/england/leeds/forum/636.aspx/england/leeds/forum/636.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2017-01-16 14:55
@Ballsmash:


Nu har jag visserligen inte ett så gammalt hjärta men jag vettifan om det ändå inte kommer krävas hjärt o lungräddning om Leeds vinner en playoff final.

Hade nog haft svårt att inte bli helt galen.
Leeds United Ballsmash
2017-01-16 13:01
Får gåshud av tanken av Leeds i PL nästa säsong, har målat upp många bilder på avgörande mål som tar oss dit. Måtte det ske.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-16 12:41
Ännu en intervju med AR. Första intrycket är något jag alltid lagt mycket vikt vid genom livet. Den bild man får där av en person brukar stämma i det långa loppet. Inte alltid för inget är perfekt men för det mesta. Det är väldigt befriande och höra någon som inte försöker skönmåla sitsen vi är i. Exempelvis biten med att ibland måste man sälja för att kunna bygga. Inget man som fans egentligen vill höra men är man bara ärlig med det så funkar det för mej och jag gissar för de flesta av oss. Ärlighet varar längst är kanske en klyscha men jag säger inte emot. Vi är på rätt spår.
Leeds United sportcarl
2017-01-16 11:27
Bartley och Ayling visar ju att världen är liten
Leeds United Norman Hunter
2017-01-16 10:19
Bartley & Ayling var tydligen inte bara lagkamrater när de spelade i Arsenals ungdomslag... De spelade båda tillsammans som mittbackar och är tydligen bästa polare, inte konstigt att de inte har nåt problem att bilda mittbackspar när nöden kräver. Se länk.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-16 00:56
Pontus Hatt// Vi rangordnar andra klubbar i hur mycket avsky vi känner mot dom, inte kärlek :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-15 23:55
Alltså va snackar ni om? Sitter ni och rangordnar andra engelska klubbar? Patetiskt! Leeds mot rubbet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-15 21:45
Zlatan kan få vinna skytteligan men SCUMS ska misslyckas,när det gäller dom andra lagen så ogillar jag Liverpool,Shitty,Chelsea,Spurs,Arsenal i den ordningen så Gunners får bli PL mästare för mig.Det var även Farsan lag o två av mina söners oxå.
Leeds United lasse c
2017-01-15 20:35
Vore väl bra om vi byter plats med Läster! Arsenal o Liverpool ok för mig, resten är luft, extra mycket på Chelsea. Helt ointresserad av Zlatan han är mer intresserad av sig själv, för mig är fotboll ett lagspel. Trevligt att se Svenska flaggor på ER i Fredags kväll
Leeds United WhitesMOT
2017-01-15 19:53
All avsky läggs på Scum. Har inget till nån annan. Borde kanske ha till Chelski men finner inte den orken. Resten är bara ett vakuum och det kan kvitta bara dom slår Scummen.

Men är det bara jag som sitter och småhoppas att Läster åker ur ? Hade varit hur fint som helst att se mästarna trilla ur.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:50
Ångrar för övrigt att jag inte satsade en tusing på att Leicester åker ur Premier League denna säsongen som jag var sugen på direkt efter PL titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:48
Jag har alltid haft ett gott öga för AIK i Sverige men mitt intresse för svensk fotboll är på den nivån att jag håller på Malmö FF när de spelar i Champions League. Vad gäller engelska klubbar i Europa så bryr jag mig inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Under så många år har det känts som att i stort sett varenda klubb i Premier League har legat ljusår ifrån oss men kanske är det inte så långt ifrån ändå. Skulle vi ta oss upp i år har vi en fantastisk grund att stå på med en bra mix av rutin och ung entusiasm. Kollade på West Ham mot Crystal Palace igår och kan ärligt talat säga att jag tror vi hade slagit både West Ham och Crystal Palace med det spel vi visade upp mot Derby. Framförallt spelade vi betydligt snabbare och hittade perfekta ytor på vårt mittfält. Nån spelare i januari nu och vi har den bästa chansen till uppflyttning sedan vi åkte ur Premier League och då räknar jag in play-off finalen mot Watford.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-01-15 19:37
Ja Tottenham har tagit många på ett fult sett bl a Rose, Lennon och även George Graham. Arsenal har skött sig bra. Everton tog en ytterback jag glömt namnet på och City ville ta hela vår akademi. Zlatan är ingen jag håller på mer än när han spelade i landslaget. I europaspelet gläds man när övriga engelska klubbar misslyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:11
av de 6 toppklubbarna är väl Arsenal den klubb som skövlat minst från Leeds
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:10
Jag vill absolut inte City,United, Liverpool och Chelsea skall vinna heller( dock vill jag det skall gå bra för Zlatan i United). som förra året att Leicester vann passade mig perfekt, måste jag välja någon av de 6 går jag nog för Arsenal
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:10
Jag vill absolut inte City,United, Liverpool och Chelsea skall vinna heller( dock vill jag det skall gå bra för Zlatan i United). som förra året att Leicester vann passade mig perfekt, måste jag välja någon av de 6 går jag nog för Arsenal
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 19:08
Arsenal är en klubb som jag respekterar av flera anledningar. Scums är ju av tradition ett "hatobjekt", men kan också erkänna att jag kollar en hel del på dom nu när Zlatan spelar. Är en väldigt konstig känsla när man vill att en spelare ska lyckas och vinna titlar samtidigt som man gärna ser klubben han spelar för misslyckas. Men men.. man kan väl säga att scums genom åren tagit fram väldigt många spelare men på senare år spenderat sjuka pengar även dom på spelare och allt mindre spelare kommer fram ur de egna leden. Rashford är väl snarare undantaget som bekräftar regeln? Vad gäller Tottenham är det en klubb jag vet att många Leeds fans diskuterade flitigt om när vi var nära att gå i konkurs för ett par år sedan. Det verkade vara klubben många skulle välja att försöka börja följa om Leeds slutade existera som klubb. Själv har jag alltid velat att Tottenham ska misslyckas. Deras skövlingar under mitten av 2000-talet på talanger från andra klubbar gick mig inte obemärkt förbi. De tog ju bland annat Danny Rose från oss och ett par andra också men är väl bara Rose som lyckats. Tyckte det var för jävligt då och tycker det är för jävligt nu. Liverpool är den klubben som flest av mina vänner följer och med all skit jag fått från dom genom åren med Leeds så vill jag inget hellre att Liverpool går så dåligt som möjligt. Nu har det väl dock blivit så att de flesta av ens vänner börjat tycka så synd om en av även de börjat följa Leeds och våra resultat och vill att vi ska ta oss upp. Vi behövs i Premier League, vad det verkar :) Everton är en klubb tillsammans med Arsenal som jag gärna ser att det går bra för.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-01-15 19:03
Jag tycker fortfarande att Man Utd, Liverpool och Chelsea ska förlora alla matcher. Tottenham vill jag inte heller ska vinna för dom är mindre klubb än oss, eller har varit iaf. Har inget problem med City mer än att det är en tråkig utveckling med pengar som ska avgöra matcher. Väldigt tråkigt att det är sex lag som vinner i stort sett alla matcher och övriga lag är ljusår efter. Intresset för PL är i stort sett dött numera, ser hellre championschipmatcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:02
sedan om man går från klubb till spelare kan man ju undra vad Costa ochPayet håller på med.
Leeds United sportcarl
2017-01-15 19:02
sedan om man går från klubb till spelare kan man ju undra vad Costa ochPayet håller på med.
Leeds United sportcarl
2017-01-15 18:57
City och Chelsea känns som 2 klubbar uppbyggda i princip på pengar på ryska oligarkpengar och arabiska oljepengar. United köper förvisso med men känns mer som de drar in mer pengar över världen och de har tagit fram oerhört många egna spelare, kan erkänna att jag kollar på dem hyfsat ofta nu när Zlatan spelar där. Tottenham och Liverpool känns som mer genuina traditionella klubbar. Arsenal känns som en bra klubb med som oftast inte når fram sista biten då de inte har de ekonomiska musklerna som Chelsea,City och United har.
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-15 18:13
Guardiola får min respekt den dag han tar sig an ett mediokert lag och gör dom bäst. Inte självspelande pianon som Barca, BM och shitty. Med en jävla massa resurser dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-15 18:00
Någon mer än jag som nästan avskyr Shitty mer än scums?

Klart att vår rivalitet med scums sträcker sig tillbaka hur långt som helst i tiden men den moderna fotbollens största problem är ingraverat totalt i shittys matchtröjor och nya emblem. Money money money... hatar verkligen utvecklingen. Varje gång jag ser att shitty torskar så gläds jag inombords.

Everton - shitty 4-0 idag. Guardiola - The not so magic one.
Leeds United victoryman
2017-01-15 17:00
// Norman Hunter

Det är Erik Nygren i Örebro. Tyvärr har jag ingen E-post. Kontakt via FB.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-15 14:27
[QUOTE=Rob.]Norman, Jag kan kolla upp kontaktuppgifter till Örebroarna så att du kan komma i kontakt med dom om du vill! [/QUOTE] Gärna. tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-15 12:40
tåg till Leeds med byte i Peterborough låter smidigast, vill man beställa biljett på internet så blir det riktigt billigt, däremot så vill nog gärna datorn med automatik lägga in via KIngs Cross men är fel väg, kanhända 2 biljetter blir billigast först 1 till P-borouh därefter 1 till Leeds, såvida man inta kan lägga in Leeds via Peterborough
Leeds United Hartey
2017-01-15 12:10
Norman// Vet att man kan åka till Leeds direkt från Stansted med byte i Peterborough. Man kan också ta tåg/buss till London och åka Leeds från Kings Cross
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2017-01-15 12:03
Norman,

Jag kan kolla upp kontaktuppgifter till Örebroarna så att du kan komma i kontakt med dom om du vill!
Leeds United WhitesMOT
2017-01-15 08:02
LeedsUtdPics
?? ?@LeedsUtdPics 14 timför 14 timmar sedan

Agent Grayson:

? Loses to Leeds
? Beats Huddersfield
? Draws with Sheff Wednesday
? Beats Brighton

There's Only One Simon Grayson! #LUFC

:))
Leeds United Norman Hunter
2017-01-14 22:53
såg i anmälningslistan till luss-resan att det är tre personer från Örebro som åker fre-sön från Västerås. Jag funderar på att göra samma. Om ni eller någon som känner dem läser här på forumet vore det schysst om ni kunde skriva hur de tänker ta sig mellan Stanstead och Leeds.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: