/england/leeds/forum/62.aspx/england/leeds/forum/62.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2018-05-22 23:02
Så Eddie Howe och Sean Dyche borde ha fått sparken för länge sen?

Med den logiken borde ingen manager få chansen i Premier League förutom de som redan varit där, varav alla i princip har fått sparken vid något tillfälle.

Nej, det funkar inte riktigt så.
Leeds United Rodell
2018-05-22 10:50
Alltså, det här med erfarenhet visst är det ett plus men att säga innan någon ens fått chansen att coacha ett PL lag säga att dom inte kan det är helt fel... Alla börjar ju någonstans...
Leeds United stonefree
2018-05-22 10:40
Jag håller med dig Thom, det måste ju var en kul och spännande utmaning att var som du sa den PL tränare som fick oss tillbaks. Kommer att vara hjälte för all framtid hos fansen. Samt det bästa, kan stanna kvar efter vi har kommit till PL. Skulle Heck mot all förmodan få upp oss i PL, måste vi ju byta tränare, då han inte har en susning av erfarenhet av att coacha lag i PL.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-22 07:59
Benitez som var nere med Newcastle dok åkte han ur och stannade kvar, men en tränare vid hans kaliber skulle vara häftigt att ge tid, samt kasta Orta...
Leeds United sportcarl
2018-05-22 06:22
Finns ju en hel del tränare i championship som har tränat PL-lag och även vi har ju haft en del utan att göra skillnad som Warnock. Känns ju viktigare att få in spelare som kan göra skillnad. Vi tävlar ju mot typ 10 lag med fallskärmar. Och en del av dom har större fallskärm än vi har årsomsättning, alla 3 lag som går upp denna säsong har fallskärm av varierande storlek.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-22 03:10
PL tränare vill också ha utmaningar. Kanske är det inte så jäkla kul att träna Southampton eller West Ham där man i bästa fall hamnar på en tionde plats. Har man enorm tur kan man kanske tävla ett par månader om en Europa League position men fallera i slutet på säsongen och hamna i ingenmansland tillsammans med typ alla andra klubbar förutom Chelsea, Shitty, Scums, Arsenal och Tottenham. Har man rejäl ”otur” kan man bli indragen i bottenstriden för de flesta klubbar har lag som relativt jämn dåliga och det krävs inte mycket för att man ska råka illa ut efter ett par förluster. Så jag frågar mig själv; hade det inte varit jävligt kul för en etablerad PL tränare att bli den som tar tillbaka en av Englands största klubbar till Premier League. Med det stöd vi har, den tradition och historia, den supporterkultur och storlek på stad och klubb fullständigt skriker topp strid i Premier League. Jag tror det är ganska intressant för många att ta det som en utmaning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-05-21 21:23
EDIT: Jag la länken som "Länktips" istället // Kristoffer
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-05-21 21:21
@WhitesMOT:


Det är 21:a maj. Lugn nu ;)
Leeds United WhitesMOT
2018-05-21 20:49
Det snackas Heck hit eller dit. Det rullas ut spelarnamn som för ovanlighetens skull luktar betydligt mer kvalité än vad vi brukar knytas till. Och ändå har man inte löst Pearce än.

Det målas väldigt många rosa moln just nu.....
Leeds United Duke
2018-05-21 20:12
PL-tränare vill träna PL-klubbar så enkelt är det. Just nu behöver vi en tränare som kan ta oss uppåt. Allardyce m fl är nog över vår nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Danne K
2018-05-21 19:36
Stenefree// vilka tecken finns där att heck är på väg bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-05-21 19:14
Det verkar som Heck är på väg ut. Ska vi uppåt måste vi ha en tränare som har PL meriter. För det måste ju var en som vet vad som gäller om vi går upp. En tränare som Heck skulle ju aldrig klara av att vara coach i PL, då kan man ju ifrågasätta varför vi tog in honom redan från början om vi har ambitioner om att kliva upp snart!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-05-21 16:11
Rodell Synd att det inte var Angus Young, lite rock influerat fotboll i Leeds skulle inte skada!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-21 16:00
På fullaste allvar tror ja att med en vettig trupp så kan Heckingbotton ta oss till en topp 8 tvivlar inte lika starkt som många av er andra på honom... Men med det sagt blir jag inte ledsen om han lämnar dok så är jag trött på alla dessa förändringar och det kan läsa lite innantill på vissa spelares uttalanden att dom inte heller tycker är så kul men sålänge någon vettig kommer in och inte ytterligare "mellanmjölk" så kanske det kan vara bra Dok vill jag att det börjar hända saker så man kan se lite positivt mot nästa säsong.. än sålänge känns det bara som flesta spelare som ryktas är för att man ska va tyst o tro att det kommer bli bra..
Leeds United Linus.M
2018-05-21 15:25
@Duke:


Ranieri in är jag osäker på. Att Heckingbottom ryker är jag nästan helt säker på :)

Om inte så blir det ju att han ändå sparkas innan November så...
Leeds United WhitesMOT
2018-05-21 12:00
1.96 lång och en hel säsong med Norwich på sin lista. Ingen koll på honom men på papper är han längre fram än BPF. Jag hade hellre sett en mer rutinerad som vet hur man hörs där bak. Men vem vet....
Leeds United Rodell
2018-05-21 11:47
Phil Hay
Transfer news - Leeds United looking to sign Manchester City goalkeeper Angus Gunn on a season-long loan:
Leeds United Rodell
2018-05-21 11:45
Okej, men inga rykten om att han är på g att åka mer än att folk hoppas det med andra ord.
Leeds United Duke
2018-05-21 11:39
Linus säger Heckingbottom ut Ranieri in.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-21 11:27
@Rodell:


Jag lever på hoppet att man väntar på att antingen alla ligor ska först avslutas eller kval ska slutföras, för att se var den eller dom man har i kikaren som ersättare hamnar.

Men sen vaknade jag och inser att Heck får vi leva med....

Leeds United Kristoffer
2018-05-21 11:14
Jag hoppas att han får lämna men nu verkar det som att han får va kvar.
Leeds United Rodell
2018-05-21 09:33
Någon som har något matnyttigt om Heck stannar eller går? Känns väl som han borde ha rykt redan om så var fallet eller?
Leeds United sportcarl
2018-05-20 20:06
Antenucci 2 mål för Spal idag när de slog Sampdoria
Leeds United Kristoffer
2018-05-20 19:49
@stonefree:


Han var på boxningen tillsammans med Ian Harte.
Leeds United Duke
2018-05-20 19:35
Stockdale är från Leeds så inget konstigt. Känns som en omöjlig värvning som sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-05-20 19:09
Det sägs att Stockdale har varit i Leeds i helgen! Varför? Leeds United eller var han där för boxningen i går kväll? Hoppas han går till Leeds, han är en bra målvakt!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-05-20 18:03
Stockdale skulle vara ett bra målvaktval. Men finns ingen anledning att lägga honom högre lönemässigt än våra bästa spelare och han och Bpf skall tävla på lika villkor. Bartley bra innerbacksval men man får inte låsa upp sig för mycket på just honom för det finns många bra innerbackar om man är beredd lägga några miljoner pund. Forshaw och Klich har jag tilltro till där räcker det ta in en som är bättre än Phillips och O Kane, och ha Vieira som back up. Offensiva mittfältet är den lagdel som gick klart bäst sista säsongen och enda lagdelen jag skulle kunna ge godkännt där räcker det med en bra ytter som är klassen bättre än Dallas och Cibicki. Framåt har det varit katastrof och ser ingen anledning ha kvar Ekuban och Grot. Bättre gå för minst en ny in som har bra cv och gärna från England vi har ju även Roberts och Edmondson. Och sedan upp med våra unga lovande spelare med Clarke i spetsen. Helt klart måste en hel del ut och då i första hand Wiedwald och Anita. Men ockå minst en vänsterback och 2 defensiva mittfältare plus minst en av Ekuban och Grot eller allra helst bägge.
Leeds United BullenKarlsson
2018-05-20 17:18
Att Bartley inte platsar i Swansea behöver inte betyda så mycket. Finns ofantligt med spelare som vi både skeppat iväg och köpt in som varit väldigt dåliga hos oss eller förgående klubb och sedan blivit väldigt bra.

Finns så många olika faktorer som avgör. Självförtroende är nog den allra största. Att vara i ett lag och känna att man är viktig.

Saiz var länge våran bästa spelare,. Tycker inte vi ska kasta bort honom. Många av våra spelare gjorde sin fösta säsong i England i ett väldigt ungt lag. Kan bi mycket bättre med en säsong i nacken.

Vi behöver en stabil målvakt. Vi behöver en mittback som tar djup. Pontus ska vara den som går in i duellerna. Vi behöver en targetplayer som gör mål. Ekuban gör det bra, men får inte in bollen. Men han kan definitivt bli bättre även han.

Det är ju många spelare som haft väldigt mycket press på sig och väldigt mycket att bevisa. Det är många som åker ut och in i startelvan, då blir det svårt för alla. Den enda som klarat av det bra är Hernandez och det är antagligen för att han är en av de få rutinerade spelare vi har.
Leeds United stonefree
2018-05-20 16:13
Thom: För mig ser det också ut som bästa laget på många, många år. Men vad hamnar prislappen på dessa herrar sammanlagt? £ 45 - £50 Mille. Men med tanke på fallskärmen man får när man åker ur PL är de ju billigt!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-20 15:49
Promotion winning side: ....................Stockdale.................... Coyle - Bartley - Jansson - Pearce .............Forshaw - Howson............. Maddison - Hernandez - Hernandez .....................McBurnie.................... BPF, Ayling, Vieira, Phillips, Alioski, Saiz, Marriott, Cooper, Berardi, Roberts, Roofe och O’Connor som värdiga truppspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: