/england/leeds/forum/647.aspx/england/leeds/forum/647.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2017-05-17 23:03
Stonefree// Jo, Jansson hade haft halsfluss och gick på penicillin då... Han har inte varit hjälte i Leeds i 14 år? Det han gör nu är inte "bara" ett misstag. Det är det största misstaget du någonsin kan göra. Dina jämförelser är inte ens jämförbara med vad han gjorde så förstår inte vad du vill uppnå med det. En jämförelse man KAN göra: Har någon här inne någonsin vaknat en morgon och skitit i att gå till jobbet, som gör så att ni överlever dagen, för att ni helt enkelt vägrar? För det är exakt vad Taylor gjorde. Han ville inte göra sitt jobb för att hans agent (förmodligen) sa till honom det. Det är inte okej någonstans. Och förövrigt har jag inte sett någon ursäkt från honom heller så är lite svårt att förlåta honom då också... Jag vill inte att han ska skriva på kontraktet? Det behöver han inte. Allt som behövs är att vi ERBJUDER ett kontrakt, vilket gör att vi kommer få kompensationen. Så förstår inte vad du menar där heller.
Leeds United stonefree
2017-05-17 22:55
Jag var på båda matcherna. Mot Cardiff fick jag reda på det av 2 olika källor inom 10 minuter. Själv hade jag endast sett Jansson tröja var upphängt i omklädningsrummet inför matchen. Sedan hörde jag det av folk som hade sett bråket, men det tystades ner. Jansson hade halsfluss, jo jag tackar, upp med handen den som kan spela fotboll 3 dygn efter man är bortplockat 1timme innan match med halsfluss. Mina källor kanske inte er pålitliga, men de känner många runt Leeds och ser i princip alla Leeds matcher varje år.
Mot Bristol såg jag det med egna ögon, han fick ett gult, inget gult han borde ha fått,j, vilket gjorde att Jansson inte släppte det och var på domaren vid varje avblåsning, tills Bartley fick nog och sög tag i Jansson och åt honom att lugna ner sig, då började han veva med armarna mot Bartley, trodde han skulle åka ut då, Men domaren sa nåt åt Jansson vad vet inte jag , men han lugnade ner sig lite men gick och tjurade hela tiden.
Man kan inte vara hjälte i Leeds i 14 år och så gör man ett misstag och man är Judas, svikare, med mera. Då kan ni dom tycker såg inte ha många vänner, har ni aldrig förlåtit folk som har gjort fel saker. Svikit er någon gång trots de hade lovat. Har ni aldrig ljugit för att ni inte hade lust att göra saker med vänner och familj. Har ni aldrig sagt nej till jobbat när de frågat om ni vill jobba extra. Har ni aldrig sjukskrivit utan att vara sjuk och att ni kanske satt era arbetskamrater på pottkanten. Är svaret nej ja, då är ni ett helgon. Så döm honom inte så hårt. Om ni annars tycker han dra åt helvete, hur kommer det sig att ni tycker han ska skriva på ett kontrakt som kommer att ge mer pengar till Leeds vid en försäljning?
Leeds United Linus.M
2017-05-17 22:37
Såhär, man får tro på vad man vill såklart. Men otroligt synd om folk ska gå runt och tro att Jansson tagit stryptag på Bartley och bråkat i tid och otid. Han har haft ett bråk med Pep över en skitsak som snabbt löste sig, efter att han bad om ursäkt. Något som nu är helt glömt.

Åter till vad det handlade om... Vägrar man spela för Leeds United så har man inget i klubben att göra i mina ögon. Tycker vissa här inne annat så får man såklart göra det.
Leeds United Linus.M
2017-05-17 22:35
@krelleg:


De två är verkligen inte oberoende av varandra ;)
Leeds United krelleg
2017-05-17 22:34
Wilbacher och Dahlin? :)
Leeds United Linus.M
2017-05-17 22:18
@Paris75:
Snackat med två personer, oberoende av varandra, som är väldigt väldigt nära Pontus.
Leeds United Paris75
2017-05-17 22:15
@Linus Hur fan kan du VETA detta.... förklara gärna det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-05-17 22:01
Stonefree// Jansson har inte bråkat eller gjort något mot Bartley och det VET jag. Ingen var skakad över någonting. Vad gjorde han mot Bristol City menar du? Taylor vägrade spela och det sa Monk. Detta för att han blivit "badly advised". Spelar ingen roll om någon sagt till honom att inte spela, han är vuxen och borde fatta att man inte gör så mot klubben som tagit hand om honom sen barnsben. Det är för tusan vi supportrar som sett till att han kommer bli ekonomiskt oberoende och får spela sporten han älskar. Vem bryr sig hur länge han varit här? Har man vägrat spela för klubben kan man dra åt helvete härifrån i min bok. 21 år eller 35 år, don't care.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 21:54
Stenis, har du personligen sett detta struptag ? Den storyn har jag missat nämligen. Bristol känner jag däremot igen att där var nåt strul.

Men ärligt talat blir det inte lite 7åring över det när Taylors beteende ska upp i nån slags " Ja men du då !? " kamp ? Vad andra har gjort får väl stå för dem. Inte användas som medicin för att mildra Taylors beteende.

Du var inne tidigare på att Taylor gett 14år av sitt liv till klubben och att man kanske ska ta det i beaktning. Vem har gett honom den möjligheten och hur tackade han för det ?
Leeds United krelleg
2017-05-17 21:43
Värt att lyssna på!
Leeds United stonefree
2017-05-17 21:29
@Linus.M:


Vad är Jansson som bråkade med Bartley och tog struptag på honom på uppvärmningen innan Cardiff matchen, så han blev bortlyft ut truppen och alla var skakade av händelsen och vi fick stryk med 2-0. En stor hjälte eller?
Eller när Jansson gick bananas borta mot Bristol C, så Monk var tvingat ta ut honom i halvtid, vilket gjorde att vi fick stryk med 1-0.En stor hjälte eller?
Vet någon hela historien om varför inte Taylor ville spela sista matchen?
Han kunde ju ha hållit tyst och gjort en Jansson innan matchen mot Wigan och sänkt en lagkompis på uppvärmningen,för sedan bli bortlyft från truppen. Hade det varit okej då?

Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-05-17 20:27
stone 13.51 idag
Fint inlägg om Taylor,s bakgrund i Leeds.
Finns det fler spelare som är uppfödda i Leeds som han, så inte mig emot att få
information om dessa !
Låg mycket i din utläggning som var fint skrivet !
Leeds United BullenKarlsson
2017-05-17 18:53
Hallå, ska det pratas rykten ska det pratas Alan Smith, Woodgate, kanske comeback för Lee Bowyer ;)
Leeds United Linus.M
2017-05-17 18:18
Inte en chans att Taylor vill stanna eller att Monk vill ha en spelare i truppen som vägrat spela för klubben. Det handlar om, som Kristoffer sa, att vi ska få pengar för honom så måste vi erbjuda honom ett kontrakt. Han är ett as och kommer förbli ett.

Howson in för £4m? LÄTT!
Leeds United Duke
2017-05-17 18:09
Howson och Sacko in. Hade varit perfekt. Sacko för en billig peng då han inte är en given startspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2017-05-17 16:35
Howson 29 år... Vart försvinner tiden?
Leeds United Paris75
2017-05-17 15:53
Någon som vet när Leeds shoppen uppdateras med nytt sortiment? Mot
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:44
Om nu inte sol och måne byter plats på dygnet så är det nog som Kristoffer skriver att kontraktserbjudandet är bara för syns skull. För att klubben ska kunna få kompensationen.

Men visst låt säga att Taylor skriver på. Då har han verkligen gett sig in i lejonets kula. Det är möjligt att han har en väldigt bra förklaring till varför han gjorde som han gjorde men han har väldigt många att övertyga.
Det börjar med (förhoppningsvis) Monk och slutar med oss.Om han inte är öppen med varför det blev som det blev så kommer han inte ha en lätt uppgift att utföra det som kommer krävas av honom. En felpass och högafflarna kommer höjas.

Nä,glöm honom. Han har sålt skinnet.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:30
Lite lösa rykte.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 15:27
man får väl lägga allt i en vågskål när det gäller Taylor, allt han gjort och det är inte lite det och kanske inte bara sista matchen och sista året, kanhända ville han inte riskera sin karriär och spela i en ¨match som inte betydde något, man kan ju tänka sig vad som skulle hända om han brutit benet i den matchen och gå miste om sina drömmars mål, som samhället i övrigt såg han väl krasst till sig själv och säkert har han dåliga rådgivare/agent. som i allt annat lär det bli uppdelat i 2 läger bland fansen. tycker han gjorde fel men kan förstå och förlåta, har inte minsta behov att skriva förnedrande ord om honom, och skulle inte ha det minsta problem om han mot förmodan skulle stanna i klubben
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:18
@stonefree:


Att han vill vidare i karriären är sin sak. Men att vägra arbeta medans du är under kontrakt är skamligt och förtjänar varenda ord som spottats åt honom. Den dagen då han förklarar sitt beslut är den dag då vi kan diskutera om det var rätt eller fel att kalla honom för alla dessa ord eller inte.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 15:10
Sacko nej, Taylor ja om han vill, och vill han gå vidare så är det ok för mig, spelare som Erwin, Botaka,Grimes,Pedraza, Dallas,Phillips,Turnbull, Antonsson, Barrow m m är det bra realesa.
Leeds United stonefree
2017-05-17 14:33
@Kristoffer:


Det vore ett stort misstag enligt mig, det han har presterat under säsongen 16/17 är inget vidare. Men han är ung och kanske kan utvecklas, man vet aldrig. Men med facit från säsongen som gått, känns det som att spela ryskt roulett.
Leeds United stonefree
2017-05-17 14:30
@Kristoffer:


Skriver han på, måste det ju ändå ses som att han inte är främande för att stanna och var så lukrativt att om ingen vill köpa honom att han då tycker att det kan vara värt att stanna och spela kvar i Leeds.
Skriver han på ett slavkontrakt och ingen vill ha honom, sitter han ju kvar i samma båt! Eller?
Leeds United Kristoffer
2017-05-17 14:23
Enligt Phil Hay ska Leeds även vara intresserade av att köpa Sacko.
Leeds United Kristoffer
2017-05-17 14:23
Det är väl inte tänkt att Taylor ska stanna? Det nya kontraktet ska väl bara se till att Leeds får lite pengar för honom?
Leeds United stonefree
2017-05-17 13:51
Det ska bli roligt att se hur folk reagera om Taylor kommer att tacka ja till ett nytt kontrakt, som han har fått i dag och som högst troligt är bra mycket bättre, än det som klubben la på bordet när han gick skadat under hösten. För det var ju rena häxjakten på killen efter han hade tackat nej till spel mot Wigan, han kallades allt otänkbart från horunge till förrädare. Han har spelat i Leeds sedan han var 9 år. Han har gett allt och utvecklats enormt under sina år i Leeds. Det kontrakt som går ut nu om en månad är ett kontrakt som många League 1 spelare skulle tacka nej till. När Leeds erbjöd honom ett nytt kontrakt i höstas, var det inget lukrativt kontrakt, för han tackade nej på stående fot. Jag tycker att det går lite för långt ibland, killen är väl inte livegen, han måste precis som vi ute i arbetslivet få byte klubb om han känner att han inte utvecklas längre. Att han tackade nej till spel i sista matchen är kanske inte okej. Men det verkar som det ligger en hund begraven i visa lägen i Leeds. Jag gillar Monk, men de interna bråken har varit lite för många här på våren. Bråket med Jansson och Taylor är säkert inte de enda, sånt kan ju ha en viss inflytande på att vi sumpade slutspelet, att inte truppen drog jämt med varann och coachen. Jag säger det igen, undrar hur snabbt vi kommer att krama om Taylor igen och hur ska vi då kunde förklara för killen att för en vecka sedan, var han (sämst, runkare, looser, idiot, förrädare, folk till och med skrev att de hoppades han skulle bryta benen och aldrig spela mer, la ut rykten om att han skulle till Galatasaray, bara för att späda på hans redan oförtjänta rykte. Är vi verkligen sådana primitiva människor att vi inte drar oss för att sänka en fotbollspelare som har gett 14 år utav sina 23år i livet till Leeds.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 12:55
Pablo har fått förlängt med 12 månader. Vet inte om det är Bra eller dåligt. Vårsäsongen och på bortaplan ganska medioker. Dock har han sina kvaliteter.räknar nog att Bartley återkommer.Taylor måste vi hitta en ersättare till (Linus Wahlqvist?). ytterligare en innerback och en defensiv mittfältare av bra kvalitet. Några yttermittfältare plus minst 1-2 anfallare så vi har lite option. Faktum är att vi avslutade säsongen sämre än vi startade. Finns nog ett tiotal spelare vi kan Släppa.
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-05-17 12:10
Är nya tipset redan igång här på forumet ,,,
Mina tidigare 32 p, är ersatt till 3 p,,,,,,
???
Åsse, Whites, Då tar vi Milner.......
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 10:22
Och va fan nu är det ju snart nytt sommarfönster så det är lika bra att redan nu önska samma gubbe som alla andra fönster.

MILNER !! :)

han kan ju spela vänsterback...... ;)
Annons: