/england/leeds/forum/649.aspx/england/leeds/forum/649.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-05-10 18:11
Norwish, Fulham och Newcastle ligger lika med 85 gjorda mål....
Inte illa, och de förstnämnda är kanske de som kommer att ligga i topp också nästa säsong. Men som alltid så är allting ovisst.
Vårt ,flyt, kom ju av sig i sista momangen och blev snarare oflyt .........
Ms Gabrielius
2017-05-10 15:49
Kristos //
Då får vi se-höra om Radrizzani är att lita på .
Har funnits många,säkra wizzelblåsare, under sista åren.
Svårt att tro nåt i dagens läge, men vi får hoppas.
Leeds United Hartey
2017-05-10 15:28
Krelleg // Absolut bara att spela med i agenternas smutsiga spel. Läste på ett ställe att summan för Charlie kunde vars mellan £ 4-7 miljoner så inte undra på att Tony Pulis i WBA är bekymrad.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-05-10 14:45
I en italiensk intervju säger Radrizzani att inom tio dagar, fjorton som mest, så äger han Leeds till 100%.
Leeds United sportcarl
2017-05-09 20:28
är också till hundra procent säker på att spelare får full lön vid sjukdom/skada, sedan om en spelare kanske är skadad hur länge som helst att klubben försöker lösa det genom att köpa ut spelare kan hända, med tTylor var det ju i princip bara en månad han var borta för problem med hälen om jag minns rätt
Leeds United WhitesMOT
2017-05-09 20:24
krelleg //

Mycket möjligt att klubben tecknar försäkringar mot skador men att Charlie på ett eller annat sätt fick full lön är jag övertygad om. Inga karensdagar i denna världen inte.

Leeds United krelleg
2017-05-09 17:46
WhitesMOT - håller med men ifrågasätter om han verkligen var fully paid när han var skadad, möjligtvis genom försäkring, men klubben stod säkerligen inte för hela summan av lönen.

Hartey - aha, I see. Men det är la bara att slänga upp ett kontrakt oavsett, för att jävlas tillbaka helt enkelt om så inte gjorts innan. :)
Ms Gabrielius
2017-05-09 13:38
Så har vi inte nåt att hämta denna säsongen heller.
Fulham har verkligen knegat på utav bara den. Att de skulle hamna över Leeds
i tabellen var verkligen ett skutt. Håller de samma ginst i spelet nästa säsong, krigar de säkert med Brighton och Newcastle om p latserna i toppen.
Har Leeds nåt på sin agenda framöver, har ingen koll på detta.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-09 07:46
En mycket bra summering av det hela :

We shouldnt be arguing about this.

What really takes the piss in the case of this little cunt is that he was injured and unavailable for the majority of this season. During this time he was not only paid fully, but also given specialised, expensive and excellent1 rehabilitation to help him overcome his injury, which was succesful.

The fact he was nearing the end of his contract and at risk of being injured and uncontracted, was down to his decision not to extend his contract, so that he would benefit financially.

The fact he refused to play means that he was in breach of the very contract he signed, which has protected him. He agreed to the terms within the contract.

I dont know how the club can punish him for that, if at all. But its ridiculous that there isnt a blanket rule for all players in the FL and Prem, not to breach contracts in this way. There should be a tribunal, and players should face the same kind of punishments as they would for failing drug tests.

Sick of modern footballers, the most ungrateful, unnapreciative cunts out there. They are paid ridiculously well to do a job most people only dream of.

They have fuck all responsibilty in their profession, yes pressure maybe, but they arent risking their lives like the military or emergency services, nor saving lives or educating the next generation, but they get paid a lot more.

I wouldnt give two shits if young Charlie broke a leg in a car crash and had to spend a season without a club or contract, having to fund his own rehab and get himself fit. It might actually teach him how fucking lucky he is to lead such a pampered and priviledged existence.

Time some of these spoilt brat footballers learnt a little humility and had a little gratitude and respect for their priviledged existence.
Leeds United Hartey
2017-05-08 23:08
Krelleg// Som jag läst och som jag inte vet om det stämmer så får vi mer pengar om vi erbjuder Charlie ett nytt kontrakt. Genom att skapa bråk så kanske inte Leeds erbjuder honom ett kontrakt och övergångssumman blir mindre och Charlie kan begära högre lön och agenten får högre arvode.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-05-08 19:06
jag tror vi har rätt till ersättning och att det kommer gå till tribunal,och han har säkert redan erbjudits förlängt kontrakt men tackat nej,, känns som det är ett år sedan han bestämde sig för att inte fortsätta i klubben, sedan är det ju så att ju mindre i övergångssumma för Taylor(och vilken spelare i övrigt) så blir det ju desto mer i spelarens plånbok
Leeds United Norman Hunter
2017-05-08 17:11
Duke// Det blir ju nu lite kontroversiellt att ge honom ett nytt kontrakt vilket vi måste göra för att ha rätt till ersättning. Jag vet som sagt inget utan det är rena spekulationer...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-05-08 16:06
Ingen aning hur det skulle kunna bli så här. Men får väl leka GW Persson. Han har samma agent som Byram och jag tippar han vägrade spela för att inte riskera skada sig och missa ett lukrativt plkontrakt med 30000 pund i veckan sedan vill han han ju så klart mäta sig med de bästa spelarna och de är inte i championship och en skada hade kunnat ödelägga allt. Man kan jämföra med Cook som förra säsongen spelade sista matchen och lämnade med 1 år kvar av kontraktet Och det gynnade klubben. Och där talas det om summor från 7 till 10 miljoner pund.
Leeds United Duke
2017-05-08 15:17
Norman// Verkar idiotiskt att Leeds skulle sparka honom och därmed inte få pengar. Taylor tyckte nog han kunde få stå över en meningslös match hade vi haft nåt att spela för hade han varit med garanterat. Men ändå inte försvarbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2017-05-08 14:58
Hartey - hur skulle han kunna få en större del av den summan genom att bete sig illa menar du?
Leeds United Hartey
2017-05-08 13:26
Läste att Leeds skall kunna få 4 miljoner Pund för Charlie Taylor i bästa fall. Kan det vara så att Taylor vill ha del av dom pengarna och beter sig därefter. I så fall lite Kewell klass...
Leeds United Hartey
2017-05-08 13:25
Leeds United WhitesMOT
2017-05-08 13:18
Norman //

Skulle inte förvåna ett dugg om du är på rätt spår. Money Money Money.

Charlie känner sig säkert utnyttjad sedan tidigare och agenten har sett sin chans. Hela sagan stinker som ett uselt skrivet Dallasavsnitt.

Fota agenten och be öppet om ursäkt är nog det bästa. Om han nu bryr sig vill säga....
Leeds United Norman Hunter
2017-05-08 12:47
WhitesMOT//

Min egen lilla teori är att Taylor (via sin agent) gjorde såhär för att få sparken eller inte bli erbjuden ett hytt kontrakt av LUFC. Får han inte ett nytt kontraktsförslag som är minst i nivå med det han redan har så blir det ingen "tribunal" med avseende på hans övergångssumma. En summa som förväntas vara ett 7-siffrigt belopp, det är pengar som då skulle tillfalla Taylor samt hans agent i form av en "signing bonus" den dag han skriver på nytt kontrakt med en ny klubb.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-08 12:33
Håller helt med, Norman.

"Fördelen" jag tänker på med att öppet förklara sig är att då slipper man spekulationer och ryktesspridningen som bara eldar på en redan usel sak.

Såklart är det en fantasi att han eller för den delen någon skulle öppet erkänna varför man gör så här.

I grund och botten är det pengarna, igen, som är problemet. Det är drivkraften som får människor att ta såna här beslut. Allt är ju såklart möjligt men jag tror inte Charlie Taylor fostrats till att komma till ett sånt här beslut. Pengar är och förblir fiende nummer 1 eftersom vi människor blir som äregiriga svin så fort vi ser mycket av dom.
Leeds United Norman Hunter
2017-05-08 10:28
Agenter som råder sina adepter att inte fullfölja gällande kontrakt bör bli av med sina licenser. Blir fruktansvärt upprörd över sånt här oavsett anledning. Visst hade han kunna gå ut och förklara sig och säkert fått en del gehör men det duger liksom inte att skita i den lilla killen som stod på bortasektionen igår och ville vinka hejdå till sin idol/förebild.

Det finns ofta rubriker om fotbollens död men är det nåt som på riktigt dödar fotbollen så är det sånt här.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-08 09:37
Ska man bli riktigt djup så kan man påstå att allt i dagens samhälle handlar enbart om jaget. Tar du inte hand om dej själv först så kommer du ingenstans. Då hamnar du längst ner på stegen.

Visst, nu kan vi inte hela storyn med Charlie så egentligen kan vi inte döma men är man sen inte beredd att förklara varför man tar ett sånt beslut som han nu gjort så öppnar helt för att bli dömd oavsett. Det lustiga är att om han öppet hade förklarat att "Jag spelar inte sista matchen för att jag behöver tänka på min framtid " exempelvis, så hade vi nog "köpt" det.

Det värsta i hela sagan tycker jag är att nivån på etik och moral bland arbetsgivarna till alla dessa egon är så låg. Visst, några kommer aldrig titta åt Charlies håll p.g.a detta men de flesta kommer skita i vilket så länge han har förmågan att leverera på plan.

Finns bara en lösning och det är att vi fans tillsammans slutar betala för skiten. Kommer aldrig hända.
Leeds United Norman Hunter
2017-05-08 08:02
Jag har inget agg mot spelare som Cook, Byram etc som vill testa vingarna i ett annat land, en annan stad eller på en annan nivå. Vi lever i global värld där alla får göra sina val. Jag har även förståelse för spelare som inte förlänger sina kontrakt och vill maximera sin inkomst genom att gå till vilken klubb de vill när de är kontraktslösa.

Jag har dock ingen som helst respekt för spelare som inte fullföljer sina kontrakt och vägrar spela den sista matchen på säsongen för att han har en agent som ringer och säger åt honom att göra det. Han må vara ung men han är fan-i-mig vuxen och ska ha ryggrad nog för att kunna ta egna beslut. Hoppas han drar av hälsenan på semestern!
Leeds United krelleg
2017-05-08 07:17
Fan vad trist slut med Taylor, så jävla illa. Måste bli ett slut på de här strejk-karaktärerna i vår trupp. Jaja, nya tag mot nästa år, ska bli jävligt kul att följa sommarens transferfönster, nya matchställ, ny ägare etc etc. Iaf känns det så innan allt drar igång.
Leeds United krelleg
2017-05-08 07:13
Årets lag i CC enligt Hyllman.
Leeds United Hartey
2017-05-07 23:11
Det finns inga Gary Kelly, EddieGray och Nigel Martyn kvar inom fotbollen. Det är bara pengar och egen ära och vinning som gäller. Om Charlie skulle var helt ärlig skulle han säga att han tjänar ekonomiskt på att spela i PL och att han när det verkligen gäller skiter i sin moderklubb och också i Leedsfansen trots all bullshit han säger hur mycket han älskar Leeds som klubb. Ser honom som den bäste akademispelare som lämnat Leeds men för mig får han gärna hamna i ett Premier League kylskåp i resten av hans karriär
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-05-07 22:28
Tråkigt. Men vem är jag att döma. .Man äger aldrig en mäniska inte ens sina egna barn. Vill gärna höra hans version. Fotboll får aldrig bli för allvarligt så det går över till hat och hot. Jag tar med mig vad han levererat under de 3 sista säsongerna och det är mycket.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-05-07 22:21
Charlie "Quisling" Taylor... jävla förrädare. Där fick vi för allt vi gjort för honom. Dra åt helvete jävla svin!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-05-07 20:57
många leedsfans och fd spelare för klubben som går hårt åt Taylor och hans agent
Leeds United sportcarl
2017-05-07 19:44
2 intressanta kvalmatcher till championship spelas just nu.
Fleetwood-Bradford och Scunthorpe.-Millwall. vore skönt slippa Millwall och Bradford nästa säsong
Annons: