/england/leeds/forum/650.aspx/england/leeds/forum/650.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2016-01-21 20:09
Wootton blir sågad av mig, och flera som ser alla matcher, för att han inte är en bra fotbollsspelare i The Championship. Enligt mig...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 20:06
Jag tycker inte att han är urusel och jag har inte sagt att han gjort 100 bra matcher. Jag sa att det inte hade spelat någon roll om han hade gjort 100 bra matcher för dig. Han har däremot gjort ett fullgott jobb sedan Berardi skadade sig. Klart att grabben är begränsad men knappast hans fel att han får spela och blir uttagen och jag har aldrig hört honom klaga. Förstår inte varför han blir sågad längst med fotknölarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 20:01
Se vad lite stabilitet och lite pengar väl spenderade kan göra på ett lag som Sheffield W... Ligger just nu på 6:e plats.
Leeds United Linus.M
2016-01-21 19:29
Leeds har förövrigt fått 6800 biljetter till FA Cup matchen mot Bolton.
Leeds United Linus.M
2016-01-21 19:19
Eller är det också bara jag här inne som tycker han är urusel?
Leeds United Linus.M
2016-01-21 19:18
Thom//

Vad snackar du om? Han har inte gjort 100 bra matcher, han har gjort någon helt okej match där han inte synts så mycket.

Han är ju urusel...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 18:51
Linus// Ja det verkar inte spela nån roll om Wootton så skulle göra 100 bra matcher för dig. Han är urusel tydligen. De matcher jag har sett så har han inte på något sätt gjort bort sig och det är det jag går efter. Dock säger jag att han inte är en långsiktig lösning på en högerbacks position i Leeds United och det är väl lite där som Berardi och Coyle kommer in.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 18:45
Enligt mig är Wootton inte en bra backup. Han är en svag länk...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 18:37
Duke// Håller med att Wootton inte är en långsiktig lösning på högerbacken. Dock har han ju gjort bra ifrån sig sedan Berardi skadade sig. Tycker Berardi, Coyle och Wootton utgör bra cover på högerbacken.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2016-01-21 18:32
Bra tryck här inne, trevligt. Jag tycker laget är ganska bra behövs bara 2-3 förstärkningar för att utmana ordentligt. Silvestri, Bulluchi och Wootton behöver höja sin lägsta nivå. Deras misstag kostar många poäng. Av de tre är det bara Wootton som inte har tillräckligt hög nivå för att vara en startspelare. En mittback, en offensiv central mittfältare och en anfallare är det som behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-01-21 18:09
Mycket som ventilerats idag. Mycket bra har kommit fram o när krutröken lagt sig , så är det inte mycket som skiljer oss åt egentligen.
Lafferty skrev jag om igår o är han det bästa alternativet som finns där ute , så tar jag han. Som ett alternativ till Wood.
Vore Lafferty så bra , så spelade han inte i Norwich nu.Då skulle något annat lag hugga han. Skulle gärna se att det kommer in 2 anfallare.
Tycker vi behöver iaf 3 hyfsade anfallare. Annars är jag inne på lufc linje.
Bättre gå mer på säkerhet o kvalitet när det gäller spelare. Bättre köpa säkra kort än att gambla. Heller 2 spelare med 12000 i veckan än 5 spelare med 5000 i veckan.
Man får vad man betalar för. Betalar man peanuts så......
Jag skrev igår att jag tycker vi behöver upp ett snäpp o tycker det är ett måste om vi ska bli ett topplag i CS o sikta på PL.
Då måste vi in med kvalitet , både på o utanför plan. Visst det kostar men det måste man väl räkna med om det ska gå på 2-3 år.
Vad det kommer att kosta är väl svårt att veta men man får en viss aning om man kollar på lag som Derby , Leicester , Boro , SW , Watford mm.
Vad de spenderat o vilka lönekostnader de har.
Finns väl ingen som säkert kan lova att det kommer att lyckas eller när det kommer att lyckas.
Om vi inte tar den långa vägen o bygger sakta men säkert.
Finns ingen som kan lova något då heller men det är billigare.
Något vi behöver åxå är rutin. massor. Av många hårda matcher.
Speciellt för våra unga spelare.Inte lika lätt att köpa men lika välbehövligt.
Lite tankar bara.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 17:16
Thom //

Man kommer tänka på klubben så ja fansen. Vi är klubben.

Jag ska göra det enkelt för dej :

Hellre LFU i league 2 än Massimo där vi är nu. PL är viktigt men jag kan leva utan det om jag slipper alla skojare som bara bryr sig om sitt .Jag är trött på att vi alltid blir rubriker på fel sätt.

" Och vad säger att LFU inte är skojare då ? "

Ja, kalla det en magkänsla. Jag tror inte det. Om Sniffer tycker detta är en bra idé, då gör jag också det.

Leeds United Linus.M
2016-01-21 17:08
@¤Thom Mattsson¤:
Skönt att vi är överens.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 17:08
Linus// Aha, så han säger inte hela sanningen alltså. Okey, då förstår jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 17:07
@¤Thom Mattsson¤:


Men hur kan man missuppfatta en människa såhär mycket?

Jag sa att jag inte tror att Ekdal skulle ta upp Cellinos dåliga sidor i en intervju med Aftonbladet på en fråga.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 17:02
Linus// Du menar att Ekdal ljuger?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 16:59
Thom//

Att Cellino kollar till sina skadade spelare ser jag inte som ett fantastiskt drag. Ser inte framför mig att Albin Ekdal skulle börja snacka om Cellinos dåliga sidor i en intervju med Aftonbladet... Men visst, Ekdal verkar älska Cellino om man läser hela texten...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 16:52
Linus// Säger inte att det per automatik skulle leda till guld och gröna skogar men det är ju många som påpekat att de varit imponerade av Cellinos "aura" och idéer så det är inget du ska anklaga mig för att hitta på. Ett exempel på en spelare som verkar endast ha bra saker att säga om Cellino: (från en intervju i Aftonbladet) Albin Ekdal hade en bra relation till sin förre ägare. – Han kom ner på träningsanläggningen någon gång i veckan och ringde ofta spelare som var skadade, i varje fall mig, och undrade om han kunde hjälpa till på nåt sätt. Han var en medmänniska också, inte bara hård, säger landslagsmittfältaren. ”Kan komma samtal...” Cellino tog med sig ett par spelare från Cagliari, och ytterligare några från Serie A, i ”flytten”. Har ni diskuterat att du också ska gå till Leeds? – Nej, det har vi väl inte än så länge. Men skulle de gå upp i Premier League skulle ett samtal kanske komma, ler Ekdal. Och det ser du gärna? – Ja, det är en häftig liga och Cellino känner jag väl så det skulle kanske gå att lösa i så fall. Jag vet att han tycker om mig som fotbollsspelare. Där står vi just nu. Annars är jag inte jätteintresserad av att spela i Championship just nu, säger 25-åringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-01-21 16:46
Fascinerade av Massimo Cellinos utstrålning?

Så kan man också se det...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 16:40
lufc4ever// Cellino är för slö och tänker bara på sig själv? LFU kommer vara ännu slöare men de kommer tänka på fansen i allt de gör? Trodde det var viktigt att gå upp så snabbt som möjligt? Men om LFU tar över så måste väl det betyda att spelare som Taylor, Mowatt och Cook är till försäljning eller att de vill lämna. Utan ambitioner och utan en snabb plan att ta oss upp till Premier League så finns det väl ingen anledning för dessa spelare att stanna? Eller tror folk verkligen att de ska offra sina karriärer genom att harva runt i the Championship 3-4 år till minst bara för att en minoritetsägare i klubben är fansen?! Vad jag förstått från diverse intervjuer med spelare och ledare så verkar det som att många är uppriktigt fascinerade av Massimo Cellinos utstrålning. Att de är svårt att inte gilla honom. Viktiga egenskaper när det gäller förhandlingar exempelvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-01-21 16:30
Kommer alltid vara 50 % nöjda och 50%missnöjda.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:46
@¤Thom Mattsson¤:


Alla beslut kommer inte göra alla nöjda. Precis som allt annat i samhället egentligen. Jag håller inte med dom jag röstar på i allt dom säger.

Men ja det kommer bli en annan organisation och troligtvis kan det ta längre tid att ta oss till PL.

Jag vill till PL och jag vill det igår ,men om jag får ett ägandeskap där vi har stor insyn och talan och det innebär sämre möjlighet till att satsa för PL så tar jag det emot alternativet vi har nu. För nu handlar det om my way or the highway och ni ska bara betala och hålla käft.

Med LFU hade jag känt att vi hade fått vår klubb tillbaka som blivit fullständigt misshandlad i alla dessa år. Vi hade haft det i egna händer. Det hade inte funnits några ursäkter länge. Vi hade fått möjligheten att visa om vi verkligen är United eller inte.
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:32
@¤Thom Mattsson¤:


Tja det blir ju makt på så vis att det går inte att trixa hur som helst som storägare. Har man majoritet så kan man ju såklart göra som man vill men det kommer ju inte tystas ner med LFU vid bordet. En del kommer vara sekretess men inte allt. Det är din kund du har på andra sidan bordet.

Sen kan man ju vända på det och säga att det blir möjlighet till närmare samarbete också. Din kund sitt framför dej. Du kan få feedback på ett helt annat sätt än idag. Samtidigt kan kunden få en helt annan förståelse i dina beslut vilket säkerligen leder till färre spekulationer på gatan och mindre Cellino Out på läktarna.

Jag kan se fler fördelar än nackdelar helt klart. Om man nu går in i rummet med öppna sinnen vill säga....
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:14
@sportcarl:


Jag bara gissar/spekulerar. Det är inte så att jag vet.

Hur mycket som samlats in har jag dålig koll på. Det jag vet är att från början var det tänkt att bara tala om det när man nåt vissa milstolpar. Sedan sagan med Massimo så drog sig LFU tillbaka och det har inte varit så mycket news kring LFU på sistone.

Men som jag sagt tidigare. Jag utgår ifrån att man har bra med kapital eftersom man valde att sätta sig ner och ge sig på majoritet. Sen hur mycket kapital....ja det vet bara LFU just nu.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 15:11
lufc4ever// Med ett helt annat tänk menar du att det kanske kommer ta längre tid att ta sig upp med LFU men att du i alla fall vet att alla beslut tas för Leeds bästa?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-01-21 15:07
@Norman Hunter:


Menade inte heller att du sa emot. Tror nog vi är inne på samma tanke i stor.
Som du säger det blir ett helt annat tänk om man går för LFU. För mej är det värt det. Det hade känts som att få hem klubben igen.
Leeds United terry cooper
2016-01-21 15:00
@¤Thom Mattsson¤:



Blev inte så mycket över på slutraden.
När alla räkningar , löner mm skulle betalas.
Lika bra att säga att mitt arvode var ett basbelopp. Ca 40.000 före skatt.
Innan alla får vilda idéer här ;)
Leeds United Linus.M
2016-01-21 14:46
Thom// Som jag skrev i inläggen förut, planen är nog att vänta på om Cellino lyckas med sin överklagan eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 14:34
terry//

Jävlar! Ta pengarna och köp klubben du då :) som supporter så är det tydligen 100 % av du lyckas också :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-01-21 14:32
Linus//

Vad är tidsperspektivet på denna plan? Nu försvann ju Byram här och enligt dig är snart Cook borta. Hur länge ska fansen/LFU vänta med att köpa klubben, och hur lång tid är det beräknat innan vi har samlat in £8-10m? 1 år till? 2 år till?

Det låter ju lite som rena undergången under Cellino så jag förstår inte varför inte LFU för länge sedan gått in och köpt klubben från Massimo den förskräcklige?
Annons: