/england/leeds/forum/651.aspx/england/leeds/forum/651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2016-01-21 18:09
Mycket som ventilerats idag. Mycket bra har kommit fram o när krutröken lagt sig , så är det inte mycket som skiljer oss åt egentligen.
Lafferty skrev jag om igår o är han det bästa alternativet som finns där ute , så tar jag han. Som ett alternativ till Wood.
Vore Lafferty så bra , så spelade han inte i Norwich nu.Då skulle något annat lag hugga han. Skulle gärna se att det kommer in 2 anfallare.
Tycker vi behöver iaf 3 hyfsade anfallare. Annars är jag inne på lufc linje.
Bättre gå mer på säkerhet o kvalitet när det gäller spelare. Bättre köpa säkra kort än att gambla. Heller 2 spelare med 12000 i veckan än 5 spelare med 5000 i veckan.
Man får vad man betalar för. Betalar man peanuts så......
Jag skrev igår att jag tycker vi behöver upp ett snäpp o tycker det är ett måste om vi ska bli ett topplag i CS o sikta på PL.
Då måste vi in med kvalitet , både på o utanför plan. Visst det kostar men det måste man väl räkna med om det ska gå på 2-3 år.
Vad det kommer att kosta är väl svårt att veta men man får en viss aning om man kollar på lag som Derby , Leicester , Boro , SW , Watford mm.
Vad de spenderat o vilka lönekostnader de har.
Finns väl ingen som säkert kan lova att det kommer att lyckas eller när det kommer att lyckas.
Om vi inte tar den långa vägen o bygger sakta men säkert.
Finns ingen som kan lova något då heller men det är billigare.
Något vi behöver åxå är rutin. massor. Av många hårda matcher.
Speciellt för våra unga spelare.Inte lika lätt att köpa men lika välbehövligt.
Lite tankar bara.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 17:16
Thom //

Man kommer tänka på klubben så ja fansen. Vi är klubben.

Jag ska göra det enkelt för dej :

Hellre LFU i league 2 än Massimo där vi är nu. PL är viktigt men jag kan leva utan det om jag slipper alla skojare som bara bryr sig om sitt .Jag är trött på att vi alltid blir rubriker på fel sätt.

" Och vad säger att LFU inte är skojare då ? "

Ja, kalla det en magkänsla. Jag tror inte det. Om Sniffer tycker detta är en bra idé, då gör jag också det.

Leeds United Linus.M
2016-01-21 17:08
@¤Thom Mattsson¤:
Skönt att vi är överens.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 17:08
Linus// Aha, så han säger inte hela sanningen alltså. Okey, då förstår jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 17:07
@¤Thom Mattsson¤:


Men hur kan man missuppfatta en människa såhär mycket?

Jag sa att jag inte tror att Ekdal skulle ta upp Cellinos dåliga sidor i en intervju med Aftonbladet på en fråga.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 17:02
Linus// Du menar att Ekdal ljuger?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 16:59
Thom//

Att Cellino kollar till sina skadade spelare ser jag inte som ett fantastiskt drag. Ser inte framför mig att Albin Ekdal skulle börja snacka om Cellinos dåliga sidor i en intervju med Aftonbladet... Men visst, Ekdal verkar älska Cellino om man läser hela texten...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 16:52
Linus// Säger inte att det per automatik skulle leda till guld och gröna skogar men det är ju många som påpekat att de varit imponerade av Cellinos "aura" och idéer så det är inget du ska anklaga mig för att hitta på. Ett exempel på en spelare som verkar endast ha bra saker att säga om Cellino: (från en intervju i Aftonbladet) Albin Ekdal hade en bra relation till sin förre ägare. – Han kom ner på träningsanläggningen någon gång i veckan och ringde ofta spelare som var skadade, i varje fall mig, och undrade om han kunde hjälpa till på nåt sätt. Han var en medmänniska också, inte bara hård, säger landslagsmittfältaren. ”Kan komma samtal...” Cellino tog med sig ett par spelare från Cagliari, och ytterligare några från Serie A, i ”flytten”. Har ni diskuterat att du också ska gå till Leeds? – Nej, det har vi väl inte än så länge. Men skulle de gå upp i Premier League skulle ett samtal kanske komma, ler Ekdal. Och det ser du gärna? – Ja, det är en häftig liga och Cellino känner jag väl så det skulle kanske gå att lösa i så fall. Jag vet att han tycker om mig som fotbollsspelare. Där står vi just nu. Annars är jag inte jätteintresserad av att spela i Championship just nu, säger 25-åringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 16:46
Fascinerade av Massimo Cellinos utstrålning?

Så kan man också se det...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 16:40
lufc4ever// Cellino är för slö och tänker bara på sig själv? LFU kommer vara ännu slöare men de kommer tänka på fansen i allt de gör? Trodde det var viktigt att gå upp så snabbt som möjligt? Men om LFU tar över så måste väl det betyda att spelare som Taylor, Mowatt och Cook är till försäljning eller att de vill lämna. Utan ambitioner och utan en snabb plan att ta oss upp till Premier League så finns det väl ingen anledning för dessa spelare att stanna? Eller tror folk verkligen att de ska offra sina karriärer genom att harva runt i the Championship 3-4 år till minst bara för att en minoritetsägare i klubben är fansen?! Vad jag förstått från diverse intervjuer med spelare och ledare så verkar det som att många är uppriktigt fascinerade av Massimo Cellinos utstrålning. Att de är svårt att inte gilla honom. Viktiga egenskaper när det gäller förhandlingar exempelvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-01-21 16:30
Kommer alltid vara 50 % nöjda och 50%missnöjda.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:46
@¤Thom Mattsson¤:


Alla beslut kommer inte göra alla nöjda. Precis som allt annat i samhället egentligen. Jag håller inte med dom jag röstar på i allt dom säger.

Men ja det kommer bli en annan organisation och troligtvis kan det ta längre tid att ta oss till PL.

Jag vill till PL och jag vill det igår ,men om jag får ett ägandeskap där vi har stor insyn och talan och det innebär sämre möjlighet till att satsa för PL så tar jag det emot alternativet vi har nu. För nu handlar det om my way or the highway och ni ska bara betala och hålla käft.

Med LFU hade jag känt att vi hade fått vår klubb tillbaka som blivit fullständigt misshandlad i alla dessa år. Vi hade haft det i egna händer. Det hade inte funnits några ursäkter länge. Vi hade fått möjligheten att visa om vi verkligen är United eller inte.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:32
@¤Thom Mattsson¤:


Tja det blir ju makt på så vis att det går inte att trixa hur som helst som storägare. Har man majoritet så kan man ju såklart göra som man vill men det kommer ju inte tystas ner med LFU vid bordet. En del kommer vara sekretess men inte allt. Det är din kund du har på andra sidan bordet.

Sen kan man ju vända på det och säga att det blir möjlighet till närmare samarbete också. Din kund sitt framför dej. Du kan få feedback på ett helt annat sätt än idag. Samtidigt kan kunden få en helt annan förståelse i dina beslut vilket säkerligen leder till färre spekulationer på gatan och mindre Cellino Out på läktarna.

Jag kan se fler fördelar än nackdelar helt klart. Om man nu går in i rummet med öppna sinnen vill säga....
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:14
@sportcarl:


Jag bara gissar/spekulerar. Det är inte så att jag vet.

Hur mycket som samlats in har jag dålig koll på. Det jag vet är att från början var det tänkt att bara tala om det när man nåt vissa milstolpar. Sedan sagan med Massimo så drog sig LFU tillbaka och det har inte varit så mycket news kring LFU på sistone.

Men som jag sagt tidigare. Jag utgår ifrån att man har bra med kapital eftersom man valde att sätta sig ner och ge sig på majoritet. Sen hur mycket kapital....ja det vet bara LFU just nu.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 15:11
lufc4ever// Med ett helt annat tänk menar du att det kanske kommer ta längre tid att ta sig upp med LFU men att du i alla fall vet att alla beslut tas för Leeds bästa?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:07
@Norman Hunter:


Menade inte heller att du sa emot. Tror nog vi är inne på samma tanke i stor.
Som du säger det blir ett helt annat tänk om man går för LFU. För mej är det värt det. Det hade känts som att få hem klubben igen.
Leeds United terry cooper
2016-01-21 15:00
@¤Thom Mattsson¤:Blev inte så mycket över på slutraden.
När alla räkningar , löner mm skulle betalas.
Lika bra att säga att mitt arvode var ett basbelopp. Ca 40.000 före skatt.
Innan alla får vilda idéer här ;)
Leeds United Linus.M
2016-01-21 14:46
Thom// Som jag skrev i inläggen förut, planen är nog att vänta på om Cellino lyckas med sin överklagan eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 14:34
terry//

Jävlar! Ta pengarna och köp klubben du då :) som supporter så är det tydligen 100 % av du lyckas också :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 14:32
Linus//

Vad är tidsperspektivet på denna plan? Nu försvann ju Byram här och enligt dig är snart Cook borta. Hur länge ska fansen/LFU vänta med att köpa klubben, och hur lång tid är det beräknat innan vi har samlat in £8-10m? 1 år till? 2 år till?

Det låter ju lite som rena undergången under Cellino så jag förstår inte varför inte LFU för länge sedan gått in och köpt klubben från Massimo den förskräcklige?
Leeds United terry cooper
2016-01-21 14:30
K@¤Thom Mattsson¤:
Thom /: Är inte 100 men var inte det LFUs första mål att försöka få insyn. Rätt stor steg egentligen. LFU visst väl inte hur uppslutningen skulle bli , så de ville väl inte sätt rinban för högt. Eftersom tiden har gått o de fått lite luft under vingarna så har målsättningen ökat. Verkar det som isf. Vet inte hur det funkar med bolag o aktier o stämmor i GB. Skiljer sig säkert en hel del från oss. Finns nog folk här som kan det mycket bättre än mej. Satt med i en ekonomisk förening i 15 år , så hur det funkar här , har jag lite koll på. Omsatte runt 1,7 miljarder de sista åren jag var med.
Leeds United Linus.M
2016-01-21 14:08
Och återigen, planen är inte att pengarna från fansen ska räcka. Planen är att fansen ska göra de vi kan för att sedan ta hjälp av andra rikare personer som LFU tagit kontakt med innan.
Leeds United Linus.M
2016-01-21 14:07
@¤Thom Mattsson¤:
Jag vet inte om det är £1m. Det kan vara mer. Jag TROR att vi kan samla in £8-10m om alla fans går ihop och tror på detta. Det är inget jag har på papper, sorry.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 14:05
Linus// Att vi fans kan samla in £8-10m, vart får du dom siffrorna ifrån när vi hittills samlat in £1m bara?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 13:58
@¤Thom Mattsson¤:


Handlar inte om £3m för oss. Det handlar om att samla in så mycket som möjligt, och med alla våra fans så kan vi komma upp i £8-10m, för att sedan ta hjälp av andra Leeds fans som har mer pengar.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 13:56
Linus//

Ja £3m räcker nog ganska långt om man vill driva en klubb i the lower leagues men det har ju ingenting med Leeds United att göra att de drev in £3m i bildandet av en ny klubb. Det är inte det vi håller på med väl?
Leeds United Linus.M
2016-01-21 13:55
Adam Pope ?@APOPEY 13 sför 14 sekunder sedan Yorkshire and The Humber, England
Steve Evans has told @Lufc that 2 bids have been submitted to buy players. Chris Wood has trained this week after a hamstring problem. #Lufc

Maddison är kanske en?
Leeds United Linus.M
2016-01-21 13:51
Enligt Peterboroughs ägare så har vi frågat om Marcus Maddison. Twitter är bra ibland... :)
Leeds United Linus.M
2016-01-21 13:49
FC United of Manchester samlade in £3m tror jag när de skulle skapas. Tänk vad vi med alla våra fans skulle kunna samla in?
Leeds United Linus.M
2016-01-21 13:41
Thom// * De hade samlat in £500k (om jag inte har helt fel) innan Cellino sa att han skulle sälja till dem. När Cellino sade det så gick LFU ut och sa att de nu sålt väldigt mycket mer än vad de gjort innan. Jag vet inte, men kanske £1m? Om inte mer? * Jag tror ju inte att Cellino någonsin kommer ta oss upp till PL med hans strategi och sätt att äga en klubb, så jag tror det finns en större chans ja. * Jag svarade ja :) * De kommer nog aldrig få kapital från fansen enbart att köpa GFH's del. Men som jag sagt innan, de har fått kontakt med flertalet personer som är intresserade av att samarbeta med LFU. Planen med LFU är ju att få insyn i klubben så att fansen vet vad som pågår, så att vi kan få bort alla skelett. GFH har ju gått ut och sagt att de inte är sugna på att sälja sin del då de vill vänta på PL utbetalningen. Jag skulle tippa på att LFU sitter lugnt i båten och väntar vad som ska hända med Massimos Rule K överklagan och alla andra av hans rättegångar. Misslyckas han med sin överklagan som han har på gång nu så sitter han i en väldigt svår sits. Tröttnar han då på att hitta konstgjorda lösningar så kan det bli så att han måste sälja, och då vill LFU vara redo. Skulle det vara så att Massimo faktiskt säger det att "nu säljer jag", så kan han enligt det första SPA avtalet GFH och han skrev, även sälja GFHs 25% om han vill. Det finns på internet, kan leta upp det om du vill? Något som gör att, kanske, LFU kan få tag i de 25% medan LFU har hittat någon som är redo att gå in o köpa de andra 75% och samarbeta med fansen. Något som alltså LFU säger sig ha hittat flera av. * Självklart är Lewis Cook inte ovärderlig, det är ingen spelare. Problemet har ju varit i alla år att vi aldrig återinvesterat de pengarna vi fått i lika bra eller bättre spelare. Det har alltid blivit lånespelare eller något annat skit. De är där problemet ligger enligt mig. Skulle någon gå in o vilja köpa Cook för £15m så skulle jag också sälja, om jag var helt säker på att det skulle återinvesteras. Och DET tror jag att LFU kommer se till, något jag inte är lika säker på att Massimo kommer göra. Eller har gjort, för den delen... * Ska sägas att vi har köpt mycket dåliga spelare för de £10m... £1.6m för Doukara, £1m för Botaka, Bellusci kostade väl också en del... Men till frågan. Tanken är inte att LFU ska äga hela klubben, iallafall inte den första tanken. Tanken är att LFU ska äga 25% och att de ska få med sig någon bra ägare att köpa resten (75%). Vilket kommer göra att denna ägare hjälper till med pengarna samtidigt som LFU fortsätter samla in pengar från fans som vill investera. LFU har hela tiden kontakt med personer som har pengar och som är intresserade av denna idé. Jag har ingen insyn i detta, så vilka dessa är kan bara Dylan Thwaites svara på. Ett annat problem är ju att både Massimo och GFH vill ha mer pengar än vad som är rimligt för klubben. Det gör de hela ännu svårare. Sägs att Massimo ville ha £63m för klubben.
Annons: