/england/leeds/forum/648.aspx/england/leeds/forum/648.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2017-04-23 22:18
Var i samma veva Monk började ställa över O Kane vi tappade all stabilitet. Mycket märkligt han inte såg sambandet har ju i princip hackat hela tiden sedan dess
Leeds United sportcarl
2017-04-23 22:06
Her gått bra från september då vi snittat mellan 1,8-2,0 per match sett över en 10matchperiod. Förutom de sista 10 matcherna då vi rasat till 1,2 i snitt.
Leeds United WhitesMOT
2017-04-23 20:48
Om vi leker runt med lite lögner, statistik alltså :) så får vi detta : Match 1-6 = 0,67 poängsnitt. Usel försäsong, fjanta runt med fel formation och spelare som aldrig borde fått dra på sig tröjan. Match 7-27 = 2,1 snitt. 4-2-3-1 systemet sitter tills Barnsley våldtar oss. I de flesta matcher innan denna har vi liksom varit i en känsla av kontroll. Match 28-44 = 1,47 snitt. De senaste 6 är som de 6 första. Skit. Om vi håller igen och rundar av neråt och säger att vi under dessa 17 matcher sedan Barnsley hade tagit i runda slängar 0.4 mer i snitt så blir det sisådär 7 poäng. Alltså 80 med 2 matcher till godo. Poängmässigt har vi hållt ihopa skapligt fram till Reading men spelmässigt har man kunnat se skillnaden. Proppen har verkligen gått ur de sista säg 6 matcherna. Då det verkligen gällde,då palla vi inte trycket. Kort och gott vi har fuckat upp.
Leeds United Duke
2017-04-23 19:29
Whistesmot// Håller med. Vi lyckades slå ett dåligt Nottingham hemma sen kom Suttonmatchen. Många bottennapp efter det även på hemmaplan som QPR, Cardiff och Wolves. Monk måste hitta tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-04-23 19:25
Jag har nämnt det flera gånger men Barnsley borta är för mej då allt verkligen vänder denna säsongen. Det var första matchen jag sett denna säsongen då vi verkligen blev avslöjade. Jag räknar inte de 6 första matcherna riktigt för då handla allt om att hitta våra fötter.

Men Barnsley visade alla att genom att springa över vårt innermittfält så såg vi ut som yra höns över hela plan. Detta har vi sen fått leva med resten av säsongen. En del lag klarar av det bättre än andra men sedan dess har det mest känts som att vi bara försökt hänga med. Inte kontrollera.
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-04-23 18:57
Läg fokus på Nästa match .Vinst där så är det fokus på Wigan matchen.Vinst där fokus på kvalet.Vinst där fokus på Wembley kvalmatchen.Vinst där PL.
Om vi inte skulle klara det så det skit o då kan spy ut frustrationen men inte förrän det isåfall är helt kört då kan man börja spekulera om spelare inför nästa säsong.ALLT är Möjligt.
Marching On Together Boys
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-04-23 17:38
Vilka ska vi köpa då istället för Wood o Jansson ???
Ett helt nytt lag kanske......
Leeds United Duke
2017-04-23 17:27
Wood och Jansson borde vi kunna få £25 miljoner för det är en bra summa att investera i truppen. Fulham eller Wednesday är väl att föredra att de går upp. Hudds och Reading kan vi komma före nästa säsong dom har inte mer pengar än vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-04-23 17:08
Ja vad gäller Leeds och gårdagens resultat, så blev det en nit.
Skulle det bli full upp i de sista matcherna så jämnar det ut sig i alla fall.
Konstigt är i alla fall att det gick snett även för de stora lagen igår, att se Fulham
vinna med 4-1 var en bedrift.
Spänning kommer inte att saknas närmsta matcherna i alla fall.
Frånsett fotbollen så var gårdagen ett riktigt rally vad gäller fart ,fläkt,gruff och den lille, puckon på isen.
Leeds United Duke
2017-04-23 17:01
Thom// Skitsamma egentligen men jämför du poängsnitt före Suttonmatchen och efter så är det stor skillnad. Inte säker på att just den matchen var det som förstörde med vi lyckades inte hålla poängsnittet de sista veckorna. Mittfältet är väl det som havererade som en del här påpekat tidigare. Bortaspelet är också en tydlig skillnad då vi endast har vunnit en av de åtta senaste bortamatcherna. Kan Monk få ett kontrakt och bygga vidare med investeringar i truppen så ska vi ändå ha hopp inför nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-04-23 16:39
Duke//

Innan dessa två senaste matcherna så var vi det 4-5 bästa laget i serien enligtt tabellen. Det hade varit okey till play-off. De senaste två matcherna har tagit oss ner till plats 7. Då tycker inte jag att resultatet mot Sutton för tre månader sedan har så mycket relevans.

6-4-6 får jag det till i resultatrad efter Sutton matchen. Den är inte bra men absolut inte så katastrofal som man kan tro. Problemet är ju att övriga lag har haft en betydligt bättre form än oss. Det var ju inte så länge sedan vi toppade formtabellen i the Championship.
Leeds United Duke
2017-04-23 14:57
Formen har varit dålig länge inte bara senaste två matcherna. Tendensen har vi sett sen Sutton, har varit många dåliga matcher efter den och endast ett fåtal bra insatser.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-04-23 14:01
Jag tycker inte vi tappar säsongen mot Sutton. Hade vi gjort vårt jobb mot Wolves och Burton så hade situationen varit helt annorlunda. Det avgjordes i slutet där våra spelare inte klarade pressen, som vanligt. Män förvandlades till möss. Leeds förvandlades till Leeds, helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-04-23 13:56
Bosse //

När Fulham är klara efter nästa helg så kommer dom nog inte springa hälsenorna av sig mot Wendies i sista. Vår "största" chans är nog att Brentford tycker det är livsviktigt att vinna/kryssa derbyt mot sina grannar och att Wendies kryssar/förlorar mot traktorerna. Då betyder Wendies-Fulham något för båda. Och då får inte Fulham vinna den.

Så även om det är beundransvärt att gripa efter halmstrå och aldrig ge upp så, sorry men detta är game over. Vi har har inte dom fotbollsgudarna på vår sida. Vi har fuckat upp.

Och som Thom är inne på.....vi ska först och främst ta oss an Norwich.....med vår form.....game over...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-04-23 13:12
Det stora problemet enligt mig är att jag inte kan se hur vi ska kunna vinna mot Norwich.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bo$$e V
2017-04-23 12:53
Det ser tungt ut nu för Leeds men har räknat lite på det och det kan gå fans! Har räknat ut att Leeds vinner sina två matcher som är kvar och slutar på 79 poäng. Vilket lag skall vi lura på platsen då? Sheffield som har Ipswich borta samt Fulham hemma. Mitt tänk är att de får stryk av Fulham i sista matchen och bara tar en poäng av Ipswich eller förlorar. Vi har bättre målskillnad då om detta händer. Leeds 79 poäng Sheffield 78/79 poäng Kan det funka eller har jag tänkt/räknat fel. ps skickar detta till monk och spelarna så de ser att det inte är slut ännu ds
Leeds United Gary Kelly
2017-04-23 09:26
"Just for the sake of it, why was that goal in first half disallowed again?
Can't have been offside, burton player just off the line"

Missade helt att Wood gjorde ett som dom flesta anser regelrätt nickmål i 10:e som blev väldigt underligt bortdömt... 0-1 där och en annan match.... hmm oflyt ?
Leeds United WhitesMOT
2017-04-23 09:24
Det värsta är att en ynka pinne igår hade öppnat för betydligt större chanser även om det fortfarande hade krävt att något resultat måste gå med oss. Burton och Sutton..... där är vår säsong. Fy fan ! Nu vidare till ännu en sommar med en massa ovisshet. Att hålla på LUFC borde klassas som mental störning.
Leeds United sportcarl
2017-04-23 08:52
ser det nog också som game over även om det aldrig är det före den tjocka damen sjunger, sjunde plats är förutom de 3 sista platserna smärtsammaste platsen att hamna på . om Pontus vill jag säga att han har en vinnarskalle av Guds nåde, och hade inte han kommit hit hade vi säkert seglat i ingenmansland som tidigare säsonger mellan typ 13e och 18e plats
Leeds United WhitesMOT
2017-04-22 23:46
Reading behöver en pinne. Har Wigan och Burton kvar - Check

Huddersfield har en mindre spelad,behöver 2 pinnar och har Wolves,Brum och Cardiff kvar - Check

Fulham slår Brentford hemma i nästa och blir klara på ren målskillnad - Check

Wendies behöver 2 till och får dom mot Fulham i sista då dom vilar hela sin startelva - Check

Vi - Game over
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-04-22 22:54
Hartey all heder åt dig för din passion för Leeds o Luss o vi har ju träffats flera gånger o alltid kommit bra överens men jämför inte Pontus som är en passionerad fotbollsspelare+grymt bra men kanske lite väl het ibland.Belluschi är ju en äkta hel idiot o kass i fotboll o utan hjärna o helt utan talang för fotboll,kanske MMA är hans grej.
In iKaklet
Leeds United sportcarl
2017-04-22 22:31
Målvakt bra, försvarslinje bra. Wood i anfallet bra, defensiva mittfältet inte tillräckligt bra, offensiva mittfältet för ojämnt.
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-04-22 22:27
Chansen till kval är mycket mindre nu ,men ge inte upp.Wednesday har traktorpojkarna borta o Fulham kvar .....kanske 0p kanske 1p kanske 3p.Vi har chansen om vi tar 3p hemma mot Kanariefåglarna o vinst mot Wigan.
We All Love LEEDS in i Kaklet
Marching On Together Gubbs
Blod Svett o Tårar tar oss till Kval
Leeds United Hartey
2017-04-22 22:19
Monk sållade bort Bellusci direkt då han inte ville ha ett " Bad Apple" som skapade dålig stämning i truppen. Undrar om inte Pontus också är ett Bad Apple" som skapar dålig stämning i truppen efter att två gånger under sju veckor mystiskt blivit petad för " principles" av Monk. Om Monk också kan få £ 10-12 miljoner Pund för Pontus kanske valet är lättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-04-22 20:18
O'Kane måste ju skadat någon i Monks familj känns det som eftersom han är helt ute i kylan. Förstår inte helt varför ungtuppar utan direkt erfarenhet som Phillips och Vieira kan gå före O'Kane i matcher som denna mot Burton.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-04-22 20:02
Några spelare har verkligen tappat i spelstyrka mot vad de verkligen kan. Speciellt på mittfältet
Leeds United Duke
2017-04-22 19:31
Raset började som jag varit inne på tidigare i FA-cupen mot Sutton. Att vi vilade spelare där fick negativ effekt. Efter den matchen har det gått utför med ett fåtal vinster (4) och en del av dom på ren tur(Blackburn och Birmingham borta).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-04-22 19:15
Points won in the @SkybetChamp in April 2017: Sheff Wed (16) Fulham (15) Leeds (4) ?? Collapse after FOUR defeats. ?? #LUFC
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-04-22 19:04
Så återstår bara det bästa av aftonen, lite,"lördasmys," i sofan, brukar hjälpa
efter Leeds,dundertabbar.
Två såna förluster till så är spikarna slut i schabraket, bar o lägg på locket
o fraga sig ,vem ? spelar Leeds grabbar för, ?? inte är det för att vinna för Fansen
i alla fall, det osar katt hela vägen till , fördärvet, för alla........
Leeds United WhitesMOT
2017-04-22 18:50
Duke //

Om vi ska kunna behålla alla du listar så kräver det någon med riktig ambition. Vi får helt enkelt så vad Radz är god för. Tyvärr så händer där inget i Januari från hans sida. Om det var för att han ville vänta ut till sommaren eller om han lyssnade på kålhuvudets ord om att inte slösa sina pengar vet vi inte riktigt. Eller så är han ännu ett kålhuvud bara.....

Men hur som helst så skulle vi hålla kvar i de flesta spelarna så kommer vi ändå behöva många nya. Vi har fortfarande för många donkeys när det kommer till en hel säsong.
Annons: