner är mycket pengar men dom kanske är skillnaden till PL och dom stora pengarna. Transferpengarna är ju också helt galna dessa dagar då Brentford får £ 12 miljoner för Scott Hogan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2017-01-16 15:27
@Linus.M:


Samma här, tänk dig ett scenario som i Waford - Leicester i PO-Semifinalen för några år sedan i en avgörande final för oss. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till.
Leeds United Linus.M
2017-01-16 14:55
@Ballsmash:


Nu har jag visserligen inte ett så gammalt hjärta men jag vettifan om det ändå inte kommer krävas hjärt o lungräddning om Leeds vinner en playoff final.

Hade nog haft svårt att inte bli helt galen.
Leeds United Ballsmash
2017-01-16 13:01
Får gåshud av tanken av Leeds i PL nästa säsong, har målat upp många bilder på avgörande mål som tar oss dit. Måtte det ske.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-16 12:41
Ännu en intervju med AR. Första intrycket är något jag alltid lagt mycket vikt vid genom livet. Den bild man får där av en person brukar stämma i det långa loppet. Inte alltid för inget är perfekt men för det mesta. Det är väldigt befriande och höra någon som inte försöker skönmåla sitsen vi är i. Exempelvis biten med att ibland måste man sälja för att kunna bygga. Inget man som fans egentligen vill höra men är man bara ärlig med det så funkar det för mej och jag gissar för de flesta av oss. Ärlighet varar längst är kanske en klyscha men jag säger inte emot. Vi är på rätt spår.
Leeds United sportcarl
2017-01-16 11:27
Bartley och Ayling visar ju att världen är liten
Leeds United Norman Hunter
2017-01-16 10:19
Bartley & Ayling var tydligen inte bara lagkamrater när de spelade i Arsenals ungdomslag... De spelade båda tillsammans som mittbackar och är tydligen bästa polare, inte konstigt att de inte har nåt problem att bilda mittbackspar när nöden kräver. Se länk.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-16 00:56
Pontus Hatt// Vi rangordnar andra klubbar i hur mycket avsky vi känner mot dom, inte kärlek :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-15 23:55
Alltså va snackar ni om? Sitter ni och rangordnar andra engelska klubbar? Patetiskt! Leeds mot rubbet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-15 21:45
Zlatan kan få vinna skytteligan men SCUMS ska misslyckas,när det gäller dom andra lagen så ogillar jag Liverpool,Shitty,Chelsea,Spurs,Arsenal i den ordningen så Gunners får bli PL mästare för mig.Det var även Farsan lag o två av mina söners oxå.
Leeds United lasse c
2017-01-15 20:35
Vore väl bra om vi byter plats med Läster! Arsenal o Liverpool ok för mig, resten är luft, extra mycket på Chelsea. Helt ointresserad av Zlatan han är mer intresserad av sig själv, för mig är fotboll ett lagspel. Trevligt att se Svenska flaggor på ER i Fredags kväll
Leeds United WhitesMOT
2017-01-15 19:53
All avsky läggs på Scum. Har inget till nån annan. Borde kanske ha till Chelski men finner inte den orken. Resten är bara ett vakuum och det kan kvitta bara dom slår Scummen.

Men är det bara jag som sitter och småhoppas att Läster åker ur ? Hade varit hur fint som helst att se mästarna trilla ur.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:50
Ångrar för övrigt att jag inte satsade en tusing på att Leicester åker ur Premier League denna säsongen som jag var sugen på direkt efter PL titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:48
Jag har alltid haft ett gott öga för AIK i Sverige men mitt intresse för svensk fotboll är på den nivån att jag håller på Malmö FF när de spelar i Champions League. Vad gäller engelska klubbar i Europa så bryr jag mig inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Under så många år har det känts som att i stort sett varenda klubb i Premier League har legat ljusår ifrån oss men kanske är det inte så långt ifrån ändå. Skulle vi ta oss upp i år har vi en fantastisk grund att stå på med en bra mix av rutin och ung entusiasm. Kollade på West Ham mot Crystal Palace igår och kan ärligt talat säga att jag tror vi hade slagit både West Ham och Crystal Palace med det spel vi visade upp mot Derby. Framförallt spelade vi betydligt snabbare och hittade perfekta ytor på vårt mittfält. Nån spelare i januari nu och vi har den bästa chansen till uppflyttning sedan vi åkte ur Premier League och då räknar jag in play-off finalen mot Watford.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-01-15 19:37
Ja Tottenham har tagit många på ett fult sett bl a Rose, Lennon och även George Graham. Arsenal har skött sig bra. Everton tog en ytterback jag glömt namnet på och City ville ta hela vår akademi. Zlatan är ingen jag håller på mer än när han spelade i landslaget. I europaspelet gläds man när övriga engelska klubbar misslyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:11
av de 6 toppklubbarna är väl Arsenal den klubb som skövlat minst från Leeds
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:10
Jag vill absolut inte City,United, Liverpool och Chelsea skall vinna heller( dock vill jag det skall gå bra för Zlatan i United). som förra året att Leicester vann passade mig perfekt, måste jag välja någon av de 6 går jag nog för Arsenal
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:10
Jag vill absolut inte City,United, Liverpool och Chelsea skall vinna heller( dock vill jag det skall gå bra för Zlatan i United). som förra året att Leicester vann passade mig perfekt, måste jag välja någon av de 6 går jag nog för Arsenal
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:08
Arsenal är en klubb som jag respekterar av flera anledningar. Scums är ju av tradition ett "hatobjekt", men kan också erkänna att jag kollar en hel del på dom nu när Zlatan spelar. Är en väldigt konstig känsla när man vill att en spelare ska lyckas och vinna titlar samtidigt som man gärna ser klubben han spelar för misslyckas. Men men.. man kan väl säga att scums genom åren tagit fram väldigt många spelare men på senare år spenderat sjuka pengar även dom på spelare och allt mindre spelare kommer fram ur de egna leden. Rashford är väl snarare undantaget som bekräftar regeln? Vad gäller Tottenham är det en klubb jag vet att många Leeds fans diskuterade flitigt om när vi var nära att gå i konkurs för ett par år sedan. Det verkade vara klubben många skulle välja att försöka börja följa om Leeds slutade existera som klubb. Själv har jag alltid velat att Tottenham ska misslyckas. Deras skövlingar under mitten av 2000-talet på talanger från andra klubbar gick mig inte obemärkt förbi. De tog ju bland annat Danny Rose från oss och ett par andra också men är väl bara Rose som lyckats. Tyckte det var för jävligt då och tycker det är för jävligt nu. Liverpool är den klubben som flest av mina vänner följer och med all skit jag fått från dom genom åren med Leeds så vill jag inget hellre att Liverpool går så dåligt som möjligt. Nu har det väl dock blivit så att de flesta av ens vänner börjat tycka så synd om en av även de börjat följa Leeds och våra resultat och vill att vi ska ta oss upp. Vi behövs i Premier League, vad det verkar :) Everton är en klubb tillsammans med Arsenal som jag gärna ser att det går bra för.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-01-15 19:03
Jag tycker fortfarande att Man Utd, Liverpool och Chelsea ska förlora alla matcher. Tottenham vill jag inte heller ska vinna för dom är mindre klubb än oss, eller har varit iaf. Har inget problem med City mer än att det är en tråkig utveckling med pengar som ska avgöra matcher. Väldigt tråkigt att det är sex lag som vinner i stort sett alla matcher och övriga lag är ljusår efter. Intresset för PL är i stort sett dött numera, ser hellre championschipmatcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:02
sedan om man går från klubb till spelare kan man ju undra vad Costa ochPayet håller på med.
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:02
sedan om man går från klubb till spelare kan man ju undra vad Costa ochPayet håller på med.
Annons: